2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anne adayları buralardayım ne zamandır ama işlerin gerginliği ve yoğunluğundan yazamıyorum sadece arada okuyabiliyorum umarım bebişler Ve siz iyisinizdir.a.s.

ben geldim kıslarrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyorum

4 boyutlu usg için eski çalıştığım yerde tanıdığım bayan doktora gittim( aylincim kezbancım siz bayan doktorlara gıcıkmışsınız genelde öle gibiler ama bu doktor var ya tam bir dünya şekeri bir kadın,doğum düşündüğüm hastanede 2 hafta önce gittiğimde bana soğuk gelmişti.haftaya ona yine gidicem bakalım gene kıl olacak mıyım??)
neyse gelelim konuya. usg ye girdim,ancak velet kolunu suratına kapamış görüntü alamadık. baya bi dürttük ettik yok :) kalk dolan dedi doktor,hastanede dolandım,meyve suyu falan içtim.tekrar baktık. bu seferde arkasını dönmüş cadı :) anlayacağınız cd ye çekecek görüntü alamadık.sadece elinin resmini çekebildik :) :1rolleyes:
bu arada 1 KİLO olmuş teyzeleri :) gelişimi gayet iyi,ben de iyiyim kilo almamışım neyseki. dr neyle besliyosun dedi :) boyu da yaklaşık 35 cm :) :dance:
pzrts tekrar gidip rica edicem 4 boyutlu için,babası ile gidicez belki bu sefer poz verir. cinsiyetini de babası geldiğinde öğrenebilmiştik,babaya göstermişti kızım :) :teytey:

gdokur aramıza hoşgeldin cnm

sanemcim özgecim mavişim aylinim nurayım aslicim neriiiiii :) sizler de iyisiniz inş?öpüyorum hepiciğinizi

bu sabah havva ile msglaştım,iyiymiş,evin tadını çıkarıyorum dedi,haftaya neti bağlanacakmış

ayy bi de demin isimlerini yazamadığım anneler sizler de iyisiniz di mi? çok olduğumuz için bazen isimleri yazmayı unutuyorum küsmeyin sakın :)

ben de bilmiyorum neriii nerden yapıyosun da o yazı çıkıyo bir kurcalıyayım bende. bu arada ne yaptın hazırladın mı çantanı.
evet bitanesi herseyimi hazirladim biraz ütüm kaldi sonra ameliyata hazir sayilirim :)) kiz ben hallettim o msj isini siteden ciktim tekrar giris yaptim oldu.. benim icin dua edin kizlar..öpüyoruuum

sagol nihancim iyiyim cok sükür evde biraz sikilmaya basladim ama sizler varsiniz okuyup duruyorum iste, esim alim olmana az kaldi diyip duruyor.. :) bende yarin hastaneye yatip persembe belfitigi ameliyati olucam allah nasip ederse.umarim hersey yolunda giderde bir an önce kurtulurum ve eski sagligima kavusurum. benim icin dua edin öpüyorum hepinizi...

ay bu arada ben o kücük 1 kiloluk ELVINIMIZI yerim yeriiiim..

ayy ne güzel haber böyle....1 kilosunu yesinler....kaç kilo aldın elvin cim...???

evet bitanesi herseyimi hazirladim biraz ütüm kaldi sonra ameliyata hazir sayilirim :)) kiz ben hallettim o msj isini siteden ciktim tekrar giris yaptim oldu.. benim icin dua edin kizlar..öpüyoruuum

canım benim yaa .çokkk geçmiş olsun.inş ameliyatın çok güzel geçer...en kısa zamanda aramıza dönersin....bize hemen haber ver olurmu...hani sen nete giremesende haberini en kısa yoldan bize ulaştır.cuma sabahı güzel haber alıpta kapatalım haftayı.dualarım seninle.
çok geçmiş olsun canım tekrara.s.

buralardayım benneyaptımki sayfa çok yavaş .benim mi bilgisayarımmı ağırlaştı acaba...ay bende heyecanlıyım .en şanslımız sensin aylincim ya.drlar elinin altındaa :1rolleyes: ben olsam
masamın yanına bi ultrason cihazı koyardım.yada masamı oraya taşırdım sanırım...

valla arkadaşlar bir soru sordum saolsun kimseden cevap gelmemiş..........
inşallah hepiniz hayırlısıyla doğumlarınızı yapar bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
hepinize ömür boyu mutluluklar ve saygılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cok cok tesekkür ederim canim, allah sizden razi olsun, hamislerin dualari kabul olurmus..bana öyle derlerdi zamaninda.. haberimi kezbandan alabilirsiniz..öpüyorum

Huuuuhuuu, ben de varım...ben de Ağustos'ta doğum yapacağımmm
08.08.2008 inşallahhhh, oğlan oacak benimkiiii
herkese merhaba, yeni buldum burayııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…