merhba kızlar ben dün akşam evime geldim okadar çok şeyler yazmışsınız ki daha okuyamadım. ee görüşmeyeli nasılsınız kızlar ? son olarak kilolardan yakınmışsınız hepimizin derdi aynı zaten ben son olarak 1 kilo daha aldım toplam 5 kg almış oldum aynı durumu akşam eşime bende dedim ayaklarımı göremiyoumm oda çok güldü :)
AYY SANEM 20 KG LA BİTİRMEM İNŞŞ.TOP GİBİYİM ZATEN.AHH O AĞRILAR BENDEDE VAR BACAKLARIM ÇOK AĞRIYO:çok üzgünüm:aylincim bende göremiyorum.sivri ya benim.daha da göremiyorum.bazen aynaya bakınca gülüyorum.diğer sayfada okudum.doğuma genelde 20 kg ile girenler çoğunlukta. :bbo:
ben eğer şu 3 ayı 5 kg ile tamamlasam ne güzel olacak. 13 kg olacak toplam alacağım kilo.ağırlık arttıkça belim bacaklarım felaket ağrıyor.... senağlama
HOŞGELDİN CANIM.BİZ İİYİZ SENİ SORMALI?BUARADA NASIL BAŞARDIN OKADAR AZ KG.ALMAYImerhba kızlar ben dün akşam evime geldim okadar çok şeyler yazmışsınız ki daha okuyamadım. ee görüşmeyeli nasılsınız kızlar ? son olarak kilolardan yakınmışsınız hepimizin derdi aynı zaten ben son olarak 1 kilo daha aldım toplam 5 kg almış oldum aynı durumu akşam eşime bende dedim ayaklarımı göremiyoumm oda çok güldü :)
SLM BAYANLAR- BEBİŞLERRR..NASILSINIZ BAKALIM....
BEN EN SONUNDA KENDİMİ GRİP YAPTIM...laelaelaelaelae
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLERİMMMMa.s.
gözünaydın canımm bol bol dinlencen ohhhhhhhh bebişinin hazırlıklarınıda tamamlarsın benimde 2 haftam kaldı:sm_cool:arkadaşlar bu arada çookk mutluyum bugün saat 18:00 itibariyle artık çalışmıyorummmm. kurtuldum burdan çok şükürrr :hooray::teytey::dance:
herkeze günaydınlarrr a.s.
dün oğluşumu gördüm kızlar yüzünü sakladı bizden( bizde kalp atışını dinledik aynı sanki bi atlı koşturuyor gibiydi çok harikaydı :teytey: :dance: oğlum uzamış 38cm olmuş boyu kiloyuda geçmişiz bu arada 1.420kgr olmuşuz büyüyor bebişler arkadaşlarr :sm_cool: :dance: :teytey: yarın sabahta şeker testine girecem hayırlısı ile öpüyorum hepinizi işler birikmiş toparlayayım bende yerimseniben
ÇİLEK doğumdan sonra çalışcanmı canım yoksa sende benim gibi aramı verceksin çalışma hayatına
herkeze günaydınlarrr a.s.
dün oğluşumu gördüm kızlar yüzünü sakladı bizden( bizde kalp atışını dinledik aynı sanki bi atlı koşturuyor gibiydi çok harikaydı oğlum uzamış 38cm olmuş boyu kiloyuda geçmişiz bu arada 1.420kgr olmuşuz büyüyor bebişler arkadaşlarr yarın sabahta şeker testine girecem hayırlısı ile öpüyorum hepinizi işler birikmiş toparlayayım bende
CNM benim oğluşunda kızım gibi göstermedi suratını,bunlar bizi iyice meraklandıracaklar anlaşıldı :) ben onun her santimini her gramını yerim beehhh maşallahhhh :) :teytey::teytey:
arkadaşlar bu arada çookk mutluyum bugün saat 18:00 itibariyle artık çalışmıyorummmm. kurtuldum burdan çok şükürrr :hooray::teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?