2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin kuşummmm :) şu ev işlerinden de kurtulamadın bi de bana ütü delisi diyosunuz :) kim temizlik ev işi yapıyorum dese burda benim içim gidiyo walla sizler için..

Elvin ,
ayy kıyamam , İnat mı dersin :) biz önceki kontrolümüzde kızımızı görememiştik, ellerini küsmüş gibi yüzüne kapamıştı, ve birtürlü göstermedi kendini, ne üzülmüştük, göremedik diye, bu 4 boyutlu ise inanılmaz güzel birşey, özellikle babaların bebeklerine daha çabuk bağlanmasına sebep oluyor. ben sürekli resimlerine bakıyorum, uyuyordu hep, yüzü açıktı, öylece o resim ve video görüntülerine bakıyorum artık :)
babamız çok heyecanlı bir ara nette ultarson cihazı fiyatlarını bile araştırdı, sanki alacakmış gibi :) hani istediğinde bakarmış diye hayaller kurdu :sm_cool:

sen doktor olayınımı netleştirmedin, anlayamadım, ?

Bende girdim ayrıntılı ultrasona, bebeğimin bağırsaklarında parlama tespit edildi. Bu yüzden bir sürü acı çektim, şimdi düşünüyorum da hiç o ultrasona girmeseydim ne amniyosentez istenecekti ne de ben o kadar acılar çekecektim. Bilmiyorum gereklimi gereksizmi anlamadım...

saol canım bır çogunuz gırmış heralde 2.duzey ultrasona bende gırsemmı acaba tereddutte kaldım bana doktor boşuna ıstıyor gıbı gelmışdı ama çekılse ıyı olur galba

peki bu parlama ne anlama geliyormuş ? herşey yolundamı şu an , çok üzüldüm,
kendi hastanemde bunun uzamanı olmadığından ben dışarda baktırdım, ben 4 boyutludan çıktım ve kendime uzun süre gelememiştim, çok ağlamıştım, damarda direnç artışı olduğunu söyledi Doktor, gebe kalana kadar sigara içmem en büyük sebep, kendimi çok suçladım bebeğimin gelişiminin geri kalmasına sebep olmakla beraber Ciğerleri ile ilgili sorun da yaşayabilir çok dikkatli olmam gerektiğini söyledi, oradan çıkıp kendi doktoruma gittim, o beni biraz rahatlattı, üzerinden 1,5 ay geçti, ve Kızımın gelişimi şimdilik normalmiş. benim yüzümden bebeğim etkilenirse kendimi asla affetmicem
sana ve bebişine sağlık diliyorum

merhaba şirin annelerrr
giremedim bugün hiç, o kadar yoğun bir gün yaşıyorum ki, ağlayacaım yakında...amaaaannn bir an evel şu annelik izni başlsa da rahat etsem
umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum hepiniziii

merhabalarr güzel annelerrr biz geldikk bugün malum ayın 15i aslında bugün boş günümdü ama gidip ödemelerimizi yapıp geldikk ogluşumlaa. :) sonrada aşımızı vurulduk biraz kolum agrıyor o kadar. dra giden arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruzz. aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz.

nihancım valla ben yavaş yavaş yapıyorum artık inan içimden gelmiyor..ama benim evde kuşum var onun pislettiği yerleri hemen hemen hergün süpürüüyorum..:sm_confused:bir de evde heryer açık benim o yüzden toz oluyor..şimdi cam sildim mesela nasıl silmeyim kim temizleyecek ki benim yakınımda değil ailem malesefsenağlama
şimdi meyve almaya gideceğim o yüzden bir süre yine yokum görüşürüz şekerleeeerrrrrrrrrrrŞeniz

saol canım allah hepımıze saglıklı bebişler nasıp etsın
bu arada geçmış olsun pekı bebegın ıyımı şimdi bagırsaklarında parlama çıktı yazmışsın

Bu parlama durumu down sendromlu bebeklerde görülür dediler amniyosentez yapıldı temiz çıktı, sonra kistik fibroz da olabilir dediler onu da yaptırdık o da temiz çıktı. O zaman normal bazen böyle bebeklerde normal oluyor dediler. Yani o kadar strese boşuna girmişim, çok şükür bebeğim sağlıklı.

