nolucak böyle cnm valal bilmiyorum kızımı nasıl bırakıpta çalışacağım:1no2:
Havalar ısındıkça ayaklarım geri geri gitmeye başlıyor yaa
Miniğimizi alsak geçermi bu sıkıntı geçer geçer uykusuz geceler olsa da razıyım mis kokulum yeterki sağlıkla doğsun yaa hep akşamları böyle daralıyorum geliyorlar banaakafamçokkarıştı
o da doğru arkadaşım ne yapalım her şey bebişler için. doğum paran niye azalıyor. hem çalışıyosun hemde daha az para haksızlık bu bencedeklava:
bazen böyle her şey üst üste geliyoor. sakinliğini korumak zor oluyor fakat içimizdeki bizi sakinleştirebiliyor dimii
Anne adaylarıımm slmlar ben geldim nihayetinde kaç gündür işler yüzünden sadece okumakla kalıyordum...Artık işe gitmekten nefret ediyorum sadece evimde miniğimle ilgilenmek istiyorum..
Çok cnm sıkılıyorbenneyaptımki
aynen bende oğlumu bırakıp gideceğimi düşündükçe kötü oluyorum:1no2:
bide sağlıkla doğsunlar inş yanımızda mis kokuları ile bırakıp işe gitmek off off senağlama senağlama
DARKCIM ASLICIM GÜLDENİZCİM yorulmamak elde mi? biraz toparladık evi,tam temizlik pazar günü yapıcaz. neyseki çok fazla kokmuyo yağlı boya,pencerelerde açık şimdilik rahatım yani.sadece belim ve ayaklarım ağrıyoannem benden çok yoruldu,bana iş yaptırmamak için..aslında görümceme gidecektim ama annemi işlerle bırakmamak için gitmedim,içime sinmedi.
merhabalar arkadaşlarım. nasılsınız ? ben son kanımı da ölçtüm geldiiiiiiim. sonuçlar üst sınırda hep ama sınırı çok geçmiyor bana göre iyi yanii.
işlerden ve patronlardan konuşulmuş yine allah çalışan arkadaşlarıma kolaylık versin. şu patronları çıkışta hep birlikteklava: ne dersiniz? üzmesinler yeğenlerimi ve anneciklerini.
elvinciim site isimleri vermişsin baktım çok güzel şeyler var ve çok uygun fiyatlar teşekkürler paylaşımın için.bu arada gözün aydın boya işin bitmiş. ama dikkatli ol lütfen yorma kendini gece kuşummmmm
sanem de grip olmuş çok üzüldüm kendine iyi bak canımcıım.geçmiş olsun
çilekciim gözün aydııııın. ama biz senimle görüşebilecekmiyiz evde net varmıydı?
ayliniiim geçmişolsun arkadaşım dişim sallanıyor demiştin galiba hemen diş dr una git bence kalsiyum azmı geliyor acaba?
havvacıııım özledim seni gel artıııııık
nuray bu gece sen de buralardasın ne güzell
toplanıp eylemmi yapsak şu işyeri ve patronlara , ve gerekli mercilere gebelik haklarımızı istesek :)
bu arada wrose aramızda sadece 1 gün varmış :):teytey:
çilek zeynep walla senin gibi istifamı basmak isterdim bende işyerine ama olmuyorr yaa neyse.. senin adına sevinelim bizde yine birlikte olacağız ama di mi bırakma bizi a.s.
nihancığım boya bitmiş hadi hayırlısı cnmm .. aman solumayasın kızımıza iyi bak oğluşumun tekmeyle slm söylüyorr
sanemciğim tam hastalık zamanı dikkat et cnm bol bol c vitamini inş hemen atlatırsın cnmm büyük geçmiş olsun..
CNM HOŞGELDİN :) ne zaman izne çıkacaksın??
cnm kim bakıcaktı senin miniğe?Ben bugün mevlüt takımını aldım valla mevlütte kimselere göstermem nazara gidiyo çocukllar dedim komşum ohoo sen şimdiden sahiplendin nasıl bırakıcaksın bahar dedi kara kara düşünüyorum şimdiden
canım ewet 1 gün varmış :)) dün dr usg de hep 06.08.08 görünen tarih 31.07.08 göründü walla dr gününü beklemez dedi yazın gününü beklemezmiş bebişler haberiniz olsun kızlarr aman sağlıklı gelsinlerde inş
Canlarım ben artık yatıyorum uyku bastırdı yarında erken kalkıp hazır işe gitmiyorken evde ne var ne yok bir sudan geçireyim diyorum bari temizlik için onlar aradan çıksınlar.Akşama da misafirim var..Minikleri ve sizleri öpüp mışıl mışıl huzurlu uykular diliyorum..
Canlarım ben artık yatıyorum uyku bastırdı yarında erken kalkıp hazır işe gitmiyorken evde ne var ne yok bir sudan geçireyim diyorum bari temizlik için onlar aradan çıksınlar.Akşama da misafirim var..Minikleri ve sizleri öpüp mışıl mışıl huzurlu uykular diliyorum..
ayyy canımmm, bebişine daha erken kavuşacaksın :) ne güzel , eee bakalım bana ne diyecek, zaten kızlarda daha erken gelirmiş dünyaya :
hayırlısıylaaaa , ya çok heyecenlandım şimdi :dance::dance::teytey::teytey::dance::dance:
yok cnm walla erken gelmesini hiç istemiyorum aslan burcu olsun oğlum diyorum naniknanik ama bu işyeri beni erken doğurtmazsa iyi walla tatlicadiarzu laelaelaelaelae
Hoşbuldum elvincim izine sanıyorum haziran muayenemde raporu yazar doktorum ama ben iyi hissettğim sürece çalışmak zorundayım birde ablamla atıştım bugün sen yokken yerine birini almak lazım ama geçici nasıl alıcam ki felan dedi.İş muhaseebe olunca bırakamıyor insan işte zaten duygusalım iyice moralimi bozdu hoş o moral bozmak için söylemese de alınıyor işte insan..:çok üzgünüm:
Düşünsene muhasebeci bir arkadaşım var benim gibi düğününü beyannamelerden sonraya almıştı..O zaman çok gülmüştüm ama işte demekki başa gelince yapılacak birşey kalmıyormuşş yaa
hepinizi kocaman kocaman öpüyorumm Şeniz
bebişlerinizle tatlı rüyalar arkadaşlarr
geceniz gündüzünüzden gündüzünüz gecenizden güzel olsunn naniknanik
havvacığım çok özledimm seni ve kızını ayrıca tocaman öpüyorumm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?