2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pardon birşeyi unuttum neriii hepinize selam söyledi. hastanede şimdiden sıkılmış bile. sabah 7 de ameliyata giriyormuş.herkesi ve minnoşlarını öpüyorum dedi.

acil şifalar dilerim neri teyzoşumuz. çabuk gel aramıza.

cnm insallah sağlıkla bebişini kucagına alırsın..bende bugun ayrı bir doktora bir seferde olsa gorunmek istedi...sukur allahıma bebeim saglıklıymış..son aylaar yaklastıkça hergun birsey ortaya çıkıyor..valla sabah bi kalkıyorum hiç tahmin etmedigim yerlerim agrıyor....acaba 8 ve 9. aylarda napıcaz :) hem korkuyorum hemde çok heyecanlıyım bebeime kavusacam insallah...öle işte..uyku tutmadıda..biraz duygularım karısık paylasayım dedim..ii geceler a.s.

canım benim biz hepimiz her şeyi abartıyor, her şeyden korkuyoruz aslında haklıyız da içimizdeki canlı ve bizim herşeyimiz. onlara zarar gelsin istemiyoruz aklımız sürekli bebişlerimizde. bundan doğal bir şey olamaz ki.allahtan birbirimizi bu konuda rahatlatabiliyor, destek olabiliyoruz, yalnız hissetmemek çok güzel:1hug:

kesinlikle katılıyorum..iyiki varsınız..iyiyki bu siteyi buldum..ilk gunlerimdede şimdide çok rahatlıyorum sizlerle konustugumda...ama bugun hamileligimin basından beri hisssetmedigim farklı duygularım var...sanırım bunalıma giriorum...normaldir herhalde..yasadıklarımızı aslında abartmıyoruz aslında cnm....mucize var içimizde onu tasıyoruz hergun ayrı seyler hissediyoruz...

haklısın canımcıım içimizde mucize var inşallah sonuna kadar bizimle olur minik mucizelerimiz.

GÜNAYDIN FISTIKLARa.s.UMARIM HERKES İYİDİR.KEZBANCIM SEVİNDİM DR.UN POZİTİF KONUŞMASINA TABİİ YA ÖNEMLİ OLAN AÇLIK KAN ŞEKERİ BOŞUNA İNSANI STRESE SOKUYOLAR:dilcikar:NERİMANCIMADA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM UMARIM BAŞARILI GEÇER AMELİYATI DİLEKCİM VALLA O BUNALIM HALLERİ ARA ARA BANADA GELİYO BAZEN ACAİP ENDİŞE KAPLIYO İÇİMİ KORKUYORUM AMA GEÇİO ANNE OLUYORUZ NORMALDİR BU YAŞANANLAR CANIM .NEYSE KIZLAR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM BEN BİRAS İŞLER KOYULAYIM CANLARIM....

Canım benim yaa gerçekten benden daha kötü günler geçirmişsin ama Allah'tan geçmiş ve umarım artık sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirip minik bebeğini kucağına alırsın. Allah hepimize nasip etsin inşallahyerimseniben

herkeze günaydınlarr a.s.
kezbancığım haberlerine çok sevindim bundan sonra pozitif olmaya devam cnmm Şeniz
nerimancığım acil şifalar inş ameliyatın çok iyi geçer cnmcığımm Şeniz
kızlar bi rüya gördüm ben bu ikinci oluyor bebişimi doğuruyorum annemlerdeyim eski odamda yatağımda doğum gerçekleşiyor hiç canım yanmıyor çok kolay bi doğum oluyor bebişim nur yüzlüydü allahım inş bize bu kadar kolay bi doğum yaşatır ayy içim bi tuhaf hala :asigim:

Çok teşekkür ederim canım. Benim de bebeğim arada bir bir yerde toplanıyor, oraya büzülüp yatıyor sanki, bende hemen sevmeye başlıyorum düzeliyor.

günaydın kızlar.benim kan sekeri sonuçlarım iyi çıktı haber vereyim dedim birde bende bu aralar çok rüya görüyorum bebğimi doğurmuşum hiç acı çekmeden çok tatlı bi kızım oluyo minicik harika rüyalar inşallah gerçek olurlar

