herkeze iyi geceleeeer. miniklerimede huzurlu bir gece diliyorum.(uyusunda büyüsünler)
ben akşam 21 civarı eve geldim merak etmişsiniz hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım. şekerim malesef yüksek fakat moralim de yüksek. dr. çok pozitif konuştu benimle bu hafta hemen kendime şeker makinesi alıcam evde takip ediceem. açlık şekeri önemliymiş. beni boşuna korkutmuşlar bu değerlerle bebeklerime de bana da bişey olmazmış.dr. un da bebekleri ikizmiş ikizlerde her test yanlış çıkabiliyormuş.diyetisyene gidiceem yarın. benim asıl sorunum yattığım için şekeri yakamıyormuşum.
kalori hesabına göre yeni bir diyete giriceem.iğne yok şimdilik test sonuçlarına göre pazartesi tedavime başlıycam. bu kadar arkadaşlar.....eeee daha ne olsun diimi döktürdüm yine
cnm insallah sağlıkla bebişini kucagına alırsın..bende bugun ayrı bir doktora bir seferde olsa gorunmek istedi...sukur allahıma bebeim saglıklıymış..son aylaar yaklastıkça hergun birsey ortaya çıkıyor..valla sabah bi kalkıyorum hiç tahmin etmedigim yerlerim agrıyor....acaba 8 ve 9. aylarda napıcaz :) hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım bebeime kavusacam insallah...öle işte..uyku tutmadıda..biraz duygularım karısık paylasayım dedim..ii geceler a.s.
canım benim biz hepimiz her şeyi abartıyor, her şeyden korkuyoruz aslında haklıyız da içimizdeki canlı ve bizim herşeyimiz. onlara zarar gelsin istemiyoruz aklımız sürekli bebişlerimizde. bundan doğal bir şey olamaz ki.allahtan birbirimizi bu konuda rahatlatabiliyor, destek olabiliyoruz, yalnız hissetmemek çok güzel:1hug:
kesinlikle katılıyorum..iyiki varsınız..iyiyki bu siteyi buldum..ilk gunlerimdede şimdide çok rahatlıyorum sizlerle konustugumda...ama bugun hamileligimin basından beri hisssetmedigim farklı duygularım var...sanırım bunalıma giriorum...normaldir herhalde..yasadıklarımızı aslında abartmıyoruz aslında cnm....mucize var içimizde onu tasıyoruz hergun ayrı seyler hissediyoruz...
AL BENDENDE O KADAR .RESMEN KENDİMİ DİNLER OLDUM.DR'LARDAN ULTRASONLARDAN TESTLERDEN KORKAR OLDUM....BENİM 6 AYIM NASIL GEÇTİ Bİ BİLSEN.ÖNCE DIŞ GEBELİK DENDİ.SONRA KİS VAR DENDİ .SONRA DÜŞÜK RİSKİN VAR DENDİ.SONRA 3LÜ TEST KÖTÜĞ ÇIKTI.AMNİOSENTEZ YAPILDI.HEP AĞLAMAKLA GEÇTİ ANLAYACAĞIN.ŞİMDİ İYİCE PANİKATAK OLDUM VALLA sırnaşık şey HERŞEY YOLUNDA ŞU ANDA...ÇOK ŞÜKÜR
kezbancımm canımm güzell haberlerini bekliyoruzzz güzelim güle güle gidip gelinn. arkadaşlarrr bende de dün akşam gerginlik olmuştu akşama kadar hiç uzanmamıştım eve geldigimde de ama sonra bir gerginlik olduu bebiş bir tarafa toplandı sanırımm bugün gün içindede oldu karnımı ova ovaa bebişim rahatlasın diye bir hal oldum normalmii sizler benden öndesiniz yaa.
gdokur arkadaşım aramıza hoşgeldinn. çok çok geçmiş olsunn başınız sagolsun umarım kötü günlerr geride kalmıştır ve en güzel günler sizleri bekliyor canımm.
heyyyyy ben geldimmmmmmmm..süprizzzzz
neler konuşmuşsunuz öyle...
gdokur canım hem hoşgeldin hem de çok geçmiş olsun allah bir daha böyle acılar vermesin canım..herşey güzel olsun inşallah..
kezbancım nereye gidiyorsun ben orayı yine kaçırmışım..?
asliicim aramızda bir gün var bizim valla ben 13 saatlik yola gittim geldim çok şükür iyiyiz..ama tabi doktora danışmak lazım ben iyi olduğuma güvendim
panik sanemcim canım bu kadar teşekküre gerek yok yeter ki işine yarasın..her fırsatta benim adımı da söyleyip tşk ediyorsun beni de mahçup ediyorsun..
