2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende 26 mayısta nasipse nst ye gireceğim.kalp atışlarına ve sancına bakıyorlar.ablam girmişti....bakalım benim tombalağım kaç kg olmuş...

unutmadan nst ye girmeden önce tatlı bişeyler yemek ve meyve suyu içmek çok iyi deliyormuş.eğer açsangit bişeyler ye sonra gel diyorlar...bebeğin hareket etmesi için sanırım...

bu arada genel olarak iyiyiz galiba.ama bazılarımızın şeker sorunu varmış.diet yaparak aman dikkat edelim kendinizede bebişlerinizede....şurda ne kadar zmanımız kaldıkii değilmi..geçmiş olsun tekrar

unutmadan nst ye girmeden önce tatlı bişeyler yemek ve meyve suyu içmek çok iyi deliyormuş.eğer açsangit bişeyler ye sonra gel diyorlar...bebeğin hareket etmesi için sanırım...
NERELERDESİN BAKALIM BU SAAT OLDU YENİMİ GELİOSUN FORUMAklava:MERAK ETTİRİYOSUN BİZİ.BEBEĞİN HAREKETMİ ETMESİ LAZIMMIŞ NST DE BENDE ÇİKULATA YİYİP GİREYİM BARİ AYY ÇOK HEYCANLIYIM HERŞEY YOLUNDADIR UMARIM

bu arada genel olarak iyiyiz galiba.ama bazılarımızın şeker sorunu varmış.diet yaparak aman dikkat edelim kendinizede bebişlerinizede....şurda ne kadar zmanımız kaldıkii değilmi..geçmiş olsun tekrar

sağol panikciim sabah günaydınını göremedim merak ettim seni. yerimseniben
şekeri hiç sorma düşmüyor benimki sabahtan beri dr arıyorum kendime endokrinoloji uzmanı olacakmış. ege üniversitesi hocalarına ulaşmaya çalıştım sonunda bir tane buldum bayan dr. kadın bana şu aralar vaktim yok polikliniklere başvur dedi. zaten kadın dr.lara antipatim vardı iyice arttı.sinir ediyolar insanı yaaa.Kötü Kazen

AL BENDENDE OKADAR KEZBOŞ BENDE ACAİP SİNİR OLUYORUM BAYAN DR.LARA

AL BENDENDE OKADAR KEZBOŞ BENDE ACAİP SİNİR OLUYORUM BAYAN DR.LARA

ya niye böyle aslında kadınların daha iyi anlaması lazım bizi.ama erker dr. lar daha kibar ve yardımcı oluyor.

suşe nin ziyaretçi mesajlarına da girilmiyor ben de çok merak ettim. inşallah doğurmamıştır çok küçükler daha yavrularımız.ama ben suşeden korkuyorum bence bişey oldu bizi üzmemek için girmiyor foruma. ulaşmamız imkansız herhalde ona dua edebiliriz sadece inşallah iyidir kendi de bebeği de

BAYAN DR.LAR KAPRİSLİ OLUYOLAR BENCE.:dilcikar:YAA İNŞ.DEDİĞİN GİBİ DOĞURMAMIŞTIR ALLAH KORUSUN YAA KİMSEDE TELİ YADA MSN SİDEMİ YOKDU SUSENİN :sm_confused:

canim benim ya özel mesaj yollamak istiyorum ama olmuyo sizlerindemi olmuyo? aynen su yazi cikiyor :Kişisel mesajlaşma sisteminiz kapalıdır. Kontrol panelinizden kişisel mesajlaşma özelliğini açmadığınız sürece mesaj gönderemeyeceksiniz.......kontrol panelimdede birsey bulamadim.öpüyoruum bu arada süsse yi bende merak ettim gecenlerde aradim baya ama yok.ilk baslarda hic size tam ismini vermedimi? yasadigi sehir de önemli.bulurdum onu internetden arardik kizi.ama insallah interneti filan bozulmustur da herseyi yolundadir.

Yazdiği Mesajlara Baktim Enson Iki Hafta önce Yazmiş Foruma Bana Daha Uzun Süredir Yok Gibi Geliodu.umarim Herşey Yolundadir

Merhaba arkadaşlar
Aranızda yeniyim. Benim de doğumum 31 ağustos görünüyor, inşallah bir kızım olacak.

ben de bilmiyorum neriii nerden yapıyosun da o yazı çıkıyo bir kurcalıyayım bende. bu arada ne yaptın hazırladın mı çantanı.

herkesee merhaba güzell annelerimmm. aramıza yeni gelen arkadaşım hoşgeldin öncelikle güzel paylaşımlarr. kezbancımm üzüldüm şekerin yüksek çıkmasına ama çok sıkıntı yapma herşey yolunda gider inşllah canımm. diger arkadaşlarımm nasılsınız umarım herkes bebişleriyle iyidir ve mutlusunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…