canım dualarım seninle allah şifanı versin en kısa zamanda sağlıklı haberlerinle aramızda ol canıma.s.cok cok tesekkür ederim canim, allah sizden razi olsun, hamislerin dualari kabul olurmus..bana öyle derlerdi zamaninda.. haberimi kezbandan alabilirsiniz..öpüyorum
aramıza hoşgeldin canıma.s.Huuuuhuuu, ben de varım...ben de Ağustos'ta doğum yapacağımmm
08.08.2008 inşallahhhh, oğlan oacak benimkiiii
herkese merhaba, yeni buldum burayııı
Huuuuhuuu, ben de varım...ben de Ağustos'ta doğum yapacağımmm
08.08.2008 inşallahhhh, oğlan oacak benimkiiii
herkese merhaba, yeni buldum burayııı
hoşbuldukkk, çok sevindim, böyle güzel karşıladınız beni, sevimli anne adayları...
harbi ya...geçen gün kocacığım da aynı şeyi dedi, dedi ki, doğsa artık bir an evel, insan sabırsızlanıyor:sm_cool:kezbancıgım haftalar git gide azalıyooo :) hayırlısıyla bi dogsalar sag saglim :)
olsun sehercim vıyak vıyak bağırmasına beni uykusuz bırakmasına herşeyine razıyım yeterki sağlıkla gelsin bebişimşimid ne güsel olur demesi dogunca geceleri vıyakk vıyak :)))))))))
senin görmene nekadar kaldı nuray daha varmı?nihancığım maşallah sende kızını büyütmüşsünben yerim o kızı ham yaparım bide saklanırmışş sırnaşık şey senin kız pekte bi inatçı olacak kime çekecek acaba CADIARZU
ben geldim kıslarrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyorum
4 boyutlu usg için eski çalıştığım yerde tanıdığım bayan doktora gittim( aylincim kezbancım siz bayan doktorlara gıcıkmışsınız genelde öle gibiler ama bu doktor var ya tam bir dünya şekeri bir kadın,doğum düşündüğüm hastanede 2 hafta önce gittiğimde bana soğuk gelmişti.haftaya ona yine gidicem bakalım gene kıl olacak mıyım??)
neyse gelelim konuya. usg ye girdim,ancak velet kolunu suratına kapamış görüntü alamadık. baya bi dürttük ettik yok :) kalk dolan dedi doktor,hastanede dolandım,meyve suyu falan içtim.tekrar baktık. bu seferde arkasını dönmüş cadı :) anlayacağınız cd ye çekecek görüntü alamadık.sadece elinin resmini çekebildik :) :1rolleyes:
bu arada 1 KİLO olmuş teyzeleri :) gelişimi gayet iyi,ben de iyiyim kilo almamışım neyseki. dr neyle besliyosun dedi :) boyu da yaklaşık 35 cm :) :dance:
pzrts tekrar gidip rica edicem 4 boyutlu için,babası ile gidicez belki bu sefer poz verir. cinsiyetini de babası geldiğinde öğrenebilmiştik,babaya göstermişti kızım :) :teytey:
benimki kaç kilo acaba? doktor bunu nasıl biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?