:teytey: :dance:merhaba kızlar bende yni geldim doktordan kızımı görünce çok mutlu oldum kilosu 954 gr olmus daha kg ye gecemedik .bu arada bebegimin kisti küçülmeye başlamış beni en çok bu mutlu etti dr 28 haftada ciğerinin gelişimini kontrol edecek erken dogum riskine karşı kortizon iğnesi vuracakmış ( bebegimin akciğer gelişimini hızlandırmak için ) bunun dışında herşey yolunda teyzeleri kızımı bir görseydiniz ultrason çekilirken hiç rahat durmadı sürekli tekmeldi dr da çok oynak bişi olacak bu zilli dio sırnaşık şey
bu gün kimsecikler yok arkadaşlar. bu akşam endokrin doktorum aradı dün ve bu gün yaptığım şeker sonuçlarına göre insülin almama gerek yokmuş.:teytey: çok mutluyum birazcık açlık şekerim yüksek o da bebeklerime zarar vermezmiş.diyetisyene hamileliğim boyunca devam ediceem. olsun bunada razıyım:dance:
eğer benden sonra gelen olursa hepinize iyi geceler, güzel rüyalaaaaaar diliyorum Şeniz
:teytey: :dance:merhaba kızlar bende yni geldim doktordan kızımı görünce çok mutlu oldum kilosu 954 gr olmus daha kg ye gecemedik .bu arada bebegimin kisti küçülmeye başlamış beni en çok bu mutlu etti dr 28 haftada ciğerinin gelişimini kontrol edecek erken dogum riskine karşı kortizon iğnesi vuracakmış ( bebegimin akciğer gelişimini hızlandırmak için ) bunun dışında herşey yolunda teyzeleri kızımı bir görseydiniz ultrason çekilirken hiç rahat durmadı sürekli tekmeldi dr da çok oynak bişi olacak bu zilli dio sırnaşık şey
bu gün kimsecikler yok arkadaşlar. bu akşam endokrin doktorum aradı dün ve bu gün yaptığım şeker sonuçlarına göre insülin almama gerek yokmuş.:teytey: çok mutluyum birazcık açlık şekerim yüksek o da bebeklerime zarar vermezmiş.diyetisyene hamileliğim boyunca devam ediceem. olsun bunada razıyım:dance:
eğer benden sonra gelen olursa hepinize iyi geceler, güzel rüyalaaaaaar diliyorum Şeniz
iyi pazarlar annişler ve bebişleriii a.s.
bu güzel günde herşey gönlününzce olsun
benim dün şeker testinin sonuçları açlık 76 50gr glukoz 1 saat sonra 114 çıktı (iğrençti bi daha yaşamam inş ) bunuda atlattım kızlar sıra inş bebişimi kucağıma almaya kalır :sm_cool: :1rolleyes:
canım benimm, geçmiş olsun, yaben kist olayını bilmiyordum, küçülmeye başlamış olmasına çok sevindim, ciddi bir durum yok değilmi? çok üzüldüm yaa.
bu arada bu iğne nedir ? neden o iğne yapılıyor. ben 28. haftamdayım, 27. haftamda kontrole gittim, iğneden bahsetmedi doktor.
ayrıca senin tatlı kızın benimkinden ağır benim baby 27+3 'de 935 gr geliyordu , şimdi belki 1 kg oldu . bak sen dansöz olmasın seninki sonra ::dance::dance::dance::dance:)
kezbancımmm çok sevindimm ne güzell artık aç kalmayacaksınn ignede yokk süperr. :dance:bu gün kimsecikler yok arkadaşlar. bu akşam endokrin doktorum aradı dün ve bu gün yaptığım şeker sonuçlarına göre insülin almama gerek yokmuş.:teytey: çok mutluyum birazcık açlık şekerim yüksek o da bebeklerime zarar vermezmiş.diyetisyene hamileliğim boyunca devam ediceem. olsun bunada razıyım:dance:
iyi pazarlar annişler ve bebişleriii a.s.
bu güzel günde herşey gönlününzce olsun
benim dün şeker testinin sonuçları açlık 76 50gr glukoz 1 saat sonra 114 çıktı (iğrençti bi daha yaşamam inş ) bunuda atlattım kızlar sıra inş bebişimi kucağıma almaya kalır :sm_cool: :1rolleyes:
canım ben 24 haftalıkken renkli dopplerde kızımın sol akciğerinde birkaçtane kist çıktı ve kalbini sağa doğru ittiriyordu çok nadir görünen bir hastalıkmış büyüme ihtimali çok yüksekti bu durum kızımın kalbini dahada zorlayacaktı oyüzden her hafta kontrol oluyoruz herhangi bi ilerleme olursa erken olarak sezeryanla alınacak ve kızım ameliyat olacakmış. allaha şükür kızım şuan çok ii kistide küçülüyo artık:dance: kortizon iğnesini erken doğma ihtimaline karşı yapılacak eger erken dogması gerekirse akciğerleri bu iğne sayesinde normal seviyesine gelmiş olacak yani herkese vurulan bir iğne deil... dansöz olurmu bilmem ama çok oynak bişi olacak benim kızım sırnaşık şey
kezbancımmm çok sevindimm ne güzell artık aç kalmayacaksınn ignede yokk süperr. :dance:
nuraycımm seninde ne güzel çıkmış sonuçlarr çok sevindimm.şimdi sıra bana geliyor bakalım benim sonuçlar nasıl olacak.
günaydınn güzel agustos annelerii ve miniminicikk bebişlerimizz herkese günaydınn güzel bir pazar günü geçirmenizi diliyorum. Şeniz
teşekkür ederim canımm arkadaşlarımmm kaderrr arkadaşlarımm. sizlerle olupta moralimizin yüksek olmaması imkansızz hepiniz iyiki varsınızz. arkadaşlarr benimde 90lı günlere inmeme 5 gün kalmışş gerçekten günler çabuk geçiyor.
evet arkadaşım günler artık çabuk geçiyoooor.:dance:bu arada senin oğluşun eylüldemi gelecek ağustostamı belli değilmi daha? ben ce ağustosta gelecek yeğenim
kezbancımm inan hiç belli degil daha ne zaman gelecegi biraz önce gelişim takvimine baktım 19 agustos-19 eylül muhtemel dogum tarihleri diyor. dogum tarihini 2 eylül gösteriyor ama bu günde dogması %5 ihtimalmiş bu tarihten ya bir hafta önce yada bir hafta sonra dogarmışş okuduklarıma göre. eger bir aksilik olmazsa ve dogumuma drumuz sezeryan derse babamızın dogum günü 2 eylül nasip olursa ogünde dogsun istiyorum tabi benim istememle olmaz tabikidee. çokmu konuştumm ne. :1rolleyes:
kezbancımm gebelik.orgtan baktım bebeginizin rahim içi gelişim aşamaları diye bir yer var sol tarafta ordan baktım canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?