2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr...bacaklarınız şişiyor mu? Bir de hapşırırken ufak ufak kaçırıyorum altıma :1shok:

BENİM BACAKLARIM DEĞİLDE AYAKLARIM ve AYAK BİLEKLERİM ÇOK ŞİŞİYORDU GEÇEN AYLARDA...

bizim PEDİASTRUM cum sağolsun yürüyüş yap.akşamlarıda evde uzanırken ayağını uzatıp altına bişiler koy yüksekte dursun demişti.onu dinledim.birde ben tuza çok düşkünüm.onu azalttım.şimdi şişlik o kadar olmuyor.tuzlu ve yağlı şeyler yememeye dikkat et canım.şeker testi yaptınmı???

birde idrar kaçırmadan bahsetmiştin.önceki sayfalarda bi yazımda 3.trimester (son 3 aylık dönem) da ki zorlukları yazmıştım.içlerinde idrar kaçırmada vardı.son aylara girdik malum.bebek baskı yapıyor.normal diyor dr'lar.wc'ye giderken idrarı arada bir tutup bırakmamız gerekiyormuşki kaslar çalışsın.ama bundan endişelenme.çoğu gebelerde olan bişey....

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar 2 gündür karnımda bir sancı anlamadım gitti çok kısa sürüyor ama korkmuyor değilim hep güzel şeyler düşünüyorum bebişimi doğumumu sizleri:)geçiooo

Benim de 2 gün önce karnımda ağrı ve ara ara sancı oldu, 2 gün sürdü, doktora gittim herşey normal, ağrı olabilir rahmin büyümeye devam ediyor endişelenme dedi. Merak etme büyük ihtimal seninde öyledir.

kezbancımm canımm güzell haberlerini bekliyoruzzz güzelim güle güle gidip gelinn. arkadaşlarrr bende de dün akşam gerginlik olmuştu akşama kadar hiç uzanmamıştım eve geldigimde de ama sonra bir gerginlik olduu bebiş bir tarafa toplandı sanırımm bugün gün içindede oldu karnımı ova ovaa bebişim rahatlasın diye bir hal oldum normalmii sizler benden öndesiniz yaa.
gdokur arkadaşım aramıza hoşgeldinn. çok çok geçmiş olsunn başınız sagolsun umarım kötü günlerr geride kalmıştır ve en güzel günler sizleri bekliyor canımm.

kızlar 2 gündür karnımda bir sancı anlamadım gitti çok kısa sürüyor ama korkmuyor değilim hep güzel şeyler düşünüyorum bebişimi doğumumu sizleri:)geçiooo

mrb canım.ya ağrın şiddetlenirsesakın ihmal etme olurmu canım.bebeğinin hareketlerinide düzenli takip etmelisin.günde 12 saat boyunca bebişlerimizin en az 10 defa hareketlerini hissetmemiz gerekiyormuş..bende bebeğim kordonuyla çok oynarmı diye korkuyorum.malum iyice hareket dönemi bebişlerimizin.hareketlerini takip edelim....a.s.

Bunlar alıştırma sancıları diye düşünüyorum. hamilelik kitaplarında veya hamilelik ile ilgili sitelerde yazılı. Bende de oluyor kasılmalar...
haydı kızzzlarr az kaldı......haberler geliyor bile sancı şeklinde.... bana ağrının bu kadar keyif vereceğini düşünmüyordum...
bir de doğumda görelim seni diyor kocamsırnaşık şey

ayy panikatakçığım çok mersi hemen cevap yazmışsın....
evet tuzsuz yemeğe ben de geçeceğim tavsiye için sağol...

bu sabah da müşterim vardı, shovroomda numune gösterirken, tozdan galiba bir hapşırdım, şarrrr :roflol: neyse renk vermedim de, gülmemek için kendimi zor tuttum. Neyse idare edeceğiz artık bebişkolarımız için

heyyyyy ben geldimmmmmmmm..süprizzzzz
neler konuşmuşsunuz öyle...
gdokur canım hem hoşgeldin hem de çok geçmiş olsun allah bir daha böyle acılar vermesin canım..herşey güzel olsun inşallah..
kezbancım nereye gidiyorsun ben orayı yine kaçırmışım..?
asliicim aramızda bir gün var bizim valla ben 13 saatlik yola gittim geldim çok şükür iyiyiz..ama tabi doktora danışmak lazım ben iyi olduğuma güvendim
panik sanemcim canım bu kadar teşekküre gerek yok yeter ki işine yarasın..her fırsatta benim adımı da söyleyip tşk ediyorsun beni de mahçup ediyorsun..
havvacım da gelecekmiş inşalah neti bağlanacakmış çok sevindim..
nihancım ve aylincim hatırlamaya çalışıyorum ama sizde bişey yoktu değil mi?
aylin bebişini gördü sabah onu biliyorum kuzusunu..
seker kız candy arkadaşım hem hoşgeldin hem de aynı durum ben de var çok utanıyorum söylemeye ama bana da oluyor o hapşırma durumu..ben artık çareyi hapşıracağım zaman oturmakta buldum:sm_confused:

bu arada aylincim aklıma gelmişken hani senin sayfa sayın farklı çıkyordu ya..forumda görüntü olayı farkı varmış yani kullanıcı ayarlarında varsayılan forum modu ve özel modlar varmış onunla alakası olabilir bir kontrol etmek lazım..geçen farkettim o mod durumunu...

