ee tabi tecrübelisin sen şimdi iki tane daha vay haline senin naniknaniktrent canım tabii ilk saglıkları ama bi dogsunlar böle yorulcaksınız ( sanki ben olmıcakmışım gibi) :roflol:sonra uykunuzn en tatalı yerinde cıyakk lıcaklarr :))) anam yine şükredin kı ben daha beterim :))) :roflol: kezbanla biz pc başinda uykuya dalarıs sanırım yasmadan yorgunluktan :))))))
ultrasonda ölçüm yapıo canım dr.sana hiç söylenmedimi kilosubenneyaptımkibenimki kaç kilo acaba? doktor bunu nasıl biliyor
canım kontrole gidince sölüyo doktor aslıda snaa sölemedimiki... CADIARZU
olsun sehercim vıyak vıyak bağırmasına beni uykusuz bırakmasına herşeyine razıyım yeterki sağlıkla gelsin bebişim
kıs trent moral ver kıı :))) anam bi anda llah nasip ederse 3 çocuk annesii olcam :))
yaşını merak ettim sehercim ne güzel işte bir anda 3 çocuk annesi olmak allah bizede nasip etsinkıs trent moral ver kıı :))) anam bi anda llah nasip ederse 3 çocuk annesii olcam :))
aslıcım bence dr.una danışsan daha ii olur canım biz nedesekki şimdi ne derece doğru olur.bende izne ayrılınca bir haftalığına yazlığa gitmek istiyorum ama bakalım sanmıyorum dr.umun izin verceğiniyeni gelen arkadaşımm aramıza hoşgeldinn. pıtpıtcımm sen niye kırıldınn. sanırım elvin ve kezban sana cevap vermişti diye hatırlıyorum arkadaşımm. hatta yazıları okuyunca benim drumda aynısını söylüyor bir ay sonra gel diyor ama dayanamayp daha erken gidebiliyorum canımm.
neriman arkadaşımıza da acil şifalar diliyorumm. arkadaşlarr size birşey soracagımm yaa 2-3 saatlik yola gitsek birşey olurmu. ögretmen arkadaşlar gezi düzenliyorlarmış boluya ama ben hamişim diye götürmüyorlar belki bu sefer götürürlerse gitmeyi çok istiyorum gitsemmi acaba. birde sizin takvimler ne güzel görünüyor bebişleriniz bir kutucuk ilerii oyy yerimm ben o bebişlerii.
seherin bir oğlu var şimdide ikizlerine hamiş canımAna!!! üçüz mü??kafamçokkarıştı
yeni gelen arkadaşımm aramıza hoşgeldinn. pıtpıtcımm sen niye kırıldınn. sanırım elvin ve kezban sana cevap vermişti diye hatırlıyorum arkadaşımm. hatta yazıları okuyunca benim drumda aynısını söylüyor bir ay sonra gel diyor ama dayanamayp daha erken gidebiliyorum canımm.
neriman arkadaşımıza da acil şifalar diliyorumm. arkadaşlarr size birşey soracagımm yaa 2-3 saatlik yola gitsek birşey olurmu. ögretmen arkadaşlar gezi düzenliyorlarmış boluya ama ben hamişim diye götürmüyorlar belki bu sefer götürürlerse gitmeyi çok istiyorum gitsemmi acaba. birde sizin takvimler ne güzel görünüyor bebişleriniz bir kutucuk ilerii oyy yerimm ben o bebişlerii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?