ayy maşallahcnm yaa bak birini büyütmüşsün şimdi sıra 2. de ahyırlıs ile inşş benim için tocaman öp kızını olur mu cnmm Şeniz
ablası gıbı 2,prenses gelıyor
ohhh ne güzel :) iki prenses olacak evde,merak ediyo mu kardeşini büyük kızın?
saol cnm nasıl rahat geçıyormu hamılelık bırde aranızda dopler çektırenler varmı
allaha şükür hamilelik iyi geçiyorr şimdilikdr ayda bi çağırıyor bizde ancak o zamanlar görüyoruz bebişi dopler nasıldı cnm :uhm:
akşama olsada oğluşumu görsem kızlar yaaa çok özledim ve içim içime sığmıyorrrr :sm_cool:
Nursend
hoşgeldin aramıza
NURAYCIM AKŞAM KONTROLÜNMÜ VAR SENİN?allaha şükür hamilelik iyi geçiyorr şimdilikdr ayda bi çağırıyor bizde ancak o zamanlar görüyoruz bebişi dopler nasıldı cnm :uhm:
akşama olsada oğluşumu görsem kızlar yaaa çok özledim ve içim içime sığmıyorrrr :sm_cool:
BEN ÇEKTİRDİM CANIM a.s.saol cnm nasıl rahat geçıyormu hamılelık bırde aranızda dopler çektırenler varmı
BEN ÇEKTİRDİM CANIM a.s.
ben çektırmedım de doktorunmu ıstedı benım doktorum gerek yok çektırmene dedı ama ben tereddutte kaldım çektırsemıydım dıye
20-24 haftalar arası yapılan 2,duzey ultrason ben gırmedımde merak ettım sızler gırdınızmı
20-24 haftalar arası yapılan 2,duzey ultrason ben gırmedımde merak ettım sızler gırdınızmı
ewet bende girdim ayrıntılı olarak bebişinle bi 45 dk oluyorsun herşeyini inceliyorlar cnmm...
ewet aylinciğim oğluşumu görecemm inşş 1 saat sonra gidiyorumm :asigim:
cnm ben 2 hafta önce girdim,şükür herşeyi normal sağlıklı bir bebek dedi doktor. bu salıda 4 boyutlu usg ye girdim ama cadı kızım göstermedi yüzünü :) sadece elinin resmini çekebildik :)
AYYYY CANIM BENİM NİHAYET GELDİ RANDEVUN HAA FHADİ BAKALIM GÖR OĞLUŞUNUDA RAHATLA.GÜZEL HABERLERİNLE BEKLİYORUZ SENİa.s.
ewet bende girdim ayrıntılı olarak bebişinle bi 45 dk oluyorsun herşeyini inceliyorlar cnmm...
ewet aylinciğim oğluşumu görecemm inşş 1 saat sonra gidiyorumm :asigim:
cnm ben 2 hafta önce girdim,şükür herşeyi normal sağlıklı bir bebek dedi doktor. bu salıda 4 boyutlu usg ye girdim ama cadı kızım göstermedi yüzünü :) sadece elinin resmini çekebildik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?