2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt dark elfcim dr işini kesinleştiremedim. inşallah salı günü kuzenimin doktoruna içim sinerde onunla sonlandırırız artık bu arayışı,bıktım walla...

ben baştan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bir doktora gittim, ve çok sevdim onu, onun ellerinde kendimi çok emniyette hissetimden bir başka doktor araştırmaya gerek duymadım,
Hizmet hastanesine gidiyorum, doktorumda orada, em evime hem işime yakın, dilerim Salı artık içine siner , Doğumda yaklaşıyor, armudun çöpü üzümün sapına dönmesin sonra :)
senin içine sinmeyen nedir ? doktor kadar hastanede çok önemli , sana yazarken yarım paket milkayı yuttum resmen:teytey: :)

a.s.a.s.aslicığım , normal, benimde birkaç gün ağrısı devam etti, üzerine yatmamaya çalış,
biraz dayanmalısın

a.s.a.s.aslicığım , normal, benimde birkaç gün ağrısı devam etti, üzerine yatmamaya çalış,
biraz dayanmalısın
evt canım arkadaşlarımm yaa sormayınn agrım daha çok arttı nerdeyse aglayacagımm yaa kolumu kaldıramıyorumm. :çok üzgünüm:
inşş.canım allah ogünleride nasip eder inş.

aylincim inşllah canımcımm. bu arada bebişle pek şeker görünüyorsunuz maşallah bebişimizz baya büyümüşşş.

arkadaşlar ben geldiim yeni diyet listemi aldım.daha öncekiyle aç kalmışım.şimdi daha doyurucu bir diyetim var listem hoşuma gitti. şeker için makine aldık yarından itibaren sıkı takipteyim hem diyetisyene her gün mail atıcam yediklerimi yazıcaam. haftada bir kontrole gidiceem. hemde günde 9 kez kanda açlık tokluk şekerlerime bakıcam. sonuçları kaydedicem. herşeyim saatli olduğu için eskisi kadar yazamıycaam size ama her gün günaydını mı mutlaka yazarım.yarın da tahlillerim var yine hastanedeyim sabahtan.kollarımı delik teşik yaptılar. ne kadar dayanırım bilmiyorum yorulduuuum.

aslıcım aşı olmuşsun geçmişolsun canımcıım bir kaç gün ağrır ama bir sonraki aşında ağrın olmaz.

yeni gelen arkadaşlarımızın da hamilelik hikayeleri bizimkilere benziyor ağustos anneleri oldukları belli. geçmiş olsun arkadaşlar.

ben kaçıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler rüyamızda bebişlerimizle olalım inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ann olmak ne zormuş, annemi düşünüyorumda , yazık anneciğim neler çekmiş, analık hakkı bundan mış...
bebişlerimizde Kıymetimizi bilir inşallah

kezbancım canımcım geçmiş olsun .diyet listenin iyi olmasına sevindim ne güzel bak herşeyi kontrol altında tutacaksın makinayı da almışsın..çok sevindim artık kafana takılmaz şeker durumu..
aylincimmmm o ne tatlı göbiş öyle yaaaaaaaa..allah nazarlardan saklasınartık koymaz olduk göbişlerimizi..benimki pek çıkık değil ama yine de koyarım bir tane çekip
aslicim geçecek bu gece dayan..omzunu yüksek tutacak şekilde iki yastıkla yat tavsiyem..ben çok rahat ettim artık omzum da ağrımıyor iki yastık üstüste yatmaya başlayalı...göbişim de sıkışmıyor..:dance:naniknanik

cnm benim kolunu çok kullanma,kullanınca ağrıyo derler hep,ben olmadım aşı ama burdaki anneciklerin daha önceki sölemelerinden hatırlıyorum cnmcım a.s.

iyi geceler tatlı arkadaşlarım veee onların en tatlı bebişleri...uykunuz derin ve güzel olsun inşallah...ben de artık çıkıyorum..nihancım çok öptüm seni de..sen hala buralardasın galiba?tamam söz kendimi bundan sonra çok yormayacağım..

cnm ben eski çalıştığım yerde bi doktorun kontrolündeydim,sonra doktorun bazı agresif davranışları ve birkaç hastasının yorumundan sonra bıraktım. sonra eşim özel okmeydanı hastanesini buldu.önce bir erkek doktora gittik,ilk gitmemizde içime sindi ama adam sadece takip yapıyormuş,doğuma girmiyormuş. bizi aynı yerde bayan doktora yönlendirdi. 3 hafta önce o doktora gittik eşimle,ikimizinde içine sinmedi ilgisiz,soğuk geldi. kuzenimde takıntılıdır benim gibi herhalde bu sefer olacak inş.aslında özel sigortam olsa bir tane bayan doktorum var ara ara gidiyorum bana ücretsiz bakıyor dünya tatlısı.ama onun çalıştıgı hastane A sınıfı özel hastane.para yetmez yani oraya :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…