heyyyyyy kıslar kimse yokmu yaw herkes nerdeeeeeeeesengözlerimebaksanab
arkadaşlar ben geldiim yeni diyet listemi aldım.daha öncekiyle aç kalmışım.şimdi daha doyurucu bir diyetim var listem hoşuma gitti. şeker için makine aldık yarından itibaren sıkı takipteyim hem diyetisyene her gün mail atıcam yediklerimi yazıcaam. haftada bir kontrole gidiceem. hemde günde 9 kez kanda açlık tokluk şekerlerime bakıcam. sonuçları kaydedicem. herşeyim saatli olduğu için eskisi kadar yazamıycaam size ama her gün günaydını mı mutlaka yazarım.yarın da tahlillerim var yine hastanedeyim sabahtan.kollarımı delik teşik yaptılar. ne kadar dayanırım bilmiyorum yorulduuuum.
kezboşum cnm doyurucu bir liste almana sevindim tatlım,inşallah şu hastane işlerinde düzene girecek cnmcm,delik deşik etmişler seni üzüldüm :a015: aman kendine ve yeğenlerime dikkat et tatlım,öpüyorum hepinizi..tatlı rüyalar Şeniz
iyi geceler tatlı arkadaşlarım veee onların en tatlı bebişleri...uykunuz derin ve güzel olsun inşallah...ben de artık çıkıyorum..nihancım çok öptüm seni de..sen hala buralardasın galiba?tamam söz kendimi bundan sonra çok yormayacağım..
kimse kalmamış özgecim ben de çıkıyorum.yarın görümceme gidicem bende,badana yüzünden orda kalıcam.nete giremicem kızlar.sizi özlicem,döner dönmez habr veririm
hepinize tatlı rüyalar ve yeğenlerime sevgiler :)
veeeeeeeee şimdiden herkese günaydın ve güzel bir h.sonu dilerim :))
zeynepcim nihayet ayrılma günün geldi hayırlı olsun tatlım!! :teytey:
herkeze günaydınlarrr a.s.
dün oğluşumu gördüm kızlar yüzünü sakladı bizden( bizde kalp atışını dinledik aynı sanki bi atlı koşturuyor gibiydi çok harikaydı :teytey: :dance: oğlum uzamış 38cm olmuş boyu kiloyuda geçmişiz bu arada 1.420kgr olmuşuz büyüyor bebişler arkadaşlarr :sm_cool: :dance: :teytey: yarın sabahta şeker testine girecem hayırlısı ile öpüyorum hepinizi işler birikmiş toparlayayım bende yerimseniben
dün oğluşumu gördüm kızlar yüzünü sakladı bizden( bizde kalp atışını dinledik aynı sanki bi atlı koşturuyor gibiydi çok harikaydı :teytey: :dance: oğlum uzamış 38cm olmuş boyu kiloyuda geçmişiz bu arada 1.420kgr olmuşuz büyüyor bebişler arkadaşlarr :sm_cool: :dance: :teytey: yarın sabahta şeker testine girecem hayırlısı ile öpüyorum hepinizi işler birikmiş toparlayayım bende yerimseniben
Kislar Günaydinnnn Koca Bir Haftayi Daha Devirdik Hepinize Mutlu Haftasonlari Diliyorum.kezbancim Demek Artik SIK Giremicen Canim:a015:ELVİNDE GÖRÜMCESİNE GİDİOMUŞ ÇABUK DÖN BARİ ELVİNNNN ÖZLETME KENDİNİ AYY BUARADA BEN HAVVAYI ÇOK ÖZLEDİM BAĞLANSA ARTIK ŞU NETİ DE ARAMIZA DÖNSE.NURAYCIM DÜN DR.A GİTMİŞTİN NELER OLDU ANLATSANA BİZEDE CANIMM:sm_confused:HADİ KIZLAR BEN İŞLERE KOYULAYIM BAKARIM YAZDIKLARINIZAa.s.[/QUOTE
resmin ne güzel çıkmış canımm. yaa bende havva yı çok özledim valla görüşüyosanız selam söyleyin bende de olurmu. ben numarasını falan bilmiyorumm:1no2:
Kislar Günaydinnnn Koca Bir Haftayi Daha Devirdik Hepinize Mutlu Haftasonlari Diliyorum.kezbancim Demek Artik SIK Giremicen Canim:a015:ELVİNDE GÖRÜMCESİNE GİDİOMUŞ ÇABUK DÖN BARİ ELVİNNNN ÖZLETME KENDİNİ AYY BUARADA BEN HAVVAYI ÇOK ÖZLEDİM BAĞLANSA ARTIK ŞU NETİ DE ARAMIZA DÖNSE.NURAYCIM DÜN DR.A GİTMİŞTİN NELER OLDU ANLATSANA BİZEDE CANIMM:sm_confused:HADİ KIZLAR BEN İŞLERE KOYULAYIM BAKARIM YAZDIKLARINIZAa.s.[/QUOTE
resmin ne güzel çıkmış canımm. yaa bende havva yı çok özledim valla görüşüyosanız selam söyleyin bende de olurmu. ben numarasını falan bilmiyorumm:1no2:
HAVVAYLA GEÇEN HAFTA GÖRÜŞMÜŞTÜM CANIM SANIRIM BUGUNLERDE NET BAĞLANCAK EVİNE ARAMIZA GERİ DÖNECEK BEKLİYORUM BENDE ONUa.s.
herkese günaydıııııın....gittikçe büyüyen yeğenlerime de günaydıııın.... gamzeki gördüğün yunus hepimize sans getirsin inşallah.çok şanslısın ne güzel bir manzara yakalamışsın.
nuray maaşallah oğluşun büyümüş bile darısı başımıza olsun.
zeynep haydi gözün aydın iş sayfasını kapatıyosuuuuuun.inşallah bu gün çabuk geçer arkadaşım:içelim:
öpüldünüz cancağızlarımŞeniz
benim yazdığım msj nie üste geçti yaafffisfisfis
ayyy Kabus gibi yaaa, Büyük geçmiş olsun, Pskolojini düşünemiyorum, Allah başa vermesin, amaaan.
ben çok kötü bir ruya görmüştüm, günlerce kendime gelemedim, doktorum ruyamda bebeğin kromozomlarını yanlış hesaplamışız, down sendromlu olacak diyor, nasıl yaparsın bile demiyorum, nasıl ağlıyorum, sonra uyandım, eşim zor sakinleştirdi,
herşekilde kötü yaaa... ayy Güzel şeyler düşün bundan sonrası için.
ben hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım Sigarayı, doktorumda hiç taviz vermedi, kesinlikle yasakladı, kimi doktor müsaade ediyor, bir anlam veremiyorum onlara..
Bebişini okşa benim için, güzelce gelişsin anneciğinin karnında, sağlık diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?