şimdi gördüm yazdığını bende diyorum kezban nerden gördü allahım ya:))bazen geliolar bana neyse buarada dişi sallanan benim özgecim sanem deil aylin:)canım göüslerde sızı bende çok oluyo her iki göğsümdedegünaydınnnnnnnnnnnnnnn
ben de savaş gelmeden bir bakayım dedim foruma..nasılsınız fıstıklar ve fındık kurtlarıa.s.
sanemcim geçmiş olsun canım dişlerin inşallah sallanması durur bazen benim de olurdu sallanıp geçerdi ama dikkat etmek lazım diş etlerinin de payı büyük bu durumlarda.
kezbancım canımcım çok sevindim arkadaşım seviyenin normal olmasına böyle devam edersin ben inanıyorum...
havvacım gel artık yaaaaaaa..bugün kesin bağlanacak mı?ben olmayacağım ama geldiğinde yine de inşallah okursun HOŞGELDİNNNNNNN!!
arzucum sen de hoşgeldin..
kızlar benim sağ göğsüme sızı giriyor sizde de var mı?
canım usg de benimde büyük çıkıo bebiş ama sat ni baz alıyorum dr.öyle söyledi çünki seninde sata göre olur ama sen bilmiyodun galiba tarihini dimi canım
arkadaşlar bu arada çookk mutluyum bugün saat 18:00 itibariyle artık çalışmıyorummmm. kurtuldum burdan çok şükürrr :hooray::teytey::dance:
ayy söylicem canım bende korkuyorum sağlam olan dişimi kaybetmekten bana geçen hafta magnezyum başladılar kalsiyum tablet ayrı sanırım magnezyumu neden verdi bilmiyorum ama:uhm:aylincim hamilelikte diş problemi çok yaşanıyor.beni de biliyou şeker,hala bir tane problemli dişim var. dişlerin için doktora git yada kendi doktoruna sor cnm hala kullanmıyorsan kalsiyum hapı verir mutlaka. ağrı olmaması güzel ama sağlam dişi kaybetmekte hoş değil tabiiben geçen haftadan beri kalsiyum kullanıyorum. bu veletler tüm kalsiyumu çekiyorlar :) kemikleri dişleri sağlam olsun hepsinin inşşşş :)))
ayy söylicem canım bende korkuyorum sağlam olan dişimi kaybetmekten bana geçen hafta magnezyum başladılar kalsiyum tablet ayrı sanırım magnezyumu neden verdi bilmiyorum ama:uhm:
teşekkür ederim elvinciim pediciim kardeşim iyi çok şükür çok ta rahat olduğunu söylüyor. ama özlem var işte. pedinin dediği gibi allah bütün vatan evlatlarına hayırlı teskereler nasib etsin.
pedi ben de damarların genişlemesi diye düşündüm bu sızıları ikisindede oluyor benim.normaldir diye dr u aramadım bile.
:))sen sorunca okudum şimdi gebelikte spazm ve kasılmalar içinmiş bileklerim ağrıyoya o yüzden verdi heraldemagnezyum neden alınıyo ki,prospektüsü okudun mu cnmcım?
:))sen sorunca okudum şimdi gebelikte spazm ve kasılmalar içinmiş bileklerim ağrıyoya o yüzden verdi heralde
amin cnm benim,uzun dönem mi yapacak? hayırlısı ile bitirsin gelsin inş
şakkıdı
sağol canım , resmen paronayak oldum, birkaç gündür yine ulantı ve usmalar baş gösterdi, bu seferde diyorum bebişimmi zehirlendi, acaba? an geliyor kuruyorum kafamda.
bugün toplantıdaydık, ve ilk defa bu kadar şiddetli tekmeledi, yaaa sıçradım, bende korktum birden, o da kendince iştirakmı ediyor neee :)
benim kızım çok güldürüyor beni, ilk hareketlendiği zamanlar , sanki tırnağı ile kazıyormuş gibi geliyordu, baksana dış dünyayı görecek diyordum, bzanede sanki şimdi oymaya çalışıyormuş gibi geliyor, çok güldürüyor beni.
ona artık klasik müzik dinletiyoruz, çok iyi geliyormuş, benim doktorumda kendisi piyano çalarmış, müzikle büyüyen bebişler daha huzurlu ve uysal oluyormuş. bazende eşim Gitar çalıyor kızımıza.
Allah hepimize Sağlıklı Gazsız ve koliksiz bebekler nasip etsin,[
Bulantılarını ihmal etme mutlaka doktoruna danış canım nolur noolmaz. Yerim senin kızını ben toplantıda söz sahibi olmak istiyor demekki yerimseniben Benim ufaklık da öyle yerlerimi tekmeliyorki bazen gıdıklanıyorumsırnaşık şey Çıksın bende onu gıdıklayacağım. Ben işyerinde müzik dinleyemiyorum evde de fırsatım olmuyor. İnşallah temmuz başı doğum iznine ayrılınca bol bol dinleriz kızımla :)) Benim hamile kaldığımdan beri çok gaz problemim oldu o yüzden korkuyorum kızım çok mu gazlı olur diye, inşallah dediğin gibi gazsız bebeklerimiz olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?