2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııııııın ağustos anneleri ve bebekleri.

elvincim o siteden spariş verdim bu hafta en geç cuma gelir herhalde gelsin paylaşırım sizinle, erken yatıyorum çünkü sabah erken kalkmam lazım artık malum saatle yemek yiyor kan alıyorum ya. erken kalkıyorum gece de dayanamıyorum uykusuzluğa. biz senle böyle iletilerle görüşürüz anacııııım.Şeniz

mehtapcıım sen tarih istedin diye mi dr un sezeryan dedi acaba:uhm:. dr lara kolay geliyor sezeryan ve onu öneriyorlar.ben de sezeryan isterim ama sen normal istiyorsan dr unla bir konuş bence.

aylinim haklısın sıcaklar bizi zorluyor. bol su içmemek inkansız tabiii wc molaları da 2 kat sıklaştı:çok üzgünüm:

özgeciim sakın kendini bir şey için üzme değmeeeeeeez. bu hayatta bize muhtaç olan miniciklerimiz var onlarda huzurlu büyüsün

Günaydınn Sevgili Annelerrr , Günaydın Minicik yavrularımız
Güne Güzel başladık, uykularımızı aldık umarım, ben bu sabah son 3 güne nazaran Çivi gibiyim kızımda öyle maşallah son yarım saattir, oynuyor karnımda, işe Konsantre olamıyorum, onunla konuşmak istiyorum, ama Ortam kalabalık yapamıyorum

Mehtap canım yaaaaa, üzülme, bende Normal istiyorum ama bakalım, Doktorum neyi uygun görürse öyle olacak, bebişimiz ve bizim için en uygun nasıl görürse öyle olacak. türkiyede Doktorlar genelde Sezeryana aldığından bu durum Doktorlarada Önyargılı yaklaşmamıza sebep oluor, olsun, güveneceğiz Doktorlarımıza, seninki iyi hemen karar vermiş, ben 27. Haftada muayenede sordum ne olur Sezeryanmı normal mi diye, ' Bi Fal açayım ' dedi sırnaşık şey , henüz buna karar vermek için erken, senin ve bebeğin durumuna göre karar vermemiz gerekecek dedi. ben Doktorumu çok seviyorum, ve ona çok güveniyorum, ne derse o olacak :dance:

petunyacıım maaşallah senin oğluşuna koooooocaman olmuş. şekerini ölçüyormusun canımcıım. ben her gün ölçüyorum açlık üst sınırda tokluk normal çıkıyor. bu seviyeyi korumaya çalışıyorum

ooyyy oyy maaşallah kızına kıpır kıpır hıı yaramaz hep böyle hareketli olsalar ne iyi diimi

günaydın arkadaşlarrr a.s.
güzel bir gün diliyorum herkeze ... aylinciğim şimdiden bunaldım ben çok sıcaklar basıyor bana bol bol su içiyorum ama allah yardımcımız olsun kızlarrr tatlicadiarzu
hepinizi öptümm canlarımm bebişleride kendinizede iyi bakın :icecream:

kezbancaycım senin kadar sık ölçmüyorum bu sabah tokluk ölçtüm 120 çıktı dün akşam tokluk 124 çıktı. önceki gün akşam 109 tokluk çıktı çok canım çektiği için dondurma yedim sonra korkumdan ölçmedim yükselmiştir diye.İşyerine de getirdim öğlen hem açlık hem tokluk ölçücem. sanırım tokluk 140 a kadar normal değilmi canım. Senin şekerinin de düzene girdiğine çok sevindim canım.

kezbancay 2 gündür şu takvimden yapmaya çalışıyorum ama olmuyor şimdi senin siteden deniyorum ama o da sanki oğlum doğmuş gibi tarih yazıyor soldaki hangi menüye gelmemiz gerekiyor hamilelik takvimi için

ooyyy oyy maaşallah kızına kıpır kıpır hıı yaramaz hep böyle hareketli olsalar ne iyi diimi

