aylincimm geçmiş olsun canım ayy diş agrısıda hiçbirşeye benzemiyorr.inşllah agrısı geçer ve dişlerine birşey olmaz canımcım.yaaaa kızlar moralim çok bozuk iki tane azı dişim sallanıyo ağrıda yok ne olduki böyle dişlerime bitanesi düşecek gibisenağlamasenağlama
nihancımm ne çabuk bitmiş badananızz güle güle oturun artıkk. ama kendine dikkat et sen çok fazla yorulma güzel anniş.kızlar badana bitti,evi toplama işine girişiyoruz,geç vakit girmeye çalışırım gene..öptüm hepinizi
arkadaşlar bu arada çookk mutluyum bugün saat 18:00 itibariyle artık çalışmıyorummmm. kurtuldum burdan çok şükürrr :hooray::teytey::dance:
kızlar badana bitti,evi toplama işine girişiyoruz,geç vakit girmeye çalışırım gene..öptüm hepinizi
darkcım doğru söylüyorsun,geçen sene benim de özel sigortam vardı özellikle yaptırmıştık.ancak ekim sonunda yenileme konusunda bir anlaşmazlık oldu,biz yenilendi zannettik meğerse yenilenmemiş. hamile olunca da sigorta hamileliğimi kabul etmedi.ben de yaptırmadım.yoksa şimdi çok rahat olacaktım..bn aralık başından beri çalışmıyorum.bi ara 2 ay çalıştım ama patronum doktor olmasına rağmen gıcıktı,hergün stress ve sinir bozukluğu nedeniyle gözyaşı olunca dayanamadım,ayrıldım..
herkese merhabalar...Herşeyde bir Hayır vardır,
Bu Patronlar Hamilelere karşı extra gıcık oluyorlar, benimkide çok uğraştı benimle, çok ağlattı, ama sonunda pes etti, gitmemi arzuladığını çok hissettim, bende inanıda direndim... biraz daha sürseydi, belki bende pes edecektim, ama mesajımın ulaştıracağını tahmin ettiğim şahısların yanında biraz konuşunca bizimki kesti, demekki maksat beni bedirip gitmemi sağlamakmış, öyle canım, insafsızlıkkk ama ne yapacaksın :icecream: dondurma yiyelimmi :teytey::teytey::teytey:
herkese merhabalar...
ne zor şeyler yaşamışsınız yaa allah sabrını vermiş sanırım inş bundan sonra yaşamazsınız ,,
elvin canım sende inş hakkında herşeyin hayırlısı olur kendinide çok yorma...
Anne adaylarıımm slmlar ben geldim nihayetinde kaç gündür işler yüzünden sadece okumakla kalıyordum...Artık işe gitmekten nefret ediyorum sadece evimde miniğimle ilgilenmek istiyorum..
Çok cnm sıkılıyorbenneyaptımki
baharcığım al bendende o kadar walla işe gitmek işkence gibi gelmeye başladı banada, bugün fenaydı stres stres stres gün çabuk bitti ama benide bittirdi tatlicadiarzu
nolucak böyle cnm valal bilmiyorum kızımı nasıl bırakıpta çalışacağım:1no2:
Havalar ısındıkça ayaklarım geri geri gitmeye başlıyor yaa
Miniğimizi alsak geçermi bu sıkıntı geçer geçer uykusuz geceler olsa da razıyım mis kokulum yeterki sağlıkla doğsun yaa hep akşamları böyle daralıyorum geliyorlar banaakafamçokkarıştı
Anne adaylarıımm slmlar ben geldim nihayetinde kaç gündür işler yüzünden sadece okumakla kalıyordum...Artık işe gitmekten nefret ediyorum sadece evimde miniğimle ilgilenmek istiyorum..
Çok cnm sıkılıyorbenneyaptımki
çilek zeynep walla senin gibi istifamı basmak isterdim bende işyerine ama olmuyorr yaa neyse.. senin adına sevinelim bizde yine birlikte olacağız ama di mi bırakma bizi a.s.
nihancığım boya bitmiş hadi hayırlısı cnmm .. aman solumayasın kızımıza iyi bak oğluşumun tekmeyle slm söylüyorr
sanemciğim tam hastalık zamanı dikkat et cnm bol bol c vitamini inş hemen atlatırsın cnmm büyük geçmiş olsun..
kezbancım kendi işimiz ama benim yaptığım işleri ablam yapamıyor ve inan kendi işyerimizin olması daha beter oluyor hafta sonları bile bazen çalışmak zorunda kalıyoruz..
Bu arada alacağım doğum parasındada yeni kanundan dolayı!!! 4te 3 azalma varklava:
Akşam eve gittim apartmanın su vanası patlamış hepsi üst üste gelmiyormuu çileden çıktım bu akşam kızlar:1shok:
Herşeyde bir Hayır vardır,
Bu Patronlar Hamilelere karşı extra gıcık oluyorlar, benimkide çok uğraştı benimle, çok ağlattı, ama sonunda pes etti, gitmemi arzuladığını çok hissettim, bende inanıda direndim... biraz daha sürseydi, belki bende pes edecektim, ama mesajımın ulaştıracağını tahmin ettiğim şahısların yanında biraz konuşunca bizimki kesti, demekki maksat beni bedirip gitmemi sağlamakmış, öyle canım, insafsızlıkkk ama ne yapacaksın :icecream: dondurma yiyelimmi :teytey::teytey::teytey:
canım sorma,
ama Allaha havale ettim, hala da ediyorum, eğer sorun yaşamassam doğuma 3 hafta kala ayrılacağım işten, yani 2 ay daha katlanacağım :kafamçokkarıştı:bbo
ben işyerinden çok nadir girebiliyorum, evde böyle ap top karşımda yatana kadar online olabiliyorum, bende hiç ama hiiiçç işe gitmek istemiyorum ama daha dişimizi sıkacağız Bahar benneyaptımki:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?