2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaa kızlar moralim çok bozuk iki tane azı dişim sallanıyo ağrıda yok ne olduki böyle dişlerime bitanesi düşecek gibisenağlamasenağlama
aylincimm geçmiş olsun canım ayy diş agrısıda hiçbirşeye benzemiyorr.inşllah agrısı geçer ve dişlerine birşey olmaz canımcım.
kızlar badana bitti,evi toplama işine girişiyoruz,geç vakit girmeye çalışırım gene..öptüm hepinizi
nihancımm ne çabuk bitmiş badananızz güle güle oturun artıkk. ama kendine dikkat et sen çok fazla yorulma güzel anniş.

Herşeyde bir Hayır vardır,
Bu Patronlar Hamilelere karşı extra gıcık oluyorlar, benimkide çok uğraştı benimle, çok ağlattı, ama sonunda pes etti, gitmemi arzuladığını çok hissettim, bende inanıda direndim... biraz daha sürseydi, belki bende pes edecektim, ama mesajımın ulaştıracağını tahmin ettiğim şahısların yanında biraz konuşunca bizimki kesti, demekki maksat beni bedirip gitmemi sağlamakmış, öyle canım, insafsızlıkkk ama ne yapacaksın :icecream: dondurma yiyelimmi :teytey::teytey::teytey:

herkese merhabalar...
ne zor şeyler yaşamışsınız yaa allah sabrını vermiş sanırım inş bundan sonra yaşamazsınız ,,
elvin canım sende inş hakkında herşeyin hayırlısı olur kendinide çok yorma...

canım sorma,
ama Allaha havale ettim, hala da ediyorum, eğer sorun yaşamassam doğuma 3 hafta kala ayrılacağım işten, yani 2 ay daha katlanacağım :kafamçokkarıştı:bbo

Anne adaylarıımm slmlar ben geldim nihayetinde kaç gündür işler yüzünden sadece okumakla kalıyordum...Artık işe gitmekten nefret ediyorum sadece evimde miniğimle ilgilenmek istiyorum..

Çok cnm sıkılıyorbenneyaptımki

merhabalar arkadaşlarım. nasılsınız ? ben son kanımı da ölçtüm geldiiiiiiim. sonuçlar üst sınırda hep ama sınırı çok geçmiyor bana göre iyi yanii.

işlerden ve patronlardan konuşulmuş yine allah çalışan arkadaşlarıma kolaylık versin. şu patronları çıkışta hep birlikteklava: ne dersiniz? üzmesinler yeğenlerimi ve anneciklerini.

elvinciim site isimleri vermişsin baktım çok güzel şeyler var ve çok uygun fiyatlar teşekkürler paylaşımın için.bu arada gözün aydın boya işin bitmiş. ama dikkatli ol lütfen yorma kendini gece kuşummmmm

sanem de grip olmuş çok üzüldüm kendine iyi bak canımcıım.geçmiş olsun

çilekciim gözün aydııııın. ama biz senimle görüşebilecekmiyiz evde net varmıydı?

ayliniiim geçmişolsun arkadaşım dişim sallanıyor demiştin galiba hemen diş dr una git bence kalsiyum azmı geliyor acaba?

havvacıııım özledim seni gel artıııııık

nuray bu gece sen de buralardasın ne güzell

Son düzenleyen: Moderatör:

baharcığım al bendende o kadar walla işe gitmek işkence gibi gelmeye başladı banada, bugün fenaydı stres stres stres gün çabuk bitti ama benide bittirdi tatlicadiarzu

baharcığım al bendende o kadar walla işe gitmek işkence gibi gelmeye başladı banada, bugün fenaydı stres stres stres gün çabuk bitti ama benide bittirdi tatlicadiarzu

nolucak böyle cnm valal bilmiyorum kızımı nasıl bırakıpta çalışacağım:1no2:

