SAT IN 5 KASIMMI?CANIM SENDE TAKVİM YAPSANAtrend seninle takvimimiz aynııı bilionmu ama benim cns belli deil .
arkadaşlar ben geldiim yeni diyet listemi aldım.daha öncekiyle aç kalmışım.şimdi daha doyurucu bir diyetim var listem hoşuma gitti. şeker için makine aldık yarından itibaren sıkı takipteyim hem diyetisyene her gün mail atıcam yediklerimi yazıcaam. haftada bir kontrole gidiceem. hemde günde 9 kez kanda açlık tokluk şekerlerime bakıcam. sonuçları kaydedicem. herşeyim saatli olduğu için eskisi kadar yazamıycaam size ama her gün günaydını mı mutlaka yazarım.yarın da tahlillerim var yine hastanedeyim sabahtan.kollarımı delik teşik yaptılar. ne kadar dayanırım bilmiyorum yorulduuuum.
aslıcım aşı olmuşsun geçmişolsun canımcıım bir kaç gün ağrır ama bir sonraki aşında ağrın olmaz.
yeni gelen arkadaşlarımızın da hamilelik hikayeleri bizimkilere benziyor ağustos anneleri oldukları belli. geçmiş olsun arkadaşlar.
ben kaçıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler rüyamızda bebişlerimizle olalım inşallah.
herkeze günaydınlarrr a.s.
dün oğluşumu gördüm kızlar yüzünü sakladı bizden( bizde kalp atışını dinledik aynı sanki bi atlı koşturuyor gibiydi çok harikaydı :teytey: :dance: oğlum uzamış 38cm olmuş boyu kiloyuda geçmişiz bu arada 1.420kgr olmuşuz büyüyor bebişler arkadaşlarr :sm_cool: :dance: :teytey: yarın sabahta şeker testine girecem hayırlısı ile öpüyorum hepinizi işler birikmiş toparlayayım bende yerimseniben
günaydın şeker anneler.
Kezbancay,yeni diyet listen hayırlı olsun inşallah şekerin düzene tez zamanda girer.
Benim doktorum bana ne diyet verdi nede sık sık gözlemlemek istedi özellikle sordum ne zaman geleyim diye -hani şeker çıktıya her hafta gel der diye düşündüm-1 ay sonra dedi nasıl yani hem şekerim yüksek perhiz yap diyor başka bir doktora yönlendirmiyor nasıl doktor anlamadım. Değiştirmek istiyorum eşimi ikna edemedim kiminle başlarsam o takip etmeliymiş.
Canım sen anneminde şeker ölçme cihazı var bende evde kendim takip etmek istiyorum şekerimi 1 ayı beklemedende doktora giderim kontrol için hangi öğünlerde kaç saat sonra ölçüm yapacaksın.Bensabah kahvaltı dışında ekmek yemiyorum mesela listende ekmek varmı neler var. Birde tokluk şeker üst sınırı kaç olmalı söyledimi sana diyetisyenin.
Çok geçmiş olsun canım. Benimde şeker yüklemem bu ayın sonunda umarım iyi çıkar.
SLM BAYANLAR- BEBİŞLERRR..NASILSINIZ BAKALIM....
BEN EN SONUNDA KENDİMİ GRİP YAPTIM...laelaelaelaelae
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLERİMMMMa.s.
herkeze günaydınlarrr
dün oğluşumu gördüm kızlar yüzünü sakladı bizden( bizde kalp atışını dinledik aynı sanki bi atlı koşturuyor gibiydi çok harikaydı :teytey: oğlum uzamış 38cm olmuş boyu kiloyuda geçmişiz bu arada 1.420kgr olmuşuz :: büyüyor bebişler arkadaşlarryarın sabahta şeker testine girecem hayırlısı ile öpüyorum hepinizi işler birikmiş toparlayayım bende
petuunyacıım benim yeni listemde sabah öğle akşam ekmek var yemeliymişim çünkü kilo vermişim yemeyince bu da iyi değilmiş.ama ekmek sakın kepek ekmeği yemeyin kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş.ben gebelik başından beri yiyorum ve kansızlık hep var...bu genel bir bilgi olduğu için yazıyorum.tam buğday yada çavdar ekmeği yemeliymişiz diyetim yakabileceğim kalori hesabına göre hazırlandı.o nedenle yazmıyorum. herkeze ayrı kalori hesabı yapılıyomuş.bazı meyveler mesele kayısı,incir ,dut,kuru üzüm, üzüm suyu,ve hazır meyvesuyu şekeri yükseltiyor.bunların dışındaki meyvelerden yiyceem ara öğünlerde gramla ölçüceem. şekerimi de yemekten hemen önce(açlık oluyormuş) yemekten 1saat sonra ve 2saat sonra ölçüyorum tokluk sınırı140 bunu fazla aşmamam gerekiyor diyet listem buna göre hazırlandı. şimdi 1. saat tokluğu ölçtüm 144 çıktı gayet güzel yanii inşallah atlatırız şu şekeri
SEN YİNE İYİSİN BEN TAM12 KG ALDIM:çok üzgünümBU ARADA KİLOLARIMIZ NE ALEMDE KIZLARRRRRRRR....
BEN 1 KİLO DAHA ALMIŞIM... 62 KG OLMUŞUM.
TOPLAM 8 KG ALDIM... kafamçokkarıştı
AMA YÜRÜMEKTE ZORLANIYORUM ARTIKKKKKKKKK YATINCA KALKAMIYORUMMM - DOĞRULAMIYORUM..senağlama ...DAHA 2.5 - 3 AYIM VAR.NE YAPICAM BENNN:çok üzgünüm:
SEN YİNE İYİSİN BEN TAM12 KG ALDIM:çok üzgünümENGUEN GİBİ YÜRÜYORUM YUSYUVARLAK OLDUM YATTIĞIM YERDEN KALKAMIYORUM KARNIMDAN AYAKLARIMI GÖREMİYORUM NAPCAM BÖYLE BİLMİYORUMsenağlama
Trendciğim al benden de o kadar, sabah tartılayım dedim, eşimi çağırdım kiloları okusun diye...göbeğimden okuyamadım..:roflol:
SEN YİNE İYİSİN BEN TAM12 KG ALDIM:çok üzgünümENGUEN GİBİ YÜRÜYORUM YUSYUVARLAK OLDUM YATTIĞIM YERDEN KALKAMIYORUM KARNIMDAN AYAKLARIMI GÖREMİYORUM NAPCAM BÖYLE BİLMİYORUMsenağlama
Trendciğim al benden de o kadar, sabah tartılayım dedim, eşimi çağırdım kiloları okusun diye...göbeğimden okuyamadım..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?