2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende oğlumu bırakıp gideceğimi düşündükçe kötü oluyorum:1no2:
bide sağlıkla doğsunlar inş yanımızda mis kokuları ile bırakıp işe gitmek off off senağlama senağlama

cnm devlet kesiyor parayı işte düşün artık yeni kanuna yakalandık sigortalıları duyrulur..:1shok: bende bugün haberdar oldum
ama dediğin gibi minikler olmasa çekilir dertler değil valla

CNM HOŞGELDİN :) ne zaman izne çıkacaksın??

aynen bende oğlumu bırakıp gideceğimi düşündükçe kötü oluyorum:1no2:
bide sağlıkla doğsunlar inş yanımızda mis kokuları ile bırakıp işe gitmek off off senağlama senağlama

cnm kim bakıcaktı senin miniğe?Ben bugün mevlüt takımını aldım valla mevlütte kimselere göstermem nazara gidiyo çocukllar dedim komşum ohoo sen şimdiden sahiplendin nasıl bırakıcaksın bahar dedi kara kara düşünüyorum şimdiden

canım, geçmiş olsun ,
sen o kokudan mümkün olduğunca uzak kal, bebişin bol oksijen almalı, ayy canım, anneede kıyamıyorsun değilmi?
canııımmm , canımm , şimdi bol bol dinlen canım

cnm benimmmmmmmmmm hoşgeldin şekerini ayarlıyor olmana çok sevindim tatlım. boya bitti şükür,pazar temizlik yapıcaz. annem yaptırmıyor ama ben de o yorulmasın diye bir şeyler yapmak istiyorum.ister istemez yoruluyorum cnmcım ama annem benden beter oluyor,2 gıdım canı var zaten senağlama . bu arada öteki tarafta yoksun?kapalı mı gözüküyosun yoksa? :1shok:

toplanıp eylemmi yapsak şu işyeri ve patronlara , ve gerekli mercilere gebelik haklarımızı istesek :)
bu arada wrose aramızda sadece 1 gün varmış :):teytey:

canım ewet 1 gün varmış :)) dün dr usg de hep 06.08.08 görünen tarih 31.07.08 göründü walla dr gününü beklemez dedi yazın gününü beklemezmiş bebişler haberiniz olsun kızlarr aman sağlıklı gelsinlerde inş

cnm benim tüm pencereler açık zaten duvar boyasını su bazlı kokusuz almıştık kızım için. sadece yağlı boya olan kapı ve pencereler ile tavanlar kokuyo biraz.ama pencereler açık şimdilik iyiyim tatlımcım :) kızım da oğluşuna bişiler yaptı ama naptı bilmiyorum :teytey:

CNM HOŞGELDİN :) ne zaman izne çıkacaksın??

Hoşbuldum elvincim izine sanıyorum haziran muayenemde raporu yazar doktorum ama ben iyi hissettğim sürece çalışmak zorundayım birde ablamla atıştım bugün sen yokken yerine birini almak lazım ama geçici nasıl alıcam ki felan dedi.İş muhaseebe olunca bırakamıyor insan işte zaten duygusalım iyice moralimi bozdu hoş o moral bozmak için söylemese de alınıyor işte insan..:çok üzgünüm:
Düşünsene muhasebeci bir arkadaşım var benim gibi düğününü beyannamelerden sonraya almıştı..O zaman çok gülmüştüm ama işte demekki başa gelince yapılacak birşey kalmıyormuşş yaa

benim miniği anneme emanet edeceğim baharcığım.. nazara çok inanırım walla hele kem göze allah korusun tüm bebişerimizi canlarım .. allah yardım edecek bizlere hem kim ufacık bebişi bırakıp gitmek isterki di mi:çok üzgünüm:

Canlarım ben artık yatıyorum uyku bastırdı yarında erken kalkıp hazır işe gitmiyorken evde ne var ne yok bir sudan geçireyim diyorum bari temizlik için onlar aradan çıksınlar.Akşama da misafirim var..Minikleri ve sizleri öpüp mışıl mışıl huzurlu uykular diliyorum..

ayyy canımmm, bebişine daha erken kavuşacaksın :) ne güzel , eee bakalım bana ne diyecek, zaten kızlarda daha erken gelirmiş dünyaya :
hayırlısıylaaaa , ya çok heyecenlandım şimdi :dance::dance::teytey::teytey::dance::dance:

iyi geceler cnmm miniğede kendinede iyi bak Şeniz

canım babyle ve sana tatlı ve huzurlu bir uyku diliyorum, ben hatırla sevgili bitmeden yatmayacağım ::)

yok cnm walla erken gelmesini hiç istemiyorum aslan burcu olsun oğlum diyorum naniknanik ama bu işyeri beni erken doğurtmazsa iyi walla tatlicadiarzu laelaelaelaelae

yarın sabah şeker testimiz var bakalım nasıl olacak aç karnına 50 lik yapılacakmış neyse artık bu arada ben şekeride çok tüketiyorum inş sorun olmazz :1closedeyes: :icecream:

hepinizi kocaman kocaman öpüyorumm Şeniz
bebişlerinizle tatlı rüyalar arkadaşlarr
geceniz gündüzünüzden gündüzünüz gecenizden güzel olsunn naniknanik
havvacığım çok özledimm seni ve kızını ayrıca tocaman öpüyorumm Şeniz

haklısın baharcım kolay deil,üzme kendini düzelir,ablanda isteyerek bi şi dememiştir. bizler şimdi hamileyiz diye herşeyde alınıyor üzlüyor ve ağlıyoruz.ben de öyleyim cnmcım.
ama doğum düğün deil ki geciktirelim :) :teytey:

canım dilerim değerlerin çok iyi çıkar, haber ver gelince olurmu?
bütün annelere ve bebişlere iyi geceler, huzurlu ruyalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…