2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR MERHABALAR ,
Uzun bır ara verdım bildiğiniz gibi Ancak maşallah nerdeyse eski arkadaşların bır cogu devam edıyor ne güzel,(trend, panıkatak,elvın,kezbancay ve unuttuysam ozur dılerım dıger arkadaşalr ..) aramıza yenıler de katılmış çoğaldıkça çoğalmıs Ağustos annelerı.
okuyabıldıgım kadar son sayfaları okudum hemen hemen hepinizden guzel haberle var MAŞALLAH..
Biliyorsunuz ben işi bırakmıştım evdeyım artık.Bu süre zarfında evın işlerı ıle uğraşmayı kendıme iş edindim.Yakında boya işlerıne girişeceğiz.Oğlumun mevcut odasını gelecek olan kızma ayrıdm onun bebek odası dekorasyonu ile ılgılenıyorum buaralarda.
Bebişim Allaha şükür şu ana dek sıkıntı yaratmadı bize(hatırlarsınız AMnıosentes olayından başka yanı)
Ancak son kontrolumde şeker cıktı bıraz. ona dıkkat etmem gerekıyormuş.
Herkeslere sağlıkla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum ...

canımcıım bana sabah akşam toplam 2 doz yapılacak 2hafta sonra . inşallah 8 değildir yaaaaa. allah hepimize hayırlısıyla dünyaya getirmek nasib etsin bebişlerimizi

aylinciğim ne güzel duygular yaşamışsın öyle bende diyorum zaten benimki beklemez ağustosu temmuzda benimkide gelir sıcaklarda :1rolleyes: walla kıskanıyorum seni yaa oğluşunun istediğin zaman görüyorsun ben hasret kaldım burdaa :çok üzgünüm: benide yanına alsana yokmu elemam arayan oraya

haklısın ben temmuza kadar tutabileyim yeter emmuzun başlarında doğurup sollayabilirim sizleri abi abla oluruz belki biz

CANIM BENİM YAKIN OLSAK BEN SENİ HAFTADA BİR USG YE ALDIRIRIM ÜZÜLME AMA SENDE LÜTFEN BAK BENDE ÜZÜLÜRÜM ŞİMDİ AZ KALDI SENİNDE GÖRCEN SENDE OĞLUŞUNU.HEM BEN BUGUN GÖREMEDİMKİ OĞLUMU USG YE GİRMEDİM SADECE KALP ATIŞLARINI DİNLEDİM HAFTAYA İNŞ.BİRAS ARA VEREYİM DEDİM USG İÇİN

hoşgeldin aylincim çok sevindim canım herşeyin güzel olduğuna.yerim o güm patları..:)
diloşum hoşgeldin sen de..arkadşlarım demek yalnız değilmişim tek unutan benim sanıyordum..:)
kezbancım senin de durumun fena değilmiş hani yetiştin herkese cevap verdin valla..ben şimdi arkadaşıma davetliyim ona gideceğim..hani şu 7,5 aylık bebişi olan arkadaşım onsuz yaşayamaz olduk artık.tunacığımız bizim bidenemiz..herşeyi ondan deneyimliyorum:))allah herkese onun gibi uslu akıllı bebişler nasip etsin..maşallahı var..çok öptüm sizleri gelince görüşürüz...

haklısın ben temmuza kadar tutabileyim yeter emmuzun başlarında doğurup sollayabilirim sizleri abi abla oluruz belki biz
HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.İNŞ.SENİNKİLERDE VAKİTLERİNİ TAMAMLARLAR CANIM HEM İKİZLERDE 1 AY ÖNCEDEN ALDIKLARIDA OLUYO BEBİŞLERDE GAYET SAĞLIKLI OLUYOLAR SAKIN ENDİŞELENME CANIM HEPİMİZDEN ÖNCE ALABİLİRSİN KUCAĞINA NE GÜZEL:)a.s.

Herkes hayırlısıyla bebeklerini sağ sağlim kucağına alsında sezaryan normal doğum farketsede farketmez yani.
Trendy senin adına çok sevindim ne güzel duygular yaşamışsın tekme sesini bile duymuşsun çok güzel yaa maşşallah senin ve bebeğin için hayırlısı olsun inş.

