2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim geçmiş olsun Allah ikisine de sağlıklı güzel ömür versin cnm..
dr istemedi ben istedim 4 boyutluya girmeyi :) tam görebiliyorsun bebişini,kime benzediğini falan ..ama bizim velet kluyla kapamıştı suratını :)

nuraycım nihayet gün geldi göreceksin yeğenimizi,gelişmeleri bize de yaz olur mu? ayy cnmm slm söle bizden annesi :) :teytey:

kızlar bu arada kuzenimin doğurduğu hastaneden doktorundan bana randevu aldık. o çok memnun kalmış. salı günü gidiyorum üsküdar hospital turk

Selam annişlerr nasılsınız. ben bu aralar fazla uğrayamıyorum. malum çıkıcam ya işten herşeyi üstüme yıktılar. insanlarda insaf denilen bişey kalmamış arkadaşlar. aramıza yeni arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum. bugün 2. düzey usg için doktora gittim malesef halledemedim işimi ona da canım sıkıldı biraz. öpüyorum sizi ve yeğenlerimiiia.s.

arkadaşlar ben çıkıyorum anca hazırlanırım eşim gelene kadar.dr dan gelince yazarım size hepinizi öpüyorum sağlıkla kalın.

çilekciim üzülme sen de işten ayrılınca bol bol vaktin olucak sonra bir daha gidersin oğluşunu görmeye canımcıım.

kızlar bu arada kuzenimin doğurduğu hastaneden doktorundan bana randevu aldık. o çok memnun kalmış. salı günü gidiyorum üsküdar hospital turk

uskudar hospıtal ıyı bır hastane daha once nereye gıdıyordun doktora
uskudara yakınmı oturuyorsun ben kavacıkdayım

dr. geldim herşey yolunda çok sewindim sizlere merhaba demek istedim nasılsınız

cnm merhaba çok yorma kendini dicem ama herşeyi yıkmışlar sana o patronu var yaaa klava:

bu arada neden 2.düzey işini halledemedin noldu?

uskudar hospıtal ıyı bır hastane daha once nereye gıdıyordun doktora
uskudara yakınmı oturuyorsun ben kavacıkdayım

belirli bir doktorum yok cnm onun derdindeyim ben de işte. özel okmeydanı hastanesine gittim birkaç kere ama memnun kalmadım gittiğim doktordan soğuk geldi. hospital turkte kuzenim yptı doğum ocakta,bana da doktorundan randevu aldı.o da benim gibi takıntılıdır.o memnun kaldıysa ben de kalırım sanırım.ben beşiktaşta oturuyorum

cnm hoşgeldin nasıl geçti kontrol,ne dedi doktor? a.s.

mersi cnm benim kusura bakma beklettiğim için yemek yapıodum da:1rolleyes:biraz kramp giriyordu gittim herşey yolunda dedi bebişim hala hareketli ellerini ayaklarını gördüm çok heyecanlanıyorum onu çok özlüyorum 15 günde gidiyorum dr bıktı benden napim aklım hep onda nefesim gibi....
bu arada sen nasılsın şeker:dance:

selam 2.duzey ultrasonu bende çektırmedım ama çokda gereklı degıl gıbı gelıyor bana
canını sıkma

sen yıne ıyısın benım doktorlara hiç guvenım kalmadı bu 3, doktorum mecıdıyekoyde kadıoglu hastanesıne gıdıyorum ondan bıle pek memnun degılım ben ılk gebelıgımde
fatıhde medıcalpark a gıdıyordum o doktorumdan çok çok memnundum uzak olmasa bana yıne onu tercıh ederdım

Çok büyük geçmiş olsun canım. Umarım 2 kızında ömür boyu sağlıklı olurlar.

merhaba yine ben geldim..biraz ev işi biraz uyuşukluk derken bu saat olmuş..
nursend canım hoşgeldin..allah bağışlasın iki yavrunu da..kızın ne cici maşallahtabi ayrıca geçmiş olsun.
ben girdim 2.düzey ultrasona doktorum istemişti ama şüpheden değil hiç risk yaratmasın diye..
nuraycım bekliyoruz haberlerini..
çilekcim sıkma canını inşllah en yakın zamanda görürsün miniğini..
kezbancım seninde diyet listene bakalım arkadaşım.pardon açlık listenenaniknanikaman onlar beslensinler biz kilo almayalım..
nihancım inşallah bu sefer iyi bir doktordur da ruhunuz uyar birbirine..bence aynı dili konuşmak çok önemli doktor konusunda..
ben de 28nde giderim herhalde kontrole iple çekiyorum valla berilimizi göreceğim için..inşallah iyidir içerde ben dışardan anlayamıyorum durumunu..:sm_confused:

ohh ohh maşallah yeğenimize annesi sevindim herşeyin yolunda olmasına. biz de iyiyiz kızımla salı günü 4 boyutlu usg ye girdik ama cadı göstermedi suratını :) bazen fıkır fıkır bazen de süt dökmüş kedi gibi teyzesi

kramplar benim de oluyo,geçen gün yolda yürüyemedim,evvelsi gece de yattıgımda girdi zor tuttum kendimi bağırmamak için :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…