2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım 20 yle tamamlamayız herhalde...o kadarda diil elvincimmm trendcimmm.
öyle bişey olsa (allah korusun) artık yürüyemeyiz herhalde, resmen yuvarlanırız ....
ama genel olarak 10 - 12 kg almışız ağustos anneleri olarak.geri kalan aylarımızda 3 - 4kg falan alsak normal tamamlayacağız.formlarımız iyi yani.çok sevindim...

ilk bebeğim ne güzel haber bu böyle.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim....

gelelim sanaaaaaaa...KIZ ÇİLEKKKKKKKKKKKKKK bana bak yine yaramı depreştirdinnnnn....klava:.ah bende 4 hafta sonra işten izne çıkınca vallahide billahide elime poğaçamı böğreğimi çayımı alıp, internet kafeyede gidip webcamdan sizlere hava ata ata yemezsem PANİKATAK OLAYIM emiiiiiiii.....sırnaşık şey (BENDE NE GÖRMEMİŞİM DİMİ)
şaka bi yana hadi canım gözün aydın.valla o işyerine iyi dayandın...bir türlü kurtulamamıştın.bizleri bırakma olurmu canım.iyice dinlen.evin, bebeğinin tadını çıkar...hadi gözün aydın.DARISI BAŞIMAAAAA... :teytey:

kızlar bu arada annemle migrosa gittik geldik. johnson baby bedtıme ( 3 ürün var içinde) 14.50 ,dalin bakım seti de 29 YTL ye düşmüş bilginiz olsun..

elvincim geçen bi arkadaş nivea atta çantasını migrosta 29 ytl ye düşmüş dedi gerçekten dogrumu ben bi fırsat bulup gidemedim eger gördüysen hangi migrosta oldugunuda yazarsan sevinirim ( bu arada nivea atta çantası e bebekde 54.90 ytl )

BİDE KİLO ALANLAR SEZERYAN DÜŞÜNÜYORSA TÜM YAĞLAR GÖBEKTE TOPLANIYORMUŞ....kafamçokkarıştı aşırıya kaçmamamız gerekiyor.zaten şu aylardan sonra bebeğimizin her organı oluştu.gelişme döneminde. kilolu bebek olsun diye çok yemesek çokta kilo almayız sanırım....en çokta son ay alınıyormuş kilo.bizim grup iyi yaaa...bence çok iyi gidiyoruz.galiba en çok 14 kilo alan var .oda şu anda 54 kg olduğunu yazmış.en azda 5 kilo alan unvere var... süper gidiyoruz bence.moralimizi bozmayalım.ama artık yavaşlayalım derim ben...

SUSE Maus doğum yaptın mı bi haber et....duy sesimizi.HAVVADA YOKKİ SENİ ARAŞTIRIP BULSUN BİZE HABER GETİRSİN....
ÖPTÜM HERKESİ...İİİ AKŞAMLAR

cnm ben beşiktaşın çarşı içindekine gittim nivea çanta yoktu. bir de ıhlamur tarafında daha büyük migros var,orada var mı bilmiyorum. başka sitelere de bakın e-bebekte pahalı.ben başka sitelerde daha ucuza da buldum cnmcım.gözüme çarparsa haber veririm

evt bir de sezeryan derlerse o zaman yandık walla sanemcim,benim bi sezeryan bi normal diyolar anlamadım gitti.bu göbek kalmasın yaaa :1no2:

ahh ahh panikcim esas son aylarda alınıyor keşke 3-4 kg alımı ile bitirebilsek :)
sen de hayırlısı ile izne çıkta canımsım poğaça çay sefasını kamerada beraber yapalım karşılıklı :)))

bu arada evet süseeeeee nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????

merhabalarr güzel güzeli annelerimmm ve minikk kuzucuklarrıı.eve yeni geldimm umarım herkes iyidir.. çilekcimm işten çıkmış hadi hayırlısı bol boll dinlen artık bebişle güzelimm. nihancım gitseydin çok özleyecektik seni umarımm etkilenmezsin boyadan. sanemcim,özgecim,nuraycım, aylincim, nihancım,yeni gelen ismini hatırlayamadımm tüm agustos annemlerim umarım herkes iyidirr ve hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm. bizim tatil 4 gün arkadaşlarr yaşasınn :dance:
havvacımı özledik gerçekten evine biran önce interneti baglansın hemencik gelsinn. aylincimm bu arada sayfa sorununu ne yaptınn çözebildinmi çözdüysen tatlım banada söylermisin bende düzelteyim.

