2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın şeker anneler.
Kezbancay,yeni diyet listen hayırlı olsun inşallah şekerin düzene tez zamanda girer.
Benim doktorum bana ne diyet verdi nede sık sık gözlemlemek istedi özellikle sordum ne zaman geleyim diye -hani şeker çıktıya her hafta gel der diye düşündüm-1 ay sonra dedi nasıl yani hem şekerim yüksek perhiz yap diyor başka bir doktora yönlendirmiyor nasıl doktor anlamadım. Değiştirmek istiyorum eşimi ikna edemedim kiminle başlarsam o takip etmeliymiş.
Canım sen anneminde şeker ölçme cihazı var bende evde kendim takip etmek istiyorum şekerimi 1 ayı beklemedende doktora giderim kontrol için hangi öğünlerde kaç saat sonra ölçüm yapacaksın.Bensabah kahvaltı dışında ekmek yemiyorum mesela listende ekmek varmı neler var. Birde tokluk şeker üst sınırı kaç olmalı söyledimi sana diyetisyenin.

Çok geçmiş olsun canım. Benimde şeker yüklemem bu ayın sonunda umarım iyi çıkar.

Maşallah Allah nazardan saklasın ne kadar büyümüş şirin. İnşallah şekerinde iyi çıkar da kafanda soru kalmaz hayırlısıyla.

petuunyacıım benim yeni listemde sabah öğle akşam ekmek var yemeliymişim çünkü kilo vermişim yemeyince bu da iyi değilmiş.ama ekmek sakın kepek ekmeği yemeyin kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş.ben gebelik başından beri yiyorum ve kansızlık hep var...bu genel bir bilgi olduğu için yazıyorum.tam buğday yada çavdar ekmeği yemeliymişiz diyetim yakabileceğim kalori hesabına göre hazırlandı.o nedenle yazmıyorum. herkeze ayrı kalori hesabı yapılıyomuş.bazı meyveler mesele kayısı,incir ,dut,kuru üzüm, üzüm suyu,ve hazır meyvesuyu şekeri yükseltiyor.bunların dışındaki meyvelerden yiyceem ara öğünlerde gramla ölçüceem. şekerimi de yemekten hemen önce(açlık oluyormuş) yemekten 1saat sonra ve 2saat sonra ölçüyorum tokluk sınırı140 bunu fazla aşmamam gerekiyor diyet listem buna göre hazırlandı. şimdi 1. saat tokluğu ölçtüm 144 çıktı gayet güzel yanii inşallah atlatırız şu şekeri

SLM BAYANLAR- BEBİŞLERRR..NASILSINIZ BAKALIM....

BEN EN SONUNDA KENDİMİ GRİP YAPTIM...laelaelaelaelae

HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLERİMMMMa.s.

petuunyacıım benim yeni listemde sabah öğle akşam ekmek var yemeliymişim çünkü kilo vermişim yemeyince bu da iyi değilmiş.ama ekmek sakın kepek ekmeği yemeyin kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş.ben gebelik başından beri yiyorum ve kansızlık hep var...bu genel bir bilgi olduğu için yazıyorum.tam buğday yada çavdar ekmeği yemeliymişiz diyetim yakabileceğim kalori hesabına göre hazırlandı.o nedenle yazmıyorum. herkeze ayrı kalori hesabı yapılıyomuş.bazı meyveler mesele kayısı,incir ,dut,kuru üzüm, üzüm suyu,ve hazır meyvesuyu şekeri yükseltiyor.bunların dışındaki meyvelerden yiyceem ara öğünlerde gramla ölçüceem. şekerimi de yemekten hemen önce(açlık oluyormuş) yemekten 1saat sonra ve 2saat sonra ölçüyorum tokluk sınırı140 bunu fazla aşmamam gerekiyor diyet listem buna göre hazırlandı. şimdi 1. saat tokluğu ölçtüm 144 çıktı gayet güzel yanii inşallah atlatırız şu şekeri[/QUOTE]

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için bende o zaman günde açlık ve tokluk şekerimi ölçer bir yere yazarı düşmezse zaten hemen bir uzmana giderim. canım sen kaç kilo almıştın ben 10 kilo aldım ekmek yesem mi yemesemmi bilemedim birde bebeğim beslenemez diye korkuyorum

SLM BAYANLAR- BEBİŞLERRR..NASILSINIZ BAKALIM....

