Arkadaşlar herkes normal doğummu düşünüyor. Şahsen ben düşünemiyorum aranıza yeni katıldım sanırım hepimizin bebeişleri 24 ila 27 haftalar arasında galiba ALLAH sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin( amin) Benimki sanırım bana öyle geliyor süpriz yapacak göstermiyor 6.aydayız cinsiyetini bir kız bir oğlan neyin olucak sorusu canımı sıkıyor. Tabi buldum çözüm bebeğim olucak diyorum:) ama ısrarla kızmı oğlanmı sanki bilsem söylemem ne desem yalan olur. ALLAH bilir demekte fayda var sevgiyle kalın :)
Ben ikisindede korkuyorum ama normal istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda:uhm:
bende aynen senin gibi ikisindende korkuyorum ama inş allah bana normal doğumu nasip eder
Arkadaşlar herkes normal doğummu düşünüyor. Şahsen ben düşünemiyorum aranıza yeni katıldım sanırım hepimizin bebeişleri 24 ila 27 haftalar arasında galiba ALLAH sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin( amin) Benimki sanırım bana öyle geliyor süpriz yapacak göstermiyor 6.aydayız cinsiyetini bir kız bir oğlan neyin olucak sorusu canımı sıkıyor. Tabi buldum çözüm bebeğim olucak diyorum:) ama ısrarla kızmı oğlanmı sanki bilsem söylemem ne desem yalan olur. ALLAH bilir demekte fayda var sevgiyle kalın :)
günaydın kıslarrra.s.çok heycanlıyım saat 9 da nst var evden çıkmadan sizinle paylaşmak istedim heyecanımı biter bitmez yazıcam size öpüyorum hepinizi ve tatlı miniklerinizi
çalışmayn arkadaşlara o kadar çok özeniyorumki, sabahları kalkmak zor olyor, gece bel ağrısından uyuyamıyorum, gündüzde o kadar çok uykum geliyorki zor dayanıyorum, çalışmayan anne adayları , evde olmanınkıymetini bilin
trend nst ye girecem demiş ben hiç girmedim niye acaba onun da mı ikiz nst ye doğum yaklaşınca giriliyor diye biliyorum ama yanlışmı biliyorum acaba?
CANIM İKİZ DEĞİL TREND İN MAAŞALLAH SANCISI FİLAN DA YOK. TREND ÇOK MERAK ETTİ BEN NİYE GİRMİYORUM DİYE ZANNEDİYORUM ONUN ISRARIYLA ALDILAR NST YE. BEN SÜREKLİ GİRİYORUM ÇOK ÖNCEDEN BERİ.ERKEN DOĞUM RİSKİNDEN DOLAYI. SEN DOĞRU BİLİYOSUN SON AYLARDA ALIYOR DR LAR.Şeniz
panikatackcıım benimde belimde fıtık var o yüzden araştırmalarıma göre bel fığı olanlar normal yapamıyormuş daha henüz doktoruma sormadım ama normalden sezeryandan (genl yada bölgesel anestezi farketmez) çok korkuyorum.
Eşim bu korkuyla normal doğoum yapamayacksın bizim doğum sezeryan olur diyor. Hayırlısı ama sezeryandada spidral mi yaptırsam genel anestezimi bilemiyorum gerçi doğarken göremk istiyorum 15 dhda bebeği alıp seni dkiyorlarmış. Diğerinde uyur uyanamazsam ne kadar saçma olduğunu anlayacağım şu korkuların onu kucağıma sağ sağlim aldığımda ama engel olamıyorum ne yazıkki
Hehehe Kizlar Geldim Nst De Yarim Saat Kaldim Ama Bizim Hastaneye Bağli K.doğum Kliniği Var Ayri Binada Orda Bağlandim Oyüzden Biras Geciktim Nst Bitince Ordaki Arkadaşlarla Keyif Yaptim Biras:dilcikar:KIZLAR NE GÜZELMİŞ BU NST KORKARIM USG DEN SONRA BUDA BAĞIMLILIK YAPCAK BENDE:)OĞLUŞUMUN KALP ATIŞLARINI DİNLEDİM ARADA TEKME ATTI ONLARIN SESİNİNE DUYDUM GÜM PAT:)ÇOK ŞİRİNDİ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN HERŞEY NORMAL DEDİ DR.KALP ATIŞLARI BEBEĞİN HAREKETLERİ HERŞEY NORMAL DEDİ SANCIMDA YOKMUŞ:)TİT YAPTIK İDRARDA HEP + 1 PROTEİN ÇIKARDI ÇOK ŞÜKÜR ODA NEGATİF ÇIKTI AMA ÜRİNER ENFEKSİYON VARMIŞ DR.İLAÇ VERDİ MONUROL TEK DOZLUK TOZ İÇCEM ARTIK NAPAYIM TEREDDÜT ETTİM AMA DR. ADA GÜVENMEK LAZIM DİMİ GEBELERDE RAHATCA KULLANIYORUZ DEDİ.BUARADA MYOM VARDI BENDE UFAK ONUDA KONUŞTUK SEZERYANDA KANAMAYA YOL AÇMICAK YERDEYSE ONUDA ALIRIZ DEDİ.VEEE DOĞUM TARİHİM TEMMUZUN SON HAFTASINDA OLCAKMIŞ ONU SONRA YİNE KESİNLEŞTİRİRİZ DEDİ KIZLAR İŞTE BUKADAR ÇOK HUZURLU VE MUTLUYUM ŞÜKÜRLER OLSUN
EVET CANIM BIKTI DR.LAR BENDEN AMA UMRUMDA DİİL GERÇEKTEN HER GÖRDÜĞÜMÜ SORU YAĞMURUNA TUTUYORUM:)EVET KEZBANCIM BAKALIM Bİ AKSİLİK ÇIKMASSA İNŞ.SEZEYAN OLCAĞI TEMMUZUN SON HAFTASINDA ALIRIZ DEDİ AMA SEZEYAN OLCAKLAR SİZDE KENDİNİZİ AYARLAYIN DOĞUM TARİHLERİ 2 HAFTA ÖNE KAYIYO SANIRIM BAZILARIMIZ TEMMUZ ANNESİ OLCAZ:)canım yaa maaşallah oğluşuna da sanada.çok sevindim sizin adınıza..
bu arada dr u bulmuşken iyi sıkıştırmışsın.her şey elinin altında tabii yürü be aylin kim tutar seniyerimseniben demek temmuzda geliyo oğluşumuz.içimizde en erkenci sensin şu anda hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?