Kezbancığım,
benimki yalnız ya Annesine şımarıyor, seninkiler ne Güzel birbirleriyle Vakit geçiriyorlar, oyyy Yerim onları benn.
keşke hep hareketli olsa, çünkü bazen Harketsizliğinden korkuyorum, acaba bişey mi oldu diye, hareket edene kadar içim rahat olmuyor :çok üzgünüm:

senin daha iyi benden tokluklarımız aynı sayılır. benim açlık 95-100 civarında seyrediyor işte. vallahi ben korkudan dondurma da yiyemiyorum aslında hiç dayanamazdım dondurmaya ama:icecream: aaaah ah 2-3 ay sonra yerim artık

günaydınnnnnnnnnn en güzel anneler ve en tatlı bebişleria.s.
herşeyi sil baştan yaptım bu sabah...napalım insanlar her zaman merhametli ve insancıl olamaz kii...allah bizim çocuklarımıza versin bu duyguları.hayırlı evlatlar nasip etsin..
şeker ölçümleri nasıl gidiyor biraz okudum fena değil gibi ama ayrıntıları bilmiyorum..iyisiniz değil mi kızlar..?
ben de bacak kasılmaları başladı sonunda:çok üzgünüm:ama magnezyum kalsiyum takviyesi alacağım..
bir de belimde iki taraflı damar çekilmesi vardı ya siyatikmiş ve dinlenmem gerekiyormuş yoksa bel fıtığına dönüyormuş sonra..aman dikkat kızlar sizde dikkat edin..:sm_confused:
göğsümse hala sancıyor bende fibrokistler vardı göğsümde belki onların etkisidir..aşağı eğilince ve ani bi durumda sancıyor doktoruma gidince bunu söyleyeceğim..
hepinizi özledim ve çok öptümŞenizilginize ayrıca teşekkür ederim arkadaşlarımmmmmmmŞeniz

canım geçmiş olsun sen de de yok yok maaşallah.şaka bir yana iyi bak arkadaşım kendine yat dinlen dinlenmen gerekiyorsa kimseyi de umursama keyfine bak.Şeniz

kezbancay 2 gündür şu takvimden yapmaya çalışıyorum ama olmuyor şimdi senin siteden deniyorum ama o da sanki oğlum doğmuş gibi tarih yazıyor soldaki hangi menüye gelmemiz gerekiyor hamilelik takvimi için

petunyacıım ben sana hazırlıyayımmı takvimini ayın kaçında doğacak bebiş.

hay allah.noldu sana böyle.nazarmı değdi canım ya.çokkk geçmiş olsun.hamileyiz.çok stres yapmayalım rahatsızlıklarımızı, yoksa daha kötü hissediyoruz kendimizi.büyük geçmiş olsun canım.dr'unla konuş tüm bunları.ihmal etme.büyük geçmiş olsun canım

http://bd.lilypie.com/JdWKp3.png

dina cııım bu da senin takvimin. kontrol paneline gel. detay bilgilerimi düzenle yi aç en altta kilo doğum takip gibi bişii yazıyor oraya bu linki kopyala. kolaygelsin canımcıım.güzelliklerle ilerlesin takvimin.

Son düzenleyen: Moderatör:
gnydn güsel anneler ve miniklerim
çok sıcak bir güne uyandık hepimiz,ben yataktan çıkamadım sıcaktan.vantilatörü çalıştırdım da biraz iyi geldi.

mehtapcım bana da bi ara gittiğim doktorlardan biri sezeryan senin ve bebeğin için iyi olur demişti,canım sıkılmıştı. ama dün gittiğim doktor (nihayet doktorumu buldum :teytey: ) herhangi bir şey demedi.genelde farklı bir durum yoksa doktorlar son zamana kadar belli olmaz diyorlar cnmcım,bozma moralini herşeyin hayırlısı,yeğenimiz sağlıkla gelsin dünyaya
19unda bir arkadaşım doğum yaptı amerikan hastanesinde.dün görmeye gittim,çok şeker bir kızı oldu,3.750 doğdu. ona da normal deniyordu ama 2 hafta önce doktoru açısı dar olduğu için sezeryan demiş. epidural sezeryan yaptı. ağrısı varmış,pek oturamıyor,ayakta kalmak daha iyi oluyo diyo. yürüyo odanın içinde.zaten sezeryanda yürümek iyiymiş kızlar. daha çabuk iyileşiliyormuş. bu arada kızlarının ismini LAL koymuşlar

özgecim cnm çok geçmiş olsun benimde bacak ağrılarım çok,topuklarıma basamıyorum neredeyse. bugün kalktığımda da göğsüme baskı oldu canım acıdı,aklıma hemen sen geldin :) dedim cadı içimde geriniyo mu napıyo :)))
bol bol dinlen birtanem,canını da sıkma olur mu?

Günaydın kızlarrr nasılınız bugün.hava çok sıcak ben bütün pencereli açtım:icecream:

bende iki gecedir rahat uyuyamıyorum bi sağa bi sola:çok üzgünüm:sıcak bide :1shok:

:dance:minikler nasıll öptüm hepsiniii

az kaldı bebişlerimiize kavuşmayaŞenizçok heycanlanıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…