2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya evet herkes farklı şeyler söyleyince insanın kafası karışıyor..babyprin asspirin yerine mi geçiyor. ben ilk aylar folikpluss kullaanmıştım.başka vitamine gereksinim olsa doktor söylerdi heralde..sizlerde benim kadar endişeli doktorlara karşı şüphelimisiniz kızlar

ben bu zamana kadar birsürü dr degiştirdim son gittimede ısınmadım karar veremiyorum halbuki güzel ilgileniyor Çok üzgünüm çoook sanırım ben bayan dr lerle anlaşamıyorum:dance:

ben bu zamana kadar birsürü dr degiştirdim son gittimede ısınmadım karar veremiyorum halbuki güzel ilgileniyor Çok üzgünüm çoook sanırım ben bayan dr lerle anlaşamıyorum:dance:

a.sbende 3 doktor degiştirdim.çok evhamlıyım ben ya ne olacak böyle..doktorlar ilgili olsa bile bana sanki bişeyler eksik gibi geliyor..

kızlar bu bebe takvimini naıl yapıyorsunuz

canım tickerfactory.com a gir ilk önce bi fon seç sonra next ti tıkla bi simge seç yine next en sonda üstteki tarih kısmına dogum tarihini yaz yine next e tıkla html ile başlayan adresi kontrol panelinden dogum takip çizelegesine kopyala bu kadar umarım yapabilirsin

wrose , bana doktorum hiç 2. tetanoz aşısındanda bahsetmedi neden acaba :uhm:

dinacığım, benim bildiğim her hamileye veriliyor vitamin ben 'elevtit' kullanıyorum, içlerinde iyisi bu imiş. emzirdiğin sürecede kullanıyorsun, birde magnezyum kullanıyorum, folikasit kullanılmaması gebeliklerde santral sinir sisteminde bazı anormalliklere yol açabilir, bebeğin sinir sisteminin ve omurliğin gelişiminde tartışılmaz bqir etkisi var. muhakkak ilk aylarda hatta 4 ay gebelik öncesi kullanılmalı. gerçi zaten kullanmışsınn. :smiley-cool:

a.s.herkese iyi akşamlar güzel annişleeeer.
bu gün pek uğrayamadım neler neler kaçırmışım.

:hooray:aslıcıım geçmişolsun test sonucun iyi çıkmış.ben size bu foruma 1 şekerli yeter demedim miyerimseniben

a.s.dina arkadaşımız yeni katılmış aramıza hoşgeldin dinacım. seninle aynıyız bende 27+2deyim. takvim için adres yazıcam. ama şimdi yemek saatim sonra yazarım petunyacıım sende alırsın burdan. birde bebişlerin akciğer geliştirici iğne yapılıcak bana ama testinden bahsetmedi dr um.

nihanım haydi gözün aydın dr bulmuşsun çoooooook sevindim. minik elvinimiz 1.150 olmuş maaşallah kızıma

hatırlayamadıklarım varsa affola sonra bakıcaam yine yazılanlara
bu arada özgeeeeee nasıl oldun canımcıım? merak ettim seni. iyisindir inşallah.

kızlar mesajlarınızı geç okudugum için geç cevaap yazıyorum.daha çözemedim buraya yazzı yazma işini..sitede avanak apti gibi dolaşıp duruyomsırnaşık şey
:uhm:bi mesaj yazıyorum.yarım saat bekliyorum cevap yazan yok sanıyorum..gelişmiş mesaj yaza tıklayınca görüyorum yazılanları.. neyse ögrenirim bugün yarın..

unvere,darkelf, kezbancay hepinize teşekkürler..bide ben ugraşayım şu takvim işiyle..
kezbancay aynıymışız evet,yemegini ye de konuşalım canım..bebişlerimizin kilosu filan aynımı acaba degerlendirme yapalım.

dark elf dr. bana demir hapı ve folik assit yazıyor sadecce..bunların dışında başka bir vitaminde alıyormu yani hamileler..''elevtit''i bi sorayım bende dr.uma

şutarafagittiii akşmlar kızlarr nabersiniz dina sende hoş geldin canımcım bende elevit ve ferplex diye bi ilaç kullanıyorum bu benim 3.cü hamileliğim .bu ferplex tek dozluk cam şişede şurup gibi demir ve folik asit içeriyo kan hücrelerim düşükmüş onun için kullanıyorum bede ilk başlarda araştırdım elevit şu anki en iyi hamiş vitaminiymiş canım

dinacığım ben uzanmış tv izliyorum , lap top yanımda, arada bir bakıyorum ablayacağın ekrana :) aama görüğümdede hemen yazıyorum,
bence sor doktoruna, megadyn falanda var vtamin olarak, sen doktoruna sor , magnzymu suda eriyen olarak alıyorum, doktorum vitamini hiç ihmal emiyor, arada kendin alsanda zararı yok, emzirdiğin süreçtede kullanacsın dedi.
bi danış doktoruna,
ben bugün tam 29 haftalık hamileyim, baby ne kadar ldu 2-3 hafta sonra öğrenecem, 27+3 iken 935 gr idi :smiley-cool: seninki ne durumda

bende bugün 28+3 üm bebişim cns ısrarla göstrmioo yani öğrenemedik bizim burda öle çok gelişmiş ultrason yok maalesef:1no2:
:dilcikar:yani ne varsa onunla yetiniyoruz

biz yemeğimizi yedik bulaşıklar bile aradan çıktı .. benim çocuklar beni pc nin başında bırakmıyoki ya dersleri oluyo yada oyun oynuyolar birazda ondan oluyo sanırım ama sürekli yazılanları okuyorum:teytey:

haaaa bide bende yeni öğenmişim yazmayı valla önceden yazıyodum ya gelmiyodu yada sürekli giriş yapmam gerekiyoduu hımmmm ... şimdi çözdüm geç oldu sanırım biraz:tomato:

olan teknoloji yi kullanıyorum canım çok şükür her şey yolunda ama bilmeyide çokkk istiyorum cns hiç farketmiyo benim zaten 11 yaşında oğlum 8 yaşında çok cadı bir kızım var yeterki sağlıklı olsun ama ... işte bişeyler alırken çok ortada kalıyorum neyse şunun şurasında ne kaldıkii:asigim:

ağustos anneleri doğumlardan sonra bir yere kaybolmayın aşırı kilo alanlar ve vermek isteyenlerle bir süre sonra diyete başlayalım tabiki kabul ederseniz.emzireceğimiz için hemen olmaz belki ama biraz zaman geçsin olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…