2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çookk çok geçmiş olsun canım ya.valla çok merak ettik seni.KAYIP ARANIYOR falan bile yazmıştık.hatta ben dahada ileri gittim.GALİBE SUSE DOĞURDU diye falanda yazmıştım inş sağlıkla eve döneceksin.dönünce bize haber ver olurmu canım.öptüm...

unutmadan NERİMAN sanırım ameliyat olmuş.çok şükür iyi geçmiş.
onada acil şifalar diliyorum...

DUALARIM SİZLERLE KIZLAARRRa.s.

merhabaa güzel anneler benim bugün şeker yüklemem vardı drdan çıkıp arkadaşıma geldimm. şeker yüklemem 135 çıktı dr iyi dedi normal sınırlar içinde sanırım tahlil sonucundan okudugum kadarıyla. bugün kimsecikler yok sanırım umarım herkes bebişleriyle iyi ve saglıklıdır. sanemcimm nasılsınızz bebişle.herkese iyi günlerr.

slm güsel annelerrrrrrrrrrrrrrrr :))) artık çok rahatım nihayet doktora içim sindi ve doğum yapacağım hastane belli oldu :dance:
öğlende geldim doktordan ve bir şeyler atıştırıp hemen sizle paylaşayım istedim.
üsküdar da özel hospital turk hastanesi.kuzenimin doktoruna gittim,bayan doktor ama çok şeker,ilgili.usg de baya baktık kızıma :) herşeyi iyi,bir bacağını rahim duvarına dayamıştı diğerini ise ağzına kadar götürmüştü :) neredeyse ağzına sokacak cadı!! lülülülülülü kemikleri,kalbi,kafası,yüzü herşeyine baktı.minicik bir burnu var kızımın :) geçen hafta 1kg idi. bugün ise 1,150 kg olmuş :))) bu hafta şeker yüklemesi yaptırıcam.
sizler nasılsınız,yeğenlerim nsl cnm arkadaşlarım?? :teytey:

Aslıcım şeker sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim cnmcım.ben de bu hafta yaptırıcam inş

Özgecim geçmiş olsun tatlım,gene misafir olayları yüzünden mi yoruldun cnmcım?artık zor zamanlarımız başladı,kendini yormaman gerek,ağrılarımız artacak giderek. Şeniz Benimde belim ve topuklarım ağrıyor.yazdıklarınızı okuyup,cevaplıyım uzanıcam ben de.dışarısı da felaket sıcak,bunaldım hastaneye gidip gelirken.

Matasoycum sana da çok geçmiş olsun tatlım,aman kendine dikkat et cnmcım,zorlama kendini,bol bol dinlen.. a.s.

Süsecim inş böbrek sorunun düzelirde sen de bebişinde rahat ederiniz cnmcım,şimdiden geçmiş olsun.eve dönünce bize bilgi vermeyi unutma..merak ediyoruz seni cnm a.s.

Bebişlerine ciciler alan güsel anneler hazırlıklar kısmına koymayı unutmayın :))

Elvincim karar verebilmene cok sevindim. Bu cok önemli gerçekten.
Gecen hafta ultrasonda oglumda iki bacagını kafasına uzatmıstı komik bebişler bunlar.

bu hafta ben de seker yuklemesi yaptıracagım. Haftayada kontrolum var yine.
Tetanoz asısını yaptırmamaya karar verdim ben. Doktorum bana bırakmıstı bu kararı.

sonunda gönlüne göre doktor bulmana sevindim canım allah verdiğin kararda pişman etmesin hiçbirimizi inş. birtek onlara güveniyoruz çünkü bebişinde ne güzel kilo almış siz böyle dedikçe bende merak ediyorum prensesimi kaç kilo oldu acaba tamda zamanında eve gelmişsin dışarısı felaket sıcak

Elvincim maşallah bebişine ne güzel kilo almış Bende çok merak ediyorum benimkini, 29 unda kontrolümüz var, inşallah o zaman bende öğreneyim kilosunu. 23+4 haftalıkken 650 gr dı. Bakalım ne çıkacak, iple çekiyorum kontrolü :teytey:

