2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün bizde boya başladı,tavanları yapıyorlar yarın da kardeşimin ve kızımızla bizim yatacağımız odanın duvarları boyanacak. kokmaya başladı iğrenç geldi kokusu yahuu

saol cnm nasıl rahat geçıyormu hamılelık bırde aranızda dopler çektırenler varmı

allaha şükür hamilelik iyi geçiyorr şimdilik dr ayda bi çağırıyor bizde ancak o zamanlar görüyoruz bebişi dopler nasıldı cnm :uhm:
akşama olsada oğluşumu görsem kızlar yaaa çok özledim ve içim içime sığmıyorrrr :sm_cool:

20-24 haftalar arası yapılan 2,duzey ultrason ben gırmedımde merak ettım sızler gırdınızmı

NURAYCIM AKŞAM KONTROLÜNMÜ VAR SENİN?

20-24 haftalar arası yapılan 2,duzey ultrason ben gırmedımde merak ettım sızler gırdınızmı

cnm ben 2 hafta önce girdim,şükür herşeyi normal sağlıklı bir bebek dedi doktor. bu salıda 4 boyutlu usg ye girdim ama cadı kızım göstermedi yüzünü :) sadece elinin resmini çekebildik :)

ewet bende girdim ayrıntılı olarak bebişinle bi 45 dk oluyorsun herşeyini inceliyorlar cnmm...
ewet aylinciğim oğluşumu görecemm inşş 1 saat sonra gidiyorumm :asigim:

ewet bende girdim ayrıntılı olarak bebişinle bi 45 dk oluyorsun herşeyini inceliyorlar cnmm...

AYYYY CANIM BENİM NİHAYET GELDİ RANDEVUN HAA FHADİ BAKALIM GÖR OĞLUŞUNUDA RAHATLA.GÜZEL HABERLERİNLE BEKLİYORUZ SENİa.s.

merhaba nursend hoşgeldin 2. bebeğinde hayırlı olsun kızın çoook şeker maşşallah..

cnm ben 2 hafta önce girdim,şükür herşeyi normal sağlıklı bir bebek dedi doktor. bu salıda 4 boyutlu usg ye girdim ama cadı kızım göstermedi yüzünü :) sadece elinin resmini çekebildik :)

4 boyutlu ultrasona neden gırdın doktormu ıstedı
doktorun nerede ılk hamılelıgımde boyle şeyler yoktu hiç

AYYYY CANIM BENİM NİHAYET GELDİ RANDEVUN HAA FHADİ BAKALIM GÖR OĞLUŞUNUDA RAHATLA.GÜZEL HABERLERİNLE BEKLİYORUZ SENİa.s.

ewet canım o gün bu gün nihayet geldi :sm_cool: akşama annemde olurum canlarım yarın oğluşumun haberini veririm sizlere Şeniz

bı şey çıkmamasına sevındım akşam konturole gıdıyorsun heralde bende ıple çekıyorum kontrol zamanlarını ıyı oldugunu duyuncada eve rahatlamış bı şekılde donuyorum

sağlıklı olmasına sevındım maşşalllah boyle ultrasonların çıkmasıda ıyı olmuş ayrıca ınsan merak edıyor benım ılk kızımın makatı doguşdan hem one yakın hemde çok kuçukdu o kapatıldı yenıden arakan açıldı bagırsak borusu falan geiye çekıldı yavrum benım 3 aylıkken baya cııdı bı amelıyat geçırmişdı kızım 10 aylık olana kadar hep aglayar buyuttum o yuzden 2,hamılelıgımdede oyle bı problem çıkarmı dıye stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…