evt dark elfcim dr işini kesinleştiremedim. inşallah salı günü kuzenimin doktoruna içim sinerde onunla sonlandırırız artık bu arayışı,bıktım walla...
canım arkadaşlarımmm çok teşekkürler evt tetanoz aşımı oldumm sanki kolumu çokmu yordum nihancımm agrım varr biraz. şimdi dinlenmeye çekileyim en iyisi sonra tekrar ugrarımm şekerlerimm öptümm hepinizi.Şeniz
heyyyyyy kıslar kimse yokmu yaw herkes nerdeeeeeeeesengözlerimebaksanab
evet ya nereye kaybolmuş bu kıslar böyle
ayyy evet ya minnoşlarımızdan fırsat bulamıcazki pc başına geçelim:))
geldimmmmm aslicim aşı mı oldun sennnnnnn!geçmiş olsun ilki çok ağrıyormuş ama ikincisi az acıyormuş..benbim ilki bayağı ağrı yaptı bir de ağırlaşmıştı kolum kaldıramıyordum ama ikinci günün sonunda geçmişti...
evt canım arkadaşlarımm yaa sormayınn agrım daha çok arttı nerdeyse aglayacagımm yaa kolumu kaldıramıyorumm. :çok üzgünüm:a.s.a.s.aslicığım , normal, benimde birkaç gün ağrısı devam etti, üzerine yatmamaya çalış,
biraz dayanmalısın
inşş.canım allah ogünleride nasip eder inş.
evt canım arkadaşlarımm yaa sormayınn agrım daha çok arttı nerdeyse aglayacagımm yaa kolumu kaldıramıyorumm. :çok üzgünüm:
asliciğim, biraz dayanmalısın, benimde çok ağrımıştı, dilerim bir an önce geçerrrr .
arkadaşlar ben geldiim yeni diyet listemi aldım.daha öncekiyle aç kalmışım.şimdi daha doyurucu bir diyetim var listem hoşuma gitti. şeker için makine aldık yarından itibaren sıkı takipteyim hem diyetisyene her gün mail atıcam yediklerimi yazıcaam. haftada bir kontrole gidiceem. hemde günde 9 kez kanda açlık tokluk şekerlerime bakıcam. sonuçları kaydedicem. herşeyim saatli olduğu için eskisi kadar yazamıycaam size ama her gün günaydını mı mutlaka yazarım.yarın da tahlillerim var yine hastanedeyim sabahtan.kollarımı delik teşik yaptılar. ne kadar dayanırım bilmiyorum yorulduuuum.
uskudar hospıtalturk dı dımı hastane kuzenının doktorunun ısmı neymış a.s.
canım arkadaşlarımmm çok teşekkürler evt tetanoz aşımı oldumm sanki kolumu çokmu yordum nihancımm agrım varr biraz. şimdi dinlenmeye çekileyim en iyisi sonra tekrar ugrarımm şekerlerimm öptümm hepinizi.Şeniz
ben baştan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bir doktora gittim, ve çok sevdim onu, onun ellerinde kendimi çok emniyette hissetimden bir başka doktor araştırmaya gerek duymadım,
Hizmet hastanesine gidiyorum, doktorumda orada, em evime hem işime yakın, dilerim Salı artık içine siner , Doğumda yaklaşıyor, armudun çöpü üzümün sapına dönmesin sonra :)
senin içine sinmeyen nedir ? doktor kadar hastanede çok önemli , sana yazarken yarım paket milkayı yuttum resmen:teytey: :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?