Havalar ısındıkça ayaklarım geri geri gitmeye başlıyor yaa

Miniğimizi alsak geçermi bu sıkıntı geçer geçer uykusuz geceler olsa da razıyım mis kokulum yeterki sağlıkla doğsun yaa hep akşamları böyle daralıyorum geliyorlar banaakafamçokkarıştı

baharcıım sende mi dertlisin bu konuda.neyseki bebişlerimize kavuşmaya az kaldı. fakat sizin kendi işiniz değilmiydi neden kızını bırakıp işe gidiceksin?:uhm:ben karıştırdım mı yoksa

ben işyerinden çok nadir girebiliyorum, evde böyle ap top karşımda yatana kadar online olabiliyorum, bende hiç ama hiiiçç işe gitmek istemiyorum ama daha dişimizi sıkacağız Bahar benneyaptımki:çok üzgünüm:

çilek zeynep walla senin gibi istifamı basmak isterdim bende işyerine ama olmuyorr yaa neyse.. senin adına sevinelim bizde yine birlikte olacağız ama di mi bırakma bizi a.s.
nihancığım boya bitmiş hadi hayırlısı cnmm .. aman solumayasın kızımıza iyi bak oğluşumun tekmeyle slm söylüyorr
sanemciğim tam hastalık zamanı dikkat et cnm bol bol c vitamini inş hemen atlatırsın cnmm büyük geçmiş olsun..

toplanıp eylemmi yapsak şu işyeri ve patronlara , ve gerekli mercilere gebelik haklarımızı istesek :)
bu arada wrose aramızda sadece 1 gün varmış :):teytey:

kezbancım kendi işimiz ama benim yaptığım işleri ablam yapamıyor ve inan kendi işyerimizin olması daha beter oluyor hafta sonları bile bazen çalışmak zorunda kalıyoruz..

Bu arada alacağım doğum parasındada yeni kanundan dolayı!!! 4te 3 azalma varklava:

Akşam eve gittim apartmanın su vanası patlamış hepsi üst üste gelmiyormuu çileden çıktım bu akşam kızlar:1shok:

DARKCIM ASLICIM GÜLDENİZCİM yorulmamak elde mi? biraz toparladık evi,tam temizlik pazar günü yapıcaz. neyseki çok fazla kokmuyo yağlı boya,pencerelerde açık şimdilik rahatım yani.sadece belim ve ayaklarım ağrıyo annem benden çok yoruldu,bana iş yaptırmamak için..aslında görümceme gidecektim ama annemi işlerle bırakmamak için gitmedim,içime sinmedi.

o da doğru arkadaşım ne yapalım her şey bebişler için. doğum paran niye azalıyor. hem çalışıyosun hemde daha az para haksızlık bu bencedeklava:

bazen böyle her şey üst üste geliyoor. sakinliğini korumak zor oluyor fakat içimizdeki bizi sakinleştirebiliyor dimii

EVT maalesef patronların çoğu böyle naniknanik sinir bozucu.ben dayanamadım ayrıldım.çalışmaya alışınca da evde olmak sıktı ama napalım,kızım biraz büyüsün iş bulabilirsem çalışmak istiyorum cnmcım.
dondurma yicen sanırım :icecream: afiyet olsun :) ben az önce meyva yedim :dance:

canım sorma,
ama Allaha havale ettim, hala da ediyorum, eğer sorun yaşamassam doğuma 3 hafta kala ayrılacağım işten, yani 2 ay daha katlanacağım :kafamçokkarıştı:bbo

Allah sabır versin yardımcım olsun inş.allaha havale etmekle en iyisini yapmışsın onlarlamı uğraşacan kafana takmamaya çalış canım.

Haklısın cnm zaten bir ay sonra raporlu olucaz geçri ben yine de çalışacağım kendimi iyi hissettiğim süre içerisinde,Sanki böyle olunca bebeğime daha az zaman ayırıyorum gibime geliyor..
Mina'm doğsunda artık bırakamazsam da babası baksın tek elden bize artık:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…