ARZUCUM GÖZÜNAYDIN BEBEĞİN GELİŞİMİ ÇOK İİMİŞDR.UN SÖLEDİKLERİNİE SAKIN KULAK ARDI ETME CANIM VE BOL BOL DİNLEN DR.BULDUN GALİBA KENDİNE NEREYE GİDİYOSUN ŞİMDİ DÜZENLİMİ GİİTİĞİN YER.BEBEĞİN DÖNME OLAYINA GELİNCE NE DEDİ DR.UN DÖNME İHTİMALİ VARMIYMIŞ CANIM
a.s.Selam kızlar ben geldim...
öncelikle kötü haberden başlayayım kızım halen ters duruyormuş:çok üzgünüm:senağlama
sanırım dönmeyecek bundan sonrada..ve sezeryan olacak doğum...
önce doktor benim nts ye bağlanmamı istedi hemşire beni ntsye aldı en cok odada kalan ben oldum önce neden se bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ya makinadan kaynaklandı yada başka birşey hemşirede panik yaptırdı bana cok korktum ses duyamayınca hatta hemşire hiç başımdan ayrılmadı yarım saat boyunca yanımda oturdu..sonra kızımın kalp atışlarını dinledik cok güzel bir duyguydu...sonra sonucları aldım doktoruma gittim kalp atışlarının normal olduğunu söyledi fakat hareket etmemem gerektiğini dinlenmem gerektiğini erken doğum riskin olabilir dedi bu yüzden cok korktum...önce beni hastanede yatıracaklar sandım o kadar korktum ki anlatamam..kızımı gördüm usg de cok tatlıydı yine her zaman ki gibi..ve son olarak kilosu beni cok mutlu etti gecen hafta 905 gr olan kızım bu hafta 1.120 gr olmuş cok iyi gelişimi dedi doktor..ama bol bol dinlen yorucu işler yapma dedi..işte bugunum böyle gecti kızlar..hepinizi öpüyorum...panikcim senide...a.s.
TŞk ederim..nene hatuna gidiyorum aylin akıncı doktorun adı tanırsın belkim...dönme ihtimali olabilrde olmayabilirde dedi buna kesin bişey söyleyemiyorlar..
a.s.merhaba arkadaşlar umarım iyi bir gün ile haftaya başlamışsınızdır....
ben dr dan yeni geldim bebişlerim gayet sağlıklılarmış.
biliyosunuz diyetteydim ama işe yaramamış şekerim düşmemiş üniversitde bu konunun uzmanına yönlendirdi yine dr. bu hafta şekerle uğraşıcaaz. hayırlısıyla bunu da atlatsak senağlama
foruma yazdıklarınıza bakmadım şimdi bakıcaam. hepinizi öpüyorum arkadaşlar
CANIM BİŞEY SORCAM NTS YE KENDİ İSTEĞİNLEMİ GİRİTOSUN DR.İSTEĞİYLEMİ BEN Hİ. GİRMEDİM BUGUNE KADAR DR.DA BİŞEY SÖYLEMEDİ BU KONUYLA İLGİLİ HİÇ YANİ HER GEBEDEN İSTENİYOMU???a.s.Selam kızlar ben geldim...
öncelikle kötü haberden başlayayım kızım halen ters duruyormuş:çok üzgünüm:senağlama
sanırım dönmeyecek bundan sonrada..ve sezeryan olacak doğum...
önce doktor benim nts ye bağlanmamı istedi hemşire beni ntsye aldı en cok odada kalan ben oldum önce neden se bebeğimin kalp atışlarını duyamadık ya makinadan kaynaklandı yada başka birşey hemşirede panik yaptırdı bana cok korktum ses duyamayınca hatta hemşire hiç başımdan ayrılmadı yarım saat boyunca yanımda oturdu..sonra kızımın kalp atışlarını dinledik cok güzel bir duyguydu...sonra sonucları aldım doktoruma gittim kalp atışlarının normal olduğunu söyledi fakat hareket etmemem gerektiğini dinlenmem gerektiğini erken doğum riskin olabilir dedi bu yüzden cok korktum...önce beni hastanede yatıracaklar sandım o kadar korktum ki anlatamam..kızımı gördüm usg de cok tatlıydı yine her zaman ki gibi..ve son olarak kilosu beni cok mutlu etti gecen hafta 905 gr olan kızım bu hafta 1.120 gr olmuş cok iyi gelişimi dedi doktor..ama bol bol dinlen yorucu işler yapma dedi..işte bugunum böyle gecti kızlar..hepinizi öpüyorum...panikcim senide...a.s.
