kızlar merhaba benimde bugün kontrolüm vardı.
Bebeğimin suyu azmış. İstirahat etmen lazım fazla ayakta kalma dedi doktorum.Oturarak çalıştığımı söyledim çalışamazsın dese rapor isteyecektim.Oturuyorsan sorun olmaz dedi. Allah korusun erken doğum riski olabilirmiş.Tedirgin oldum. Allah beterinden korusun hayırlısı olsun diyorum. 50'lik şeker yüklemesinde şekerim 174 çıktı tatlı ve hamur işi kesinlikle yasaklandı
canım inş. erken dogum olmas...inş. düzelir bebişin su miktarıı. bende ogluma hamile kaldıgımda bebegim ayakta durmaktan çalışırken eşinden uzaklaşmış bunlara dikkat etmek lazım ... hayırlısıyla bbeklerimizi tam zamanında alırız kucaklarımıza inşallah...... (amin)[/QUOTE
klava:nerlerdesin sehercim görüşemiyoruzŞeniz
canım inş. erken dogum olmas...inş. düzelir bebişin su miktarıı. bende ogluma hamile kaldıgımda bebegim ayakta durmaktan çalışırken eşinden uzaklaşmış bunlara dikkat etmek lazım ... hayırlısıyla bbeklerimizi tam zamanında alırız kucaklarımıza inşallah...... (amin)[/QUOTE
klava:nerlerdesin sehercim görüşemiyoruzŞeniz
canım sorma yaa bugün pek giremedim girdigimdede sen yoktun ... ev işleri vardı biras bide bisim uyduyu yenii bi yere aldıkta onla felan ugraştık .. sen ansılsın naptın canımŞeniz
canım sorma yaa bugün pek giremedim girdigimdede sen yoktun ... ev işleri vardı biras bide bisim uyduyu yenii bi yere aldıkta onla felan ugraştık .. sen ansılsın naptın canımŞeniz
halen gelmedin bekliyorum canım seni..msnde de yoksun?? yormasaydın kendini keşke canımmm
bu gün kimsecikler yok herhalde ağustos anneleri artık uykular erkenden bastırıyor dimi hepinize iyi geceler oynasın bebişinizle yedi cüceler
berenimiz, bana tatlı ve hamur işini yasakladı, pilav,makarna diye belirtmedi heralde onlarıda abartmadan yerim .İleride şeker hastası olma potansiyelim varmış
geçmiş olsun kızlar ..seker diyet duyunca valla çok uzuluyorum..hamileyken diyet yapmak çok zor....saglıklı olsunda bebişler tabi..bişey sorcam hamilelikten önce sker varmıydı...ailenizde seker hastası olan varmı ?benim ilk 72 için çıktıgı için seker yuklemsi yapmıcam dedi..ama benim eşimin babası seker hastası tırsıyorumda aslında..allah korusun
GÜNAYDIN HANIMLARRa.s.NASILIZ BAKALIM BUGUN GÜZEL BİR HAVA VAR DIŞARDA KUŞ CIVILTILARI OHHH HUZUR DOLDU İÇİM VALLA.KEZBAN ELVİN NEGÜZEL GEÇ SAATLERE KADAR KALABİLİYOSUNUZ BEN 22.00 DA SIZIYORUM RESMEN AYY NE HASRET KALDIM GEÇ SAATLERE KADAR OTURMAYA:sm_confused:
günaydın arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. yeni arkadaşlar katılmış aramıza. ben bir haftadır hasta yatıyodum evde ama gördümki hiç merak edilmemişim:a015:
ayy canım kıyamam a.s. ben tahmin ettim ama cnmm
nasıl oldun iyileştin mi?? sen bize bakma biz bazen böyle iş güç derken bide hamişlikte unutkanlık çok var bende haddinden fazla bu aralar .. sen dikkat et kendinede bir daha hastalanma cnmm ne oldu senin iş çalışıyormusun hala???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?