çok sevindim trend cim kezbancay ALLAH sanada şifa versin evet 8 tane iğne yapıyorlar galiba ikizlerde ciğerleri gelişsin diye ALLAH hayırlısını versin o hareket edince dünylar benim oluyor nasıl tarifi mümkün olmayan bir duygu bu
EVET CANIM BIKTI DR.LAR BENDEN AMA UMRUMDA DİİL GERÇEKTEN HER GÖRDÜĞÜMÜ SORU YAĞMURUNA TUTUYORUM:)EVET KEZBANCIM BAKALIM Bİ AKSİLİK ÇIKMASSA İNŞ.SEZEYAN OLCAĞI TEMMUZUN SON HAFTASINDA ALIRIZ DEDİ AMA SEZEYAN OLCAKLAR SİZDE KENDİNİZİ AYARLAYIN DOĞUM TARİHLERİ 2 HAFTA ÖNE KAYIYO SANIRIM BAZILARIMIZ TEMMUZ ANNESİ OLCAZ:)
CANIM BENİM YAKIN OLSAK BEN SENİ HAFTADA BİR USG YE ALDIRIRIM ÜZÜLME AMA SENDE LÜTFEN BAK BENDE ÜZÜLÜRÜM ŞİMDİ AZ KALDI SENİNDE GÖRCEN SENDE OĞLUŞUNU.HEM BEN BUGUN GÖREMEDİMKİ OĞLUMU USG YE GİRMEDİM SADECE KALP ATIŞLARINI DİNLEDİM HAFTAYA İNŞ.BİRAS ARA VEREYİM DEDİM USG İÇİNaylinciğim ne güzel duygular yaşamışsın öyle bende diyorum zaten benimki beklemez ağustosu temmuzda benimkide gelir sıcaklarda :1rolleyes: walla kıskanıyorum seni yaa oğluşunun istediğin zaman görüyorsun ben hasret kaldım burdaa :çok üzgünüm: benide yanına alsana yokmu elemam arayan oraya
HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.İNŞ.SENİNKİLERDE VAKİTLERİNİ TAMAMLARLAR CANIM HEM İKİZLERDE 1 AY ÖNCEDEN ALDIKLARIDA OLUYO BEBİŞLERDE GAYET SAĞLIKLI OLUYOLAR SAKIN ENDİŞELENME CANIM HEPİMİZDEN ÖNCE ALABİLİRSİN KUCAĞINA NE GÜZEL:)a.s.haklısın ben temmuza kadar tutabileyim yeter emmuzun başlarında doğurup sollayabilirim sizleri abi abla oluruz belki biz
hoşgeldin aylincim çok sevindim canım herşeyin güzel olduğuna.yerim o güm patları..:)
diloşum hoşgeldin sen de..arkadşlarım demek yalnız değilmişim tek unutan benim sanıyordum..:)
kezbancım senin de durumun fena değilmiş hani yetiştin herkese cevap verdin valla..ben şimdi arkadaşıma davetliyim ona gideceğim..hani şu 7,5 aylık bebişi olan arkadaşım onsuz yaşayamaz olduk artık.tunacığımız bizim bidenemiz..herşeyi ondan deneyimliyorum:))allah herkese onun gibi uslu akıllı bebişler nasip etsin..maşallahı var..çok öptüm sizleri gelince görüşürüz...
merhaba güzel annelerimm dersim boştu bir ugrayayım dedimm aylincimm bebişini dinlemişsinn oyy çok güzell hayatımm. birde arkadaşlarr dün akşama kadar hiç uzanmamıştımm akşamm bebiş bir gerginleştirdi beni sonra yattım ayaklarımıydı bilmiyorum hissettigim ama tekmeleri bu sefer baya sertti. birde arkadaşlar sizlere sorayım özellikle kezbancım senin bebişlere cigerleri gelişsin diye igne vuracalardıya arkadaşlardan biride bizim bebişede vurdular dedi öyle vurulabiliyormu yoksa dr gerek görürsemi. birde dişlerimizde problem olmasın diye kalsiyum ilacı veriyorlarmış sizlere drlarınız verdimi acaba sabah sabah çokmu konuştum nee herkese iyi günler.
