2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar şu bebek ayları takip cetvelini nerden ve nasıl ekliyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim

CANIM DOĞUM İZNİN 8 HAFTA KALA ALABİLİYORSUN.SEN NEDEN 6 HAFTA KALA YAZDIN???

ELVİNCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM

seninde hamileliğin ütüyle geçti desem çokta yanlış olmaz herhaldesırnaşık şey
kolay gelsin.ben 1 senelik evliyim.inanmayacaksınız ama sadece 2 kere ütü yaptım.en nefret ettiğim şeydir ütü yapmak....çok ayakta durma arkadaşım.ben seni bilirim , bi başladın mı 2 saat sürer o ütü... kolay gelsinnn a.s.

merhaba benim diş eti problemim burdaki arkadaşlardan erken başladı CADIARZUdrum bana Zymaflor adında bi ilaç verdi bayadır onu kullanıyorum günde 3 adet yeğenimde içiyor 4 yaşında öğle ama yinede ağrıyıp kanıyor bazen çoook fazla açıyo inş iyileşir böyle giderse tekrar diş druna gideceğim.senağlama

geçmişolsun güldeniz zordur ağrıyı çekmek diş ağrısı diyince bile içim sızlıyor. canım bir an önce geçer inşallah.

AYY CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN VALLA ÇOK ZOR DİŞ AĞRISI ALLAH YARDIMCIIN OLSUN UMARIM İLAÇ AĞRILARINI KESER

kızlarr havva ile konuştum cnmm ya şimdiden sıkılmış gibiydi evde Şeniz bide temizlik yapıyorum demez mi yasakkelime kendini yormadan yavaş yavaş tabi, kızıda kendiside iyiymiş cumartesi kısmetse aramızda olacak inş.. özledik walla yaaa

kızlar biraz ütüm var,yapıp geliyorum....

canımcıım sen bu ütü işine sardın bayaaaa. bize de gel nihaaaaaan ufaklıkların cicilerini ütüliyceem. yatarak olmuyor.annemle birkaç arkadaşım yapıcak artık. laf aramızda zaten sevmem ütü işini panikatak ın dediği gibi evliliğim süresince sayılıdır ütü yaptığım.

şu an 27 + 5 günlük hamileyim.cuma günü 28 haftam bitiyor canım.buna göre 32.haftamın bitmesine 4 haftam kalacak (16 mayıs cumadan sonra tabi)
buda hafta sonlarıda dahil 30 gün ediyor.bugün itibariyle.sen sezeryan olursan dr ona göre rapor verecek.doğum tarihini öne alacak 2hafta...yani sende kesinleşen doğum tarihinden 8 hafta önce izne çıkacaksın.ayrıca süt parası 1 kez verecekler .oda 50 Ytl. 16 hafta çalışmadığımız zaman zarfındada 1700 ytl para alacağız (askari ücretle ssk sı yatanlar için)... toplamda 1700 ytl + 50 ytl :1750 ytl alacağız.
ayrıca bizim yasal iznimiz 16 hafta
eşlerimizin yasal izni 3 gün...

AAA İİMİYMİŞ SEVİNDİM CANIM SIKILIR TABİİ NETTE YOK NEYSE C.TESİ NASIL GİRCEKMİŞ BAĞLANIYOMUYMUŞ NET?

arkadaşlar şu bebek ayları takip cetvelini nerden ve nasıl ekliyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim

canımcıım anlatması çoooooook uzun istersen ben hazırlıyayım sana
http://bd.lilypie.com/iPlBp3.png bunu kontrol panelinde detay bilgilerinizi düzenleyin de en altta doğum kilo filan yazıyo oraya yapıştır o zaman cetvelin gelicek beğenmezsen bakarız yine

Son düzenleyen: Moderatör:
PANİKCİM NE YANİ BENİM SEZERYAN 2 HAFTA KADAR ÖNCE OLCAK DOĞUM DAHAMI ERKEN AYRILAMAM GEREKİYO???

ooooh ne güzel panikciim kucağınıza hem bebişinizi hem paracıkları alacaksınız...
adaletmi bu biz üste para vericeez diycem ama demiyorum çünkü: sende bütün gün yatıyosun diyceksin dimi yerimseniben şaka bir yana keşke çalışabilseydim sigortam devam ederdi en azından

CANIM NEYSE ASGARİ ÜCRETLER BÖYLE YOKSA ÇOK ZARARIM OLUYOR BENİM NERDEYSE YARIM MAAŞIM 425 AY BAŞINA DÜŞEN AMA BÜRTTEN HESAPLANDIĞI İÇİN TAMAM ŞİMDİ ANLADIM NE KADAR KARIŞIKKMIŞ AMA ÇOK SAĞOL İLGİN İÇİN TATLIM. İZNİNDE HAYIRLI OLSUN BEN DOĞUM SONRASINA BIRAKACAĞIM İZNİMİKİ DAHA FAZLA VAKİT GEÇİREYİM. :)

canımm çıkmamışmı cetvelin?

TATLIM KOPYALAYIP YAPIŞTIRDIM AMA ÇIKMIYOR TEKRAR TEKRAR DENEYECEĞİM HEP HOŞUMA GİDERDİ BENİMDEBİR ÇİZELGEM OLSUN DİYE AMA İŞ BU YA OLMAYACAK GALİBA NEYSE EMEĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…