2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlarr çok teşekkürler. kezbancımm sende atlattın güzelimm. dina arkadaşım aramıza hoşgeldinn.

aslıcım haklısın allaha şükür atlattım. ama inşallah kimsede çıkmaz. çok zor gerçekten...

oooh maaşallah kilo verme çalışmaları şimdiden başladımı? zaten minikler bir yandan sıcaklar bir yandan kilo veririz gibi geliyor bana... hele ben iki canavarla geceleri uykusuzluktan veririm herhalde.

neyse şimdiden bol bol uyuyorum.haydi size iyi geceler, minik yeğenlerime de öpücükler...

kezbancığm fidan olacağız yine :) azimliyiz :)
sen bizden önce veriirsin .:) iyi geceler , sana , oğluşuna ve kızçene tatlı ruyalar :1closedeyes:

bizimkiler akrobatik hareketler yapıyor içerde cnm :)
evt dr ve hastane işi tamamlanınca içim rahatladı. ben de bu hafta yüklemeyi yaptırıp,haftaya sonucu götürücem. sonrasında 1 ay sonra muayene olacakmışız.ben de tetanoz aşısı olmadım,olmıcam da..

amin cnmcım.hastane bir yere kadar ama doktor çok önemli benim için. ben de rahatladım walla... evt şimdi gece belki biraz serinler dedim ama hala aynı sıcaklık devam ediyo..yandık bu yaz kafamçokkarıştı
sen ne zaman gideceksin kontrole cnm?

nuraycım aslıcım darkcım sanemcim teşekkürler canlarım rahatladım walla dr işi olunca.

aslıcım şeker yüklemenin iyi geçmesine sevindim.sonuç ne zaman alacaksın?

yelizcim diyet meselesine ben de takmış durumdayım.bebişlerimiz büyüsün biraz derhal en eski halime dönmeyi istiyorum :))

dinacım aramıza hoşgeldin cnmcım,hayırlı doğum nasip etsin Allah,sağlıkla al bebişini kucağına :)
ben de akciğerlerle ilgili bir test duymadım. vitamin meselesini de mutlaka sor druna cnm.
ben vitamin,demir hapı ve suda eriyen kalsiyum kullanıyorum. bende de kansızlık çıkmıştı.kalsiyuma da bir hafta önce başladık cnm.

kezboşum saol birtanem :) ii oldu gerçekten bu işin olması,anadolu yakasındaki annelerin kalabalık olmasını kıskandım ben de o yakada doğum yapıcam naniknanik

yeğenlerim nasıl bu arada? ısmarladın mı verdiğim siteden beğendiklerini?

bu aralar erken yatmaya başladın??
tatlı rüyalar cnmcım Şeniz

tatlı rüyalar hepinize miniklerim ve en güzel ağustos anneleri okumaya çalıştım yazdıklarınızı
dina hoşgeldin..kızlar diğer ayrıntılara yarın girerim psikolojim ve bedenim çok yorgun..sonra anlatırım hepinizi öptüm canlarım..

cnm iyi misin noldu?kötü bir şey yok umarım a.s.

nihancım aslında hamiş olarak iyiyim ama biraz problemlerim var..ve çok mutsuz oldum bazı şeylerden çok üzüldüm..onun etkileri var..yarın anlatırım biraz..şimdi uykuya gidiyorum..çok öptüm seni ve fındık kurdunu..

:1closedeyes:Güzel Anneler ve melek bebişleri , iyi geceler ve tatlı ruyalar diliyorum, benim çok uykum gedi, malum yarın işte var :
yarın görüşürüz yineeeeeeeee

tamam birtanem olmazsa öteki tarafta buluşuruz eğer girebilirsen,çok merak ettim seni. yarın görüşürüz cnm..iyi uykular :asigim:

Günaydin Kislar Nasilsiniz Bakalim Sicaklar Başladi Ben çok Bunaliyorum Bol Bol Sivi Tüketmemiz Gerekirmiş Sicaklarda Erken Doğum Riskini Azaltmak Için Sicaklarda Rahim Kasilip Erken Doğuma Sebebeiyet Verebilirmiş Gazetede Okudum Dikkat Edelim Kendimize Güzel Annişler.dün çok Yoğun Bir Gün Geçirdim Akşamda Resmen Bayildim Kaldim Kizlar Giremedim Dün Hiç Foruma Ama Sabah şöyle Bi Baktim Herşey Yolunda Sevindim.a.s.

tüm güzel annelere günaydınlar.pazartesi günü doktorumla ilk defa doğumu konuştuk ve doktorum bana sezeryanı tavsiye etti nedenki biraz moralim bozulmadı değil.böyle diyeceğinide hiç beklemiyodum senin için ve bebeğin için en iyisi bence sezeryan dedi benim karımda sezeryan oldu dedi kötü olsa ben yaptırırmıydım dedi.kafam karıştı birde ben hep 8.8.de doğmasını istiyodum bebeğimin tamam dedi o güne hemen yazalım seni demezmi:bbo: ben epiduralli normal istiyodum şimdi sezeryan olsun diyince doktorum kafam çok karıştı.ne yapsamki.doktorumada son derece güveniyorum aslında

günaydın tüm anne adayları,
Dinacım amin inşallah cümlemize diyorum. benim doğumum 15 ağustosta kısmet olursa. Canım senin yaşadığın kaygılar hep bende de var. Ben şimdiye kadar 2 li 3 lü test, doppler, ve şeker yüklemesi yaptırdım. Onun dışında hemen hemen her ay rutin kan tahlillerim yapılıyor. ilk 3 ay folik asit kullandım. 3 aydan sonra megadin ve ferrum fort alıyorum. Tetanoz aşılarımı yaptırdım 2 dozunu da diğer dozlarıda günü geldiğinde tamamlayacağım. Benim oğlum 26+3 haftalıkken 1 kilo 22 gramdı. Benimde şekerim yüksek çıktı perhiz yapıyorum onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…