hani kızlar bu benim 3.cü hamilelikim yaaaa o açıdannn
:teytey: :dance:merhaba kızlar bende yni geldim doktordan kızımı görünce çok mutlu oldum kilosu 954 gr olmus daha kg ye gecemedik .bu arada bebegimin kisti küçülmeye başlamış beni en çok bu mutlu etti dr 28 haftada ciğerinin gelişimini kontrol edecek erken dogum riskine karşı kortizon iğnesi vuracakmış ( bebegimin akciğer gelişimini hızlandırmak için ) bunun dışında herşey yolunda teyzeleri kızımı bir görseydiniz ultrason çekilirken hiç rahat durmadı sürekli tekmeldi dr da çok oynak bişi olacak bu zilli dio sırnaşık şey
bu gün kimsecikler yok arkadaşlar. bu akşam endokrin doktorum aradı dün ve bu gün yaptığım şeker sonuçlarına göre insülin almama gerek yokmuş.:teytey: çok mutluyum birazcık açlık şekerim yüksek o da bebeklerime zarar vermezmiş.diyetisyene hamileliğim boyunca devam ediceem. olsun bunada razıyım:dance:
eğer benden sonra gelen olursa hepinize iyi geceler, güzel rüyalaaaaaar diliyorum Şeniz
iyi pazarlar annişler ve bebişleriii a.s.
bu güzel günde herşey gönlününzce olsun
benim dün şeker testinin sonuçları açlık 76 50gr glukoz 1 saat sonra 114 çıktı (iğrençti bi daha yaşamam inş ) bunuda atlattım kızlar sıra inş bebişimi kucağıma almaya kalır :sm_cool: :1rolleyes:
herkese iyi pazarlarrr annişler nasılsınız hamişlik nasıl gidio şlimdiye kadar ilk 3 ay hariç rahat sayılırdık asıl zor dönem şimdi başlıooo haberiniz olsun bende dahilim tecrübelerime dayanarak sölüyorum artık rahat yatamıyacağız bol yastıklı geceler varrrrr uzun yürümek zorlaştı nefes nefese kalabiliriz barsak problemlerimiz olabilir bel ve bacak krampları bizi zorlayabilir ağır çekimde hareket ediyomuşuz gibi bi hisse kapılabiliriz ama...... az kaldı... gülümüzün dikenleri bunlar katlenıcazz öle değilmi ve oan geldiğinde bebişimizi kucağımıza aldığımızda hepsi geçioooo çok güzel bi duygu buuuuu
nuraycım şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim tatlım gözün aydın ,darısı başıma :) :teytey:
aslıcım dediğin siteye ben de girip bakıcam şimdi bakalım bizim ki için ne dicek ??? :1rolleyes:
kezboşum nasılsın birtanem?
nihancıım ben iyiyim bitanesiiii sen nasılsın? biz bu sıcakta eve tıkılıp kaldık. eşime yalvardım alışverişe gidelim yarım saatlik söz diye ama nafile korkudan dışarıya da çıkarmıyor bizi. ben alırım ne istiyorsan dedi ben evde kaldım o alışverişe gitti. işte böyleeeeee. sizin nişan nasıldı? neler yaptın bu gün?
ben de evdeydim cnm,burda da hava çok güzel ve sıcaktı. dün nişan iyi geçti,evde olduğu için sohbet,muhabbet oldu. kalabalıktan ben çok sıkıldım,bunaldım aslında..çok kalabalığa gelemiyorum artık :) yarın eşim izinli evde boya sonrası temizliğimizi etraflıca yapıcaz annemlerle sonra da kayınvalideme gidicez. ilkokuldan arkadaşımda yarın doğumu var,sezeryan olacak belki akşam üzeri ona uğrayacağım görelim diyorum onun prensesini de :)
aman cnm biliyorum evde bunalıyorsun ama gene de dikkat et kendine ve yeğenlerime, Allah korusun bi aksilik olmasın cnmcım
a.s.günaydııııııııııın a.s.
bir haftayı daha sizlerle birlikte devirdiiiiiik. herkeze iyi haftalar(özellikle çalışanlara stresten uzak keyifli bir hafta dilerim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?