duarlarımız seninle cnmcığım inş düşük çıkar şekerinde sende biraz rahat edersin :1hug:

kezbancım canımcım inşallah iyi gelir seker sonuçların canım hadi güzel haberler bekliyoruz...çok öptüm canım.wrose canım sağol sayende ne olduğunu öğrendim..

kontrol panelindenmi bakıcam oraya özgecim?

yemeğimizi yedik geldik kızlar :) ütüden sonra nette sorun oldu.babam pc de idi. ben de laptoptan bağlanamadım,film izledim.şimdi fırsat buldum yazdıkklarınızı okudum ve cevaplıyım dedim canlarım a.s.

matasoy cetvelin hayırlı olsun cnm

sanemcim kezbancım aylincim dediğiniz gibi ütü hatunu oldum ben :) napalım evde yapacak başka kimse yok,annemi biliyosunuz kardeşimde çalışıyor azar azar ben yapıyım diyorum.bugün hepsini bitiremedim belim ağrıdı. sadece eşimin gömlekleri kaldı.

gdokur geçmiş olsun cnmcım Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına,burada da bazı arkadaşlarımızla amniyosentez sonuçlarını heyecanla bekledik cnm.. dr bana da şeker yüklemesini 28.haftadan önce yaptır dedi.sanırım haftaya yaptırıcam ben de cnm a.s.

aslıcım druna sor tatlım kalsiyum artık gerekiyormuş bize

güldenizcim benim 1 ay önceden başladı diş problemim,kızlar biliyorlar öldüm diş ağrısından,gittim çektirdim,ölmüş diş çünkü. 1 tane daha var şimdi,aybaşında onun için de gidicem geçmiş olsun cnm diş ağrısı ve dişeti problemi çok kötüdür

mesliminacım benim de pzrts gün eşimle test sonuçlarını almaya giderken yolda sol tarafıma kasığa doğru kötü bir ağrı girdi.bir an yürüyemedim kaldım öle. sordum doktora,normal dedi,artık bebişlerimiz büyüyo ve kaslar geriliyo cnmcım,endişelenme..çok kafana takarsan da druna sor mutlaka

şeker kız bu altına kaçırma meselesi bende de oluyo sanırım,tam çözemedim :) günlük ped kullanıyorum devamlı her ihtimale karşı :)henüz ben de şişkinlik başlamadı neyse ki kızlar!!

kezboşum güsel haberlerle gel inşallah cnm benim :))

özgecim ben de bi şi yok sadece dün bizim cadı için 4 boyutlu usg ye girdim ama göstermedi suratını :) kolu ile yüzünü kapamış yaramaz :) 1 kilo oolmuş teyzesi,boyu da yaklaşık 35 cm :) bendeki tek haber bu cnmcım

iyi geceler kızlar ve biricik yeğenlerim..tatlı rüyalar..kimse yok bu gece..ben de erken yatayım bari..kezbancım merak ettim sabah mutlaka bilgilendir bizi canım...

canım , hafif sancın olunca , ılık duş al, Bebişinide, senide rahatlaır, çok sıcak olmamalı su Dikkat,
ama hala ağrıların olursa hemen Doktorunu ara, ihmale gelmez hiçbirşey ,
evham , ihmalden iyidir,

herkeze iyi geceleeeer. miniklerimede huzurlu bir gece diliyorum.(uyusunda büyüsünler)

ben akşam 21 civarı eve geldim merak etmişsiniz hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım. şekerim malesef yüksek fakat moralim de yüksek. dr. çok pozitif konuştu benimle bu hafta hemen kendime şeker makinesi alıcam evde takip ediceem. açlık şekeri önemliymiş. beni boşuna korkutmuşlar bu değerlerle bebeklerime de bana da bişey olmazmış.dr. un da bebekleri ikizmiş ikizlerde her test yanlış çıkabiliyormuş.diyetisyene gidiceem yarın. benim asıl sorunum yattığım için şekeri yakamıyormuşum.
kalori hesabına göre yeni bir diyete giriceem.iğne yok şimdilik test sonuçlarına göre pazartesi tedavime başlıycam. bu kadar arkadaşlar.....eeee daha ne olsun diimi döktürdüm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…