ya evet herkes farklı şeyler söyleyince insanın kafası karışıyor..babyprin asspirin yerine mi geçiyor. ben ilk aylar folikpluss kullaanmıştım.başka vitamine gereksinim olsa doktor söylerdi heralde..sizlerde benim kadar endişeli doktorlara karşı şüphelimisiniz kızlar
ben bu zamana kadar birsürü dr degiştirdim son gittimede ısınmadım karar veremiyorum halbuki güzel ilgileniyor Çok üzgünüm çoook sanırım ben bayan dr lerle anlaşamıyorum:dance:
kızlar bu bebe takvimini naıl yapıyorsunuz
kızlar mesajlarınızı geç okudugum için geç cevaap yazıyorum.daha çözemedim buraya yazzı yazma işini..sitede avanak apti gibi dolaşıp duruyomsırnaşık şey
:uhm:bi mesaj yazıyorum.yarım saat bekliyorum cevap yazan yok sanıyorum..gelişmiş mesaj yaza tıklayınca görüyorum yazılanları.. neyse ögrenirim bugün yarın..
unvere,darkelf, kezbancay hepinize teşekkürler..bide ben ugraşayım şu takvim işiyle..
kezbancay aynıymışız evet,yemegini ye de konuşalım canım..bebişlerimizin kilosu filan aynımı acaba degerlendirme yapalım.
dark elf dr. bana demir hapı ve folik assit yazıyor sadecce..bunların dışında başka bir vitaminde alıyormu yani hamileler..''elevtit''i bi sorayım bende dr.uma
yaaaa niye ben gelince kimseler olmuyoooo nerdesinizzz
:sm_confused:
bende bugün 28+3 üm bebişim cns ısrarla göstrmioo yani öğrenemedik bizim burda öle çok gelişmiş ultrason yok maalesef:1no2:
:dilcikar:yani ne varsa onunla yetiniyoruz
biz yemeğimizi yedik bulaşıklar bile aradan çıktı .. benim çocuklar beni pc nin başında bırakmıyoki ya dersleri oluyo yada oyun oynuyolar birazda ondan oluyo sanırım ama sürekli yazılanları okuyorum:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?