2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ikisindede korkuyorum ama normal istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda:uhm:

:
yarınde ben görecemm oğluşumu şimdiden heyecan bastı yarın akşam olsada görsemmm :sm_cool:[/QUOTE]

oh ohh az kalmış oğluşunu görmeyee:dance:

Herkese günaydın bebişlerede arkadaşlar.
Ne güzel dr a gidip bebişleri göreceksiniz benim 2 haftam var yaaaa....
neyse sizden güzel haberler duyunca bizde mutlu oluruz :)))
Bende doğumdan korkuyorum ağrı eşiğimde düşük ama yinede normal doğum istiyorum
hayırlısı olsun inş.

isteğim normal doğum....tabi doğumun hepsinden korkuyorum oda bir gerçek....belimde sorun var.eğer bi problem yaratmazsa ve herşey normalse normal doğum istiyorum.baklaım ne olacak :uhm:

günaydın kıslarrra.s.çok heycanlıyım saat 9 da nst var evden çıkmadan sizinle paylaşmak istedim heyecanımı biter bitmez yazıcam size öpüyorum hepinizi ve tatlı miniklerinizi

hadi be canımmm.nerelerde kaldınnnn....nst bu kadar uzun sürmez.hadi haber ver bize.güzel haberler olsun mümkünse şekerim a.s.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ BU GÜN YEĞENLERİM NASIL?

NURAYCIIM AZ KALMIŞ OĞLUŞUNU GÖRMEYE NE GÜZEL YARIN HASRET GİDERECEKSİN
NAR-BEYZA ARTIK PEK GÖREMİYORUZ SENİ ÖZLETİYOSUN KENDİNİ
GECE KUŞUM NİHANIIIM YİNE KARŞILAŞAMADIK SENLE, HAZIRLIKLARA BİR ŞEYLER EKLİYCEKTİN EKLEDİN Mİ? BAKICAAM ŞİMDİ O TARAFA
AYLİİN GİRDİNMİ NST YE NASIL BEBİŞİN?
DOĞUMLARDAN KONUŞULMUŞ BEN SEZERYAN OLUCAAM İNŞALLAH NORMAL YAPAMAM HERHALDE İKİZLER SEZERYANLA ALINIYO GENELDE
BU KADAR HATIRLADIM YİNE BAŞARILI SAYILIRIM DİMİİ ÖZGECİİM

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh ah
depreştirmeyin yaramı arkidişlerrrr...:çok üzgünüm:
şafak 30 gün... ( iş göremezlik raporu alma tarihim) :1rolleyes: az kalmış beee :sm_cool:

trend nst ye girecem demiş ben hiç girmedim niye acaba onun da mı ikiz nst ye doğum yaklaşınca giriliyor diye biliyorum ama yanlışmı biliyorum acaba?

panikatackcıım benimde belimde fıtık var o yüzden araştırmalarıma göre bel fığı olanlar normal yapamıyormuş daha henüz doktoruma sormadım ama normalden sezeryandan (genl yada bölgesel anestezi farketmez) çok korkuyorum.
Eşim bu korkuyla normal doğoum yapamayacksın bizim doğum sezeryan olur diyor. Hayırlısı ama sezeryandada spidral mi yaptırsam genel anestezimi bilemiyorum gerçi doğarken göremk istiyorum 15 dhda bebeği alıp seni dkiyorlarmış. Diğerinde uyur uyanamazsam ne kadar saçma olduğunu anlayacağım şu korkuların onu kucağıma sağ sağlim aldığımda ama engel olamıyorum ne yazıkki

panikatak senin 32. haftan 1 ay sonramı doluyor
doktor bana 32. haftayı tamamlamak gerek doğum öncesi izne ayrılmak için dedi. muhtemelern 38. haftada da sezeryanla yani 28 ağustosdada alınacak bebeğim hayırlısı ile buna göre 15gün kaybım olucak ya çok karışık şu doğum izinleri
birde süt parsı yok yok o yok bu şunları ayrıntılı ve açıklamalı anlaşılır bir şekilde bilgilendirseler ne olur sanki. Yada çalışan hamilelere ssk hakkında bilgi veren bir destek hattı olsa ne olurdu değil mi haklaırmız bilsekte ona göre hareket etsek her kafadan bir ses çıkıyor ve insan inanaın şaşırıyor

trend nst ye girecem demiş ben hiç girmedim niye acaba onun da mı ikiz nst ye doğum yaklaşınca giriliyor diye biliyorum ama yanlışmı biliyorum acaba?

