Canlarım ben artık yatıyorum uyku bastırdı yarında erken kalkıp hazır işe gitmiyorken evde ne var ne yok bir sudan geçireyim diyorum bari temizlik için onlar aradan çıksınlar.Akşama da misafirim var..Minikleri ve sizleri öpüp mışıl mışıl huzurlu uykular diliyorum..
nuraycım inş şekerin sonucu güzel olur cnmcım,iyi haberlerini bekliyoruz..sana ve oğluşuna tatlı rüyalarr :asigim:yarın sabah şeker testimiz var bakalım nasıl olacak aç karnına 50 lik yapılacakmış neyse artık bu arada ben şekeride çok tüketiyorum inş sorun olmazz :1closedeyes: :icecream:
kezbancım kendi işimiz ama benim yaptığım işleri ablam yapamıyor ve inan kendi işyerimizin olması daha beter oluyor hafta sonları bile bazen çalışmak zorunda kalıyoruz..
Bu arada alacağım doğum parasındada yeni kanundan dolayı!!! 4te 3 azalma varklava:
Akşam eve gittim apartmanın su vanası patlamış hepsi üst üste gelmiyormuu çileden çıktım bu akşam kızlar:1shok:
kezbancım kendi işimiz ama benim yaptığım işleri ablam yapamıyor ve inan kendi işyerimizin olması daha beter oluyor hafta sonları bile bazen çalışmak zorunda kalıyoruz..
Bu arada alacağım doğum parasındada yeni kanundan dolayı!!! 4te 3 azalma varklava:
Akşam eve gittim apartmanın su vanası patlamış hepsi üst üste gelmiyormuu çileden çıktım bu akşam kızlar:1shok:
günaydın gelmişsin foruma:))hoşgeldin arzuGünaydin Kizlar....bebişleriniz Nasil...cok Güzel Bir Haftasonu Güneş Deniz Cok Güzel...havvacim Nerlerdesin Bekliyorum Dört Gözle Canim özlettin Valla...
arzucum takviminimi değiştirdin senin bebiş benimkinden büyük değilmiydi:uhm:Günaydin Kizlar....bebişleriniz Nasil...cok Güzel Bir Haftasonu Güneş Deniz Cok Güzel...havvacim Nerlerdesin Bekliyorum Dört Gözle Canim özlettin Valla...
canım usg de benimde büyük çıkıo bebiş ama sat ni baz alıyorum dr.öyle söyledi çünki seninde sata göre olur ama sen bilmiyodun galiba tarihini dimi canımEN SON NENE HATUN HAS. DOKTORUM BU TARİHİ SÖYLEDİ BEKLENEN DOĞUM TARİHİM 08-08-08 Dİ YA DOKTORUM 14-08-08 DEDİ..BAKALIM HANGİSİ DOĞRU CIKACAK..ŞUAN DA KIZIMIN GELİŞİMİ BU HAFTAYA GÖRE CIKIYOR USG DE 27 hafta 3 Günlük...
günaydın canım dişeti çekilmesidemi kalsiyum eksikliğinden oluyo bilgin varmı?çok moralimi bozdu bu diş olayı.h.sonu hava güzel kızlar geziyo sanırım:))
ay aynen, doktorumda gülüyor, bu yeni anneler takmış burclara diye
yok canım ihmal edermiyim gitcem tabii.özgecim merhaba ben göremedim ama:))hamilelikte olabilen birşey dişeti çekilmesi de. moralini bozma da dr a git ihmal etme.
özge gelmiş hoş gelmiiiiiiiş.
yok canım ihmal edermiyim gitcem tabii.özgecim merhaba ben göremedim ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?