seherin bir oğlu var şimdide ikizlerine hamiş canım
merhaba kızlar birkaç gündür nete giremiyodum bugun fırsat buldum nasılsınız hiçbir sorun yoktur inş. ben annemlerdeyim onların neti biraz yavaş oyüzden önceki mesajları birtürlü okuyamadım. hafta sonu kayınvaldem geldi efor dün için randevusu vardı, dün onunla hastaneye gittim bide ne göreyim radyasyon tehlikesi falan yazıyo hemen ordan uzaklaştım meger efor çekerken damardan ilaç veriyorlarmış o ilaçtada radyasyon varmış doktor hamile ve cocuklara zarar verdiğini söylemiş kayınvaldeme 4 gün boyunca 4 metreden fazla yaklaşmamalıymışım aynı odada bulunamazmışım onun bindiği arabaya binemezmişim bende bunu duyunca eşimle kayınvaldemi hastanede bırakıp anneme geldim perşembeye kadar burdayım. hazır anneme gelmişkende bol bol kızıma alışveriş yaptım hazırlıklara ekelyecegim inş.
sagol nihancim iyiyim cok sükür evde biraz sikilmaya basladim ama sizler varsiniz okuyup duruyorum iste, esim alim olmana az kaldi diyip duruyor.. :) bende yarin hastaneye yatip persembe belfitigi ameliyati olucam allah nasip ederse.umarim hersey yolunda giderde bir an önce kurtulurum ve eski sagligima kavusurum. benim icin dua edin öpüyorum hepinizi...
ay bu arada ben o kücük 1 kiloluk ELVINIMIZI yerim yeriiiim..
ayy ne güzel haber böyle....1 kilosunu yesinler....kaç kilo aldın elvin cim...???
Ay bu ne sıcak karşılama...hepimiz aynı mutluluğu yaşayalım inşallah
nihancığım maşallah sende kızını büyütmüşsünben yerim o kızı ham yaparım bide saklanırmışş sırnaşık şey senin kız pekte bi inatçı olacak kime çekecek acaba CADIARZU
kıs trent moral ver kıı :))) anam bi anda llah nasip ederse 3 çocuk annesii olcam :))
nerimancımmmmmm yetişmeye çalıştım umarım burdasındır..:)))kızlar ben geldim bugün işlerim vardı dışarda ondan gelemedim..nerimencım özelden cevap yazdım ben de sana umarım okursun geçmiş olsun..elvinin kilosunu herşeyini yerim maşallah..tek bir sorun yaramaz yüzünü göstermemiş..
merhaba kızlar birkaç gündür nete giremiyodum bugun fırsat buldum nasılsınız hiçbir sorun yoktur inş. ben annemlerdeyim onların neti biraz yavaş oyüzden önceki mesajları birtürlü okuyamadım. hafta sonu kayınvaldem geldi efor dün için randevusu vardı, dün onunla hastaneye gittim bide ne göreyim radyasyon tehlikesi falan yazıyo hemen ordan uzaklaştım meger efor çekerken damardan ilaç veriyorlarmış o ilaçtada radyasyon varmış doktor hamile ve cocuklara zarar verdiğini söylemiş kayınvaldeme 4 gün boyunca 4 metreden fazla yaklaşmamalıymışım aynı odada bulunamazmışım onun bindiği arabaya binemezmişim bende bunu duyunca eşimle kayınvaldemi hastanede bırakıp anneme geldim perşembeye kadar burdayım. hazır anneme gelmişkende bol bol kızıma alışveriş yaptım hazırlıklara ekelyecegim inş.
çalışmayn arkadaşlara o kadar çok özeniyorumki, sabahları kalkmak zor olyor, gece bel ağrısından uyuyamıyorum, gündüzde o kadar çok uykum geliyorki zor dayanıyorum, çalışmayan anne adayları , evde olmanınkıymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?