Günaydınlarrrrr
Kezban, iyi haberlerine cok sevindik.
Opuyorum. Sana cocuk dr u arayısım devam ediyor. Haber vereceğim.
sevgilerrrrrrrrrr
Ve Son 3gündür Bende Bir Tatli Yeme Isteği Arttiki Anlatamam. Sürekli Tatli Yiyorum. Akliniza Ne Gelirse. Birde çok Su Içiyorum Dedim Doktoruma Ama O Iç Dedi Bazen Günde Günde En Az 2,5 3lt Ama Bazen 4buluyor. Söyledim Doktora Olsun Dedi Tabi Sabaha Kadar Wc Sefer Eden Benim. Artik Wc'nin önüne Kamp Kurucam. :)
bide hemoroid yine başıma dert oldu dün akşam.kabız olunca dün gece çok kötü geçti benim için....oysaki sıvı tüketiyorum çok.ekmekte yemem fazla.kayısı türü şeylerde çok yiyorum.neden böyle oluyor ya...öffffffffffffffffffffff.
kızlar ya benimde gece yarısı karnımın sağ bölgesi çok ağrıdı... senağlama çok korktum.bu hafta 2 kere oldu böyle.noluyor bana ....
sabahtan beri çikolata yiyorum...biraz hareketlendi bebişim....normalde yerinde durmazdı...ağrıdan sonra korktum biraz...şimdi hareketlerini bekliyorum ama nazlanıyor benim cadımmmm
ben kendi derdime düştüm sizi unuttum.öncelikleeeee
NERİMAN cımmm en güzel haber senden gelsin.biran önce sağlığına kavuşursunda, aramıza dönersin.acil şifalar dilerim.
KEZBAN ay çok sevindim ... inş sağlıkla doğuracağız bebişlerimizi...
PANİKCİM DİKKAT ET GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM BAK ERİK YEMEYİ DENESENE ÜZERİNEDE SU İÇ BAĞOIRSAKLARI YUMUŞATIYO CANIM AĞRINIDA TAKMA OLABİLİRMİŞ BÖYLE AĞRILAR DR.A SORDUM ŞİMDİ AĞRIMIZ OLUNCA DİNLENCEKMİŞİZ.HAREKETLERİNE GELİNCE BENİMKİDE ÖYLE KAFAYI YEDİRTİYO BANA 2 GÜN ARA VERDİĞİ OLDU HAREKETLERİNE ZATEN HAREKET ALANLARI DARALIYOMUŞ BÜYÜDÜKÇE SADECE TEKME HİSSEDERMİŞİZ BU AYLARDAN SONRA CANIM ÜZME KENDİNİa.s.bide hemoroid yine başıma dert oldu dün akşam.kabız olunca dün gece çok kötü geçti benim için....oysaki sıvı tüketiyorum çok.ekmekte yemem fazla.kayısı türü şeylerde çok yiyorum.neden böyle oluyor ya...öffffffffffffffffffffff.
kızlar ya benimde gece yarısı karnımın sağ bölgesi çok ağrıdı... senağlama çok korktum.bu hafta 2 kere oldu böyle.noluyor bana ....
sabahtan beri çikolata yiyorum...biraz hareketlendi bebişim....normalde yerinde durmazdı...ağrıdan sonra korktum biraz...şimdi hareketlerini bekliyorum ama nazlanıyor benim cadımmmm
ben kendi derdime düştüm sizi unuttum.öncelikleeeee
NERİMAN cımmm en güzel haber senden gelsin.biran önce sağlığına kavuşursunda, aramıza dönersin.acil şifalar dilerim.
KEZBAN ay çok sevindim ... inş sağlıkla doğuracağız bebişlerimizi...
kızlar galiba son 3 ayımız biraz sorunlu geçecek... kafamçokkarıştı
allah yardımcımız olsun....en son zamanlarda bel ağrılarımız kramplar çoğalacakmışşş...bide sıcaklara denk geliyor.... yandık biz yandıktatlicadiarzu
selam aranıza benıde alırsanız sevınırım
benım agustosda kızım olucak bu ıkıncı bebegım dunyalar guzelı ablasına kardes gelıyor
ne demek cnmm sende bizdensin yerimseniben canım hoşgeldin a.s.
ne güzel seninki ikinci olacak çoğumuzdan daha tecrübelisin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmm
nursendcim aramıza hoşgeldin cnmcım :) a.s.
teşşekkur ederım sayfanın yabancısıyım
bı yandan bakıyorum kızımın resmını nasıl eklerım dıye:sm_confused:Çok üzgünüm çoook
ARAMIZA HOŞGELDİN CANIMa.s.selam aranıza benıde alırsanız sevınırım
benım agustosda kızım olucak bu ıkıncı bebegım dunyalar guzelı ablasına kardes gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?