2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kezbancımm teşekkürler hayatımm şimdiye kadar allaha çok şükür hiçbir problem olmadı hamileligimde allahım hepimizin sonuna kadarda iyi devam ettirsin.
ASLICIM ben geçen hafta itibari ile kalsiyum kullanmaya başladım cnm,şu suda eriyen tabletlerden verdi. artık kullanmam gerekiyormuş
nihancımm benim drum vermedi erken diyemi acaba. hep gittigimde unutuyorumkii. tlfna kaydedeyim soracaklarımı bundan sonra. :sm_confused:

matasoycuum olmuş cetvel çok sevindim güle güle kullan.
aslıcım dr un izin verdiği sürece gez arkadaşım bizim için de gez resimler çek oralarda paylaşırsın bizimle

matasoycuum olmuş cetvel çok sevindim güle güle kullan.
aslıcım dr un izin verdiği sürece gez arkadaşım bizim için de gez resimler çek oralarda paylaşırsın bizimle

kezbancımm dün söylemiş oldugum geziye okuldaki arkadaşlarım götürmüyorlarr yok olmaz yolda dogurursun mazallah yok seni bir yere götüremeyiz dediler hatta bugün okulun dolmabahçe ve denizcilik müzesine gezileri vardı yakın yerler oraya bile götürmediler :çok üzgünüm:

tüh ne güzel gezerdin. bende müzeleri ve tarihi kalıntılar olan yerleri gezmeyi çok severim. neyse bebişlerimizi götürürüz inşallah ileride. arkadaşların da seni düşünüyor şanslısın

tüh ne güzel gezerdin. bende müzeleri ve tarihi kalıntılar olan yerleri gezmeyi çok severim. neyse bebişlerimizi götürürüz inşallah ileride. arkadaşların da seni düşünüyor şanslısın

evt kezbancımm sagolsunlar çok düşünceliler. hatta bazende derse çıkarkenn benide alıyorlarr kollarına en üst kata çıkacak ögretmen arkadaş sınıfıma kadar bırakıyorrlar.

Arkadaşlar sıcak karşılamanıza çok memnun oldum:dance: hepinize teşekkür ederim. Dilek_286 bende antalyada doğum düşünüyorum, ailem orada ve eşim çok seyahate gidiyor. Bu yüzden işten ayrılınca ailemin yanına antalyaya gideceğim. Sen hangi doktora gidiyorsun?

Önceki yazılarınızı okudum arkadaşlar ve hakikaten ağustos anneleri çok şanssızmış çünkü bende de bir sürü problem çıktı. Bebeğimin bağırsaklarında parlama tespit edildi ve bunun down sendromlu bebeklerde görüldüğü söylendi, üçlü tarama risksiz çıkmasına rağmen amniyosentez istedi doktor. 650 ytl vererek özel bir yerde yaptırdım, 20 günlük gergin bir bekleyişten sonra sonuç temiz ama kistik fibroz da olabilir aynı sıvıyla onada bakmamız lazım dediler ve 500 ytl daha verdim, 15 günlük gergin bekleyişten sonra sağlıklı dediler ama o günlerimi gelin bana sorun çok strese girdim. Zaten 3 aylıkken kayınvalidemi kaybetmiştik onun gerginliğini ve üzüntüsünü üzerimizden atamadan bunlar çıktı çok zor günler yaşadık. Şimdi çok şükür sorunsuz gidiyor ama ben çok evhamlı oldum, sürekli bişey olacakmış gibi tedirginim, umarım son aya kadar sağlıklı gider ve sorunsuz alırım kucağıma, Allah hepimize sorunsuz hamilelik versin inşallah.

hay Allah çok çok geçmiş olsun, başınız sağolsun, yazdıkların beni çok etkiledi, umarım sen de sonunda yazdığın gibi Allah hepimize sorunsuz hamilelik versin inşallah

canım yaa çok büyük geçmiş olsun allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinn

canım yaa zor günler geçirmişsiniz üzüldüm ama bundan sonra iyi olur inş
evhamda kötü bişey yaa insan hep tedirgin oluyor herşeyden dikkat et kafana bişey takmamaya çalış canım bundan sonra daha güzel olur inş

canım yaa kıyamam sana sende bizler gibi zor günler geçirmişsin. neyseki geride kalmış. bundan sonra hiç birimiz sorun yaşamadan dünyaya getiririz inşallah bebeklerimizi

canım yaa kıyamam sana sende bizler gibi zor günler geçirmişsin. neyseki geride kalmış. bundan sonra hiç birimiz sorun yaşamadan dünyaya getiririz inşallah bebeklerimizi

bu arada ben dr a gidiyorum şeker için bana dua edin

ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİNNNNNN a.s.