CANIM İKİZ DEĞİL TREND İN MAAŞALLAH SANCISI FİLAN DA YOK. TREND ÇOK MERAK ETTİ BEN NİYE GİRMİYORUM DİYE ZANNEDİYORUM ONUN ISRARIYLA ALDILAR NST YE. BEN SÜREKLİ GİRİYORUM ÇOK ÖNCEDEN BERİ.ERKEN DOĞUM RİSKİNDEN DOLAYI. SEN DOĞRU BİLİYOSUN SON AYLARDA ALIYOR DR LAR.Şeniz

Saol canım teşekkür ederim Şenizşimdi teleş yapardım ben
İnş vaktinde saatinde doğum yaparsın ama böyle bişey varsa da bence
hiç teleşlanma drlar bişeyler yaparlar ciğerlerini geliştirici iğneler varmış
Allahın izniyle bişey olmaz canım hayırlısı olsun inş.a.s.

MATASOY CUUM KORKMA DOĞUM ZAMANI GELİNCE ÇOK SAKİN VE GÜÇLÜ HİSSEDİYORMUŞ İNSAN KENDİNİ BİZE DE ALLAH CESARET VERİR EMİNİM.BEN DR LARA GÜVENİYORUM ONLAR HANGİ ANESEZİNİN UYGUN OLDUĞUNU SÖYLER BİZE SEN RAHAT OL ŞİMDİDEN SIKMA KENDİNİ

Hehehe Kizlar Geldim Nst De Yarim Saat Kaldim Ama Bizim Hastaneye Bağli K.doğum Kliniği Var Ayri Binada Orda Bağlandim Oyüzden Biras Geciktim Nst Bitince Ordaki Arkadaşlarla Keyif Yaptim Biras:dilcikar:KIZLAR NE GÜZELMİŞ BU NST KORKARIM USG DEN SONRA BUDA BAĞIMLILIK YAPCAK BENDE:)OĞLUŞUMUN KALP ATIŞLARINI DİNLEDİM ARADA TEKME ATTI ONLARIN SESİNİNE DUYDUM GÜM PAT:)ÇOK ŞİRİNDİ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN HERŞEY NORMAL DEDİ DR.KALP ATIŞLARI BEBEĞİN HAREKETLERİ HERŞEY NORMAL DEDİ SANCIMDA YOKMUŞ:)TİT YAPTIK İDRARDA HEP + 1 PROTEİN ÇIKARDI ÇOK ŞÜKÜR ODA NEGATİF ÇIKTI AMA ÜRİNER ENFEKSİYON VARMIŞ DR.İLAÇ VERDİ MONUROL TEK DOZLUK TOZ İÇCEM ARTIK NAPAYIM TEREDDÜT ETTİM AMA DR. ADA GÜVENMEK LAZIM DİMİ GEBELERDE RAHATCA KULLANIYORUZ DEDİ.BUARADA MYOM VARDI BENDE UFAK ONUDA KONUŞTUK SEZERYANDA KANAMAYA YOL AÇMICAK YERDEYSE ONUDA ALIRIZ DEDİ.VEEE DOĞUM TARİHİM TEMMUZUN SON HAFTASINDA OLCAKMIŞ ONU SONRA YİNE KESİNLEŞTİRİRİZ DEDİ KIZLAR İŞTE BUKADAR ÇOK HUZURLU VE MUTLUYUM ŞÜKÜRLER OLSUN

Merak Etmiş Arkadaşlarim Beni Kusura Bakmayin Kislar Gerçekten Geç Haber Verdim.kezban Buarada Meraktan Girdiğimi Söylemiş:)evet Gerçektende Meraktan Girdim Ama Kezbancim Dediğin Gibi çok Zevkli Bişeymiş

çok sevindim trend cim kezbancay ALLAH sanada şifa versin evet 8 tane iğne yapıyorlar galiba ikizlerde ciğerleri gelişsin diye ALLAH hayırlısını versin o hareket edince dünylar benim oluyor nasıl tarifi mümkün olmayan bir duygu bu

canım yaa maaşallah oğluşuna da sanada.çok sevindim sizin adınıza..
bu arada dr u bulmuşken iyi sıkıştırmışsın.her şey elinin altında tabii yürü be aylin kim tutar seniyerimseniben demek temmuzda geliyo oğluşumuz.içimizde en erkenci sensin şu anda hayırlısıyla inşallah

EVET CANIM BIKTI DR.LAR BENDEN AMA UMRUMDA DİİL GERÇEKTEN HER GÖRDÜĞÜMÜ SORU YAĞMURUNA TUTUYORUM:)EVET KEZBANCIM BAKALIM Bİ AKSİLİK ÇIKMASSA İNŞ.SEZEYAN OLCAĞI TEMMUZUN SON HAFTASINDA ALIRIZ DEDİ AMA SEZEYAN OLCAKLAR SİZDE KENDİNİZİ AYARLAYIN DOĞUM TARİHLERİ 2 HAFTA ÖNE KAYIYO SANIRIM BAZILARIMIZ TEMMUZ ANNESİ OLCAZ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…