2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok cok tesekkür ederim canim, allah sizden razi olsun, hamislerin dualari kabul olurmus..bana öyle derlerdi zamaninda.. haberimi kezbandan alabilirsiniz..öpüyorum
canım dualarım seninle allah şifanı versin en kısa zamanda sağlıklı haberlerinle aramızda ol canıma.s.

Ay bu ne sıcak karşılama...hepimiz aynı mutluluğu yaşayalım inşallah

hoşbuldukkk, çok sevindim, böyle güzel karşıladınız beni, sevimli anne adayları...

nihancım maşalah elvinimize senin zilloşun inatçı olcak galiba biras suratını göstermemiş annesine yerim onu ben yerimmmm

kezboşşşşşş nst yapılcakya bana ben çok heycanlıyım birkeresinde doğumhanede gebişin birine bağlamışlardı güm güm ses geliyodu bebişin kalp sesiymiş oo ayy çok heycanlı nekadar sürüyo canımcım nst karnıma bişeymi bağlıyolar nası yapılıyoo???

neri yarın mı yatacaksın hastaneye? hastanede net yokmuymuş:roflol::roflol: yaaa özlerim ben seni. canım beniiiim inşallah çabuk atlatacaksın arkadaşım. DUALARIMIZ SENİNLE.:1hug:

ama biz onların viyaklamalarını da severiz...değil mi?! kocalarımızı bilemem ama onlar da sever, ayyy çok heyecanlıyımmmmtatlicadiarzu

nihancığım maşallah sende kızını büyütmüşsün ben yerim o kızı ham yaparım bide saklanırmışş sırnaşık şey senin kız pekte bi inatçı olacak kime çekecek acaba CADIARZU
senin görmene nekadar kaldı nuray daha varmı?

nihancığım maşallah sende kızını büyütmüşsün ben yerim o kızı ham yaparım bide saklanırmışş sırnaşık şey senin kız pekte bi inatçı olacak kime çekecek acaba CADIARZU

trent canım tabii ilk saglıkları ama bi dogsunlar böle yorulcaksınız ( sanki ben olmıcakmışım gibi) :roflol:sonra uykunuzn en tatalı yerinde cıyakk lıcaklarr :))) anam yine şükredin kı ben daha beterim :))) :roflol: kezbanla biz pc başinda uykuya dalarıs sanırım yasmadan yorgunluktan :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…