havvacım da gelecekmiş inşalah neti bağlanacakmış çok sevindim..
nihancım ve aylincim hatırlamaya çalışıyorum ama sizde bişey yoktu değil mi?
aylin bebişini gördü sabah onu biliyorum kuzusunu..
seker kız candy arkadaşım hem hoşgeldin hem de aynı durum ben de var çok utanıyorum söylemeye ama bana da oluyor o hapşırma durumu..ben artık çareyi hapşıracağım zaman oturmakta buldum:sm_confused:
herkeze günaydınlarr a.s.
kezbancığım haberlerine çok sevindim bundan sonra pozitif olmaya devam cnmm Şeniz
nerimancığım acil şifalar inş ameliyatın çok iyi geçer cnmcığımm Şeniz
kızlar bi rüya gördüm ben bu ikinci oluyor bebişimi doğuruyorumannemlerdeyim eski odamda yatağımda doğum gerçekleşiyor hiç canım yanmıyor çok kolay bi doğum oluyor bebişim nur yüzlüydü allahım inş bize bu kadar kolay bi doğum yaşatır ayy içim bi tuhaf hala :asigim:
yemeğimizi yedik geldik kızlar :) ütüden sonra nette sorun oldu.babam pc de idi. ben de laptoptan bağlanamadım,film izledim.şimdi fırsat buldum yazdıkklarınızı okudum ve cevaplıyım dedim canlarım a.s.
matasoy cetvelin hayırlı olsun cnm
sanemcim kezbancım aylincim dediğiniz gibi ütü hatunu oldum ben :) napalım evde yapacak başka kimse yok,annemi biliyosunuz kardeşimde çalışıyor azar azar ben yapıyım diyorum.bugün hepsini bitiremedim belim ağrıdı. sadece eşimin gömlekleri kaldı.
gdokur geçmiş olsun cnmcım Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına,burada da bazı arkadaşlarımızla amniyosentez sonuçlarını heyecanla bekledik cnm.. dr bana da şeker yüklemesini 28.haftadan önce yaptır dedi.sanırım haftaya yaptırıcam ben de cnm a.s.
aslıcım druna sor tatlım kalsiyum artık gerekiyormuş bize
güldenizcim benim 1 ay önceden başladı diş problemim,kızlar biliyorlar öldüm diş ağrısından,gittim çektirdim,ölmüş diş çünkü. 1 tane daha var şimdi,aybaşında onun için de gidicemgeçmiş olsun cnm diş ağrısı ve dişeti problemi çok kötüdür
mesliminacım benim de pzrts gün eşimle test sonuçlarını almaya giderken yolda sol tarafıma kasığa doğru kötü bir ağrı girdi.bir an yürüyemedim kaldım öle. sordum doktora,normal dedi,artık bebişlerimiz büyüyo ve kaslar geriliyo cnmcım,endişelenme..çok kafana takarsan da druna sor mutlaka
şeker kız bu altına kaçırma meselesi bende de oluyo sanırım,tam çözemedim :) günlük ped kullanıyorum devamlı her ihtimale karşı :)henüz ben de şişkinlik başlamadı neyse ki kızlar!!
kezboşum güsel haberlerle gel inşallah cnm benim :))
herkeze iyi geceleeeer. miniklerimede huzurlu bir gece diliyorum.(uyusunda büyüsünler)
ben akşam 21 civarı eve geldim merak etmişsiniz hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım. şekerim malesef yüksek fakat moralim de yüksek. dr. çok pozitif konuştu benimle bu hafta hemen kendime şeker makinesi alıcam evde takip ediceem. açlık şekeri önemliymiş. beni boşuna korkutmuşlar bu değerlerle bebeklerime de bana da bişey olmazmış.dr. un da bebekleri ikizmiş ikizlerde her test yanlış çıkabiliyormuş.diyetisyene gidiceem yarın. benim asıl sorunum yattığım için şekeri yakamıyormuşum.
kalori hesabına göre yeni bir diyete giriceem.iğne yok şimdilik test sonuçlarına göre pazartesi tedavime başlıycam. bu kadar arkadaşlar.....eeee daha ne olsun diimi döktürdüm yine
cnm insallah sağlıkla bebişini kucagına alırsın..bende bugun ayrı bir doktora bir seferde olsa gorunmek istedi...sukur allahıma bebeim saglıklıymış..son aylaar yaklastıkça hergun birsey ortaya çıkıyor..valla sabah bi kalkıyorum hiç tahmin etmedigim yerlerim agrıyor....acaba 8 ve 9. aylarda napıcaz :) hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım bebeime kavusacam insallah...öle işte..uyku tutmadıda..biraz duygularım karısık paylasayım dedim..ii geceler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?