2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ee tabi tecrübelisin sen şimdi iki tane daha vay haline senin naniknanik

olsun sehercim vıyak vıyak bağırmasına beni uykusuz bırakmasına herşeyine razıyım yeterki sağlıkla gelsin bebişim

ayy heyecanlanıyorum bende gitgide walla sağlıkla gelsinlerde vıyak vıyak bizi uyutmasınlar herşeye razıyız :1hug:
özgeyi bende görmedim bu gün yaaa :uhm:

yeni gelen arkadaşımm aramıza hoşgeldinn. pıtpıtcımm sen niye kırıldınn. sanırım elvin ve kezban sana cevap vermişti diye hatırlıyorum arkadaşımm. hatta yazıları okuyunca benim drumda aynısını söylüyor bir ay sonra gel diyor ama dayanamayp daha erken gidebiliyorum canımm.
neriman arkadaşımıza da acil şifalar diliyorumm. arkadaşlarr size birşey soracagımm yaa 2-3 saatlik yola gitsek birşey olurmu. ögretmen arkadaşlar gezi düzenliyorlarmış boluya ama ben hamişim diye götürmüyorlar belki bu sefer götürürlerse gitmeyi çok istiyorum gitsemmi acaba. birde sizin takvimler ne güzel görünüyor bebişleriniz bir kutucuk ilerii oyy yerimm ben o bebişlerii.

aslıcım bence dr.una danışsan daha ii olur canım biz nedesekki şimdi ne derece doğru olur.bende izne ayrılınca bir haftalığına yazlığa gitmek istiyorum ama bakalım sanmıyorum dr.umun izin verceğini

kizlaar hepinize cok cok tesekkür ederim, cok iyi geldi bana bu msj lar. allah hepinizin yüzünü güldürsün bebislerinizi hayirlisiyla kucaklariniza almayi nasip etsin insallah..amiiiiin
ya özge yi bugün bende görmedim, aslinda görseydim iyi olacakti, cünkü onun babasi da fitik ameliyati olmustu, nasil oldu diye sormak isterdim.
Kezbaaaaaan caniiim benim, evet hersey hazir.yarin sabah girisim var persembe sabah da hayirlisiyla ameliyat olucam ins. vee hersey yolunda gidecek yoksa ben o doktoruuuuklava:klava: :roflol:
cep telefonum acik olacak bitanesii haberin olsun, gerci biz daha görüsürüz..
dualarinizi simdiden hissediyorum destekleriniz icin sagolun benim canim hami$lerimmm
öptüm sizi:teytey:

ya kıslar benim bacaklarımda hafif şişlikler başladı iki gündür sizdede oluyomu:uhm:

merhaba aslicim, öncelikle tsk ederim.
ben senin haftandayken burdan istanbula uctum, 3 hafta tatil yaptik, bu tatilin icinde izmir trabzon ve bodrumda vardi ve hic birsey olmadi.eger ayaklarin sismeye basladiya 2 kisilik koltukta gidersin ayaklarini uzatirsin canim, benince birsey olmaz.tabii eger hami$ligin de bir sorun yoksa, ki umarim yoktur.ama istersen yinede bir doktoruna danis.öptüm[/FONT]

nerimancımmmmmm yetişmeye çalıştım umarım burdasındır..:)))kızlar ben geldim bugün işlerim vardı dışarda ondan gelemedim..nerimencım özelden cevap yazdım ben de sana umarım okursun geçmiş olsun..elvinin kilosunu herşeyini yerim maşallah..tek bir sorun yaramaz yüzünü göstermemiş..

daha hatırlayamadım bişey varsa kusura bakmayın.yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.allah sağlıkla taşıyıp sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah..trende wrose canlarım geldim..işim vardı da biraz..

pıt pıt cııım senin sorularına cevap vermiştik darılmak yok öyleeee.yasakkelimeo zaman bende darılırım benim cevabımı cevaptan saymıyor diyeyerimseniben

aylinim ben 20 şer dakika bağlandım hep sende nasıl olur bilmiyorum. göbeğine emniyet kemeri gibi bir şey bağlıyorlar kalp atışlarını duymak güzel ama yerimseniben

seherciim haftalar ilerliyor da yine de zaman geçmiyor gibi....
uyku konusunda haklısın vallahi ben de pc başında uyur kalırım herhalde:roflol:

aslıcım eğer problem yoksa seyehate izin veriyor dr lar. senin gebeliğinde problem yok ki, bebişinde gezmiş olur. tabii içine sinmesi dr una sor istersenyerimseniben

merhaba kızlar birkaç gündür nete giremiyodum bugun fırsat buldum nasılsınız hiçbir sorun yoktur inş. ben annemlerdeyim onların neti biraz yavaş oyüzden önceki mesajları birtürlü okuyamadım. hafta sonu kayınvaldem geldi efor dün için randevusu vardı, dün onunla hastaneye gittim bide ne göreyim radyasyon tehlikesi falan yazıyo hemen ordan uzaklaştım meger efor çekerken damardan ilaç veriyorlarmış o ilaçtada radyasyon varmış doktor hamile ve cocuklara zarar verdiğini söylemiş kayınvaldeme 4 gün boyunca 4 metreden fazla yaklaşmamalıymışım aynı odada bulunamazmışım onun bindiği arabaya binemezmişim bende bunu duyunca eşimle kayınvaldemi hastanede bırakıp anneme geldim perşembeye kadar burdayım. hazır anneme gelmişkende bol bol kızıma alışveriş yaptım hazırlıklara ekelyecegim inş.

unvereciim demek kızına alışveriş yapmaya başladın ne güzel. cicilerinizi bir an önce ekle de görelim canımcıım. radyasyonu da iyiki faketmişsin hemen. anne-oğul evdemi kaldılar şimdi. sen de anneciğinle birliktesin ooh ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…