2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süsecimm çok geçmiş olsun canımm. kendine ve bebişine çok iyi bak tatlımm. arkadaşlarrr sabah yazdım ama dalgınlıkla ben kutlamadım 19 mayıs gençlik bayramınızı kutlarımmm bebişlerimizindee.

günaydın annişler ve bebişlerrr a.s.
hepimize iyi bir hafta olmasını diliyorum..
nihancığım yine yoğun bi tempoyla başlayacaksın haftaya yorma kendini fazla yavaş yavaş tamam mı cnmm Şeniz

slm güzel annelerrr :) iyi haftalar hepinize. nuraycım dediğin gibi youn tempo ile başladık.temizlik yaptık bugün,annem pek bi şi yaptırmadı bana ama gene de sıcaktan mıdır nedir mayıştım açıkçası :) şimdi de çay sefası yapıcaz. sizler nasılsınız şekerler? :teytey:

sanada iyi haftalar canım:)iyiyiz cnm sne nasılsınn bebiş nasılŞeniz

bende bugün temizlik yaptım yoruldum biraz:bbo:havada çok sıcakk

oh ohh ne güzel için çayınızı yorgunluğa iyi gelir.afiyet olsun

cnm benim biz de seni çok merak ettik,geçmiş olsun cnmcım oğluşunda maşşalah annesi inşallah sorun olmaz da hastaneye yatmana gerek kalmaz cnmcım,bizi merakta bırakma kendini iyi hissettiğin zaman gel cnmcım a.s.

cnm benim saol çayımızı içtik bu sıcaktada içilmiyo aslında bir bardak yetti,şimdiden böyle haziranda temmuzda ne yapıcaz bilmiyorum kızlar, kezboşum izmir de epey sıcak olur ama burdaki kadar nem olmaz herhalde burdaki gibi?
kızlar şimcik hazırlanmam gerek,eşimin izin günü olduğu için bu sıcakta evden çıkıp kayınvalideme gideceğiz :bbo: onunda yazlıklar çıkacak kışlıklar kalkacak :sm_cool:
öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz

kızlarrrrrrrrrrrrr gitmekten vazgeçtik sıcak ve yorulduk diye.yarın akşam gideceğiz :) burda sizlerleyim yani :))) yerimseniben

kızlarrrrrrrrrrrrr gitmekten vazgeçtik sıcak ve yorulduk diye.yarın akşam gideceğiz :) burda sizlerleyim yani :))) yerimseniben

canım yaa kayınvalidene de mi yardım edicektin? sen çooook yoruyosun kendini nihancıım. inşallah senin evladın da en az senin kadar hayırlı olur. anneciğine kıyamaz.

merhaba Arkadaşlar , hepinize iyi akşamlar , umarım hepiniz ve bebişleriniz çok iyidir..
19 mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu olsun... ben aslen Samsunluyum , bu Bayramın bende apayrı bir yeri var .:teytey:

bu arada ben bugün tam gün çalışmak zorundaydım patronuma sinir oluyorum Kötü Kazen

NAR ı Beyza
aynı soruyu bende soruyorum kendime, ne yapacağız daha yaz gelmedi bile tam olarak asıl haziran ortası itibarı ne yapacağızz... ayyyy benim doğum 05.08. sonrası doğum yapacaklara, Allah tüm Annelere kolaylık verir inşallah :sm_confused:

Elvin / Nihancığım,
neden kendini bu kadar yoruyorsun, boydır temizliktir eeee şimdi birde yazlık kışlk, her eve lazımsın be yaaa:sm_cool:

evet canım biraz zorlanızcaz ama sonunda çok güzel bişey var inş hayırlısıyla bebişlerimize kavuşacağız

sen benden bi gün öncesin cnm

Süßeciğim çok üzüldüm inanki, büyük geçmiş olsun, dilerim Hastaneye gerek kalmaz, ama olsada en azından orada buradakinden daha iyi bakılırsın,
kayınvalidene çok kızdım,klava: üzme kendini , sen daha anlayışlı bir kayınvalide olursun, oğluşun yeterki iyi olsun, biz herşeye katlanıyorz baksana .
benim annemde samsunda yaşıyor , dün geldi beni görmeye, biraz kalacak ve dönecek, belki doğumuma gelemeyecek , çünkü istanbul çok sıcak olacak benim doğum zamanın, annemde şeker ve tansiyon var, gelmeyebilir , gelsede hastalanır, ben kayınvalidme güveniyorum, bakalım,
sen üzme canını başında vır vır etmesinden iyidir, herşeyde bir hayır vardır, Allah eşini başından eksik etmesin .iyi olmanı diliyorum

evet canım biraz zorlanızcaz ama sonunda çok güzel bişey var inş hayırlısıyla bebişlerimize kavuşacağız

sen benden bi gün öncesin cnm

canım, haklısın, varya sıkıntılı anlar çoğalıyor, ama buna bile şükrediyorum, Kızımı o kadar merak ediyorumki , nasıl birşey olacak , neye benzeyecek acaba :)

aa evet atlamışım aramızda bir gün var ::) seninki birtaneciğim kaç kilo oldu ?

Kızlaaarrr ben booğazıma hakim olamıyorum , yarım saat oldu yemekten kalktık, bir kase Cornflakes yedim şimdi üzerine , eşim benimle dalga geçti, ' oturan Boğa ' dedi :(((
ne yapayım dayanamıyorum (

Kızlaaarrr ben booğazıma hakim olamıyorum , yarım saat oldu yemekten kalktık, bir kase Cornflakes yedim şimdi üzerine , eşim benimle dalga geçti, ' oturan Boğa ' dedi :(((
ne yapayım dayanamıyorum (

canım boşver ya ye gitsin canın istediyse.inş doğumdan sonra aldığımız kiloları veririz:)

kaç kilosun:1closedeyes:

bende çok merak ediyorum kimse benzicek diye

canım ben en son 9 mayısta gittim oğluşum 1 kg100 gr dı ...

seninki ne kadar

maşallah oğluşunnaaaa bende 9 mayısta son muayeneme gittim, Kızçem 935gr geliyordu , şimdi ne kadar oldu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…