merhaba güzel annelerimm dersim boştu bir ugrayayım dedimm aylincimm bebişini dinlemişsinn oyy çok güzell hayatımm. birde arkadaşlarr dün akşama kadar hiç uzanmamıştımm akşamm bebiş bir gerginleştirdi beni sonra yattım ayaklarımıydı bilmiyorum hissettigim ama tekmeleri bu sefer baya sertti. birde arkadaşlar sizlere sorayım özellikle kezbancım senin bebişlere cigerleri gelişsin diye igne vuracalardıya arkadaşlardan biride bizim bebişede vurdular dedi öyle vurulabiliyormu yoksa dr gerek görürsemi. birde dişlerimizde problem olmasın diye kalsiyum ilacı veriyorlarmış sizlere drlarınız verdimi acaba sabah sabah çokmu konuştum nee herkese iyi günler.

canlarım bu nts sadece kalp atışlarımı bende girmek istiyorum ama doktorumun muaynehanesinde yok sordum. ama ebeye kontrole gittiğimde cihazdan dinledim çok güzel bir duygu trabzona kaldı ve ne zamanlar girebiliyoruz. zaten ntslik bir durum yok dedi ama merak ediyorum. hem görüntülü oluyor sanırım aslında girme tarihim uymadığı için trabzonda giremedim ne yazıkki 20.haftadan sonra dediler o zaman 19haftalıktım şimdi 24. ama 32 haftalık olmadan doğum iznine ayrılamadığımdan sanırım 8.ayda girebilirim. of ya bu memlekette tesadüfn yaşıyoruz ya

canımcıım ayıpsın bu gün fomumdayım yine sana da cevap yazarım. siz gezin kızınla aklınız burda kalmasın asayişberkemal :roflol:ben burdayım merak etme arkadaşının bebişini de bizim için de sev

merhaba diycektim ama gitmişsin senağlama
bana bebeklerimin erken gelme olasılığı fazla diye iğne yapılacak normal seyreden gebelikte yapılmıyor senin riskin yok diye biliyorum sen rahat ol arkadaşım. benim 36haftadan önce gelme riski var o nedenle iğne uygun görülüyor. bazı arkadaşlara 12 doz bazılarıa 4 doz bana da2 doz yapılacak beni hastanede yatıracaklar onlar yatmıycak. değişiyor durumuna göre.karışık bir iş.

canıııım nst sadece kalp atışı için değil asıl amaç doğum zamanının gelip gelmediğini öğrenmek son haftalarda bakılıyor senin bir rahatsızlığın sancın yoksa üzülme bir şey kaçırmış sayılmazsın.ekrandan görünen bir şey yok ayrıca sadece grafik çıkıyor ordan bakıyorlar. en azından beni gittiğim hastanede öyle idiyerimseniben

:asigim:Günaydin Herkeze Mutlu Huzurlu Ve Güzel Bir Gün Geçirin:1hug: Anecikler Ve Bebekleri:dance::dance::dance:

Arkadaşlar selamm. ne güzel bu gün genel bir huzur var yazılanlarda. aylincimm özendim sana valla. ben bugün çok yoğunum hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarımm..a.s.yerimseniben

CANIM NST DE SANCILARINA BAKIOLAR BİRDE BEBEĞİN KALP ATIŞLARI VE HAREKETLERİNE DR.LAR GEREK GÖRMEDİKÇE NST YE BAĞLANMIYO BEN KENDİM İSTEDİĞİM İÇİN BAĞLANDIM AYRICA EKG KAĞITLARI OLURYA KALP GRAFİSİ ONUN GİBİ BİR SONUÇ VERİLİYO ELİNE BEBEĞİNİ GÖRMÜYOSUN YANİa.s.

Arkadaşlar selamm. ne güzel bu gün genel bir huzur var yazılanlarda. aylincimm özendim sana valla. ben bugün çok yoğunum hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarımm..a.s.yerimseniben
ÇİLEKCİM NABER NASIL OLDUM TAM OLARAK ATLATABİLDİNMİ GRİBİNİ CANIM

çilekciim son haftanya yoruyorlar seni dimi. az kaldı bu günü sayma 2 güncük kaldı sonra tatiiiiil. bol bol dinlenirsin canımcıım.atlatabildinmi gribi? o da seni yorar halsiz bırakır.

çileğin Son Haftasiydi Dimii Benimde Bu Haftayi Saymassak 2 Hafta Kaldi Yillik Iznimi Alcam Arkasindanda Doğum öncesi Iznimi Bakalim Bu Kadar Uzun Süre Evde Olmaktan Sikilcakmiyim

cnm benim ne güzel bir duygu daha yaşamışsın :) kalp atışı tekmeler ay ne güselll,kıskandım ben de istiyorum :))) :sm_cool:
doğumunda erken olacak,bizimkinden az kaldı desene,daha erken kavuşacaksın oğluşuna,biz de yeğenimizi erkenden göreceğiz :) :teytey:
doğumda da drun dediği gibi kolay yerdedir de myomundan kurtulursun cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…