BEN EN SONUNDA KENDİMİ GRİP YAPTIM...laelaelaelaelae

HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLERİMMMMa.s.

canım çok geçmiş olsun bu dönemlerde birde griple başetmek çok zor dikkat et kendine. Bana da eşim bulaştırdı ama çok şükür hafif geçirdim

BENDE TAM 28 DEYİM...DEMEK BİZİM UFAKLIKLAR 1.5 KG OLMUŞ....:sm_cool:BENDE 27 SİNDE GİDECEĞİM NASİPSE...2 KG OLURMU ACABA fisfisfis...BENDE NE ACELECİYİM YAAWW....

AMA MAŞALLAH BEBİŞİNE.GÜZEL GİDİYOR KİLOSU.BU ZAMAN ZRAFINDA BEBEĞİN İDEAL KİLOSU 900 İLE 1.900 KG ARASIYMIŞ .İDEALİ 1450 GR MIŞ...MAŞALLAH SENİN BEBİŞE...a.s.

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için bende o zaman günde açlık ve tokluk şekerimi ölçer bir yere yazarı düşmezse zaten hemen bir uzmana giderim. canım sen kaç kilo almıştın ben 10 kilo aldım ekmek yesem mi yemesemmi bilemedim birde bebeğim beslenemez diye korkuyorum[/QUOTE]

canımcıım ben 11,5 kilo almıştım ekmek yemeyince aldığım kilo düştü o nedenle ekmek verdi dr. bence bir dr a sor bu diyet konusunu şimdiden geçmişolsun

BU ARADA KİLOLARIMIZ NE ALEMDE KIZLARRRRRRRR....

BEN 1 KİLO DAHA ALMIŞIM... 62 KG OLMUŞUM.
TOPLAM 8 KG ALDIM... kafamçokkarıştı
AMA YÜRÜMEKTE ZORLANIYORUM ARTIKKKKKKKKK YATINCA KALKAMIYORUMMM - DOĞRULAMIYORUM..senağlama ...DAHA 2.5 - 3 AYIM VAR.NE YAPICAM BENNN:çok üzgünüm:

SEN YİNE İYİSİN BEN TAM12 KG ALDIM:çok üzgünümENGUEN GİBİ YÜRÜYORUM YUSYUVARLAK OLDUM YATTIĞIM YERDEN KALKAMIYORUM KARNIMDAN AYAKLARIMI GÖREMİYORUM NAPCAM BÖYLE BİLMİYORUMsenağlama

SEN YİNE İYİSİN BEN TAM12 KG ALDIM:çok üzgünümENGUEN GİBİ YÜRÜYORUM YUSYUVARLAK OLDUM YATTIĞIM YERDEN KALKAMIYORUM KARNIMDAN AYAKLARIMI GÖREMİYORUM NAPCAM BÖYLE BİLMİYORUMsenağlama

Trendciğim al benden de o kadar, sabah tartılayım dedim, eşimi çağırdım kiloları okusun diye...göbeğimden okuyamadım..:roflol:

ay bana yine müşteri geldi...inşallah yine altıma kaçırmam :roflol:

hepnizi öpüyorum şeker anneler...

bol bol kaynatın bakalım...

aylincim bende göremiyorum.sivri ya benim.daha da göremiyorum.bazen aynaya bakınca gülüyorum.diğer sayfada okudum.doğuma genelde 20 kg ile girenler çoğunlukta. :bbo:
ben eğer şu 3 ayı 5 kg ile tamamlasam ne güzel olacak. 13 kg olacak toplam alacağım kilo.ağırlık arttıkça belim bacaklarım felaket ağrıyor.... senağlama

Trendciğim al benden de o kadar, sabah tartılayım dedim, eşimi çağırdım kiloları okusun diye...göbeğimden okuyamadım..:roflol:

bende bu sabah tartıldım.tabi göremedim.eşimi çağırdım.oda diyor sen niye bakamıyorsun.dedim ki e görsem bakıcam herhalde.... orda gülmekten yere yığıldı adam. klava:

merhba kızlar ben dün akşam evime geldim okadar çok şeyler yazmışsınız ki daha okuyamadım. ee görüşmeyeli nasılsınız kızlar ? son olarak kilolardan yakınmışsınız hepimizin derdi aynı zaten ben son olarak 1 kilo daha aldım toplam 5 kg almış oldum aynı durumu akşam eşime bende dedim ayaklarımı göremiyoumm oda çok güldü :)

Selam kızlar,
Sabak ultrason randevum vardı. Sonuç iyi dedi dr. Hiç bir sorun görmemiş.
Çok memnunum oglumun dudaklarını ve burnunu gördümmmmmmm
çok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…