2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrrr ve miniciklerimmmmmmmmma.s.
çok yorucu bir hafta sonu idi ve inanılmaz problemler yaşıyorum..
valla pek okuyamadım bu sefer yazılanları okumaya vaktim olmadı desem yeridir..
sağ göğsüm aşağı doğru eğildiğimde sancıyıp sızlıyor..
kalçamla belimin arası ise sağ ve sol olmak üzere inanılmaz derecedeher hareketimde damarlarım çekiliyormuş gibi acıyor..çok yoruldum sanırım hiç oturma fırsatım bulmadım kaç gündür..ama yapacak bişey yok dünya böyle..hamilenin durumuna anlayış gösteren yok..biraz da dertliyim anlayacağınız..neyse ben pek iyi değilim..hepinizi öptüm gidip yatayım bari..kendinize iyi bakın arkadaşlarım..Şeniz

büyük geçmiş olsun ,

canım artık yavaş yavaş ağrılar baş göstermeye başlıyor, dinlenmelisin bol bol
canım kim sıktı bu kadar canını? malesef çok duyarlı insanlar kalmadı artık .(
biraz da hassas oluyoruz, bebişini düşün kendini rahatlatmaya çalış
benimde şu an inanılmaz başım ağrıyorrr
dinlen olurmu? hemen yat

Hoşgeldin canım,,a.s.

sıkma canını ufak şeyler için az zamanımız kaldı tadını cıkar...kendini de yorma falza dinlenmene bak...ağrılar gittikce artacak sanırım canım benimde midem bulanmaya başladı bugun nedense..ilk aylarda hiç bulanmamıştı..neyse kendine iyi bak canım öpüyorum bende yatmaya gidiyorumm..iyi geceler tatlı anneler ve minikleri..a.s.

kezban nasılsın ? ikizlerimiz nasılmış bakalım, sağlık ve güzellik diliyorum

canım iyiyim çok teşekkür ederim bebişlerim de iyi çok şükür haftaya muayenem ben de kilolarını çok merak ediyorum. inşallah 1er kg olmuşuzdur. hep 15 günde 1 görürdüm bebişlerimi bu defa ilk kez 1 ay da görmüş olucaam onları çooook özledim. senin de 1 kiloyu geçmiş olur bebişin bizden büyüksünüz siz teyzesiiii

canım neden yordun kendini bu kadar.misafiriniz için mi yoruldun. dikkat et kendine. herkezden herşeyden önce sen geliyosun çünkü içinde minicik bir can var
iyice dinlen arkadaşım bundan sonra dahada ağırlaşıcaaz allah yardımcımız olsun

öncelikle merhaba arkadaşlar
umarım hafta sonlaınız iyi geçmiştir. benimde biraz yorucu okuduğum yazılara göre. cuma akşamı bir ağrım tuttu.boynum omuzlarım kollarım ne yere sığabildim ne göğe nasıl ağladım anlatamam sıkıntımdan eşimide bunalttım ilaç alamıyorsun yatıyorsun geçmiyor birde omuz ve boyun eğer karnımda olsa herhalde doğru doktordaydım. Ya çok üzüldüm eşimide çok üzdüm. ailesinide korkutmuşum ama ne yapayım canım çok yandı. sıcak bir duş aldım sıcak su tulumlarını boynuma koluma koydum ağrılarımla sızmışım. Anneme çok üzülüyorum ben ağlayınca oda benle ağlıyor ağlamasam çatlicam. Allah kimseyi şaşırtmasın. yine de çok şükür 1gün çektim ağrıyı ara ara sancılarım olucak elbette ama çok hazırlıksız yakalandım. neyseki geçti.Sanırım bu aralar işte ve evde çok yoruldum. evde elişi yap işte bilgisayar başında dosya işle derken sanırım çok yoruldum. çok şükür bebeişim büyüyor. karnım 2günde iyi büyüdü. Hareket ettikçe dünyalar benim oluyor. Bu arada aşkımıda çok özledim son 1ay arkadaşlar çok şükür kavuşcam aşkıma :)

günaydııııııııııın arkadaşlarımm.hepimiz için mutlu huzurlu bir gün olsun dilerim

matasoycuum geçmişolsun şimdi iyisin dimi... ağrılarla başımız dertte pediii de çok ağrı çekiyor baksana ammman kendini yorma fazla iş güç derken....

Son düzenleyen: Moderatör:
herkeslere günaydınnnnnn
nerdesiniz nasılsınız
bebişler ne alemde bakalım her şey yolundadır umarım hadi kahvaltınızı yaptınızmıııı toplanın buraya

günaydin arkadaslar nasilsiniz bebekleriniz nasil bakalim umarim iyi bir uyku cekmis güne bomba gibi baslamissinizdir.Ben bugun ögleden sonra hastaneye yaticam 2 veya 3 gun kalicakmisim böbregimdeki tikanikligi acicaklar belki böylesi daha iyi olur en azindan agrilarim hafifler bebegimde rahat eder cünkü benim agrim oldukca oda hissediyordur bize sans dileyin hersey yolunda gider issallah.birazdan cantami hazirliycam ögleden sonra gidicez

canım, teyzesi bende çok özlüyorum onu, canım kızım ...
ne güzel 15 günde bir görmüşsün, benim Doktorum ayda bir istiyor gelmemi, ama sen 2 can taşıyorsun, allah sabır versin, biz 1 taneyi Dert ederken ...
sana kim yardımcı olacak Bebişlerine bakarken, ayy herşeyin çifti olacak, ne güsell, biraz büyüyünce çok rahat edeceksin . ne mutlu sana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…