elvincim geçen bi arkadaş nivea atta çantasını migrosta 29 ytl ye düşmüş dedi gerçekten dogrumu ben bi fırsat bulup gidemedim eger gördüysen hangi migrosta oldugunuda yazarsan sevinirim ( bu arada nivea atta çantası e bebekde 54.90 ytl )
BİDE KİLO ALANLAR SEZERYAN DÜŞÜNÜYORSA TÜM YAĞLAR GÖBEKTE TOPLANIYORMUŞ....kafamçokkarıştı aşırıya kaçmamamız gerekiyor.zaten şu aylardan sonra bebeğimizin her organı oluştu.gelişme döneminde. kilolu bebek olsun diye çok yemesek çokta kilo almayız sanırım....en çokta son ay alınıyormuş kilo.bizim grup iyi yaaa...bence çok iyi gidiyoruz.galiba en çok 14 kilo alan var .oda şu anda 54 kg olduğunu yazmış.en azda 5 kilo alan unvere var... süper gidiyoruz bence.moralimizi bozmayalım.ama artık yavaşlayalım derim ben...
SUSE Maus doğum yaptın mı bi haber et....duy sesimizi.HAVVADA YOKKİ SENİ ARAŞTIRIP BULSUN BİZE HABER GETİRSİN....
ÖPTÜM HERKESİ...İİİ AKŞAMLAR
elvincim geçen bi arkadaş nivea atta çantasını migrosta 29 ytl ye düşmüş dedi gerçekten dogrumu ben bi fırsat bulup gidemedim eger gördüysen hangi migrosta oldugunuda yazarsan sevinirim ( bu arada nivea atta çantası e bebekde 54.90 ytl )
aslıcım düzeltemedim özgenin bahsettiği şeyi bulamadım:sm_confused:merhabalarr güzel güzeli annelerimmm ve minikk kuzucuklarrıı.eve yeni geldimm umarım herkes iyidir.. çilekcimm işten çıkmış hadi hayırlısı bol boll dinlen artık bebişle güzelimm. nihancım gitseydin çok özleyecektik seni umarımm etkilenmezsin boyadan. sanemcim,özgecim,nuraycım, aylincim, nihancım,yeni gelen ismini hatırlayamadımm tüm agustos annemlerim umarım herkes iyidirr ve hepinize güzel bir hafta sonu diliyorumm. bizim tatil 4 gün arkadaşlarr yaşasınn :dance:
havvacımı özledik gerçekten evine biran önce interneti baglansın hemencik gelsinn. aylincimm bu arada sayfa sorununu ne yaptınn çözebildinmi çözdüysen tatlım banada söylermisin bende düzelteyim.
cnm ben eski çalıştığım yerde bi doktorun kontrolündeydim,sonra doktorun bazı agresif davranışları ve birkaç hastasının yorumundan sonra bıraktım. sonra eşim özel okmeydanı hastanesini buldu.önce bir erkek doktora gittik,ilk gitmemizde içime sindi ama adam sadece takip yapıyormuş,doğuma girmiyormuş. bizi aynı yerde bayan doktora yönlendirdi. 3 hafta önce o doktora gittik eşimle,ikimizinde içine sinmedi ilgisiz,soğuk geldi. kuzenimde takıntılıdır benim gibi herhalde bu sefer olacak inş.aslında özel sigortam olsa bir tane bayan doktorum var ara ara gidiyorum bana ücretsiz bakıyor dünya tatlısı.ama onun çalıştıgı hastane A sınıfı özel hastane.para yetmez yani oraya :a015:
mmhhh , ya doğru gerçekten içine sinmeli, zaten hamilelik dolayısıyla extra hassasız, yani ben öyleyim . *
bu arada ne güzel sömürülüyoruz yaaaa.... Nasılsa Doğumu bir yerde yapacağız değilmi ? Hastanelerde bundan ne güzel faydalanıyor.
Şu özel Sağlık sigortası olayını yaptırmadığıma ne pişmanım, e az yazdan sonra diye planlıyorduk, böyle kazaran gelince Bebek, çok hazırlıksız yakalandık, ama olsun, ben sadece onun için çalışmaya devam ediyorum şu an, çok zor ilk 4 ay geçirdim, bulantılar vs, sonra Siyatik ağrım baş gösterdi, şimdi inanılmaz Bel ağrısı, ama dayanıyorum Kızım için, sırf onun için çalışıyorum, sonrasında birkaç ay sadece babamız bakacak bize
herkeze günaydınlarrr a.s.
dün oğluşumu gördüm kızlar yüzünü sakladı bizden( bizde kalp atışını dinledik aynı sanki bi atlı koşturuyor gibiydi çok harikaydı :teytey: :dance: oğlum uzamış 38cm olmuş boyu kiloyuda geçmişiz bu arada 1.420kgr olmuşuz büyüyor bebişler arkadaşlarr :sm_cool: :dance: :teytey: yarın sabahta şeker testine girecem hayırlısı ile öpüyorum hepinizi işler birikmiş toparlayayım bende yerimseniben
İnsan içinde bir canlı taşıyınca paranoyak oluyor demekkisırnaşık şey Ben resmen paranoyak oldum, herşeyden evhamlanıyorum:1shok: Dediğin gibi umarım hepimiz bundan sonra sorunsuz hamilelik geçiririz ve sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza. Canım yaa sende sakın takma sigara olayını, bak içmiyormuşsunda zaten, Allah izniyle bişey olmaz. Sende bebişini sev benim için a.s.
SEN YİNE İYİSİN BEN TAM12 KG ALDIM:çok üzgünümENGUEN GİBİ YÜRÜYORUM YUSYUVARLAK OLDUM YATTIĞIM YERDEN KALKAMIYORUM KARNIMDAN AYAKLARIMI GÖREMİYORUM NAPCAM BÖYLE BİLMİYORUMsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?