Ya Kizlar Süse Maus Yok Bayadir Benimde Dikkatimi çekmeye Başladi Bi Sorunu Yoktu Onun Dimibenneyaptımki
UMARIM CANIM İİDİR DE BİZEDE HABER VERİR BUARADA PANİKTE GÖZÜKMEDİ BUGUN HİÇ:sm_confused:ewet yaa uzun zaman oldu girmeti foruma hiç inş iyidir :çok üzgünüm:
Ya Kizlar Süse Maus Yok Bayadir Benimde Dikkatimi çekmeye Başladi Bi Sorunu Yoktu Onun Dimibenneyaptımki
KEZBANCIM BUGUN NASILSIN CANIM ELVİNİNDEMİ ŞEKER SONUCU YÜKSEK ÇIKTI:??ŞİMDİ MSJ ATMIŞ BANA NETTE SORUN VARMIŞ BUGUN DR.A GİTCEKMİŞ DÖNÜNCE YAZMAYA ÇALIŞCAK BİZEDE BENDE YARIN NST YE BAĞLANICAM BAKALIM NASI BİŞEYMİŞ BU NST YALNIZ KEZBAN HEMŞİRE BANA GİRMENİN BİR ANLAMI YOK BELLİ OLMAYABİLİR DEDİ NE BELLİ OLMAZ ANLAMADIM OLSUN GİRCEM DEDİM SEN TECRÜBELİSİN CANIM BU KONUDA BAYADIR GİRİYODUN DİMİ.
NERELERDESİN BAKALIM BU SAAT OLDU YENİMİ GELİOSUN FORUMAunutmadan nst ye girmeden önce tatlı bişeyler yemek ve meyve suyu içmek çok iyi deliyormuş.eğer açsangit bişeyler ye sonra gel diyorlar...bebeğin hareket etmesi için sanırım...
AYY KAÇ HAFTALIKTİKİ DOĞURSUN SANEM :sm_confused:bence suse maus doğurdu.... benneyaptımki
onun sorunu bebeğini altta taşımasıydı...
bu arada genel olarak iyiyiz galiba.ama bazılarımızın şeker sorunu varmış.diet yaparak aman dikkat edelim kendinizede bebişlerinizede....şurda ne kadar zmanımız kaldıkii değilmi..geçmiş olsun tekrar
AL BENDENDE OKADAR KEZBOŞ BENDE ACAİP SİNİR OLUYORUM BAYAN DR.LARAsağol panikciim sabah günaydınını göremedim merak ettim seni. yerimseniben
şekeri hiç sorma düşmüyor benimki sabahtan beri dr arıyorum kendime endokrinoloji uzmanı olacakmış. ege üniversitesi hocalarına ulaşmaya çalıştım sonunda bir tane buldum bayan dr. kadın bana şu aralar vaktim yok polikliniklere başvur dedi. zaten kadın dr.lara antipatim vardı iyice arttı.sinir ediyolar insanı yaaa.Kötü Kazen
AL BENDENDE OKADAR KEZBOŞ BENDE ACAİP SİNİR OLUYORUM BAYAN DR.LARA
BAYAN DR.LAR KAPRİSLİ OLUYOLAR BENCE.:dilcikar:YAA İNŞ.DEDİĞİN GİBİ DOĞURMAMIŞTIR ALLAH KORUSUN YAA KİMSEDE TELİ YADA MSN SİDEMİ YOKDU SUSENİN :sm_confused:ya niye böyle aslında kadınların daha iyi anlaması lazım bizi.ama erker dr. lar daha kibar ve yardımcı oluyor.
suşe nin ziyaretçi mesajlarına da girilmiyor ben de çok merak ettim. inşallah doğurmamıştır çok küçükler daha yavrularımız.ama ben suşeden korkuyorum bence bişey oldu bizi üzmemek için girmiyor foruma. ulaşmamız imkansız herhalde ona dua edebiliriz sadece inşallah iyidir kendi de bebeği de
günaydııııın güzel anneler ve yaramaz bebişleeeer size kucak dolusu öpücük gönderiyorum.
çileğim be de geçen hafta pek giremedim evde yoktum bir kaç gün ondan farketmemişim canım gçmişolsun senin patronu da hep birlikte çıkışta bir güzelklava: lazım neden üzüyooo benim arkadaşımı ve bebişini?
arkadaşlar uykular hepimizde aynı herhalde bende artık zamansız uyuklamaya başladım ilaçlarımı bile saatinde alamıyorum bazen. işimiz var bu uykuyla.:1closedeyes:
ARAMIZA HOŞGELDİN CANIMa.s.Merhaba arkadaşlar
Aranızda yeniyim. Benim de doğumum 31 ağustos görünüyor, inşallah bir kızım olacak.
canim benim ya özel mesaj yollamak istiyorum ama olmuyo sizlerindemi olmuyo? aynen su yazi cikiyor :Kişisel mesajlaşma sisteminiz kapalıdır. Kontrol panelinizden kişisel mesajlaşma özelliğini açmadığınız sürece mesaj gönderemeyeceksiniz.......kontrol panelimdede birsey bulamadim.öpüyoruum bu arada süsse yi bende merak ettim gecenlerde aradim baya ama yok.ilk baslarda hic size tam ismini vermedimi? yasadigi sehir de önemli.bulurdum onu internetden arardik kizi.ama insallah interneti filan bozulmustur da herseyi yolundadir.
Merhaba arkadaşlar
Aranızda yeniyim. Benim de doğumum 31 ağustos görünüyor, inşallah bir kızım olacak.
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?