günaydın güzel annişler ve melekleri a.s.
herkeze iyi bi hafta diliyorummmm a.s.
Kızlar ben yokken neler oldu bana özetleyin bakalım
günaydın güzel anneler anneler gününüz hepinizin kutlu olsun bayadır giremedim malum cumartesi pazar tatildi sabahta şeker yüklemesi yaptırdım bakalım sonuçlarımız ne çıkacak.
kızlar ben iyce korkar oldum doğumu düşünmekten kendimi alamıyorum artık.
birde sabah tetenoz aşısının 2.dozunu vurdurmaya gittim minicik bi bebeğe aşı yapıyorlardı çok tatlıydı iğne vurulunca bi ağladı içim gitti valla.o kadar minicik bebeği ben nasıl bırakıp işe gelicem diye çok üzüldüm
Kizlar Havvayla Konuştum Azönce Herşey Yolundaymiş Bebişide Kendiside çok Iiymiş.tahliller Için Hastaneye Gitmesi Gerekiyo Diye Problem çikarmiş Patronu Oda Işi Birakmiş Canim Benim özledim Valla Onu.inş.bu Hafta Net Bağlaticakmiş Evine Aramiza Dönecek Tekrar Hepinize çok Slm Söyledi Arkadaşlar...
valla nihancım benim de mide yanmalarım başladı demek bebiş yukarı çıktığından oluyor..
temizliği abartmıyorum artık az az yapıyorum yoksa yoruluyorum..bir de ben de yine uyku hali başladı..sürekli uykum geliyor nedense ilk üç aydaki gibi..bugün uyusam bütün gün uyurum yani..
şimdi öğle yemeğimi yedim az sonra biraz yürüyüş yapmaya gideceğim..hava çok güzel ama biraz rüzgarlı burda..güneş pırıl pırıl..insanın içini ısıtıyor..
AY VALLA NE ANLAYIŞSIZ İNSANLAR VAR VALLA YAA AMA NEYSE HAVVA İÇİN HAYIRLISI BÖYLE DEMEKKİ EVDE BOL BOL DİNLENİRcanım yaa özledim havvayı ... ne uyuz şu patonlar var yaa.. hiç olacak işmi bu yaptıkları Kötü Kazen düşündükçe deliriyorumm..
aylincim havvanın telefonunu bana mail atar msn cnm,ben de biz sesini duyayım olur mu? özledim walla..
bu arada kızlar hala süsemaustan haber yok,meraklanmaya başladım
canım gecen gun bende nts ye baglandım 24 hafta iken..ordaki bayan zor bulunur dedi...kalp atışları...ters durması bu haftalarda belli oluyormu?ne şikayetle gittin cnm doktora...dinlenmek harici ilaç verdimi igne felan....a.s.Selam kızlar ben geldim...
öncelikle kötü haberden başlayayım kızım halen ters duruyormuş:çok üzgünüm:senağlama
sanırım dönmeyecek bundan sonrada..ve sezeryan olacak doğum...
önce doktor benim nts ye bağlanmamı istedi hemşire beni ntsye aldı en cok odada kalan ben oldum önce neden se bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ya makinadan kaynaklandı yada başka birşey hemşirede panik yaptırdı bana cok korktum ses duyamayınca hatta hemşire hiç başımdan ayrılmadı yarım saat boyunca yanımda oturdu..sonra kızımın kalp atışlarını dinledik cok güzel bir duyguydu...sonra sonucları aldım doktoruma gittim kalp atışlarının normal olduğunu söyledi fakat hareket etmemem gerektiğini dinlenmem gerektiğini erken doğum riskin olabilir dedi bu yüzden cok korktum...önce beni hastanede yatıracaklar sandım o kadar korktum ki anlatamam..kızımı gördüm usg de cok tatlıydı yine her zaman ki gibi..ve son olarak kilosu beni cok mutlu etti gecen hafta 905 gr olan kızım bu hafta 1.120 gr olmuş cok iyi gelişimi dedi doktor..ama bol bol dinlen yorucu işler yapma dedi..işte bugunum böyle gecti kızlar..hepinizi öpüyorum...panikcim senide...a.s.
ARZUCUM GÖZÜNAYDIN BEBEĞİN GELİŞİMİ ÇOK İİMİŞa.s.Selam kızlar ben geldim...
öncelikle kötü haberden başlayayım kızım halen ters duruyormuş:çok üzgünüm:senağlama
sanırım dönmeyecek bundan sonrada..ve sezeryan olacak doğum...
önce doktor benim nts ye bağlanmamı istedi hemşire beni ntsye aldı en cok odada kalan ben oldum önce neden se bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ya makinadan kaynaklandı yada başka birşey hemşirede panik yaptırdı bana cok korktum ses duyamayınca hatta hemşire hiç başımdan ayrılmadı yarım saat boyunca yanımda oturdu..sonra kızımın kalp atışlarını dinledik cok güzel bir duyguydu...sonra sonucları aldım doktoruma gittim kalp atışlarının normal olduğunu söyledi fakat hareket etmemem gerektiğini dinlenmem gerektiğini erken doğum riskin olabilir dedi bu yüzden cok korktum...önce beni hastanede yatıracaklar sandım o kadar korktum ki anlatamam..kızımı gördüm usg de cok tatlıydı yine her zaman ki gibi..ve son olarak kilosu beni cok mutlu etti gecen hafta 905 gr olan kızım bu hafta 1.120 gr olmuş cok iyi gelişimi dedi doktor..ama bol bol dinlen yorucu işler yapma dedi..işte bugunum böyle gecti kızlar..hepinizi öpüyorum...panikcim senide...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?