benim kızım klasik müzikte çok tepki veriyor, oğlum seviyor galibaa ben ne yapıcaaaaam. birisi pop müzik ister birisi klasik. doğunca da böyle olursa iki zıt karakter tatlicadiarzu
oyy oyy oyyy kezbancımmm allah kolaylık versin canım şimdiden sana. zor olacak sizin için desenize. özgecimm bebişlee pek şeker çıkmışınız güzell annemm.
kezbann nerii ameliyat oldumu canım?
kezboşum neler ısmarlayacaksın o siteden?
nericiğimin iyi olmasına sevindim.tekrar konuşunca öptüğümü geçmiş olun dediğimi söle cnmcım :)
ben şimdi hazırlanıyorum,malum bugün nişan var :))))
öptüm hepinizi akşama görüşrüz
uyumuş kalmışım kezboşş çok sevindim nerinin iyi olmasına lütfen tekrar konuştuğunda slm söyle canım.hangi site bu bende bakayımdaha çok giysi seçtim pijama takımları çok ucuz diğer penyelerde öyle ve güzel görünüyor.
toplam 280 ytl tutuyor seçtiklerim tabii ben abartmışım yine. ama 90 ytl üzeri kargo ücretsiz bölüp alıcaam tabii babacığımıza söylemedik daha
selamını söylerim neriye canım arkadaşıııım iyiy eğlenceler
:teytey: :dance:merhaba kızlar bende yni geldim doktordan kızımı görünce çok mutlu oldum kilosu 954 gr olmus daha kg ye gecemedik .bu arada bebegimin kisti küçülmeye başlamış beni en çok bu mutlu etti dr 28 haftada ciğerinin gelişimini kontrol edecek erken dogum riskine karşı kortizon iğnesi vuracakmış ( bebegimin akciğer gelişimini hızlandırmak için ) bunun dışında herşey yolunda teyzeleri kızımı bir görseydiniz ultrason çekilirken hiç rahat durmadı sürekli tekmeldi dr da çok oynak bişi olacak bu zilli dio sırnaşık şey
evet canım sabah akşam vurulacakmış birde 1 hafta sonra vurulacakmış ama dr hastanede yatmayla ilgili bişi demedi sanırım 2-3 gün sonra benim kızımda 1 kilo olacak haftaya cuma tekrar kontrolumuz var artık ozaman ilk kg görürüz bide dr bana şeker ölçümnü 28 haftalıkken yapmamı söyledi sizlere niye erken yapıldı bi anormallikmi hissetmiştiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?