kızlarrr...bacaklarınız şişiyor mu? Bir de hapşırırken ufak ufak kaçırıyorum altıma :1shok:
kızlar 2 gündür karnımda bir sancı anlamadım gitti çok kısa sürüyor ama korkmuyor değilim hep güzel şeyler düşünüyorum bebişimi doğumumu sizleri:)geçiooo
kızlar 2 gündür karnımda bir sancı anlamadım gitti çok kısa sürüyor ama korkmuyor değilim hep güzel şeyler düşünüyorum bebişimi doğumumu sizleri:)geçiooo
BENİM BACAKLARIM DEĞİLDE AYAKLARIM ve AYAK BİLEKLERİM ÇOK ŞİŞİYORDU GEÇEN AYLARDA...
bizim PEDİASTRUM cum sağolsun yürüyüş yap.akşamlarıda evde uzanırken ayağını uzatıp altına bişiler koy yüksekte dursun demişti.onu dinledim.birde ben tuza çok düşkünüm.onu azalttım.şimdi şişlik o kadar olmuyor.tuzlu ve yağlı şeyler yememeye dikkat et canım.şeker testi yaptınmı???
birde idrar kaçırmadan bahsetmiştin.önceki sayfalarda bi yazımda 3.trimester (son 3 aylık dönem) da ki zorlukları yazmıştım.içlerinde idrar kaçırmada vardı.son aylara girdik malum.bebek baskı yapıyor.normal diyor dr'lar.wc'ye giderken idrarı arada bir tutup bırakmamız gerekiyormuşki kaslar çalışsın.ama bundan endişelenme.çoğu gebelerde olan bişey....
canım yaa kıyamam sana sende bizler gibi zor günler geçirmişsin. neyseki geride kalmış. bundan sonra hiç birimiz sorun yaşamadan dünyaya getiririz inşallah bebeklerimizi
bu arada ben dr a gidiyorum şeker için bana dua edin
kezbancım canımcım inşallah iyi gelir seker sonuçların canım hadi güzel haberler bekliyoruz...çok öptüm canım.wrose canım sağol sayende ne olduğunu öğrendim..
kontrol panelindenmi bakıcam oraya özgecim?bu arada aylincim aklıma gelmişken hani senin sayfa sayın farklı çıkyordu ya..forumda görüntü olayı farkı varmış yani kullanıcı ayarlarında varsayılan forum modu ve özel modlar varmış onunla alakası olabilir bir kontrol etmek lazım..geçen farkettim o mod durumunu...
evet canım ayarlarda diye hatırlıyorum..yürüyüşe gitmiştim şimdi geldim de kusura bakma geç gördüm..:sm_confused:kontrol panelindenmi bakıcam oraya özgecim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?