2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay 5 kg ne güzelllllll.bebişinin kilosu gelişimi iyiyse sorun değil.hem bizim kadar ağırlaşmamışsın....ne güzel.:1rolleyes:bu gidişle ebru şallı rekorunu kıracaksın sırnaşık şey ama en az kiloyu ethel barel almıştı değil mi.sadece 5 kg ile doğuma gitmiş. o kadarda çok az değil mi kızlar...
unvere cim tekrar kutlarım şikirim.

AYY SANEM 20 KG LA BİTİRMEM İNŞŞ.TOP GİBİYİM ZATEN.AHH O AĞRILAR BENDEDE VAR BACAKLARIM ÇOK AĞRIYO:çok üzgünüm:

HOŞGELDİN CANIM.BİZ İİYİZ SENİ SORMALI?BUARADA NASIL BAŞARDIN OKADAR AZ KG.ALMAYI

SLM BAYANLAR- BEBİŞLERRR..NASILSINIZ BAKALIM....

BEN EN SONUNDA KENDİMİ GRİP YAPTIM...laelaelaelaelae

HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLERİMMMMa.s.

Çok geçmiş olsun canım. Benim doktorum kırıklık falan hissettiğimde vitamin alabileceğimi söylemişti. Doktora sorarak kullanabilirsin sende, çabuk toparlanırsın en azından.

Bende toplam 6 kilo aldım ama sanırım çoğunu kalçadan aldım ayaklarımı görüyorum ama sanki bu hafta dah bir büyüdü karnım. Sanırım artık hızla büyüyecek, bakalım kaç kilo olacağım, boğazımı tutamıyorum artık maalesef :icecream:

ben ilk 3,5 ay 6 kilo verdim bulantım çok fazlaydı hiç yemiyodum ve sürekli serum taktırıyodum. 4 ayımda kilo almaya başladım aslında bulantılar geçtikten sonra gayet normal yemegimi yiyorum aslında çok fazla hareketde etmiyorum haftada 2-3 kere yarım saat yürüyebliyorum . hamile kalmadan önce ben çok çabuk kilo alan biriydim evlendiğimde 61 dim 1,5 sene sonra 76 oldum ve hamile kaldım şuan 75 im yani çokda zayıf deilim yani dr kızımın kilosununda normal oldugunu söylüyo 25 haftalıkken 873 gr dı yarın tekrar kontrole gidecegiz bakalım benim kızımda sizinkiler gib kg ulaşmışmı? bu arada geçen sene arkadaşım toplam 4 kg aldı 7,5 aylıkken erken dogum yaptı ve kızı 2800 dü...... :) (ilk zamanlar kilo almadıgım için çok sorun yapıyodum ama dr um afrikada da yaşasam veya çok zengin çok ii beslenen biride olsam bebegimin kilosunun ortalama 2,5 -3,5 olacagını bunun dışında alacagım kilonun kendimde kalacagını söylediği için kiloyu artık takmıyorum)

ne güzel sizin kilolarınız ben gene hamile kaldığımdan beri 14 kilo aldım daha şimdiden ama bu ara bende durdu çok fazla abes değilim şuanda diye kafama takmıyorum yani şimdi 54 kiloyum

Arkadaşlar kilo olayını sormayın ben 52 kiloydum şimdi 64 kilo oldum 6 ayda 12 kilo almışım ama boyum kısa olmadığı için kilom fazla durmuyo. gerçi hiç farketmez içimde bi prenses büyüyoooooo.. babasının küçük gülü ooo (büyüğü ben oluyorum )

arkadaşlar bu arada çookk mutluyum bugün saat 18:00 itibariyle artık çalışmıyorummmm. kurtuldum burdan çok şükürrr :hooray::teytey::dance:

arkadaşlar bu arada çookk mutluyum bugün saat 18:00 itibariyle artık çalışmıyorummmm. kurtuldum burdan çok şükürrr :hooray::teytey::dance:
gözünaydın canımm bol bol dinlencen ohhhhhhhh bebişinin hazırlıklarınıda tamamlarsın benimde 2 haftam kaldı:sm_cool:

ÇİLEK doğumdan sonra çalışcanmı canım yoksa sende benim gibi aramı verceksin çalışma hayatına

canım maşallah oğluşunaa

hemen hemen aynı boyları kiloları bizimkilerinsırnaşık şey

ÇİLEK doğumdan sonra çalışcanmı canım yoksa sende benim gibi aramı verceksin çalışma hayatına

Ben burdan istifa ettim canım doğum iznine çıkmadım. tekrar çalışıcam ama ne zaman bilmiyorum. biraz ara vericem.

kızlarrrrrrrrrrr gitmedim görümceme evdeyim ,bırakamadım sizleri :))))
hem ev darma dağın anneme yıkılsın istemedim,az da olsa ucundan tutarım diye düşündüm.zaten hali yok biliyorsunuz,içime sinmedi gitmek. biraz kapıların yağlı boya kokusu var ama tüm camlar açık öğürmediğim sürece sorun olmaz :dance:

merhaba canım arkadaşlarım ve canım yeğenlerim..yerim ben o kiloları boyları...a.s.
sanemcim geçmiş olsun canım..,
nuraycım gözün aydın oğluşunu görmüşsün...
çilekcim hadi bakalım artık hem hazırlıklar başlıyor hem de tatil..tadını çıkar..
kızlar ben de kilo almışım yaa :çok üzgünüm:10 kilo olmuş aldığım kilo ama gerçekten hiç anlamıyorum nasıl aldım..inanılmaz hareketliyim az yiyorum abur cubur yok..meyve ve sebze ile kilo alıyorum çok garip..ki muz bile yemiyorum..arkadaşlarım bile şok oldu neren 10 kilo diye ama tartı öyle gösteriyor malesef.doktorum kızacak herhalde:sm_confused:eşim bile herhalde su yarıyor sana dedi..ben hamile kalmadan önce daha çok yerdim inanın.hep diyorum ki bebiş midemin üstünde yedirmiyor bana diye ama kiloyu alıyorum..belki ben de bir diyet düşünürüm doktor söylerse...

sanemcim geçmiş olsun cnmcımmm bu havaların dengesizliği herkesi grip yapıyor aman dikkat et kendine cnmcım,meyve ye bolbol,vitamin çabuk düzelmeni sağlar :)

kiloları söylemişsiniz ben de aynı aylin gibiyim,yani penguen gibi :) ben hem önden hem arkadan alıyorum kiloları,bütün hepsi popoma gidiyor annem diyo ki ikiz senin ki herhalde :)))) ben de toplam 11.5 kilo aldım.aylincim dediğin gibi inş 20 kg falan ile bitirmeyiz..
sanem,ünvere,gdokur ne güsel kilolarınız keşke ben de o kadar az alabilseydim..maşallah hepinize!!!

ilk bebeğim bebeğinin iyi olmasına sevindim cnmcım,maşallah yeğenime :) dudaklarını ve burnunu görünce kime benzediğini anlayabildin mi?

ay evt özgecim nsl alıyoruz bu kiloları anlamıyorum bende,çevremdekiler hiç 71 durmuyosun kilo aldığın belli ama o kiloda deilsin diyorlar.dediğin gibi tartı gösteriyor
ben de doğumdan sonra kızım biraz büyüsün diyetisyene gideceğim..bu kilolarla ben duramam hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…