2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam aranıza benıde alırsanız sevınırım
benım agustosda kızım olucak bu ıkıncı bebegım dunyalar guzelı ablasına kardes gelıyor

aramıza hoşgeldin arkadaşım 2. bebeğin ne güzel bize bir çok konuda yardımın olur.
güzel kızın kaç yaşında küçük mü o da?

sayfanın yabancısı oldugum ıçın bıraz tedırgın yazıyorum bu yazıdıklarımada yansıyor benı soğuk bırı olarak gormeyın sakın:dance:

canlarıııım ben bu gün 17de diyetisyene gidiyorum şimdi aradılar. yeni diyet listem geliyooor:teytey:.yani yeni açlık listem. 15 gündür diyetteyim ya 2 kilo vermişim. dün 72 idim.boyumda çıplak ayakla 168 normal aslında kilom dimii.yani gebelik başından beri 9 kilo almışım. ama endokrin dr u hızlı gitmişsin demişti dün.bu dr lar beni manken yapıcak bu gidişle:roflol: yahu ben duble hamileyiim işte iki bebişim var. allahtan onlar aç kalmıyoo.

Hoşgeldina.s. Tecrübelerinden faydalanırız artık ne de olsa 2. bebek geliyormuş:))

saol ınşallah hepımız bıldıklerımızı paylaşırız herhalde
benım ılk kızım 5,5 yaşında 2,gebelıkde bende yenı bır çok şey ogrenıyorum bır suru test çıkmış aranızda dopller çektıren varmı

evt o benım ılk goz agrım ılk prensesım allah hepınıze saglıklı bebekler kucagınıza almayı nasıp etsın anne olmak o kadar guzel bışey kı

ayy maşallah cnm yaa bak birini büyütmüşsün şimdi sıra 2. de ahyırlıs ile inşş benim için tocaman öp kızını olur mu cnmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…