2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııın kadınlar kulübünün moral-destek grubu. miniklerim nasıllar bu gün? eminim kıpır kıpırlardır annecikleri mutlu olunca onlarda mutlu oluyor. hepimiz adına mutlu huzurlu bir gün olsun bu gün de....

petunyacıım teşekkürler öncelikle. benim tokluk 208 di 50lik yüklemede açlık iyiydi. 100lük yapıldı açlık 110 yüksek ama (normali 95 olmalıymış) iyi dedi dr. tokluk 256 çıktı ilk saatte yani değerler yüksek ama bunlar zarar verici değerler olsaymış komaya girermişiz. bir şey olmadığına göre rahat olalım düşürüceez bu şekeri dedi, yarın diyetistene gidiyorum. o da diyet listesi yapacak bana. inşallah düzelicek sende üzülme senin benden daha düşük....kafan karışıksa endokrin uzmanına görün bence konunun uzmanı onlar bizim doğum dr ları çok ta anlamıyormuş bu işten.

bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar sayenizde kendimi hiç yalnız hissetmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kezbancay Normalde Açlik Ve Tokluk Kan şekerin Kaç çikiyor Yükleme Yapilmadan önceki. Ve Doktor Mu Istedi Canim. Yoksa Sen Mi Istedin. Ben Istedim Benim Açlik Kan şekerim Galiba 80di Istemedi Gerek Yok Dedi. Ama Trabzondaki Doktoruma Sonuçlari Bugün Yollayacağim Eğer Yükleme Yaptir Derse Pazartesi Doktordayim. Hayirlis Bakalim

Ve Son 3gündür Bende Bir Tatli Yeme Isteği Arttiki Anlatamam. Sürekli Tatli Yiyorum. Akliniza Ne Gelirse. Birde çok Su Içiyorum Dedim Doktoruma Ama O Iç Dedi Bazen Günde Günde En Az 2,5 3lt Ama Bazen 4buluyor. Söyledim Doktora Olsun Dedi Tabi Sabaha Kadar Wc Sefer Eden Benim. Artik Wc'nin önüne Kamp Kurucam. :)

canımcıım ben önceden açlık şekerime hiç baktırmamıştım dr direk haftaya şeker yüklememiz var dedi öyle yaptırdım ilkinde normaldi açlık şekerim tokluk yüksekti.ikinci testte ikiside yüksekti. 95 miş açlık şeker sınırı senin iyi bu durumda ama belki dr un ister.
tatlı yemenle ilgili değilmiş ki bu şeker vücuda bir anda aldığımız şekeri yakamıyormuşuz ondan ama siz yakarsınız ben hep yatarak geçiriyorum hamileliğimi erken doğum riskim var kalkmıyorum yataktan. ondan yakamamışım korkma sakın. suyu ben hep fazla içti dr zararı yok dedi.bazen 4 lt. oluyor dediğin gibi.

herkese günaydınlar miniklerimizede
kezban çok sevindim dr çok güzel şeyler söylemiş arkadaşların dediği gibi moral önemli yüksek tut inş.
maşşallah ne kadar su içiyorsunuz ben 2 lt yi zor içiyorum bazen olmuyo bile (

bide hemoroid yine başıma dert oldu dün akşam.kabız olunca dün gece çok kötü geçti benim için....oysaki sıvı tüketiyorum çok.ekmekte yemem fazla.kayısı türü şeylerde çok yiyorum.neden böyle oluyor ya...öffffffffffffffffffffff.
kızlar ya benimde gece yarısı karnımın sağ bölgesi çok ağrıdı... senağlama çok korktum.bu hafta 2 kere oldu böyle.noluyor bana ....
sabahtan beri çikolata yiyorum...biraz hareketlendi bebişim....normalde yerinde durmazdı...ağrıdan sonra korktum biraz...şimdi hareketlerini bekliyorum ama nazlanıyor benim cadımmmm

ben kendi derdime düştüm sizi unuttum.öncelikleeeee

NERİMAN cımmm en güzel haber senden gelsin.biran önce sağlığına kavuşursunda, aramıza dönersin.acil şifalar dilerim.
KEZBAN ay çok sevindim ... inş sağlıkla doğuracağız bebişlerimizi...

