kızlar biraz ütüm var,yapıp geliyorum....
KOLAY GELSİN YORMA KENDİNİ FAZLA KUŞUMMMkızlar biraz ütüm var,yapıp geliyorum....
tam 7 hafta var doğum iznimi almaya aldıktan 6 hafta sonrada doğum var ALLAH'IN izni ile şu zamanlar çabuk geçse hayırlısıyla ersek doğum vaktine heryıl ağustosun gelmesini iple çekmişimdir çünki hep senelik izinlerimi bu ayda alırım ama hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim. herşeyin hayırlısı neyse 7 hafta daha iş yerimden daha sonra evimden görüşürüz inşallah:) herkesin gönlüne göre versin rabbim.
merhaba güzel annelerimm dersim boştu bir ugrayayım dedimm aylincimm bebişini dinlemişsinn oyy çok güzell hayatımm. birde arkadaşlarr dün akşama kadar hiç uzanmamıştımm akşamm bebiş bir gerginleştirdi beni sonra yattım ayaklarımıydı bilmiyorum hissettigim ama tekmeleri bu sefer baya sertti. birde arkadaşlar sizlere sorayım özellikle kezbancım senin bebişlere cigerleri gelişsin diye igne vuracalardıya arkadaşlardan biride bizim bebişede vurdular dedi öyle vurulabiliyormu yoksa dr gerek görürsemi. birde dişlerimizde problem olmasın diye kalsiyum ilacı veriyorlarmış sizlere drlarınız verdimi acaba sabah sabah çokmu konuştum nee herkese iyi günler.
merhaba benim diş eti problemim burdaki arkadaşlardan erken başladı CADIARZUdrum bana Zymaflor adında bi ilaç verdi bayadır onu kullanıyorum günde 3 adet yeğenimde içiyor 4 yaşında öğle ama yinede ağrıyıp kanıyor bazen çoook fazla açıyo inş iyileşir böyle giderse tekrar diş druna gideceğim.senağlama
AYY CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN VALLA ÇOK ZOR DİŞ AĞRISI ALLAH YARDIMCIIN OLSUN UMARIM İLAÇ AĞRILARINI KESERmerhaba benim diş eti problemim burdaki arkadaşlardan erken başladı CADIARZUdrum bana Zymaflor adında bi ilaç verdi bayadır onu kullanıyorum günde 3 adet yeğenimde içiyor 4 yaşında öğle ama yinede ağrıyıp kanıyor bazen çoook fazla açıyo inş iyileşir böyle giderse tekrar diş druna gideceğim.senağlama
kızlar biraz ütüm var,yapıp geliyorum....
panikatak senin 32. haftan 1 ay sonramı doluyor
doktor bana 32. haftayı tamamlamak gerek doğum öncesi izne ayrılmak için dedi. muhtemelern 38. haftada da sezeryanla yani 28 ağustosdada alınacak bebeğim hayırlısı ile buna göre 15gün kaybım olucak ya çok karışık şu doğum izinleri
birde süt parsı yok yok o yok bu şunları ayrıntılı ve açıklamalı anlaşılır bir şekilde bilgilendirseler ne olur sanki. Yada çalışan hamilelere ssk hakkında bilgi veren bir destek hattı olsa ne olurdu değil mi haklaırmız bilsekte ona göre hareket etsek her kafadan bir ses çıkıyor ve insan inanaın şaşırıyor
AAA İİMİYMİŞ SEVİNDİM CANIM SIKILIR TABİİ NETTE YOK NEYSE C.TESİ NASIL GİRCEKMİŞ BAĞLANIYOMUYMUŞ NET?kızlarr havva ile konuştum cnmm ya şimdiden sıkılmış gibiydi evde Şeniz bide temizlik yapıyorum demez mi yasakkelime kendini yormadan yavaş yavaş tabi, kızıda kendiside iyiymiş cumartesi kısmetse aramızda olacak inş.. özledik walla yaaa
arkadaşlar şu bebek ayları takip cetvelini nerden ve nasıl ekliyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim
AAA İİMİYMİŞ SEVİNDİM CANIM SIKILIR TABİİ NETTE YOK NEYSE C.TESİ NASIL GİRCEKMİŞ BAĞLANIYOMUYMUŞ NET?
PANİKCİM NE YANİ BENİM SEZERYAN 2 HAFTA KADAR ÖNCE OLCAK DOĞUM DAHAMI ERKEN AYRILAMAM GEREKİYO???şu an 27 + 5 günlük hamileyim.cuma günü 28 haftam bitiyor canım.buna göre 32.haftamın bitmesine 4 haftam kalacak (16 mayıs cumadan sonra tabi)
buda hafta sonlarıda dahil 30 gün ediyor.bugün itibariyle.sen sezeryan olursan dr ona göre rapor verecek.doğum tarihini öne alacak 2hafta...yani sende kesinleşen doğum tarihinden 8 hafta önce izne çıkacaksın.ayrıca süt parası 1 kez verecekler .oda 50 Ytl. 16 hafta çalışmadığımız zaman zarfındada 1700 ytl para alacağız (askari ücretle ssk sı yatanlar için)... toplamda 1700 ytl + 50 ytl :1750 ytl alacağız.
ayrıca bizim yasal iznimiz 16 hafta
eşlerimizin yasal izni 3 gün...
şu an 27 + 5 günlük hamileyim.cuma günü 28 haftam bitiyor canım.buna göre 32.haftamın bitmesine 4 haftam kalacak (16 mayıs cumadan sonra tabi)
buda hafta sonlarıda dahil 30 gün ediyor.bugün itibariyle.sen sezeryan olursan dr ona göre rapor verecek.doğum tarihini öne alacak 2hafta...yani sende kesinleşen doğum tarihinden 8 hafta önce izne çıkacaksın.ayrıca süt parası 1 kez verecekler .oda 50 Ytl. 16 hafta çalışmadığımız zaman zarfındada 1700 ytl para alacağız (askari ücretle ssk sı yatanlar için)... toplamda 1700 ytl + 50 ytl :1750 ytl alacağız.
şu an 27 + 5 günlük hamileyim.cuma günü 28 haftam bitiyor canım.buna göre 32.haftamın bitmesine 4 haftam kalacak (16 mayıs cumadan sonra tabi)
CANIM NEYSE ASGARİ ÜCRETLER BÖYLE YOKSA ÇOK ZARARIM OLUYOR BENİM NERDEYSE YARIM MAAŞIM 425 AY BAŞINA DÜŞEN AMA BÜRTTEN HESAPLANDIĞI İÇİN TAMAM ŞİMDİ ANLADIM NE KADAR KARIŞIKKMIŞ AMA ÇOK SAĞOL İLGİN İÇİN TATLIM. İZNİNDE HAYIRLI OLSUN BEN DOĞUM SONRASINA BIRAKACAĞIM İZNİMİKİ DAHA FAZLA VAKİT GEÇİREYİM. :)
canımcıım anlatması çoooooook uzun istersen ben hazırlıyayım sana
http://bd.lilypie.com/iPlBp3.png bunu kontrol panelinde detay bilgilerinizi düzenleyin de en altta doğum kilo filan yazıyo oraya yapıştır o zaman cetvelin gelicek beğenmezsen bakarız yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?