Canım atta çantasını ben aldım 26,75 ytl ye ama ertesi gün tekrar gittiğimde 53,50 ytl gibi bir rakamı vardı. Kısa bir süre için indirime girmişti heralde. Ben Migrostan almasaydım 45 ytl ye eczaneden alacaktım. Sizde eczanelere bir sorun derim.İnternette çok pahalı

aslıcım düzeltemedim özgenin bahsettiği şeyi bulamadım:sm_confused:

yaaaa kızlar moralim çok bozuk iki tane azı dişim sallanıyo ağrıda yok ne olduki böyle dişlerime bitanesi düşecek gibisenağlamasenağlama

mmhhh , ya doğru gerçekten içine sinmeli, zaten hamilelik dolayısıyla extra hassasız, yani ben öyleyim . *
bu arada ne güzel sömürülüyoruz yaaaa.... Nasılsa Doğumu bir yerde yapacağız değilmi ? Hastanelerde bundan ne güzel faydalanıyor.
Şu özel Sağlık sigortası olayını yaptırmadığıma ne pişmanım, e az yazdan sonra diye planlıyorduk, böyle kazaran gelince Bebek, çok hazırlıksız yakalandık, ama olsun, ben sadece onun için çalışmaya devam ediyorum şu an, çok zor ilk 4 ay geçirdim, bulantılar vs, sonra Siyatik ağrım baş gösterdi, şimdi inanılmaz Bel ağrısı, ama dayanıyorum Kızım için, sırf onun için çalışıyorum, sonrasında birkaç ay sadece babamız bakacak bize

darkcım doğru söylüyorsun,geçen sene benim de özel sigortam vardı özellikle yaptırmıştık.ancak ekim sonunda yenileme konusunda bir anlaşmazlık oldu,biz yenilendi zannettik meğerse yenilenmemiş. hamile olunca da sigorta hamileliğimi kabul etmedi.ben de yaptırmadım.yoksa şimdi çok rahat olacaktım..bn aralık başından beri çalışmıyorum.bi ara 2 ay çalıştım ama patronum doktor olmasına rağmen gıcıktı,hergün stress ve sinir bozukluğu nedeniyle gözyaşı olunca dayanamadım,ayrıldım..

maşallah , tosuncukkk desene, allah nazarlardan saklasın, çok iyi gidiyorsunuz. şeker testin dilerim iyi çıkar, bildir olurmu sonucunu merak ettim....:dance:

kızlar badana bitti,evi toplama işine girişiyoruz,geç vakit girmeye çalışırım gene..öptüm hepinizi

şakkıdı
sağol canım , resmen paronayak oldum, birkaç gündür yine ulantı ve usmalar baş gösterdi, bu seferde diyorum bebişimmi zehirlendi, acaba? an geliyor kuruyorum kafamda.
bugün toplantıdaydık, ve ilk defa bu kadar şiddetli tekmeledi, yaaa sıçradım, bende korktum birden, o da kendince iştirakmı ediyor neee :)
benim kızım çok güldürüyor beni, ilk hareketlendiği zamanlar , sanki tırnağı ile kazıyormuş gibi geliyordu, baksana dış dünyayı görecek diyordum, bzanede sanki şimdi oymaya çalışıyormuş gibi geliyor, çok güldürüyor beni.
ona artık klasik müzik dinletiyoruz, çok iyi geliyormuş, benim doktorumda kendisi piyano çalarmış, müzikle büyüyen bebişler daha huzurlu ve uysal oluyormuş. bazende eşim Gitar çalıyor kızımıza.
Allah hepimize Sağlıklı Gazsız ve koliksiz bebekler nasip etsin,

SEN YİNE İYİSİN BEN TAM12 KG ALDIM:çok üzgünümENGUEN GİBİ YÜRÜYORUM YUSYUVARLAK OLDUM YATTIĞIM YERDEN KALKAMIYORUM KARNIMDAN AYAKLARIMI GÖREMİYORUM NAPCAM BÖYLE BİLMİYORUMsenağlama

Anneler ben geçen hafta + 8,5 kilo idim, kaplumbağa gibi oluyorum, kalkamıyorum bazen yataktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…