2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi pazarlarrr annişler nasılsınız hamişlik nasıl gidio şlimdiye kadar ilk 3 ay hariç rahat sayılırdık asıl zor dönem şimdi başlıooo haberiniz olsun bende dahilim tecrübelerime dayanarak sölüyorum artık rahat yatamıyacağız bol yastıklı geceler varrrrr uzun yürümek zorlaştı nefes nefese kalabiliriz barsak problemlerimiz olabilir bel ve bacak krampları bizi zorlayabilir ağır çekimde hareket ediyomuşuz gibi bi hisse kapılabiliriz ama...... az kaldı... gülümüzün dikenleri bunlar katlenıcazz öle değilmi ve oan geldiğinde bebişimizi kucağımıza aldığımızda hepsi geçioooo çok güzel bi duygu buuuuu

hani kızlar bu benim 3.cü hamilelikim yaaaa o açıdannn

cnmcım harbiden zor bi döneme girdik..ne kadar ben kabullenmesemde az kaldı :) hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucagımıza alırız insallah..rabbim çok buyuk...bu mucizeyi bize yasattıgı için her aksam dua ediyorum....ama ikinciyi dusunemiorum bile..eşim yerini yapmaya çalışıyor şimdiden..... her zorluk çekişimde ikinci hamilelik daha kolay olurmuş deyip guluyor onlar için bişey yok tabi ...ama sen üçüncüyü yapmıssın canım masallah..büyük cesaret valla..allah bagıslasın tüm evlatlarını..hepinize hayırlı doğumlar

ahh elifcim çok sevindim cnm benim kistin küçülmesine,maşallah yeğenime Allah nazarlardan saklasın tatlım

kezboşummmmmmmm cnm benim insülin almıcaksın ne güsel :teytey: aman inşallah açlık şekerinde diyetle birlikte düşerde daha rahat edersin cnmcım a.s. yeğenlerim nasıl fıkırdıyor mu yaramazlar :)

canım geçmiş olsunnnn , dilerim sorunsuz ,bebişlerimiz Sağlık ve sıhatle verilir ,
mis kokulularımızı kokladığımızda herşeyi unutacağız, tüm sıkıntılarımıza değecek

hobareyyyy : değmezmi yaaaaaaa.) :dance::dance:

nuraycım şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim tatlım gözün aydın ,darısı başıma :) :teytey:

aslıcım dediğin siteye ben de girip bakıcam şimdi bakalım bizim ki için ne dicek ??? :1rolleyes:

kezboşum nasılsın birtanem?

nihancıım ben iyiyim bitanesiiii sen nasılsın? biz bu sıcakta eve tıkılıp kaldık. eşime yalvardım alışverişe gidelim yarım saatlik söz diye ama nafile korkudan dışarıya da çıkarmıyor bizi. ben alırım ne istiyorsan dedi ben evde kaldım o alışverişe gitti. işte böyleeeeee. sizin nişan nasıldı? neler yaptın bu gün?

ben de evdeydim cnm,burda da hava çok güzel ve sıcaktı. dün nişan iyi geçti,evde olduğu için sohbet,muhabbet oldu. kalabalıktan ben çok sıkıldım,bunaldım aslında..çok kalabalığa gelemiyorum artık :) yarın eşim izinli evde boya sonrası temizliğimizi etraflıca yapıcaz annemlerle sonra da kayınvalideme gidicez. ilkokuldan arkadaşımda yarın doğumu var,sezeryan olacak belki akşam üzeri ona uğrayacağım görelim diyorum onun prensesini de :)
aman cnm biliyorum evde bunalıyorsun ama gene de dikkat et kendine ve yeğenlerime, Allah korusun bi aksilik olmasın cnmcım

canımcıım şimdi gördüm msjını ama bulmuşsun aradığını. yarın yine yoğunsun desene vallahi senin kız yerinde duramıycak doğunca baksana annciğine kıpır kıpır.

canım arkadaşlarımaaa ve miniciklerine iyi geceleeer Şeniz benim uykum geldi arkadaşlar sütümü içip yatıcam. yaramazlar uyutursa tabiii. benim uykum gelince onlar canlanıyor.

kezbancım elvincim ve online olan diğer arkadaşlarım bende yatıyorum hepinize ii geceler...

hepinize iyi geceler güzel anneler ve yeğenlerim evde herkes yattı ben de yatmaya gidiyorum
tatlı rüyalar a.s.

günaydın annişler ve bebişlerrr a.s.
hepimize iyi bir hafta olmasını diliyorum..
nihancığım yine yoğun bi tempoyla başlayacaksın haftaya yorma kendini fazla yavaş yavaş tamam mı cnmm Şeniz

a.s.günaydııııııııııın a.s.
bir haftayı daha sizlerle birlikte devirdiiiiiik. herkeze iyi haftalar(özellikle çalışanlara stresten uzak keyifli bir hafta dilerim)

günaydınnn güzell annelerrr,kader arkadaşlarımmm. yeni bir haftaya merhabaaa. bugün bizimde törenimiz yok demişlerdi uyuyacaktık ne güzel ama dün akşam tlf geldi yarın sabah okulda olun dedilerr gidip törenimizi yapıp geldikk. çalışan arkadaşlarımız varsa iyi çalışmalarr diliyorumm.

tabiii ya aslıııı iyiki hatırlattın bu günün anlam ve önemini.genç sayılırız biz tüm genç anne adylarının 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutluyorum.miniklerimde uyandı kıpırdanıyorlar herhalde onlar da kutluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…