canım benim biliyorum şaka yaptım. biraz daha iyiyim ama 1 hafta süründüm resmen. işten pazartesi çıkıyodum ama patronum yine problem çıkardı. cuma ayrılıcam. şurdan kazasız belasız bi kurtulsam adam beni zamansız doğurtçak sinirden. havva ve ben aynı kaderi paylaşıyoruz malesef.
ZEYNEPCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMM VALLA BİRARA AKLIMDAYDIN ÖYLE ŞEYLER DÜŞÜNME LÜTFEN HAVVA BUARADA İŞİ BIRAKTI.2,DÜZEY USG YE BEN 21 HAFTADA GİRDİM SANIRIM TAM NET HATIRLAYAMADIM ŞUAN TARİHİNİArkadaşlar bişey sorucem size 2. düzey usg çektirdinizmi. çektirdiyseniz kaçıncı haftada çektirdiniz.
KEZBANCIM BUGUN NASILSIN CANIM ELVİNİNDEMİ ŞEKER SONUCU YÜKSEK ÇIKTI:??ŞİMDİ MSJ ATMIŞ BANA NETTE SORUN VARMIŞ BUGUN DR.A GİTCEKMİŞ DÖNÜNCE YAZMAYA ÇALIŞCAK BİZEDE BENDE YARIN NST YE BAĞLANICAM BAKALIM NASI BİŞEYMİŞ BU NST YALNIZ KEZBAN HEMŞİRE BANA GİRMENİN BİR ANLAMI YOK BELLİ OLMAYABİLİR DEDİ NE BELLİ OLMAZ ANLAMADIM OLSUN GİRCEM DEDİM SEN TECRÜBELİSİN CANIM BU KONUDA BAYADIR GİRİYODUN DİMİ.elvinim şeker sonuçlarını sormuşsun ya yüksek çıktı tatlım. ne yapalım bunu da geçiriceez bir şekilde. dün kötüydüm fakat bu gün daha iyiyim sorun değil hallederiz modundayım
KEZBANCIM BUGUN NASILSIN CANIM ELVİNİNDEMİ ŞEKER SONUCU YÜKSEK ÇIKTI:??ŞİMDİ MSJ ATMIŞ BANA NETTE SORUN VARMIŞ BUGUN DR.A GİTCEKMİŞ DÖNÜNCE YAZMAYA ÇALIŞCAK BİZEDE BENDE YARIN NST YE BAĞLANICAM BAKALIM NASI BİŞEYMİŞ BU NST YALNIZ KEZBAN HEMŞİRE BANA GİRMENİN BİR ANLAMI YOK BELLİ OLMAYABİLİR DEDİ NE BELLİ OLMAZ ANLAMADIM OLSUN GİRCEM DEDİM SEN TECRÜBELİSİN CANIM BU KONUDA BAYADIR GİRİYODUN DİMİ.
cici anneler görüşmeyeli nasıllar acaba.....ya bebişleri
iyiyim aylin teşekkürer arkadaşım. elvinde şeker yok( aman olmasın).bir mesajında beni sormuş nasıl sonuçlar diye onu yanıtladım. bana da msj attı normal kontrole gidiyoor minik elvini görmeye
nst de sancılar görünüyo grafik şeklinde kağıt çıkıyo sen bakınca anlarsın 20 nin üzeri sancıydı sanırım ama bebeğin hareketleride sancı grafiğini yükseltiyo bunun için eline bir alet veriyorlar bebiş kıpırdadıkça basıyosun grafikteki yükselme bebek hareketi mi yoksa gerçek sancı mı anlaşılsın diye. yerimseniben
ilkbebeğim maşallah sen etek mi diktin ne güzel? beceriklisin. yakışır arkadşımaa.s
nerelerdesin sende yoksun ???bebişler iyi şükür seninki nasıl yerimseniben
mersi cnm biz iyiz :dance:inşallah sende iyisindiriyiyiz camıncıım sen nasılsın bebişin nasıl?
bu arada sanem bu gün günaydın dememiş bize bilgisi olan var mı? havva da yok burası çok sakin bu gün. bazılarımızın yemek saati galiba afiyet olsuuuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?