BANA HAMİLELİĞİN NASIL GEÇTİ DESELER AYNEN BÖYLE YAZARDIM HERHALDE.ÇOK STRESLİ GEÇTİ BENİMDE HAMİLELİĞİM.HELE O BEKLEYİŞİ HİÇ SORMA.SAĞOLSUNLAR EŞİM AİLEM VE BURADAKİ ARKADAŞLARIM ÇOK YARDIMCI OLDULAR...SAYELERİNDE O GÜNLER GERİDE KALDI.AMA İÇİMDE HEP KORKUSU KALDI.O YÜZDEN SENİ ÇOK İYİ ANLAYABİLİYORUM...BUNDAN SONRA HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKAR ARKADAŞIM...KAYINVALİDEN İÇİN BAŞIN SAĞOLSUN AYRICA....BİZLER BİRAZ ÇEKTİK HAMİLELİK DÖNEMİNDE.AMA EN SONUNDA RAHAT EDECEĞİZ GALİBA....AĞUSTOS ANNELERİ BİRAZ ÇİLELİ ÇIKTI.AMA HEPSİNİN ÜSTESİNDEN GELDİK ÇOK ŞÜKÜR
TEKRARDAN HOŞGELDİNNNNN...

Arkadaşlar iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. Kezbancay umarım şekerin normal çıkar. Bana doktor 28. haftada yapacağız dedi, kaçıncı haftaya kadar yapılıyorki bu şeker yüklemesi?

kızlarrr...bacaklarınız şişiyor mu? Bir de hapşırırken ufak ufak kaçırıyorum altıma :1shok:

Çok teşekkür ederim canım, aranıza katılmak çok güzel. Artık o kadar evhamlı olmuşum ki azıcık karnım ağrısa, noluyor yoksa bebeğim erken mi doğacak diye telaş yapacak kadar abarttım. İnşallah dediğin gibi sonunda rahat ederiz a.s

DUALARIM SENİNLE ARKADAŞIM...GÜZEL HABERLERLE BEKLİYORUZ....
BU ŞEKER SORUNUDA NERDEN ÇIKTI YAAA....Bİ ÇOK ARKADAŞIMDA BU SORUN ÇIKTI.AMA ÇOK KAFAYA TAKMAYALIM.TAKTIKÇA SORUNLAR BÜYÜYOR....İNNN GÜZEL HABERLER GETİRİRSİN BİZEDE DİĞER ŞEKER SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZA MORAL OLURSUN...a.s.

AL BENDENDE O KADAR .RESMEN KENDİMİ DİNLER OLDUM.DR'LARDAN ULTRASONLARDAN TESTLERDEN KORKAR OLDUM....BENİM 6 AYIM NASIL GEÇTİ Bİ BİLSEN.ÖNCE DIŞ GEBELİK DENDİ.SONRA KİS VAR DENDİ .SONRA DÜŞÜK RİSKİN VAR DENDİ.SONRA 3LÜ TEST KÖTÜĞ ÇIKTI.AMNİOSENTEZ YAPILDI.HEP AĞLAMAKLA GEÇTİ ANLAYACAĞIN.ŞİMDİ İYİCE PANİKATAK OLDUM VALLA sırnaşık şey HERŞEY YOLUNDA ŞU ANDA...ÇOK ŞÜKÜR

kızlar 2 gündür karnımda bir sancı anlamadım gitti çok kısa sürüyor ama korkmuyor değilim hep güzel şeyler düşünüyorum bebişimi doğumumu sizleri:)geçiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…