18yerimseniben
bu arada günaydınnn güzel annlerŞeniz
ayy canım benim,yerimseniben pek bir gençsinmaşallah
ne güzel genç anne olacaksın, biz biraz geç kaldık, hep isterdim Genç anne olmayı .. ama olsun kısmet
günaydin arkadaslar nasilsiniz bebekleriniz nasil bakalim umarim iyi bir uyku cekmis güne bomba gibi baslamissinizdir.Ben bugun ögleden sonra hastaneye yaticam 2 veya 3 gun kalicakmisim böbregimdeki tikanikligi acicaklar belki böylesi daha iyi olur en azindan agrilarim hafifler bebegimde rahat eder cünkü benim agrim oldukca oda hissediyordur bize sans dileyin hersey yolunda gider issallah.birazdan cantami hazirliycam ögleden sonra gidicez
günaydin arkadaslar nasilsiniz bebekleriniz nasil bakalim umarim iyi bir uyku cekmis güne bomba gibi baslamissinizdir.Ben bugun ögleden sonra hastaneye yaticam 2 veya 3 gun kalicakmisim böbregimdeki tikanikligi acicaklar belki böylesi daha iyi olur en azindan agrilarim hafifler bebegimde rahat eder cünkü benim agrim oldukca oda hissediyordur bize sans dileyin hersey yolunda gider issallah.birazdan cantami hazirliycam ögleden sonra gidicez
canım, teyzesi bende çok özlüyorum onu, canım kızım ...
ne güzel 15 günde bir görmüşsün, benim Doktorum ayda bir istiyor gelmemi, ama sen 2 can taşıyorsun, allah sabır versin, biz 1 taneyi Dert ederken ...
sana kim yardımcı olacak Bebişlerine bakarken, ayy herşeyin çifti olacak, ne güsell, biraz büyüyünce çok rahat edeceksin . ne mutlu sana .
ayy canım benim,yerimseniben pek bir gençsinmaşallah
ne güzel genç anne olacaksın, biz biraz geç kaldık, hep isterdim Genç anne olmayı .. ama olsun kısmet
evet genç anne olucam inş.
kısmeta.s
Allah herzaman hayırlısını versin cnma.s.
doğum sonrasını çok düşünmüyorum bile. annem yanımda olur ama tek başıma da olsa bakıcaam yanımda eşimde var. o da destek olur bir süre izinli olur zaten. allahım hayırlısıyla sağ salim bir dünyaya gelseler başka bir şey istemiyorum.[/QUOT
Amin canımm, yeterki sağlıklı Sıhhatli gelsinler kollarımıza
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişleriŞeniz
2,5 günlük tatilde nete giremedim ve bütün yazılanları şimdi okudum. Eşim ve ben işyerinde bütün gün internet var diye eve bağlatma gereği duymamıştık ama doğumdan sonra çalışmayacağım için bağlatıcaz artık inşallah.
Eşim seyahatte olduğu için annem buradaydı, 2 gündür annemle güzel havayı da fırsat bilerek bebek mağazalarını dolaştık:dance: Çok şeker şeyler aldık kızıma:sm_cool: puffy uyku seti, hastane çıkışı, bakım çantası, tulumlar gibi bir sürü şeyi oldu minik kızımın. İnşallah Allah sağlıkla kullanmasını nasip eder
Gezmek güzel ama çok yorulmuşum, çok dolaşınca iki bacak arasındaki (çatı heralde) kemiklerim çok ağrıyor benim sizede oluyormu?
dark elf, kulaklık tavsiyene çok teşekkür ederim, tavsiyene uyacağım. Doğumdan sonra bebeğimi büyütecek olmak bana heyecan veriyor, zaten bakacak kimse yok oyüzden de çalışmayacağım. Kreşe başlayana kadar idare edeceğiz artıkyerimseniben
Unvere, benim doktorum da bana şeker yüklemesi için 28 hafta dedi, ama ondan önce başka bir doktor da bu aralar olman gerek demişti. Her doktor kendi kafasına göre takılıyor. Kızının kistinin küçülmesine sevindim, umarım doğuma kadar hiç kalmaza.s
wrose, gözün aydın, şekerinin iyi çıkmasına sevindim.
süse maus, büyük geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin.
pediastrum, sana da büyük geçmiş olsun yorma kendini, bebişini düşün bol bol dinlen.
arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum:asigim:
yer onu teyzesi, Güle Güle giyer inşallah cicilerini, kendini fazla yorma, bizde C.tesi Kızımıza oda bakmaya çıktık, hala kendimi toparlayamadım, çok yorulmuşum,
benim Doktor 26. haftada şekeri yaptımamı söylemişti. bende o zaman yaptırdım. iyice ne yapman gerektiğini kendi doktoruna sor, benimki 1 gün öncesi için şekerli , ve tatlıları vede Yağlıları yasakladı, saat gece 10'dan sonra yemek yasak, gece 12'den sonrada su içmemi yasakladı, sabaha kadar ne susadım anlatamam, sonra sabahtan gittim test için.. sor bakalım seninki ne diyecek :teytey:
Selam kızlar,
İyi haftalar olsun hepimize ve bebişlere.
Yorucu ama keyifli bir hafta sonu ve tatil geçirdim. Cok çalıştım ogluma para kazanmak için :)
Size bir sorum olacak. Aslında doktorumu aradım ama ulaşamadım. Aklıma size yazmak geldi meme uçlarınızda bir sorun var mı? benim sanırım var ikisi farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?