2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çileğin Son Haftasiydi Dimii Benimde Bu Haftayi Saymassak 2 Hafta Kaldi Yillik Iznimi Alcam Arkasindanda Doğum öncesi Iznimi Bakalim Bu Kadar Uzun Süre Evde Olmaktan Sikilcakmiyim

oooh senin de az kalmış maaşallah bebişinle gezersin uyursun sıkılmazsın alışverişler hızlanıcak ya artık.evde net var nasılsa yazışırız yine

kıslarrrrrrrrrrrrrrr yeğenlerimmmmmmmmmm herkese mrb :) :teytey:
kahvaltımızı edip geldik :) doğum konuşulmuş ben de korkuyorum ikisinden ama normal olmasını istiyorum. henüz nsl olacağını söylemedi dr. normal diye girip son anda sezeryana dönen arkadaşım çok,hepimiz için hayırlısı olsun,kolay doğum nasip etsin Allah hepimize :)
kezboşum sen varsın sandım gece aktif gözüküyordun ama karşılaşamadık gene.
aylincim senle de bi tutturamadık akşamlarımızı :)
sanemcim yaranı deşmişiz,evde oturan anneler konusu,az kaldı cnmcım sen de yeğenimle ev sefası yapacaksın hayırlısı ile ykında :hooray:

diloşum hoşgeldin cnm senin ve kızının iyi olmanıza çok sevindim :) odasını düzenlediğinde resimlerini çek bize de göster annesi :) :teytey: bu arada kendini de çok yorma lütfen,öpüyorum cnm :1hug:

en güzel annelere en güzel merhabalar...bebişleri de öpüyorummmm

ben gece 12 gibi kapattımeşime verdim pc yi 1civarı 5 dakikalığına açtım hemen kapatıp yattım ondan denk gelemedik senle ne güzel bak bu gün bizimlesin tombalak elvin in anneciğiiiiiiiii

ASLICIM ben geçen hafta itibari ile kalsiyum kullanmaya başladım cnm,şu suda eriyen tabletlerden verdi. artık kullanmam gerekiyormuş

oooh senin de az kalmış maaşallah bebişinle gezersin uyursun sıkılmazsın alışverişler hızlanıcak ya artık.evde net var nasılsa yazışırız yine
İNŞ.SIKILMAM CANIM BEN ALIŞVERİŞ İŞİNİ ÇOKTAN TAMAMLADIM AMA YİNEDE UFAK TEFEK EKSİKLER ÇIKAR ONLARI TAMAMLARIM NET VARDA ALLAHTAN YOKSA NAPARDIM VALLA SIKINTIDAN PATLARDIM İYİKİ VARSINIZa.s.

EVET BİRTÜRLÜ DENK GELEMİYORUZ NİHANCIM BEN 22,00 DA BİLEMEDİN EN GEÇ22,30 DA SIZIYORUM VALLA GEÇ SAATLERE KADAR KALAMIYORUM

çileğin Son Haftasiydi Dimii Benimde Bu Haftayi Saymassak 2 Hafta Kaldi Yillik Iznimi Alcam Arkasindanda Doğum öncesi Iznimi Bakalim Bu Kadar Uzun Süre Evde Olmaktan Sikilcakmiyim

sıkılmazsın kuşum daha rahat hazırlıklarını yaparsın hem temmuz sonunda doğum olacaksa ay ne güsel olur dinlenmişte olursun.kendimi o zaman kaldırabilirsem :)doğumunda gelmek istiyorum cnmcım :teytey:

zeynepcimmmmmmmmmm çok yorma kendini tatlım,gidiceksin diye yığdılar işleri tabii sana di mi? gıcık patron klava:

tam 7 hafta var doğum iznimi almaya aldıktan 6 hafta sonrada doğum var ALLAH'IN izni ile şu zamanlar çabuk geçse hayırlısıyla ersek doğum vaktine heryıl ağustosun gelmesini iple çekmişimdir çünki hep senelik izinlerimi bu ayda alırım ama hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim. herşeyin hayırlısı neyse 7 hafta daha iş yerimden daha sonra evimden görüşürüz inşallah:) herkesin gönlüne göre versin rabbim.

AYYYY GERÇEKTEN GELİRMİSİN ÇOK SEVİNİRİM NİHANNNNNNN CANIM BENİM İNŞŞ.GELİRSİN ÇOK SEVİNİRİM

Kızlarrrrrrrrrrr,

Dogurmak için acele etmeyiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Zamanında dogsun tum yegenlerim inşallah(benim ogluşumda)

eveeeeet, yoksa biz burada yalnız kalırız, siz bebeklerinizle ilgilenirken, biz burada hala gün sayıyor oluruz, bebeklerinizden dolayı foruma da girmezsiniz, çok yoruyor, çok zaman alıyor diyetatlicadiarzu

hayırlısı ile glsin o günler canımcım,bu kadar zamanı geçirdik,geçmez diyoduk bak hepimiz 6-7 aylık olduk :) sağlıkla kucağımıza alalım inş

Kızlarrrrrrrrrrr,

Dogurmak için acele etmeyiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Zamanında dogsun tum yegenlerim inşallah(benim ogluşumda)

İLKBEBEĞİM inşllah hepsi zamanında ve sağlıkla gelsinler dünyaya :) hepsini bir araya toplayıp sevelim di mi? :) a.s. ay harika olur kızlar :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…