2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BEN BİRAS ERKEN YAPTIRMIŞIM CANIM 50 LİK YÜKLEMEDE BENİMDDE 158 ÇIKMIŞTI 3 GÜN SONRA 100 LÜK YAPILDI ORDADA EN SONUNCU 110 ÇIKMIŞTIT NORMAL BİŞEY YOK DEDİ DR. AMA TATLI YEME DEDİ YİNEDE AMA MALESEF BEN VAZGEÇEMİYORUM TATLIDAN ERKEN YAPTIRDIĞIM İÇİNDE ŞİMDİ YAPTIRMAK İSTEMİYORUM TEKRARDAN BENDE 2 GÜNDE BİR AÇLIK KAN ŞEKERİME BAKTIRIYORUM NORMAL ÇIKIYO ŞÜKÜRLER OLSUN

ayy dimi şekersiz olmuo yaa... :icecream: ben de cok düşkündüm 3 gündür sadece meyve yiorum şekerli olarak, inşallah benim de düzelir...

berenimiz ben resmen aç geziyorum sadece sabah 2dilim kepek ekmeği bir daha ekmek yok. yanında yumurta ve peynir. et yiyorum her gün öğlen. öğle ve akşam yarım kase yoğurt 4 yemek kaşığı kadar sebze yemegi , aralarda meyve sadece erik ve ekşi elma o kadar bir de sabah akşam sütiçiyorum meyve suyu da yasak bana. ama senin daha düşük benden bu kadar sıkı diyet gerekmeyebilir. dr un söylediğine bak arkadaşım geçmişolsun

canım benim çok tesekkürler ben de asagı yukarı öyle besleniorum, bakalım nolucak .. umarım sende de hersey yoluna girer... a.s.

canım sen moralini iyi tut olsun bebeğine sağlıkla kavuşta sezeryan olsun bişey olmaz.sen şimdi bol bol dinlenmene bak canım

kezbancımmmmmmmmmmmm cnm benim yeğenlerimin odası hayırlı olsun babişkonunda ellerine sağlık :) yeğenlerimde iyiymiş maşallh öpüyorum onları :)

aylincim kezbancım numaraları yazmışsınız aldım,teşekkürler canlarım

berenim senin de şekerin çıkmış,geçmiş olsun tatlım sana da ..

özgecim umarım çok yormadın kendini!!

aslının bugün okulda tam günü herhalde gözükmedi hiç..

bizde gittik sonuçlarımı aldık eşimle,henüz doktora gösteremedim. glukozda istemişti normal sınırlar için de çıkmış.sizin yaptırdığınız yükleme ile farklı ama bu di mi?yani gene de bana da yapılır yükleme di mi kızlar?

kızlar merhaba benimde bugün kontrolüm vardı.
Bebeğimin suyu azmış. İstirahat etmen lazım fazla ayakta kalma dedi doktorum.Oturarak çalıştığımı söyledim çalışamazsın dese rapor isteyecektim.Oturuyorsan sorun olmaz dedi. Allah korusun erken doğum riski olabilirmiş.Tedirgin oldum. Allah beterinden korusun hayırlısı olsun diyorum. 50'lik şeker yüklemesinde şekerim 174 çıktı tatlı ve hamur işi kesinlikle yasaklandı

cnm geçmiş olsun şeker çıkmış,suyun azlığı konusunda çoğalabilmesi için bişiler söledi mi?yani yediklerinle içtiklerinle artma olasılığı oluyo mu? aman dikkat et kendine ve bebişine canım otursan da rahatsız olduğun anda alabiliyorsan al rapor tatlım
bebişinin durumu nasılmış? a.s.

elvincim canım çok sağol.bebeğimin suyunu çoğaltmak için yapılabilecek birşey yokmuş. Yapabileceğim tek şey istirahat etmek fazla ayakta kalmamakmış. İşyerinde ayakta pek birşey yapmıyorum zaten çoğunlukla oturuyorum. Zorluk olursa rapor alırım hayırlısı olsun

slm cnm , benim de 158 cıktı acil diyet verdi dr.. seker pilav makarna ekmek falan yasak dedi. sana ne dedi senağlama

berenimiz, bana tatlı ve hamur işini yasakladı, pilav,makarna diye belirtmedi heralde onlarıda abartmadan yerim .İleride şeker hastası olma potansiyelim varmış

berenimiz, bana tatlı ve hamur işini yasakladı, pilav,makarna diye belirtmedi heralde onlarıda abartmadan yerim .İleride şeker hastası olma potansiyelim varmış

anladım canım gecmiş olsun, bakalım düzenlenebilecek mi şekerimiz azıcık sıkalım dişimizi. öpüorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…