Canım çok teşekkür ederim. Aranızda olmak çok güzel :dance:

CANIM BÖYLE RÜYALAR GÖRMEMEİZ ÇOK NORMALMİŞ İNSAN ÇOK ETKİSİNDE KALIYO BENDE BÖYLE BİR RÜYA GÖRMÜŞTÜM ÇOK KOLAY BİR DOĞUM YAPMIŞTIM İNSAN ETKİSİNDEN KURTULAMIYO GERÇEKTEN

Canım çok teşekkür ederim. Allah hepimize nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı inşallah. Ayın 29 unda ultrasonum var, heralde benim şeker yüklemesini de o zaman ister doktorum.

Çok geçmiş olsun canım. Sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına almayı nasip etsin Allah :)

günaydınn güzel annelerr ve minik bebişlerimizzz. herkese güzel bir gün diliyorumm. kezbancım drunun pozitif konuşmasına çok sevindimm hadi hayırlısı. mehtapcımm seninde sonuççlarının güzel çıkmasına sevindimm.

Canım bu ağrılar normal diyolar ama bende çok korkuyorum. Dün gece adet sancısı gibi kasıklarım karın ve bel bölgem çok ağrıdı, paniklememeye çalıştım ama gerçekten çok korktum, dua ede ede sızmışım sabah bişeyim yoktu çok şükür. Şimdi şirketteyim ama çok uykusuzum. Yaramazlarımız anne olmanın kolay olmadığını hatırlatıyorlar bize :))
Canım ben Ankaradayım ama Antalyada doğum yapacağım Allah izin verirse. Senin doktorun kim? Hangi hastanede doğum düşünüyorsun?

günaydınnnn canım arkadaşlarım ve canım miniklerima.s.
kezbancım canım çok sevindim iğne yok yai kontrol altında tutacakalar süper valla..aman allah sana ve bebişlerine sağlık versin..demiştim ya bizim burda bir arkadşın da şekeri yüksekti kontrol altında tutuyorlardı..:dance:
psikoloji konusuna gelince katılıyorum pek bir duygusalım ben de..özellikle hava kapalı olursa daha da çok sıkılıyor içim..uyku durumu ise ilginç gece uyuyamıyorum ama gündüz hep uykum geliyor..

Herkese günaydın güzel anneler,
ddokur,şeker kız candy hoşgeldiniz.
Kezbancay doktorunun söylediklerine sevindim.Senin açık şekerin de yüksek mi çıkmıştı. Benim açlık şekerim normal 50 gr yüklemede tokluk şekerim 174 çıktı doktor tatlıyı ve hamur işini yasakladı ne yiyeceğimi bilemiyorum ekmekde yemediğim için doymuyorum.bebeğim için katlanıyorum artık. Çok acıktığımda ağzıma 2 büskivi atsam çok tedirgin oluyorum sonra üzülüyorum. Ben de mi çok abartıyorum. tokluk şekeri gerçekten önemli değilmi o zaman niye tokluk şekerine bakıyorlar ay bilmiyorum çok bunaldım: bebeğimin suyu da az oda kafamı kurcalıyor

çok Sevindim Kezbancay Allah Gönlüne Göre Versin. önemli Olan Moral Canim Be Başkasi Değil Rabbim Bebeklerini Her Türlü Rahatsizliktan Korusun. çok Sevindim Derken Moralinin Yüksek Olmasi. çok önemli Canim Benim Her Için Başi Moral. Aman Testlerde Neler Neler çikiyor Ama Rabbim Bu Ol Demesi Yeter Sen Dualarini Esirgeme Sürekli Dua Et Rabbim Hepimizin Ve Senin De Bebeklerini Korusun. Sağ Salim Alalim Kucaklarimiza öptüm Canim. Yüksek Sadakat; Yüksek Moralden Geçer...

Günaydınlarrrrr

Kezban, iyi haberlerine cok sevindik.

Opuyorum. Sana cocuk dr u arayısım devam ediyor. Haber vereceğim.

sevgilerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…