2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi uykular sana ve bebişine cnmcım

yarın sabah şeker testimiz var bakalım nasıl olacak aç karnına 50 lik yapılacakmış neyse artık bu arada ben şekeride çok tüketiyorum inş sorun olmazz :1closedeyes: :icecream:
nuraycım inş şekerin sonucu güzel olur cnmcım,iyi haberlerini bekliyoruz..sana ve oğluşuna tatlı rüyalarr :asigim:

darkcım sana da tatlı rüyalar cnm

kızlar ben yarın olamayacağım. sütannemin kızının nişanı var,öğleden sonra onlara gideceğiz. akşam geç girebilirim.öpüyorum sizleri ve miniklerinizi.. tatlı rüyalar hepinize....

HAVVACIMMMMMMMMMM , nuray cmrts geleceğini söylemişti. ben giremeyeceğim eğer gelirsen hoşgeldin birtanesiiiii :))) Şeniz :teytey: :dance:

iyi geceler tatlı rüyalar kızlar ve minik minik bebişleri..
bu gece biraz yorucu bir geceydi benim de eşimin kardeşi askerden geliyor..yarın bize gelecek bir kaç gün kalacak çok fazla foruma giremeyebilirim.merak etmeyin şekerler..malum askerden dönen adamın istekleri çok..onlara yetişmeliyim ve gezdireceğiz biraz sıkılmıştır diye..çok öptüm sizleri ve yeğenlerimi.kendinize iyi bakın..Şeniza.s.

Iyi Geceler Güzel Rüyalar Hepimizin Olsun Arkadaşlar..... Bir Uyurken Miniklerimiz Büyüsün Inşallah.
Pediciim Gözünüz Aydin Keşke Benim Kardeşim De Gelmiş Olsaydi Da Her Gün Isteklerini Yerine Getirseydim. Neyseki O Nun şafak Ta 95 Benimle Bir 3 Ayi Kaldi...gel Teskere Geeeel
Nihanciim Iyiy Eğlenceler Sana Nişanda çok Oynamak Yok Unutmaaa
Nurayciim Test Sonuçlarin Güzel çikar Inşallah
Diğer Arkadaşlarimi Da öpüyorum Iyi Hafta Sonlari Arkadaşlar

günaydın kızlar.canım yeni kanun biz doğum yaptıktan sonra yürülüğe girmeyecekmi.bizidemi etkiliyo.bişey daha sorucam ben son 3 hafta kalana kadar çalışmak istiyorum doğum paramı kesmemeleri için doktordan çalışabilir raporumu sigortaya bildiricem değilmi

gecekuşları günaydın bi ben varım sanırım sabah sabah forumda ayyy ne güzel kaynatmışsınız öyle geç saatlere kadar ben 21,30 da uyudum dayanamıyorum kızlar nasıl duruyosunuznihan nişana gidiomuşsun iyi eğlenceler sana,kıss sakın göbek atıyım deme bu halinleklava:kezbannnn canım benim evet bencede kalsiyum az geliyo şimdi farkettim 3 dişim sallanıyosenağlamayaa düşerlerse çok korkuyorum üstelik sağlam dişlerim ağrımda yok birde ellerimi açıp kapatırken çok acıyo bileklerim ağrıyo kaan bey aldı bütün kalsiyumları canı sağolsun oğluşumun dr.a başvurayımda bi çözüm bulurlar inş.buarada şekerin sınırı fazla geçmiyomuş diyet işe yarıyo sanırım sevindim arkadaşım,nuraycım hadi bakalım test sonucunu bizede bildir inş.sende çıkmaz şeker canım.evettt havva seni bekliyoruz sabırsızlıkla nuraya bugun gelceğini söylemişsin çok özledim seni arkadaşım...diğer arkadaşlarım sizleride öpüyorum hepimizeee ii haftasonları diliyorum canlarımma.s.

NEDEN ALACAĞIN PARADA AZALMA VAR BİLGİ VERİRMİSİN BU KONUDA ÇOK CAHİLİM ÇOK senağlama

Günaydin Kizlar....bebişleriniz Nasil...cok Güzel Bir Haftasonu Güneş Deniz Cok Güzel...havvacim Nerlerdesin Bekliyorum Dört Gözle Canim özlettin Valla...

Günaydin Kizlar....bebişleriniz Nasil...cok Güzel Bir Haftasonu Güneş Deniz Cok Güzel...havvacim Nerlerdesin Bekliyorum Dört Gözle Canim özlettin Valla...
arzucum takviminimi değiştirdin senin bebiş benimkinden büyük değilmiydi:uhm:

EN SON NENE HATUN HAS. DOKTORUM BU TARİHİ SÖYLEDİ BEKLENEN DOĞUM TARİHİM 08-08-08 Dİ YA DOKTORUM 14-08-08 DEDİ..BAKALIM HANGİSİ DOĞRU CIKACAK..ŞUAN DA KIZIMIN GELİŞİMİ BU HAFTAYA GÖRE CIKIYOR USG DE 27 hafta 3 Günlük...

canım usg de benimde büyük çıkıo bebiş ama sat ni baz alıyorum dr.öyle söyledi çünki seninde sata göre olur ama sen bilmiyodun galiba tarihini dimi canım

arkadaşlar günaydıııııııın
aylinciiiim inşallah ilaçla dişlerini kurtarırsın canım. dişeti çekilmesinde de diş sallanabiliyormuş. dikkat et canımcıım.allahtan ağrın yok.
bu gün 2-3 kişimiyiz? nerdesiniz kızlaaaar

günaydın canım dişeti çekilmesidemi kalsiyum eksikliğinden oluyo bilgin varmı?çok moralimi bozdu bu diş olayı.h.sonu hava güzel kızlar geziyo sanırım:))

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ben de savaş gelmeden bir bakayım dedim foruma..nasılsınız fıstıklar ve fındık kurtlarıa.s.
sanemcim geçmiş olsun canım dişlerin inşallah sallanması durur bazen benim de olurdu sallanıp geçerdi ama dikkat etmek lazım diş etlerinin de payı büyük bu durumlarda.
kezbancım canımcım çok sevindim arkadaşım seviyenin normal olmasına böyle devam edersin ben inanıyorum...
havvacım gel artık yaaaaaaa..bugün kesin bağlanacak mı?ben olmayacağım ama geldiğinde yine de inşallah okursun HOŞGELDİNNNNNNN!!
arzucum sen de hoşgeldin..
kızlar benim sağ göğsüme sızı giriyor sizde de var mı?

günaydın canım dişeti çekilmesidemi kalsiyum eksikliğinden oluyo bilgin varmı?çok moralimi bozdu bu diş olayı.h.sonu hava güzel kızlar geziyo sanırım:))

hamilelikte olabilen birşey dişeti çekilmesi de. moralini bozma da dr a git ihmal etme.

özge gelmiş hoş gelmiiiiiiiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…