2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi gördüm yazdığını bende diyorum kezban nerden gördü allahım ya:))bazen geliolar bana neyse buarada dişi sallanan benim özgecim sanem deil aylin:)canım göüslerde sızı bende çok oluyo her iki göğsümdede

günaydın Kızlar , günaydın minik sevgi PITIRCIKLARI Annelerin birtanecikleri, yeni kalktım, 1,2 saatliğine işe gidecm birazdan, sonra bakacağım sabahtan beri neler kaynatmışsınız ::)

canım usg de benimde büyük çıkıo bebiş ama sat ni baz alıyorum dr.öyle söyledi çünki seninde sata göre olur ama sen bilmiyodun galiba tarihini dimi canım

Yok ben biliyorum da ama ben gec hamile kalmışım sat göre öyle dedi doktorum..bakalım hayırlısı sağlıklı doğsunlar da..artık biran önce onu görmek sarılmak koklamak istiyorum..dün cok güzeldi göbeğimi actım böyle oynuyordu..sonra babası geldi seslendi ona kızım bebeğim canım diye her seslenişinde bi yerden tıklatıyordu o kadar güzeldiki babası kızım diyor o hemen tık yapıyo gözümüzlede görebiliyoruz cok harika bi duygu bu allah herkeze yaşatsın..a.s.

gnydn kıslarrrrrrrrrrrrr ve miniklerim ben geldimmmmmmmmm :) hepinize çok güzel bir haftasonu diliyorum :)
özgecim gözünüz aydın cnm,kayınbiraderini gezdiricen diye çok yorulma olur mu? a.s. hayırlı teskereler olsun
kezboşum sen nasılsın bugün,şeker ne alemde?bu arada kardeşin nsl,habr var mı,sıkıntısı falan yoktur inşallah?
darkcım cmrts cmrts işe mi gidilir?ne güzel dinlenirdin tatlım :sm_cool:
aylincim gnydn cnm benim göğsümde ağrı yok ama kalçamda var,annemde bana hamileyken varmış siyatik. özellikle yattığımda birden kalçama ağrı saplanıyor.
sanemcim güldenizcim sehercim beyzacım ve diğer ağustos anneleriiii hepinizi sevgiyle öpüyorummmmm Şeniz
nraycım inş şeker sonucun güsel gelecek cnmcım!

HAVVAAAA bugün geri dönersen HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :))))))))))))))

(süsecim sen nerelerdesin?)

aylincim hamilelikte diş problemi çok yaşanıyor.beni de biliyou şeker,hala bir tane problemli dişim var. dişlerin için doktora git yada kendi doktoruna sor cnm hala kullanmıyorsan kalsiyum hapı verir mutlaka. ağrı olmaması güzel ama sağlam dişi kaybetmekte hoş değil tabii ben geçen haftadan beri kalsiyum kullanıyorum. bu veletler tüm kalsiyumu çekiyorlar :) kemikleri dişleri sağlam olsun hepsinin inşşşş :)))

arkadaşlar bu arada çookk mutluyum bugün saat 18:00 itibariyle artık çalışmıyorummmm. kurtuldum burdan çok şükürrr :hooray::teytey::dance:

Ohhh gözünaydın valla, darısı bizim başımıza. Ben doğumdan sonra çalışmayacağım ama şirket beni işten çıkarmıyor doğum paramı alayım diye, o yüzden şimdiden ayrılamıyorum mecburen 32. haftayı bekleyeceğim:çok üzgünüm:

günaydınnn güzell arkadaşlarımmm vee tatlıı bebişlerimizzz. sanemcimm grip olmuş çok geçmiş olsun, kezbancımm sonuçların iyi çıkıyormuş tatlımm çok sevindimm, aylincimm agrın yokmuş ama bencede dra görün biran önce benimde diş etlerimde çekilme var birşeyler olmadan bende gideyim en iyisi,nihancımm nişana gidiyormuşsunn iyi eglencelerrr. ve aklıma gelmeyen çok degerli diger arkadaşlarım umarım sizler ve bebişleriniz çok iyisinizdir bugün hava çok güzell,güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorummm.

aylincim pardon yaaagöbiş resminizden karıştırdım valla kusura bakma canım.geçmiş olsun tekrar..
kezbancım canım inşallah senin güzel kardeşinde hayırlısı ile bitirip gelir canım darısı bütün vatan evlatlarına inşallah..
nihancım günaydın gitmeden sen de yazmışsın foruma..hadi afiyet olsun..
valla bu sızlama bayağı acıtıyor canımı süt mü doluyor yoksa bezler mi gelişiyor anlamadım?
hiç sorma kezbancım bakalım daha neler yaşayacağız bizim minikler sayesinde..yerim ben o bütün minikleri deli gibi kıpırdıyor dün akşamdan beri benim miniğim...size selam söylüyor teyzeleri...Şeniznaniknanik

ayy söylicem canım bende korkuyorum sağlam olan dişimi kaybetmekten bana geçen hafta magnezyum başladılar kalsiyum tablet ayrı sanırım magnezyumu neden verdi bilmiyorum ama:uhm:

teşekkür ederim elvinciim pediciim kardeşim iyi çok şükür çok ta rahat olduğunu söylüyor. ama özlem var işte. pedinin dediği gibi allah bütün vatan evlatlarına hayırlı teskereler nasib etsin.

pedi ben de damarların genişlemesi diye düşündüm bu sızıları ikisindede oluyor benim.normaldir diye dr u aramadım bile.

amin cnm benim,uzun dönem mi yapacak? hayırlısı ile bitirsin gelsin inş

:))sen sorunca okudum şimdi gebelikte spazm ve kasılmalar içinmiş bileklerim ağrıyoya o yüzden verdi heralde

hmmm belki göğsüme de ağrı falan giriyo diyosun tüm o ağrı ve kasılmalar içindir cnmcım,ben de vitaminimi çtim şimdi. daha sonra da kalsiyumumu içicem. akşam yatarkende midem bulanıyo içerken diye demir hapımı içiyorum

amin cnm benim,uzun dönem mi yapacak? hayırlısı ile bitirsin gelsin inş

evet arkadaşım ağustosta geliyor hayırlısıyla yeğenlerinden iki gün sonra gelecek.inş.
magnezyun ağrı ve kramplar için veriliyor bu aylarda çoğu hamile kullanıyor. benimde kalça kemiklerim ağrıyor arad sıklaşırsa ben de alıcam dr dan.

özge ne güzel resim öyle tooooca döööbeklilülülülülülülülülülülülü

arkadaşlar elvin bir site ismi vermişti forumda *veobaby* diye gerçekten çok güzel ve fiyatları çok ucuz ben spariş vereceklerimi seçtim bileeee. tavsiye ederim. teşekkürler elvinciim

teşekkür ederimmmmmmmm..kocaman göbişimi gördünüz mü???naniknanik
çok belli olmuyor aslında ma dün dedim ki biraz şiş hadi foto çektirelim kızımla..teyzeleri görsün dedim.uzun zamandır yoktu resimler..bu aarada ben galatasaraylıyım sadece tesadüf o renklerin biraraya gelişi:sm_confused:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…