2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çalışmayn arkadaşlara o kadar çok özeniyorumki, sabahları kalkmak zor olyor, gece bel ağrısından uyuyamıyorum, gündüzde o kadar çok uykum geliyorki zor dayanıyorum, çalışmayan anne adayları , evde olmanınkıymetini bilin

çalışmayn arkadaşlara o kadar çok özeniyorumki, sabahları kalkmak zor olyor, gece bel ağrısından uyuyamıyorum, gündüzde o kadar çok uykum geliyorki zor dayanıyorum, çalışmayan anne adayları , evde olmanın kıymetini bilin :)

geçmiş olsun...benim de babaneme yapmışlardı, babanemi herkesten vebalı gibi sakladılar, bize ve yeğenlere bulaşmasın diye, 4 gün sonra ortaya çıktı tonton, hacı arkadaşında kalmış :tomato:

cnm benim teşekkür ederim:) şimdiden sana da geçmiş olsun tatlım, Allah acil şifalar versin ameliyat sonrası bizi hemen haberdar et olur mu,merakta bırakma sakın a.s.

ayy ne güzel haber böyle....1 kilosunu yesinler....kaç kilo aldın elvin cim...???

cnm 60la başladım 71.5 oldum.2 haftaya yakındır kilomda bi değişiklik yok şükür bakalım bundan sonra nolucak. ilkokul arkadaşlarımdan biri 2.bebeğine hamileydi,akşam üzeri msg geldi 35 haftalık erkenden bir oğluş doğmuş :)

nihancığım maşallah sende kızını büyütmüşsün ben yerim o kızı ham yaparım bide saklanırmışş sırnaşık şey senin kız pekte bi inatçı olacak kime çekecek acaba CADIARZU

ay evt nuraycım aylincim benim kız baya bi inatçı olacak,bu konuda bana çekeceği kesin yandım ben :))) kafamçokkarıştı
nuraycım sen ne zaman gireceksin?aylincim senin de nst vardı,ne zaman? 4boyutlu usg ye girdin mi?

evt yaa özge teyzesi yaramaz göstermedi,senin ki ne güsel göstermiş o kadar da heveslenmiş heyecanlanmıştım walla,sadece elini düzgünce çekebildik,kime benzicek diye merak ediyorum :)

cnm öncelikle geçmiş olsun tatlım,benim de annem kemoterapi görüyor,aynı evde yaşıyoruz,mümkün olduğunda yaklaşmamaya çalışıyorum..Allah acil şifa versin
kızına aldığın cicileri göster bize annesi,bekliyoruz :)

evt cnm çalışanlarımız öyle diyor evdekiler için ama ben de evde olmaktan bunaldım.çalışmaya alışınca da evde oturmak çok zor geliyor,günler kolay geçmiyor..bir an önce doğsa biraz büyütsem de iş bulsam diye düşünüyorum ben de.. :sm_confused:

pıtpıtcım sen niye darıldın?cevap vermiştik diye hatırlıyorum ben,ölee küsmek olmaz ama yapma lütfen a.s.

ben gene gece kuşu olarak geç girdim,kimse kalmamış.umarım herkese cevap verebilmişimdir. hepinize tatlı rüyalar melek anneler ve şirin miniklerim

günaydın kıslarrra.s.çok heycanlıyım saat 9 da nst var evden çıkmadan sizinle paylaşmak istedim heyecanımı biter bitmez yazıcam size öpüyorum hepinizi ve tatlı miniklerinizi

günaydınnnnnnnn günaydınnnnnnnnn haydi kalak uyan!gel katıl bize gir aramızananiknanik
böyle bir reklam vardı..nasılsınız anneler ve minicikleria.s.
nihancım yaaaaaaa herkese cevap verebilmişsin hayran kaldım valla ben hatırlayamıyorum okuduklarımı ya en sondakini hatırlıyorum ya da en başta okuduğumu:sm_confused:kızlar benim göbiş çok gergin ve sert sizin de öyle mi?

Arkadaşlar benimde geçen cumartesi kontrolüm vardı. ben doktoruma ısrar ettim. şeker yüklemesi için kabul temdi açlık kan şekerim zaten düşükmüş 80 çıktı eğer yanlış hatırlamıyorsam gerek yok dedi pilav makarna hamur işleri ekmek azalıcak dedi. Diyet yapayımmı dedim hayır dikkat et dedi.Gerçi kolestrol harici hiçbirşey yüksek değil kolestrol tavan yaptı 305 yahu çok dikkat ediyorum üstelik ama gebelikte çıkıyormuş galiba sıkıntı yok sanırım. şimdi ben doktorumdan izinsiz böyle bişey yaptırabiliyormuyum çok merak ettim. Gerçi ailemizde dahası benim ailemde şeker öyküsü yok o yüzden biraz rahatım eşimin ailesinde var ama yinede içimde biraz kuşku var ne bilieyim ne dengesiz bir ruh halim var bu aralar neyse RABBİMİZE emanet bebişlerimiz.RABBİM onları herşeyden korusun.

Arkadaşlar herkes normal doğummu düşünüyor. Şahsen ben düşünemiyorum aranıza yeni katıldım sanırım hepimizin bebeişleri 24 ila 27 haftalar arasında galiba ALLAH sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin( amin) Benimki sanırım bana öyle geliyor süpriz yapacak göstermiyor 6.aydayız cinsiyetini bir kız bir oğlan neyin olucak sorusu canımı sıkıyor. Tabi buldum çözüm bebeğim olucak diyorum:) ama ısrarla kızmı oğlanmı sanki bilsem söylemem ne desem yalan olur. ALLAH bilir demekte fayda var sevgiyle kalın :)

günaydın annelerin güzelleriii a.s.
özgeciğim walla bende öyle okuduğumu unutuveriyorum herşeye yetişemiyorum yaa :sm_confused: nihanın maşallahı var bu konuda Şeniz
aylin hadi hayırlısı ne güzel bebişinin kalp atışlarınıda duyacaksın haberini bekliyoruz cnm
pıtpıt yapma böyle üzdükmü seni kızma bize lütfenn
yarınde ben görecemm oğluşumu şimdiden heyecan bastı yarın akşam olsada görsemmm :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…