ağustos anneleri doğumlardan sonra bir yere kaybolmayın aşırı kilo alanlar ve vermek isteyenlerle bir süre sonra diyete başlayalım tabiki kabul ederseniz.emzireceğimiz için hemen olmaz belki ama biraz zaman geçsin olurmu.
aslıcım haklısın allaha şükür atlattım. ama inşallah kimsede çıkmaz. çok zor gerçekten...
oooh maaşallah kilo verme çalışmaları şimdiden başladımı? zaten minikler bir yandan sıcaklar bir yandan kilo veririz gibi geliyor bana... hele ben iki canavarla geceleri uykusuzluktan veririm herhalde.
neyse şimdiden bol bol uyuyorum.haydi size iyi geceler, minik yeğenlerime de öpücükler...
Elvincim karar verebilmene cok sevindim. Bu cok önemli gerçekten.
Gecen hafta ultrasonda oglumda iki bacagını kafasına uzatmıstı komik bebişler bunlar.
bu hafta ben de seker yuklemesi yaptıracagım. Haftayada kontrolum var yine.
Tetanoz asısını yaptırmamaya karar verdim ben. Doktorum bana bırakmıstı bu kararı.
sonunda gönlüne göre doktor bulmana sevindim canım allah verdiğin kararda pişman etmesin hiçbirimizi inş. birtek onlara güveniyoruz çünkü bebişinde ne güzel kilo almış siz böyle dedikçe bende merak ediyorum prensesimi kaç kilo oldu acaba tamda zamanında eve gelmişsin dışarısı felaket sıcak
Elvincim maşallah bebişine ne güzel kilo almış Bende çok merak ediyorum benimkini, 29 unda kontrolümüz var, inşallah o zaman bende öğreneyim kilosunu. 23+4 haftalıkken 650 gr dı. Bakalım ne çıkacak, iple çekiyorum kontrolü
annesi seninki de tocaman olmuştur :)
maşallah tüm bebişlerimize :teytey:
tatlı rüyalar hepinize miniklerim ve en güzel ağustos anneleri okumaya çalıştım yazdıklarınızı
dina hoşgeldin..kızlar diğer ayrıntılara yarın girerim psikolojim ve bedenim çok yorgun..sonra anlatırım hepinizi öptüm canlarım..
nihancım aslında hamiş olarak iyiyim ama biraz problemlerim var..ve çok mutsuz oldum bazı şeylerden çok üzüldüm..onun etkileri var..yarın anlatırım biraz..şimdi uykuya gidiyorum..çok öptüm seni ve fındık kurdunu..
senin takvim görünmüyor petunya...sseninde oglişin mi olacak ne güzel allah bir nefeste çıkarmayı sağlıklı sorunsuz yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.. :)burda böyle diyorlar.
benim dr. 17 agustos dedi doguma seninki ne zaman,hangi testleri yaptırdın petunya bugüne kadar ..
bende de hep acaba eksik yapılmayan bişey varmı bebişimle ilgili diye kaygılanıyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?