Canım sanada çok büyük geçmiş olsun zor günler geçirmişsin, umarım sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Sigara tabiki çok zararlı bebekler için ama olacağı varsa oluyor önüne geçemiyorsun, bizim bir akrabamız hamileliği süresince içti sigara ama şimdi çocuğunu görsen cin gibi çok zeki. Tabiki bu sigara iç anlamına gelmiyor ama dediğim gibi olacağı varsa oluyor. Bebeğin bağırsaklarının parlaması iyi değil dedi doktorlar (yetinmedim 3 doktora sordumda) Bu parlama durumu down sendromlu bebeklerde görülür dediler amniyosentez yapıldı temiz çıktı, sonra kistik fibroz da (bir çeşit gen hastalığı, bebeklerde ileri derecede gelişim bozukluğu yaratıyor) olabilir dediler onu da yaptırdık o da temiz çıktı. O zaman normal bazen böyle bebeklerde normal oluyor dediler. Yani o kadar strese boşuna girmişim, çok şükür bebeğim sağlıklı.

ayyy Kabus gibi yaaa, Büyük geçmiş olsun, Pskolojini düşünemiyorum, Allah başa vermesin, amaaan.
ben çok kötü bir ruya görmüştüm, günlerce kendime gelemedim, doktorum ruyamda bebeğin kromozomlarını yanlış hesaplamışız, down sendromlu olacak diyor, nasıl yaparsın bile demiyorum, nasıl ağlıyorum, sonra uyandım, eşim zor sakinleştirdi,
herşekilde kötü yaaa... ayy Güzel şeyler düşün bundan sonrası için.
ben hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım Sigarayı, doktorumda hiç taviz vermedi, kesinlikle yasakladı, kimi doktor müsaade ediyor, bir anlam veremiyorum onlara..

Bebişini okşa benim için, güzelce gelişsin anneciğinin karnında, sağlık diliyorumm

çok geçmiş olsun canım bebegının sağlıklı olmasına çok sevındım
:dilcikar:

aman hayatım cam falan silerken dikkat et,bırak olmayıversin beril gelene kadr camlarda kirli duruversin :)
bu arada meyve dedin evde bişiler var ama ben de gidiyim bakıyım manava bari :) :sm_cool:

evt dark elfcim dr işini kesinleştiremedim. inşallah salı günü kuzenimin doktoruna içim sinerde onunla sonlandırırız artık bu arayışı,bıktım walla...

cnm geçmiş olsun tetenoz aşını mı oldun? fazla yorma kendini bugün kolunun ağrısı artmasın a.s.

GEÇMİŞ OLSUN CNM İNŞ. BENİM GİBİ OLUR AŞIN BENİM BİRİSİ YANLIŞLIKLA KOLUMU SIKMADIĞI SÜRECE HİÇ ACIMADI SANKİ OLMAMIŞ GİBİYDİM İNŞ. SENİNDE ÖYLE OLUR BU ARADA HERKESE İYİ AKŞAMLAR

cnm geçmiş olsun tetenoz aşını mı oldun? fazla yorma kendini bugün kolunun ağrısı artmasın a.s.

canım arkadaşlarımmm çok teşekkürler evt tetanoz aşımı oldumm sanki kolumu çokmu yordum nihancımm agrım varr biraz. şimdi dinlenmeye çekileyim en iyisi sonra tekrar ugrarımm şekerlerimm öptümm hepinizi.Şeniz

geldimmmmm aslicim aşı mı oldun sennnnnnn!geçmiş olsun ilki çok ağrıyormuş ama ikincisi az acıyormuş..benbim ilki bayağı ağrı yaptı bir de ağırlaşmıştı kolum kaldıramıyordum ama ikinci günün sonunda geçmişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…