TEŞEKKÜRLER OZMAN BENDE HEMEN BU HAFTA BAĞLANAYIM NTS YE DR.LA KONUŞUPEVET isteniyor ama benim doktorum istedi..sanırım doktor istiyor 26 - 28 haftalar arasında istenebiliyormuş bebeğin kalp atışları izleniyormuş birde rahimdeki kasılmalar düzenlimi deilmi...birde 33 haftadan sonra tekrar girebiliyormuşsun doğuma yakın yani cünkü bu cihaz rahim kasılmalarını belirtip doğumun yaklaştığını bildiriyormuş...
CANIM BİŞEY SORCAM NTS YE KENDİ İSTEĞİNLEMİ GİRİTOSUN DR.İSTEĞİYLEMİ BEN Hİ. GİRMEDİM BUGUNE KADAR DR.DA BİŞEY SÖYLEMEDİ BU KONUYLA İLGİLİ HİÇ YANİ HER GEBEDEN İSTENİYOMU???
SAOL DİLEKCİM BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİNa.s.cnm dr herhangi bişey olmadıgı surece nts ye baglamıyor...zaten bu aylardada çok fazla duyulmuomuş...8. ayda net duyulur dedi hemşire...doguma yakın sanırsam bakıolar bide
CANIM ÜZME HEMEN KENDİNİ DUR BAKALIM GİDECEĞİN DR.BELKİ DÜŞÜRÜR ŞEKERİNİ SEN DİYETE DEVAM ET YİNE GERÇİ DR.UN SÖYLEMİŞTİR.BEBEİŞLER İÇİN HERŞEYE KATLANIYORUZ CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNNa.s.ikl iki tahlil yüksek çıktı aylin açlık: 110
1. 256
2. 212
3. 141bunu düşürmek zorundayız bakalım nasıl düşecek? doktor doğumdan sonra da 15-20 yıl sonrası büyük ihtimalle şeker hastası adayısın dedi. isyan etmek istemiyorum ama yoruldum bu aksiliklerden .sürekli gerginim artık... birde 28. inde hastaneye yatıcam iğnem var... aaah aaah bende dert bitmiyorki. allaha şükür kuzularım iyi onlar için her şeye katlanıyoruz işte
AKŞAM VEREBİLİRİM CANIM İŞYERİNDE MSN YOK NİHANA VERİCEM KARŞILAŞAMASSAK ONDANDA ALIRSIN ÖZGECİMmerhaba ben geldim yine...naniknanik
nihancım inşallah sonra görürüsün bak bana ben ayda bir gidiyorum bursaya..uyku durumu malesef zor şeker..yapacak bişey de yok:bbo:
arzucum daha zaman var belki döner hiç belli olmaz..ne güzel sağlıklı ya ona şükür..
kezbancım canımcım bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim ama şeker konusu bakalım ne olacak yine de kendini hemen üzme bakalım gideceğin doktor ne diyecek..:sm_confused:inşallah herşey güzel olur..
hatırlayamadığım bişey var mı kızlar?kusura bakmayın varsa..
haaa havvacım için trend canım haber getirmişsin sağol..bana da versenize havvanın telini msnden...ben de ararım arada haber veriririm..Şeniz
a.s.merhaba arkadaşlar umarım iyi bir gün ile haftaya başlamışsınızdır....
ben dr dan yeni geldim bebişlerim gayet sağlıklılarmış.
biliyosunuz diyetteydim ama işe yaramamış şekerim düşmemiş üniversitde bu konunun uzmanına yönlendirdi yine dr. bu hafta şekerle uğraşıcaaz. hayırlısıyla bunu da atlatsak senağlama
foruma yazdıklarınıza bakmadım şimdi bakıcaam. hepinizi öpüyorum arkadaşlar
SLM canım ben de 50 lik yaptırmıştım gecen hafta normali 140 olması gerekiyor diye yazıyordu sonucta benim 107 cıkmıştı...seninde cok yüksek deil canım..a.s.slm herkese, okulda işler çok yoğun olduğu için giremiordum ne zamandır, çok özledim sizi...
benim de şekerim yüksek cıktı 50lik yüklemede aclık 74 yüklemeden sonra 158 v cıktı. doktorum acil diyet önerdi ama bu deger cok mu yüksek ? hiç bi fikrim yok, ben napiim? senağlama
100 LÜK YAPTIRMADINMI CANIM???slm herkese, okulda işler çok yoğun olduğu için giremiordum ne zamandır, çok özledim sizi...
benim de şekerim yüksek cıktı 50lik yüklemede aclık 74 yüklemeden sonra 158 v cıktı. doktorum acil diyet önerdi ama bu deger cok mu yüksek ? hiç bi fikrim yok, ben napiim? senağlama
slm herkese, okulda işler çok yoğun olduğu için giremiordum ne zamandır, çok özledim sizi...
SLM canım ben de 50 lik yaptırmıştım gecen hafta normali 140 olması gerekiyor diye yazıyordu sonucta benim 107 cıkmıştı...seninde cok yüksek deil canım..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?