canlarım bu nts sadece kalp atışlarımı bende girmek istiyorum ama doktorumun muaynehanesinde yok sordum. ama ebeye kontrole gittiğimde cihazdan dinledim çok güzel bir duygu trabzona kaldı ve ne zamanlar girebiliyoruz. zaten ntslik bir durum yok dedi ama merak ediyorum. hem görüntülü oluyor sanırım aslında girme tarihim uymadığı için trabzonda giremedim ne yazıkki 20.haftadan sonra dediler o zaman 19haftalıktım şimdi 24. ama 32 haftalık olmadan doğum iznine ayrılamadığımdan sanırım 8.ayda girebilirim. of ya bu memlekette tesadüfn yaşıyoruz ya
CANIM NST DE SANCILARINA BAKIOLAR BİRDE BEBEĞİN KALP ATIŞLARI VE HAREKETLERİNE DR.LAR GEREK GÖRMEDİKÇE NST YE BAĞLANMIYO BEN KENDİM İSTEDİĞİM İÇİN BAĞLANDIM AYRICA EKG KAĞITLARI OLURYA KALP GRAFİSİ ONUN GİBİ BİR SONUÇ VERİLİYO ELİNE BEBEĞİNİ GÖRMÜYOSUN YANİa.s.canlarım bu nts sadece kalp atışlarımı bende girmek istiyorum ama doktorumun muaynehanesinde yok sordum. ama ebeye kontrole gittiğimde cihazdan dinledim çok güzel bir duygu trabzona kaldı ve ne zamanlar girebiliyoruz. zaten ntslik bir durum yok dedi ama merak ediyorum. hem görüntülü oluyor sanırım aslında girme tarihim uymadığı için trabzonda giremedim ne yazıkki 20.haftadan sonra dediler o zaman 19haftalıktım şimdi 24. ama 32 haftalık olmadan doğum iznine ayrılamadığımdan sanırım 8.ayda girebilirim. of ya bu memlekette tesadüfn yaşıyoruz ya
ÇİLEKCİM NABER NASIL OLDUM TAM OLARAK ATLATABİLDİNMİ GRİBİNİ CANIMArkadaşlar selamm. ne güzel bu gün genel bir huzur var yazılanlarda. aylincimm özendim sana valla. ben bugün çok yoğunum hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarımm..a.s.yerimseniben
Arkadaşlar selamm. ne güzel bu gün genel bir huzur var yazılanlarda. aylincimm özendim sana valla. ben bugün çok yoğunum hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarımm..a.s.yerimseniben
Hehehe Kizlar Geldim Nst De Yarim Saat Kaldim Ama Bizim Hastaneye Bağli K.doğum Kliniği Var Ayri Binada Orda Bağlandim Oyüzden Biras Geciktim Nst Bitince Ordaki Arkadaşlarla Keyif Yaptim Biras:dilcikar:KIZLAR NE GÜZELMİŞ BU NST KORKARIM USG DEN SONRA BUDA BAĞIMLILIK YAPCAK BENDE:)OĞLUŞUMUN KALP ATIŞLARINI DİNLEDİM ARADA TEKME ATTI ONLARIN SESİNİNE DUYDUM GÜM PAT:)ÇOK ŞİRİNDİ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN HERŞEY NORMAL DEDİ DR.KALP ATIŞLARI BEBEĞİN HAREKETLERİ HERŞEY NORMAL DEDİ SANCIMDA YOKMUŞ:)TİT YAPTIK İDRARDA HEP + 1 PROTEİN ÇIKARDI ÇOK ŞÜKÜR ODA NEGATİF ÇIKTI AMA ÜRİNER ENFEKSİYON VARMIŞ DR.İLAÇ VERDİ MONUROL TEK DOZLUK TOZ İÇCEM ARTIK NAPAYIM TEREDDÜT ETTİM AMA DR. ADA GÜVENMEK LAZIM DİMİ GEBELERDE RAHATCA KULLANIYORUZ DEDİ.BUARADA MYOM VARDI BENDE UFAK ONUDA KONUŞTUK SEZERYANDA KANAMAYA YOL AÇMICAK YERDEYSE ONUDA ALIRIZ DEDİ.VEEE DOĞUM TARİHİM TEMMUZUN SON HAFTASINDA OLCAKMIŞ ONU SONRA YİNE KESİNLEŞTİRİRİZ DEDİ KIZLAR İŞTE BUKADAR ÇOK HUZURLU VE MUTLUYUM ŞÜKÜRLER OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?