merhaba ağustos ayının en güzelll anneleriii a.s.
bugün işlerden giremedim canlarım şimdi hepsini bi solukta okudum bu arada hemen fark ettim trend-aylinn nerdesin sende uğramamışsın bugün hiç ??? peki hava canım hani eve bağlanacaktı net seni özledik hadii gell artık :1hug:
aslıcığım şekerinin iyi çıkmasına sevindim cnmm dediğim gibi iğrençti di mii :bbo:
süsemaus senin için dualarımız inş hemen iyileşirsin ve herşey düzene girer hastanede sana iyi bakacaklarına eminim güzelimm
özgeciğim çok üzüldüm cnm benim yaa hem yorgunluk hem seni üzmüşler klava: bebişini düşün cnm iyice bir dinlen
arkadaşlar artık zor zamanlardayız hemen hemen hergün şikayetlerimiz olacaktır fazla yürümek fazla çalışmak hemen etkiliyor enerjimiz artık yalnızca bize ait değil bebişlerimizde alıyor bizden, bunları düşünürsek ewet eskisi gibi rahat değiliz ve ona görede hareket etmeliyiz kendimiziden önce bebiş yerimseniben
nihancığım senin adına çok sevindim cnmm içine sindiyse dr hayırlısı olsun bitanem.. senin zilliyi yerim ben büyümüş maşallah cnmm yaa
hepinizi öpüyorum kızlarrr eve erken kaçtım bugün yemek yapmaya gidiyorum gelirim yine Şeniz

arkadaşlar drdan sonra arkadaşıma gitmiştim şimdi geldimm. elvincimmm bebişini görmüşsün maşallah iyiymiş çok sevindimm. nuraycımm ya bilmiyorum ama yalnız gitmeyecektim komşuma söyledim işi varmış eşim çalışıyor başkada kimsem yok yalnız başıma gittim korkarak yanımda limon götürmüştüm drum söylemişti birde su götürmüştüm kız karışımı şişeye yapmış bunu için dedi ilk başta çekinerek baktım tadına ama sonraa aa dedim çok güzelmiş limonata gibi bana kötü gelmedi tadı kendimde gayet iyi durumdaydımm canımm belki bünyedendir diyecegim ama ben pek nazlıyımdırda kardeşimde uyarmıştı ablaa çokk kötü diye ama olmadı :dance:

ŞU AN DA SİTEDE ONLİNE OLAN ANNELERE SELAMLAR... BENDE AGUSTOS ANNESİYİM,SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM SİZLERİN GRUP OLUŞTURDUGUNUZU GÖRÜNCE ARANIZA KATILMAK İSTEDİM..

SAYFANIN ENBAŞINDAN EN SONUNA YAZILANLARIN GENELİNE BAKMAYA ÇALIŞTIM..NE GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMIŞSINIZ...BİRBİRİNİZE DESTEK OLMANIZ SAMİMİYETİNİZ GÖZDEN KAÇMIYOR..ETKİLENDİM ...BU PAYLAŞIMIN İÇİNDE BENDE OLMAK İSTERİM..MERAK ETTİGİM ÖGRENMEK İSTEDİGİM O KADAR ÇOK ŞEY VARKİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
..

şeker yüklemesinde bende çok beğendim karışımın tadını aynı limonata gibiydi.
Sizin şekerler nasıl çıktı kızlar sadece kezbancayla benim yüksek çıktı takip edebildiğim kadarıyla .Canım ne zamandır dondurma istiyordu. Geçen akşam şekerimi ölçtüm tokluk 109 çıktı iyiymiş dedim dondurma yedim ama sadece bir kez yaptım. Bebeğim için katlanıyorum tatlı yemiyorum

Ya kızlar çok merak ediyorumda bebeğin akciger gelişimini kontrol etmek için bir test yapılıyormuş.6- 7 aylıkken.. sıvı önegi alınıyormuş..bu dogru bir bilgimi?her hamile yaptırıyormu?bilen varsa yazabilirmi acaba..

meraba petuunya, memnun oldum saol hoşbulduk.. -27 hafta 2 günlük -kızımız olacak allahın izniyle..
bu bebe takvimlerini nassıl yapıyorrsunuz. bende yapmak isterim .

2-3 gün önce bir arkadaş anlatmıştı ona uyarak bende yaptım dinacım ama bende görünmüyor. Benim yazdıklarımın altında sende takvim görünüyormu canım

HOŞGELDİN CANIMMM a.s.
SIVI ÖRNEĞİ NASIL ALINIYORMUŞ? BEBEĞİN İÇİNDE YÜZDÜĞÜ AMNİON SIVISINDAN MI NUMUNE ALINIYOR MUŞ? İLK KEZ SENDEN DUYUYORUM.AMA EĞER O SIVIDAN BAHSEDİYORSAN O SIVI 18 - 22 HAFTALAR ARASI ALINIYOR.DAHA SONRA ALINMIYOR.EĞER İLERİ HAFTALARDA Bİ TETKİK YAPILACAKSA YANİ 22 HAFTAYI GEÇTİKTEN SONRA Bİ İŞLEM YAPILACAKSA BU KORDOSENTEZLE MÜMKÜN OLUYOR.BU İŞLEMDE BEBEĞİN KORDONUNDAN KAN VE PARÇA ALINIP İNCELENİYOR.AMNİOSENTEZE GÖRE DAHA RİSKLİ BİR İŞLEM.

SEN ACABA KORDOSENTEZDEN Mİ BAHSEDİYORSUN CANIM???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…