2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam
petuunya geçmiş olsun canım.
kezbancım inşallah en iyisi olacak Allahım beterinden saklasın.
kızlar bişiy soracam rutin dr. kontrolleriniz hangi periyotlarda yapılıyor(tek dr.a gidenlere soruyorum)
benim bugüne kadar 4 haftada bir yapıldı, mayıstan sonrakiler 2 haftada bir olacak. ama bakıyorum haftada bir dr. gidenler var bu periyodik mi dr. mu öle düzenliyor yoksa kendi arzunuzla mı gidiyorsunuz merak ettim

canım inş. erken dogum olmas...inş. düzelir bebişin su miktarıı. bende ogluma hamile kaldıgımda bebegim ayakta durmaktan çalışırken eşinden uzaklaşmış bunlara dikkat etmek lazım ... hayırlısıyla bbeklerimizi tam zamanında alırız kucaklarımıza inşallah...... (amin)

peyunya cım geçmiş olsun canım aman diyete dikkat et inşallah şu şekerleri düşürürüz...dinlen arkadaşım bebişine yi bak gerekirse çıkarsın işten her şey onlar için

pıt pıt ım benim dr da ayda 1 gel yeter demişti ben hep 15günde bir gittim kendim istediğim için bazende haftada bir olabiliyor tahlil zamanları yada şikayetlerime göre erken de gidebiliyorum.

elvinim yoruldunmu bu gün ben de sabah uyumadım erken kalktım hastane için gelince uyudum şimdi kalkıp yemek yedim. uyku çoook tatlı geliyor artık

bu gün kimsecikler yok herhalde ağustos anneleri artık uykular erkenden bastırıyor dimi hepinize iyi geceler oynasın bebişinizle yedi cüceler

bu gün kimsecikler yok herhalde ağustos anneleri artık uykular erkenden bastırıyor dimi hepinize iyi geceler oynasın bebişinizle yedi cüceler

kezbancım yorulmak deilde uykum dengesizleşti anlamıyorum bende.bazen gün ortasında bastırıyor,bazen sabahın köründe kalkıyorum,bazen de öğlene kadar uyumak istiyorum.iyice garipleştim anlayacağın.bugün baktırdığın şeker sonucun ne zaman çıkacak hayatım?

dediğin gibi herkes yatmış hepinize tatlı rüyalar güsel ağustos anneleri ve miniklerim Şeniz

tüm güzel anneler ve minikleriii GÜNAYDINNNN :sm_cool:
enerjik başlayalım öyle olsun di mi yerimseniben a.s.
gününüz bir önceki günden güzel geçsinn

berenimiz, bana tatlı ve hamur işini yasakladı, pilav,makarna diye belirtmedi heralde onlarıda abartmadan yerim .İleride şeker hastası olma potansiyelim varmış

geçmiş olsun kızlar ..seker diyet duyunca valla çok uzuluyorum..hamileyken diyet yapmak çok zor....saglıklı olsunda bebişler tabi..bişey sorcam hamilelikten önce sker varmıydı...ailenizde seker hastası olan varmı ?benim ilk 72 için çıktıgı için seker yuklemsi yapmıcam dedi..ama benim eşimin babası seker hastası tırsıyorumda aslında..allah korusun

GÜNAYDIN HANIMLARRa.s.NASILIZ BAKALIM BUGUN GÜZEL BİR HAVA VAR DIŞARDA KUŞ CIVILTILARI OHHH HUZUR DOLDU İÇİM VALLA.KEZBAN ELVİN NEGÜZEL GEÇ SAATLERE KADAR KALABİLİYOSUNUZ BEN 22.00 DA SIZIYORUM RESMEN AYY NE HASRET KALDIM GEÇ SAATLERE KADAR OTURMAYA:sm_confused:

günaydın arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. yeni arkadaşlar katılmış aramıza. ben bir haftadır hasta yatıyodum evde ama gördümki hiç merak edilmemişim:a015:

Canım daha öncede şekerime doktor bakıyordu bir sorun yoktu. Zaten açlık şekerim düşük onda problem yok şeker yüklemesinden sonra yüksek çıktı. Benim anne tarafımda annemde dahil herkes şeker hastası. Bence sende şeker yüklemesi iste canım ne olur olmaz. İnşallah sende çıkmaz benim moralim epey bozuldu çünkü seçici olmak zorundayım şimdi ne yiyeceğim bilmiyorum yanımda erik getirdim ara öğünlerde ona yiyicem artık sabah kahvaltı edemedim yarım simit yedim. öğlende sebze yerim artık.

iyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim. inşallah başka sorunumuz çıkmaz da sağlıcakla dünyaya getiririz bebeklerimizi.
Dün doktor bana bebek ters duruyor ama pozisyonu değişebilir dedi pek önemsemedim ama ecenas da da aynı sorun varmış biraz endişelendim şimdi. Ecenas senin bebişin haç haftalık ne kadar süredir ters duruyor. Doktoruma ne zaman geleyim tekrar dedim 1 ay sonra dedi daha erken çağırması gerekmezmiydi bu durumda

all bendende o kadar hep geç yatardım kızardım eşime erken yatıyorsun diye şimde tam tersi oldu sırnaşık şey olsun ama iyiymiş bebişler annenin düzeniyle uyurmuş öyle duydum bizim bebişlerimiz erkenci olacak

günaydın arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. yeni arkadaşlar katılmış aramıza. ben bir haftadır hasta yatıyodum evde ama gördümki hiç merak edilmemişim:a015:

ayy canım kıyamam a.s. ben tahmin ettim ama cnmm
nasıl oldun iyileştin mi?? sen bize bakma biz bazen böyle iş güç derken bide hamişlikte unutkanlık çok var bende haddinden fazla bu aralar .. sen dikkat et kendinede bir daha hastalanma cnmm ne oldu senin iş çalışıyormusun hala???

canım benim biliyorum şaka yaptım. biraz daha iyiyim ama 1 hafta süründüm resmen. işten pazartesi çıkıyodum ama patronum yine problem çıkardı. cuma ayrılıcam. şurdan kazasız belasız bi kurtulsam adam beni zamansız doğurtçak sinirden. havva ve ben aynı kaderi paylaşıyoruz malesef.

günaydınnnnnnnnn..kahvaltımızı yaptık ve geldikkkkkkk.nasılmış dünyanın en güzel anneleri ve en güzel bebişleria.s.
çilekcim hoşgeldin geçmiş olsun canım..ya ben de ara ara bakıyorum kusura bakma atlamışım canım yoksa farkedilmez mi yokluğun..şimdi daha iyisin değil mi?
trend canım benim de günüm günümü tutmuyor uyku konusunda bazen hemen uykum geliyor bazen de gece kuşu kesiliyorum..:sm_confused:
dün bütün gün uyusam uyurdum valla ama işim gücüm vardı uyuyamadımnaniknanik
gece sızdım resmen yorgunluktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…