2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senin takvim görünmüyor petunya...sseninde oglişin mi olacak ne güzel allah bir nefeste çıkarmayı sağlıklı sorunsuz yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.. :)burda böyle diyorlar.
benim dr. 17 agustos dedi doguma seninki ne zaman,hangi testleri yaptırdın petunya bugüne kadar ..
bende de hep acaba eksik yapılmayan bişey varmı bebişimle ilgili diye kaygılanıyorum sürekli.

elvincim çok sevindim canımyaaa... en sonunda gönlüne göre verdi allah desene...yerim ben o bir haftada 150 gr alan cadı yı annesiii Şeniz

sizzlerede selamlar kızlar..kordosentezi şimdi senden duydumm panikatakcım
bende bilmiyorumki tam olarak amniyo sıvısından öörnek alınıyormuş.her hamile yaptırıyormudur acaba ?

aramıza hoşgeldin cnmm a.s. sağlıklı doğumlar nasip etsin allahımm :1hug: benim bildiğim kadarı ile anne karnından sıvı yalnızca amiosentezde alınıyorki akciğeri gelişimi ile ilgili olarak hiç duymadım açıkçası :uhm:

walla ne güzel senin adına sevindim cnm herkeze aynı karışımı kesinlikle verilmiyor ama bu haksızlık di mi hastanesine göre değişiyor sanırım uyuz hemşireler :mymeka:

meraba wrose, hoşbulduk. banada kuzenim söyledi böyle bir test varmış yaptır demiştide.. o yanılıyor o zaman..
kızlar 2. tetanoz aşısı yaptırmak şartmıymış.ilkini ben 24 haftalıkken yaptırdım. 2. yaptırssammı acaba
gereksiz gibi geliyor bana ...

birincisini vurulduysan devam et bence üç kez vuruluyormuşsun cnm.. ben hiç başlamadım :1rolleyes:

sizzlerede selamlar kızlar..kordosentezi şimdi senden duydumm panikatakcım
bende bilmiyorumki tam olarak amniyo sıvısından öörnek alınıyormuş.her hamile yaptırıyormudur acaba ?

merhaba kızlar bende yeni geldim kurstan biraz dinlendim ancak nete irebildim. dina aramıza hoşgeldin. benim kızımda 21 haftalıkken dopplerde akciğerinde kist çıktı oyüzden benden su alındı aminosentez yapıldı bu kistin genetik olup olmadıgı araştırldı ( allaha şükür temiz çıktı yani genetik deilmiş) ikili ,üçlü testte yada daha sonra bulunan bi sorun yoksa amniosentez her hamileye yapılmıyor .

ben 2.dozuda yaptırdım canımsen yine doktoruna sor

birincisini vurulduysan devam et bence üç kez vuruluyormuşsun cnm.. ben hiç başlamadım :1rolleyes:

ben 2.yaptırdım bide kasımda yaptırıcam.:uhm:

geçmiş olsun cnmm.. ben dr ile görüştüm olmadım aşı gerekli görmedi zaten iğneyi sevmiyorum :dilcikar:

ban doktor yaptır dedi. ne kadar önemli bende bilmiyorumsırnaşık şey

bende sevmiyodum cnm iğneyi ama artık alıştım kan aldırmaktan aşı olmaktan:roflol:

ama acıyoo birasss

Son düzenleme:
benim dr um da tetanoz aşısını yaptıma demişti dogum ypacagım hastane belliydi ortamıda steril oldugu için yaptırmana gerek yok demişti ancak kızımın saglık problemi ortaya çıkınca erken dogum riski ve dogduktan sonra ameliyat ihtimaline karşı yaptırmamı söyledi bende 24 haftalkken yaptırdım haftaya 2. dozu yaptıracagıımm..

Kendi doktorum 28 haftada dedi, bakalım 29 unda gidicem o zaman iyice sorarım. Odasını aldınızmı minik kızının?

canım , aslında daha önce bir yerde beğenmiştik, ama sonra şurayada baksaydık dememek için gezdik, biraz daha, şu an model renk hepsi net, gidip sipariş etmesi kaldı, onun için Haziran girsin diyoruz, ne olur ne olmaz

kıslar ben şimdilik çıkıyorum yemeğimi yedim biraz yürüyüş yapıcaz eşimle:asigim:

artık düzenli yürümemiz lazım:icecream:

sizi ve miniklerinizi öptüm grşz

geçmişolsun çok sevindim normal çıkmasına :teytey::teytey:

unvere teşekür ederim verdiğin bilgiler için..şeker testi bi kere yapılıyor degilmi.? ben geçen ay yaptırdım. doktor bişey demedi.sorun olsaa sööylerdi heralde.down sendrom testide iyi çıktı..benim dr.biraz cins test sonuçlarına bakıyor ayrıntılı yorum getirmiyor hiç. bişey varsa söylüyor..sadecce kansızlık var bende..kan degerlerim çok düşük.demir ilacı içiyorum. dr.um bunun dışında bir vitamin ilaç filan vermedi.hamilelerin hepssi extra vitamin ilaccına gerek duyuyorlarmı acaba kızlar

süperrr ya, nihayet iiçine sinmiş, tebrik ederim, ben senin prensesinin o minicik ayaklarını yerimmnaniknanik,, ohh hanımefendinin keyfine bak sen. bence o da çok sevmiş doktor teyzesini , kilomuzda yerindee, oyy yavrummm
benimki biraz huysuzdu bugün, geldim eve uzandım, ancak rahatladım,:teytey:

rica edeim canım. her doktor farklı şeyler söylüyo benim dr 28 haftalıkken şeker testni yapırmamı söyledi .ilaç olarakda bana 4 aylıkken hiç test yapmadan demir,magnezyum( krampları önlemek için), b vitamini verdi bide ilk hamile oldugumu öğrendiğimden beri baştan babyprin kllanıyodum şuan bulamadıgım için onunla aynı degerde olan ecoprin kullanıyorum( ecoprinde kanı sulandırıyo bebeğin beslenmesini kolaylaştırıyo) haftaya kan degerlerime bakılacak duruma göre ilaçlardan belki kesebilir. ama dediğm gibi her dr farklı söylüyo sen yinede kendi dr dediklerini dikkate al..

öncelikle aramıza hoşgeldin canım şeker testtinde problem yoksa bidaha yaptırmıyosunyerimseniben ben de benim cogu arkadaşımda kullanıyo vitamin ilacını dr gerek görmemişte olabilir sen sor yinede:teselli::teselli:

Hoşgeldin aramıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…