ewet canım o gün bu gün nihayet geldi :sm_cool: akşama annemde olurum canlarım yarın oğluşumun haberini veririm sizlere Şeniz
sağlıklı olmasına sevındım maşşalllah boyle ultrasonların çıkmasıda ıyı olmuş ayrıca ınsan merak edıyor benım ılk kızımın makatı doguşdan hem one yakın hemde çok kuçukdu o kapatıldı yenıden arakan açıldı bagırsak borusu falan geiye çekıldı yavrum benım 3 aylıkken baya cııdı bı amelıyat geçırmişdı kızım 10 aylık olana kadar hep aglayar buyuttum o yuzden 2,hamılelıgımdede oyle bı problem çıkarmı dıye stres yapıyorum
bı şey çıkmamasına sevındım akşam konturole gıdıyorsun heralde bende ıple çekıyorum kontrol zamanlarını ıyı oldugunu duyuncada eve rahatlamış bı şekılde donuyorum
cnm ist neresindesin??
kızlar bu arada kuzenimin doğurduğu hastaneden doktorundan bana randevu aldık. o çok memnun kalmış. salı günü gidiyorum üsküdar hospital turk
Selam annişlerr nasılsınız. ben bu aralar fazla uğrayamıyorum. malum çıkıcam ya işten herşeyi üstüme yıktılar. insanlarda insaf denilen bişey kalmamış arkadaşlar. aramıza yeni arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum. bugün 2. düzey usg için doktora gittim malesef halledemedim işimi ona da canım sıkıldı biraz. öpüyorum sizi ve yeğenlerimiiia.s.
uskudar hospıtal ıyı bır hastane daha once nereye gıdıyordun doktora
uskudara yakınmı oturuyorsun ben kavacıkdayım
dr. geldim herşey yolunda çok sewindim sizlere merhaba demek istedim nasılsınız
cnm hoşgeldin nasıl geçti kontrol,ne dedi doktor? a.s.
Selam annişlerr nasılsınız. ben bu aralar fazla uğrayamıyorum. malum çıkıcam ya işten herşeyi üstüme yıktılar. insanlarda insaf denilen bişey kalmamış arkadaşlar. aramıza yeni arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum. bugün 2. düzey usg için doktora gittim malesef halledemedim işimi ona da canım sıkıldı biraz. öpüyorum sizi ve yeğenlerimiiia.s.
belirli bir doktorum yok cnm onun derdindeyim ben de işte. özel okmeydanı hastanesine gittim birkaç kere ama memnun kalmadım gittiğim doktordan soğuk geldi. hospital turkte kuzenim yptı doğum ocakta,bana da doktorundan randevu aldı.o da benim gibi takıntılıdır.o memnun kaldıysa ben de kalırım sanırım.ben beşiktaşta oturuyorum
sağlıklı olmasına sevındım maşşalllah boyle ultrasonların çıkmasıda ıyı olmuş ayrıca ınsan merak edıyor benım ılk kızımın makatı doguşdan hem one yakın hemde çok kuçukdu o kapatıldı yenıden arakan açıldı bagırsak borusu falan geiye çekıldı yavrum benım 3 aylıkken baya cııdı bı amelıyat geçırmişdı kızım 10 aylık olana kadar hep aglayar buyuttum o yuzden 2,hamılelıgımdede oyle bı problem çıkarmı dıye stres yapıyorum
mersi cnm benim kusura bakma beklettiğim için yemek yapıodum da:1rolleyes:biraz kramp giriyordu gittim herşeyyolunda dedi bebişim hala hareketli ellerini ayaklarını gördüm çok heyecanlanıyorum onu çok özlüyorum 15 günde gidiyorum dr bıktı benden napim aklım hep onda nefesim gibi....
bu arada sen nasılsın şeker:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?