merhaba yine ben geldim..biraz ev işi biraz uyuşukluk derken bu saat olmuş..
nursend canım hoşgeldin..allah bağışlasın iki yavrunu da..kızın ne cici maşallahtabi ayrıca geçmiş olsun.
ben girdim 2.düzey ultrasona doktorum istemişti ama şüpheden değil hiç risk yaratmasın diye..
nuraycım bekliyoruz haberlerini..
çilekcim sıkma canını inşllah en yakın zamanda görürsün miniğini..
kezbancım seninde diyet listene bakalım arkadaşım.pardon açlık listenenaniknanikaman onlar beslensinler biz kilo almayalım..
nihancım inşallah bu sefer iyi bir doktordur da ruhunuz uyar birbirine..bence aynı dili konuşmak çok önemli doktor konusunda..
ben de 28nde giderim herhalde kontrole iple çekiyorum valla berilimizi göreceğim için..inşallah iyidir içerde ben dışardan anlayamıyorum durumunu..:sm_confused:
cnm benim geçmiş olsun Allah ikisine de sağlıklı güzel ömür versin cnm..
dr istemedi ben istedim 4 boyutluya girmeyi :) tam görebiliyorsun bebişini,kime benzediğini falan ..ama bizim velet kluyla kapamıştı suratını :)
Çok büyük geçmiş olsun canım. Umarım 2 kızında ömür boyu sağlıklı olurlar.
merhaba yine ben geldim..biraz ev işi biraz uyuşukluk derken bu saat olmuş..
nursend canım hoşgeldin..allah bağışlasın iki yavrunu da..kızın ne cici maşallahtabi ayrıca geçmiş olsun.
ben girdim 2.düzey ultrasona doktorum istemişti ama şüpheden değil hiç risk yaratmasın diye..
nuraycım bekliyoruz haberlerini..
çilekcim sıkma canını inşllah en yakın zamanda görürsün miniğini..
kezbancım seninde diyet listene bakalım arkadaşım.pardon açlık listenenaniknanikaman onlar beslensinler biz kilo almayalım..
nihancım inşallah bu sefer iyi bir doktordur da ruhunuz uyar birbirine..bence aynı dili konuşmak çok önemli doktor konusunda..
ben de 28nde giderim herhalde kontrole iple çekiyorum valla berilimizi göreceğim için..inşallah iyidir içerde ben dışardan anlayamıyorum durumunu..:sm_confused:
Bende girdim ayrıntılı ultrasona, bebeğimin bağırsaklarında parlama tespit edildi. Bu yüzden bir sürü acı çektim, şimdi düşünüyorum da hiç o ultrasona girmeseydim ne amniyosentez istenecekti ne de ben o kadar acılar çekecektim. Bilmiyorum gereklimi gereksizmi anlamadım...
saol canım allah hepımıze saglıklı bebişler nasıp etsın
bu arada geçmış olsun pekı bebegın ıyımı şimdi bagırsaklarında parlama çıktı yazmışsın
peki bu parlama ne anlama geliyormuş ? herşey yolundamı şu an , çok üzüldüm,
kendi hastanemde bunun uzamanı olmadığından ben dışarda baktırdım, ben 4 boyutludan çıktım ve kendime uzun süre gelememiştim, çok ağlamıştım, damarda direnç artışı olduğunu söyledi Doktor, gebe kalana kadar sigara içmem en büyük sebep, kendimi çok suçladım bebeğimin gelişiminin geri kalmasına sebep olmakla beraber Ciğerleri ile ilgili sorun da yaşayabilir çok dikkatli olmam gerektiğini söyledi, oradan çıkıp kendi doktoruma gittim, o beni biraz rahatlattı, üzerinden 1,5 ay geçti, ve Kızımın gelişimi şimdilik normalmiş. benim yüzümden bebeğim etkilenirse kendimi asla affetmicem
sana ve bebişine sağlık diliyorum
Canım sanada çok büyük geçmiş olsun zor günler geçirmişsin, umarım sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Sigara tabiki çok zararlı bebekler için ama olacağı varsa oluyor önüne geçemiyorsun, bizim bir akrabamız hamileliği süresince içti sigara ama şimdi çocuğunu görsen cin gibi çok zeki. Tabiki bu sigara iç anlamına gelmiyor ama dediğim gibi olacağı varsa oluyor. Bebeğin bağırsaklarının parlaması iyi değil dedi doktorlar (yetinmedim 3 doktora sordumda) Bu parlama durumu down sendromlu bebeklerde görülür dediler amniyosentez yapıldı temiz çıktı, sonra kistik fibroz da (bir çeşit gen hastalığı, bebeklerde ileri derecede gelişim bozukluğu yaratıyor) olabilir dediler onu da yaptırdık o da temiz çıktı. O zaman normal bazen böyle bebeklerde normal oluyor dediler. Yani o kadar strese boşuna girmişim, çok şükür bebeğim sağlıklı.
Bu parlama durumu down sendromlu bebeklerde görülür dediler amniyosentez yapıldı temiz çıktı, sonra kistik fibroz da olabilir dediler onu da yaptırdık o da temiz çıktı. O zaman normal bazen böyle bebeklerde normal oluyor dediler. Yani o kadar strese boşuna girmişim, çok şükür bebeğim sağlıklı.
nihancım valla ben yavaş yavaş yapıyorum artık inan içimden gelmiyor..ama benim evde kuşum var onun pislettiği yerleri hemen hemen hergün süpürüüyorum..:sm_confused:bir de evde heryer açık benim o yüzden toz oluyor..şimdi cam sildim mesela nasıl silmeyim kim temizleyecek ki benim yakınımda değil ailem malesefsenağlama
şimdi meyve almaya gideceğim o yüzden bir süre yine yokum görüşürüz şekerleeeerrrrrrrrrrrŞeniz
merhabalarr güzel annelerrr biz geldikk bugün malum ayın 15i aslında bugün boş günümdü ama gidip ödemelerimizi yapıp geldikk ogluşumlaa. :) sonrada aşımızı vurulduk biraz kolum agrıyor o kadar. dra giden arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruzz. aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz.
merhabalarr güzel annelerrr biz geldikk bugün malum ayın 15i aslında bugün boş günümdü ama gidip ödemelerimizi yapıp geldikk ogluşumlaa. :) sonrada aşımızı vurulduk biraz kolum agrıyor o kadar. dra giden arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruzz. aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz.
evt dark elfcim dr işini kesinleştiremedim. inşallah salı günü kuzenimin doktoruna içim sinerde onunla sonlandırırız artık bu arayışı,bıktım walla...
cnm geçmiş olsun tetenoz aşını mı oldun? fazla yorma kendini bugün kolunun ağrısı artmasın a.s.
GEÇMİŞ OLSUN CNM İNŞ. BENİM GİBİ OLUR AŞIN BENİM BİRİSİ YANLIŞLIKLA KOLUMU SIKMADIĞI SÜRECE HİÇ ACIMADI SANKİ OLMAMIŞ GİBİYDİM İNŞ. SENİNDE ÖYLE OLUR BU ARADA HERKESE İYİ AKŞAMLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?