günaydın annişler ve bebişlerrr a.s.
hepimize iyi bir hafta olmasını diliyorum..
nihancığım yine yoğun bi tempoyla başlayacaksın haftaya yorma kendini fazla yavaş yavaş tamam mı cnmm Şeniz
slm güzel annelerrr :) iyi haftalar hepinize. nuraycım dediğin gibi youn tempo ile başladık.temizlik yaptık bugün,annem pek bi şi yaptırmadı bana ama gene de sıcaktan mıdır nedir mayıştım açıkçası :) şimdi de çay sefası yapıcaz. sizler nasılsınız şekerler? :teytey:
Selam kizlar uzun zamandir nete giremiyordum sag böbregimde tikaniklik varmis ve acayip agri yapiyor bütün gün yatiyorm 2 gundur biraz iyiyim ama cok agrim olursa hastaneye yaticam dogum yapana kadar :çok üzgünüm:
nedir bu basimiza gelen önce guatr cikti simdide bu ama bebegime birsey olmasin ben raziyim agri cekmeye
ama oglusum cok saglikliymis teyzeleri 29 haftalik 1.300kg olmus
son 10 haftamiz allah hayirlisiyla bebegimi kucagima almayi nasip etsin tabiki hepimizin
sanada iyi haftalar canım:)iyiyiz cnm sne nasılsınn bebiş nasılŞeniz
bende bugün temizlik yaptım yoruldum biraz:bbo:havada çok sıcakk
oh ohh ne güzel için çayınızı yorgunluğa iyi gelir.afiyet olsun
kızlarrrrrrrrrrrrr gitmekten vazgeçtik sıcak ve yorulduk diye.yarın akşam gideceğiz :) burda sizlerleyim yani :))) yerimseniben
NAR ı Beyza
aynı soruyu bende soruyorum kendime, ne yapacağız daha yaz gelmedi bile tam olarakasıl haziran ortası itibarı ne yapacağızz... ayyyy benim doğum 05.08. sonrası doğum yapacaklara, Allah tüm Annelere kolaylık verir inşallah :sm_confused:
l:
canim kayin validemde burda ama onun pek yarari yok gelir bakar ay canim benim der sonra gider esime bir hamile oldu hep hasta der.Biraz cinstir eltim 7 aylik hamileydi ona kendi evinin camlarini ve kapilarini sildirdi aman gelip bani sinir edecegine hic gelmesin daha iyi zaten benim dogum yapicagim zaman burda olmamak icin izne gidiyor ama benim icin daha iyi burda olsa beni sinir edicek ne yapayim esim dogum izni alicak 3 hafta eltim ugrar arada idare edicam
evet canım biraz zorlanızcaz ama sonunda çok güzel bişey var inş hayırlısıyla bebişlerimize kavuşacağız
sen benden bi gün öncesin cnm
Kızlaaarrr ben booğazıma hakim olamıyorum , yarım saat oldu yemekten kalktık, bir kase Cornflakes yedim şimdi üzerine , eşim benimle dalga geçti, ' oturan Boğa ' dedi :(((
ne yapayım dayanamıyorum(
canım, haklısın, varya sıkıntılı anlar çoğalıyor, ama buna bile şükrediyorum, Kızımı o kadar merak ediyorumki , nasıl birşey olacak , neye benzeyecek acaba :)
aa evet atlamışım aramızda bir gün var ::) seninki birtaneciğim kaç kilo oldu ?
canım boşver ya ye gitsin canın istediyse.inş doğumdan sonra aldığımız kiloları veririz:)
kaç kilosun:1closedeyes:
ben 52.200 ile hamile kaldım 61 civarı oldu kilom :İ(
bende çok merak ediyorum kimse benzicek diye
canım ben en son 9 mayısta gittim oğluşum 1 kg100 gr dı ...
seninki ne kadar
maşallah oğluşunnaaaabende 9 mayısta son muayeneme gittim, Kızçem 935gr geliyordu , şimdi ne kadar oldu çok merak ediyorum
şimdi 1 kg olmuştur canıma.sartık çok hızlı büyüyolar:sm_cool:
ben 52.200 ile hamile kaldım 61 civarı oldu kilom :İ(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?