ŞU AN DA SİTEDE ONLİNE OLAN ANNELERE SELAMLAR... BENDE AGUSTOS ANNESİYİM,SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM SİZLERİN GRUP OLUŞTURDUGUNUZU GÖRÜNCE ARANIZA KATILMAK İSTEDİM..
SAYFANIN ENBAŞINDAN EN SONUNA YAZILANLARIN GENELİNE BAKMAYA ÇALIŞTIM..NE GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMIŞSINIZ...BİRBİRİNİZE DESTEK OLMANIZ SAMİMİYETİNİZ GÖZDEN KAÇMIYOR..ETKİLENDİM ...BU PAYLAŞIMIN İÇİNDE BENDE OLMAK İSTERİM..MERAK ETTİGİM ÖGRENMEK İSTEDİGİM O KADAR ÇOK ŞEY VARKİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
..
hoşgeldin DİNAyerimseniben
nasılsınız kıslar.bende 2.tetanoz aşımı oldum bugün
arkadaşlar drdan sonra arkadaşıma gitmiştim şimdi geldimm. elvincimmm bebişini görmüşsün maşallahiyiymiş çok sevindimm. nuraycımm ya bilmiyorum ama yalnız gitmeyecektim komşuma söyledim işi varmış eşim çalışıyor başkada kimsem yok yalnız başıma gittim korkarak yanımda limon götürmüştüm drum söylemişti birde su götürmüştüm kız karışımı şişeye yapmış bunu için dedi ilk başta çekinerek baktım tadına ama sonraa aa dedim çok güzelmiş limonata gibi bana kötü gelmedi tadı kendimde gayet iyi durumdaydımm canımm belki bünyedendir diyecegim ama ben pek nazlıyımdırda kardeşimde uyarmıştı ablaa çokk kötü diye ama olmadı :dance:
sizzlerede selamlar kızlar..kordosentezi şimdi senden duydumm panikatakcım
bende bilmiyorumki tam olarak amniyo sıvısından öörnek alınıyormuş.her hamile yaptırıyormudur acaba ?
meraba wrose, hoşbulduk. banada kuzenim söyledi böyle bir test varmış yaptır demiştide.. o yanılıyor o zaman..
kızlar 2. tetanoz aşısı yaptırmak şartmıymış.ilkini ben 24 haftalıkken yaptırdım. 2. yaptırssammı acaba
gereksiz gibi geliyor bana ...
birincisini vurulduysan devam et bence üç kez vuruluyormuşsun cnm.. ben hiç başlamadım :1rolleyes:
geçmiş olsun cnmm.. ben dr ile görüştüm olmadım aşı gerekli görmedi zaten iğneyi sevmiyorum :dilcikar:
Kendi doktorum 28 haftada dedi, bakalım 29 unda gidicem o zaman iyice sorarım. Odasını aldınızmı minik kızının?
merhabaa güzel anneler benim bugün şeker yüklemem vardı drdan çıkıp arkadaşıma geldimm. şeker yüklemem 135 çıktı dr iyi dedi normal sınırlar içinde sanırım tahlil sonucundan okudugum kadarıyla. bugün kimsecikler yok sanırım umarım herkes bebişleriyle iyi ve saglıklıdır. sanemcimm nasılsınızz bebişle.herkese iyi günlerr.
slm güsel annelerrrrrrrrrrrrrrrr :))) artık çok rahatım nihayet doktora içim sindi ve doğum yapacağım hastane belli oldu :dance:
öğlende geldim doktordan ve bir şeyler atıştırıp hemen sizle paylaşayım istedim.
üsküdar da özel hospital turk hastanesi.kuzenimin doktoruna gittim,bayan doktor ama çok şeker,ilgili.usg de baya baktık kızıma :) herşeyi iyi,bir bacağını rahim duvarına dayamıştı diğerini ise ağzına kadar götürmüştü :) neredeyse ağzına sokacak cadı!! lülülülülülü kemikleri,kalbi,kafası,yüzü herşeyine baktı.minicik bir burnu var kızımın :) geçen hafta 1kg idi. bugün ise 1,150 kg olmuş :))) bu hafta şeker yüklemesi yaptırıcam.
sizler nasılsınız,yeğenlerim nsl cnm arkadaşlarım?? :teytey:
unvere teşekür ederim verdiğin bilgiler için..şeker testi bi kere yapılıyor degilmi.? ben geçen ay yaptırdım. doktor bişey demedi.sorun olsaa sööylerdi heralde.down sendrom testide iyi çıktı..benim dr.biraz cins test sonuçlarına bakıyor ayrıntılı yorum getirmiyor hiç. bişey varsa söylüyor..sadecce kansızlık var bende..kan degerlerim çok düşük.demir ilacı içiyorum. dr.um bunun dışında bir vitamin ilaç filan vermedi.hamilelerin hepssi extra vitamin ilaccına gerek duyuyorlarmı acaba kızlar
ŞU AN DA SİTEDE ONLİNE OLAN ANNELERE SELAMLAR... BENDE AGUSTOS ANNESİYİM,SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM SİZLERİN GRUP OLUŞTURDUGUNUZU GÖRÜNCE ARANIZA KATILMAK İSTEDİM..
SAYFANIN ENBAŞINDAN EN SONUNA YAZILANLARIN GENELİNE BAKMAYA ÇALIŞTIM..NE GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMIŞSINIZ...BİRBİRİNİZE DESTEK OLMANIZ SAMİMİYETİNİZ GÖZDEN KAÇMIYOR..ETKİLENDİM ...BU PAYLAŞIMIN İÇİNDE BENDE OLMAK İSTERİM..MERAK ETTİGİM ÖGRENMEK İSTEDİGİM O KADAR ÇOK ŞEY VARKİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?