sanada iyi haftalar kezbanım...a.s.
Selam kizlar uzun zamandir nete giremiyordum sag böbregimde tikaniklik varmis ve acayip agri yapiyor bütün gün yatiyorm 2 gundur biraz iyiyim ama cok agrim olursa hastaneye yaticam dogum yapana kadar :çok üzgünüm:
nedir bu basimiza gelen önce guatr cikti simdide bu ama bebegime birsey olmasin ben raziyim agri cekmeye
ama oglusum cok saglikliymis teyzeleri 29 haftalik 1.300kg olmus
son 10 haftamiz allah hayirlisiyla bebegimi kucagima almayi nasip etsin tabiki hepimizin
Selam kizlar uzun zamandir nete giremiyordum sag böbregimde tikaniklik varmis ve acayip agri yapiyor bütün gün yatiyorm 2 gundur biraz iyiyim ama cok agrim olursa hastaneye yaticam dogum yapana kadar :çok üzgünüm:
nedir bu basimiza gelen önce guatr cikti simdide bu ama bebegime birsey olmasin ben raziyim agri cekmeye
son 10 haftamiz allah hayirlisiyla bebegimi kucagima almayi nasip etsin tabiki hepimizin
SÜSE cim hoşgeldin canım ayyy seni ne çok merak ettik şükür iyisin bebişinde iimiş çok sevindim canım geçmiş olsun kendine dikkat et canıma.s.
canim ya kusura bakmayin sizleri merakta biraktim ama okadar agrilarim oluyorduki devamli yatmak zorundaydim birak bilgisayari acmak yerimden kalkamiyordum ama 2 gundur iyiyim allaha sukur ne guzel hepinizin anneleri yaninda benim annemler turkiyede bir tek esim var oda sag olsun cok iyi ilgileniyor benimle ama sonucta calisiyor böyle durumlarda insan annesine daha cok ihtiyac duyuyor bide dogum yapinca yalniz olucam allahtan esim dogum izni alicak 3 hafta o yanimda olucak
canımcıım kayınvaliden de mi burada? yalnız başına nasıl durdun.tabii kendi annen gibi olmaz ama yinede yemeğini yapar. bakardı sana?
canim kayin validemde burda ama onun pek yarari yok gelir bakar ay canim benim der sonra gider esime bir hamile oldu hep hasta der.Biraz cinstir eltim 7 aylik hamileydi ona kendi evinin camlarini ve kapilarini sildirdi aman gelip bani sinir edecegine hic gelmesin daha iyi zaten benim dogum yapicagim zaman burda olmamak icin izne gidiyor ama benim icin daha iyi burda olsa beni sinir edicek ne yapayim esim dogum izni alicak 3 hafta eltim ugrar arada idare edicam
yani seninki de kaynanaymışşşşş. çok ayıp yaptığı. neyse o zaman gelmemesi daha sağlıklı senin için. allahtan eşin anlıyor seni? keşke yakın olsak ta birbirimize faydamız olabilse:teselli:
yelizciim ne güzel bir yerde oturuyorsunhamilelik geçirmek için ideal bir yer bence sakin, doğal güzellikleri bozulmamış,ağaçlık ooooooh kıskandım bak şimdi.
yalova merkezdeyim ama burası eskisi gibi değil yollar çok kötü bir doğalgaz geldi rezil oldu heryer yürüyemiyorsun.şimdide bir iki yerde çalışma yapıyorlar toz toprak hep.çınarcığa yeni gitti doğalgaz orasıda aynı durumda.eşimle annem çarşıya bile izin vermiyorlar tek başıma düşerim falan diye. ALLAH tan sahile yakınımda akşamları yürüyüş yapabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?