günaydin arkadaslar nasilsiniz bebekleriniz nasil bakalim umarim iyi bir uyku cekmis güne bomba gibi baslamissinizdir.Ben bugun ögleden sonra hastaneye yaticam 2 veya 3 gun kalicakmisim böbregimdeki tikanikligi acicaklar belki böylesi daha iyi olur en azindan agrilarim hafifler bebegimde rahat eder cünkü benim agrim oldukca oda hissediyordur bize sans dileyin hersey yolunda gider issallah.birazdan cantami hazirliycam ögleden sonra gidicez
bende ikisi arasında fark yok.ama rengi çok koyu oldu.ve sarktı...aslında o kadarda büyümediler.niye öyle olduysa... :uhm:
bana da buyumediler gibi geliyordu ama sudyen almaya gittiğimde ne kadar buyuduklerini anladım.
ben karnıma odaklanmaktan onları unutmusum:asigim:
slm güsel annelerrrrrrrrrrrrrrrr :))) artık çok rahatım nihayet doktora içim sindi ve doğum yapacağım hastane belli oldu :dance:
öğlende geldim doktordan ve bir şeyler atıştırıp hemen sizle paylaşayım istedim.
üsküdar da özel hospital turk hastanesi.kuzenimin doktoruna gittim,bayan doktor ama çok şeker,ilgili.usg de baya baktık kızıma :) herşeyi iyi,bir bacağını rahim duvarına dayamıştı diğerini ise ağzına kadar götürmüştü :) neredeyse ağzına sokacak cadı!! lülülülülülü kemikleri,kalbi,kafası,yüzü herşeyine baktı.minicik bir burnu var kızımın :) geçen hafta 1kg idi. bugün ise 1,150 kg olmuş :))) bu hafta şeker yüklemesi yaptırıcam.
sizler nasılsınız,yeğenlerim nsl cnm arkadaşlarım?? :teytey:
slm güsel annelerrrrrrrrrrrrrrrr :))) artık çok rahatım nihayet doktora içim sindi ve doğum yapacağım hastane belli oldu :dance:
öğlende geldim doktordan ve bir şeyler atıştırıp hemen sizle paylaşayım istedim.
üsküdar da özel hospital turk hastanesi.kuzenimin doktoruna gittim,bayan doktor ama çok şeker,ilgili.usg de baya baktık kızıma :) herşeyi iyi,bir bacağını rahim duvarına dayamıştı diğerini ise ağzına kadar götürmüştü :) neredeyse ağzına sokacak cadı!! lülülülülülü kemikleri,kalbi,kafası,yüzü herşeyine baktı.minicik bir burnu var kızımın :) geçen hafta 1kg idi. bugün ise 1,150 kg olmuş :))) bu hafta şeker yüklemesi yaptırıcam.
sizler nasılsınız,yeğenlerim nsl cnm arkadaşlarım?? :teytey:
merhaba ağustos ayının en güzelll anneleriii a.s.
bugün işlerden giremedim canlarım şimdi hepsini bi solukta okudum bu arada hemen fark ettim trend-aylinn nerdesin sende uğramamışsın bugün hiç ??? peki hava canım hani eve bağlanacaktı net seni özledik hadii gell artık :1hug:
aslıcığım şekerinin iyi çıkmasına sevindim cnmm dediğim gibi iğrençti di mii :bbo:
süsemaus senin için dualarımız inş hemen iyileşirsin ve herşey düzene girer hastanede sana iyi bakacaklarına eminim güzelimm
özgeciğim çok üzüldüm cnm benim yaa hem yorgunluk hem seni üzmüşlerklava: bebişini düşün cnm iyice bir dinlen
arkadaşlar artık zor zamanlardayız hemen hemen hergün şikayetlerimiz olacaktır fazla yürümek fazla çalışmak hemen etkiliyor enerjimiz artık yalnızca bize ait değil bebişlerimizde alıyor bizden, bunları düşünürsek ewet eskisi gibi rahat değiliz ve ona görede hareket etmeliyiz kendimiziden önce bebişyerimseniben
nihancığım senin adına çok sevindim cnmm içine sindiyse dr hayırlısı olsun bitanem.. senin zilliyi yerim ben büyümüş maşallah cnmm yaa
hepinizi öpüyorum kızlarrr eve erken kaçtım bugün yemek yapmaya gidiyorum gelirim yine Şeniz
Ya kızlar çok merak ediyorumda bebeğin akciger gelişimini kontrol etmek için bir test yapılıyormuş.6- 7 aylıkken.. sıvı önegi alınıyormuş..bu dogru bir bilgimi?her hamile yaptırıyormu?bilen varsa yazabilirmi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?