2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heyyyyyy kıslar kimse yokmu yaw herkes nerdeeeeeeeesengözlerimebaksanab

AYLİNCİM erken giremedim gene kardeşim gelince onun işleri oluyor,ben geç gelebiliyorm
senin göbüşün ne güsel olmuş öyle :teytey: ben yerim onun içindeki oğluşunuuuu :icecream:

kimse kalmamış özgecim ben de çıkıyorum.yarın görümceme gidicem bende,badana yüzünden orda kalıcam.nete giremicem kızlar.sizi özlicem,döner dönmez habr veririm
hepinize tatlı rüyalar ve yeğenlerime sevgiler :)

veeeeeeeee şimdiden herkese günaydın ve güzel bir h.sonu dilerim :))

zeynepcim nihayet ayrılma günün geldi hayırlı olsun tatlım!! :teytey:

Teşekkürler hayatım bu cehennemden kurtuluyorum çok şükür.

Kislar Günaydinnnn Koca Bir Haftayi Daha Devirdik Hepinize Mutlu Haftasonlari Diliyorum.kezbancim Demek Artik SIK Giremicen Canim:a015:ELVİNDE GÖRÜMCESİNE GİDİOMUŞ ÇABUK DÖN BARİ ELVİNNNN ÖZLETME KENDİNİ AYY BUARADA BEN HAVVAYI ÇOK ÖZLEDİM BAĞLANSA ARTIK ŞU NETİ DE ARAMIZA DÖNSE.NURAYCIM DÜN DR.A GİTMİŞTİN NELER OLDU ANLATSANA BİZEDE CANIMM:sm_confused:HADİ KIZLAR BEN İŞLERE KOYULAYIM BAKARIM YAZDIKLARINIZAa.s.

herkeze günaydınlarrr a.s.
dün oğluşumu gördüm kızlar yüzünü sakladı bizden ( bizde kalp atışını dinledik aynı sanki bi atlı koşturuyor gibiydi çok harikaydı :teytey: :dance: oğlum uzamış 38cm olmuş boyu kiloyuda geçmişiz bu arada 1.420kgr olmuşuz büyüyor bebişler arkadaşlarr :sm_cool: :dance: :teytey: yarın sabahta şeker testine girecem hayırlısı ile öpüyorum hepinizi işler birikmiş toparlayayım bende yerimseniben

MAŞALLAH TOCAMAN OLMUŞ SENİN BEBİŞİN BEN ARTIK Bİ SÜRE GİTMEMEY KARAR VERDİM AMA SİZ RESMEN BENİ DÜRTÜYOSUNUZ GİT DİYE İNŞ. ŞEKER TESTİNDE OLUMLU SONUÇ VERİR ARKADAŞLAR BENDE AKŞAM EŞİMLE BALIK TUTMAYA GİTTİM NOLDU BİLİYORMUSUNUZ TAM TUTARKEN ÖNÜMDEN KOCAMAN ÜZERİNDE BENİ OLAN YUNUS BALIĞI GEÇTİ AYY NE GÜZEEL Bİ GÖRÜNTÜYDÜ İNŞ. BENİM BUSEME VE SİZİN BEBİŞLERİNE BOL ŞANS GETİRMİŞTİR HERKESE HAYIRLI HAFTASONU MUTLU HUZURLU GÜNLER:sm_cool:

Ayyy maaşallah benim yeğenim kocaman olmuş. teyzesi yesin onuuuu.

NURAYCIM MAŞALLLAHHHHHHHH TOSUNUMUZA AYY YERİMMM BEN ONU

herkese günaydıııııın....gittikçe büyüyen yeğenlerime de günaydıııın.... gamzeki gördüğün yunus hepimize sans getirsin inşallah.çok şanslısın ne güzel bir manzara yakalamışsın.
nuray maaşallah oğluşun büyümüş bile darısı başımıza olsun.
zeynep haydi gözün aydın iş sayfasını kapatıyosuuuuuun.inşallah bu gün çabuk geçer arkadaşım:içelim:
öpüldünüz cancağızlarımŞeniz

yaa canım sormaa artık kızımın hazırlılarıyla daha hızlı ilgilenebilicem. ben fazla bi hazırlık yapmadım artık hazırlıkları hızlandırıcam.

laelaelaelaelae:icecream::hooray:selam kızlar sanırım herşey yolunda ve herkes çok iyi inş. böylede devam eder az kaldıııııııı.
bebişler yakında kucaklarda olucak çok güzel bi duygu bu ben de bebişime yelekler ördüm mendiller işledim ama sizlere gösteremiyorum çünkü bilmiyorum nasıl yapacağımı ama çoook tatlı olduuular . neyse herkesi ve miniklerini öpüyorun kendinize iii bakın bybybyby

İnsan içinde bir canlı taşıyınca paranoyak oluyor demekkisırnaşık şey Ben resmen paranoyak oldum, herşeyden evhamlanıyorum:1shok: Dediğin gibi umarım hepimiz bundan sonra sorunsuz hamilelik geçiririz ve sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza. Canım yaa sende sakın takma sigara olayını, bak içmiyormuşsunda zaten, Allah izniyle bişey olmaz. Sende bebişini sev benim için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…