demir ilacı kullanıyorsan o kabız yapıyor ve bebekler büyüdüğü için bağırsaklara bası uyguluyor o da kabızlık yapıyor. benimde yeni başladı hemoroid yok çok şükür ama yakındır.....geçmişolsun bundan sonra daha da zor işimiz allah yardımcımız olsun

sebepsiz karın ağrıları çok oluyormuş bu haftalarda bence iç organların yer değiştirdiği içindirama tekrarlarsa dr una bir sor bakalım neymiş bizi de bilgilendirirsin. bebişlerde her şeyden çok etkileniyor biliyosun panikciim benim şu sıkıldığım dönemlerde 2 gün hareketlerini hissetmediğim bile oldu genelde kasıklarıma doğru sıkışıp taş gibi yumru oluşturuyorlar. ben iyi olduğumda onlarla konuştuğumda ve okşadığımda hareket oluyor.

Canim Eğer Hareket Etmesini Istiyorsan Dedi Doktorum Sol Tarfina Yat Gerçekten Soluma Yattiğimda Bir Kaç Dakika Sonra Hareketleniyor En Rahat Olduğu Yatiş Pozisyonu önce Sol Sonra Sağ Dedi Ama Nasil Olur Demiştim Ben Doktora Eziliyor Gibi Eliyor Bana O Bir Sivinin Içinde Ve Ezdirmez Kendini Dedi. Benimde 2 Gündür Vajinal Bölgemde Tuhaf Titreşimli Ağrilar Oluyor Ne Oluyor Diyorum Uyuyorum Geçiyor. Ilk Olunca Insan şaşiriryor Ikincide Acemilik Kalkar Galiba :)

kızlar galiba son 3 ayımız biraz sorunlu geçecek... kafamçokkarıştı
allah yardımcımız olsun....en son zamanlarda bel ağrılarımız kramplar çoğalacakmışşş...bide sıcaklara denk geliyor.... yandık biz yandıktatlicadiarzu

PANİKCİM DİKKAT ET GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM BAK ERİK YEMEYİ DENESENE ÜZERİNEDE SU İÇ BAĞOIRSAKLARI YUMUŞATIYO CANIM AĞRINIDA TAKMA OLABİLİRMİŞ BÖYLE AĞRILAR DR.A SORDUM ŞİMDİ AĞRIMIZ OLUNCA DİNLENCEKMİŞİZ.HAREKETLERİNE GELİNCE BENİMKİDE ÖYLE KAFAYI YEDİRTİYO BANA 2 GÜN ARA VERDİĞİ OLDU HAREKETLERİNE ZATEN HAREKET ALANLARI DARALIYOMUŞ BÜYÜDÜKÇE SADECE TEKME HİSSEDERMİŞİZ BU AYLARDAN SONRA CANIM ÜZME KENDİNİa.s.

haklısın panikciim allahtan bu yıl bahar mevsimini yaşayabiliyoruz en azından havalar daha serin gidiyor. mayısı böyle atlatırız da haziran ve temmuzda işimiz hakikaten zor. :a015:

selam aranıza benıde alırsanız sevınırım
benım agustosda kızım olucak bu ıkıncı bebegım dunyalar guzelı ablasına kardes gelıyor

selam aranıza benıde alırsanız sevınırım
benım agustosda kızım olucak bu ıkıncı bebegım dunyalar guzelı ablasına kardes gelıyor

ne demek cnmm sende bizdensin yerimseniben canım hoşgeldin a.s.
ne güzel seninki ikinci olacak çoğumuzdan daha tecrübelisin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmm

panikcim endişelenme o sancılar kramplar olacak cnmcım,ben de geçen gün yolda yürürken kalakaldım. dediğin gibi doğuma yaklaştıkça daha da artacakmış.bende de kabızlık var ama henüz neyseki hemoroid başlamadı,ödüm patlıyor walla. bugün gene kabak alıp pişiricem :)

mehtapcım şekerinin iyi çıkmasına sevindim cnmcım. darısı başıma :)

kezboşummmm moralinin düzelmesine sevindim canımcım şeker konusunda :)

nuraycım rüyan ilginçmiş,hamileler görürmüş diyosunz ama ben görmedim daha :)

aslicım,özgecim,aylincim,matasoy,beyza,seher,maviş ve diğer anneler hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…