tüm güzel annelere günaydınlar.pazartesi günü doktorumla ilk defa doğumu konuştuk ve doktorum bana sezeryanı tavsiye etti nedenki biraz moralim bozulmadı değil.böyle diyeceğinide hiç beklemiyodum senin için ve bebeğin için en iyisi bence sezeryan dedi benim karımda sezeryan oldu dedi kötü olsa ben yaptırırmıydım dedi.kafam karıştı birde ben hep 8.8.de doğmasını istiyodum bebeğimin tamam dedi o güne hemen yazalım seni demezmi:bbo: ben epiduralli normal istiyodum şimdi sezeryan olsun diyince doktorum kafam çok karıştı.ne yapsamki.doktorumada son derece güveniyorum aslında
Günaydınn Sevgili Annelerrr , Günaydın Minicik yavrularımız
Güne Güzel başladık, uykularımızı aldık umarım, ben bu sabah son 3 güne nazaran Çivi gibiyimkızımda öyle maşallah son yarım saattir, oynuyor karnımda, işe Konsantre olamıyorum, onunla konuşmak istiyorum, ama Ortam kalabalık yapamıyorum
Mehtap canım yaaaaa, üzülme, bende Normal istiyorum ama bakalım, Doktorum neyi uygun görürse öyle olacak, bebişimiz ve bizim için en uygun nasıl görürse öyle olacak. türkiyede Doktorlar genelde Sezeryana aldığından bu durum Doktorlarada Önyargılı yaklaşmamıza sebep oluor, olsun, güveneceğiz Doktorlarımıza, seninki iyi hemen karar vermiş, ben 27. Haftada muayenede sordum ne olur Sezeryanmı normal mi diye, ' Bi Fal açayım ' dedi sırnaşık şey , henüz buna karar vermek için erken, senin ve bebeğin durumuna göre karar vermemiz gerekecek dedi. ben Doktorumu çok seviyorum, ve ona çok güveniyorum, ne derse o olacak :dance:
ooyyy oyy maaşallah kızına kıpır kıpır hııyaramaz hep böyle hareketli olsalar ne iyi diimi
kezbancaycım senin kadar sık ölçmüyorum bu sabah tokluk ölçtüm 120 çıktı dün akşam tokluk 124 çıktı. önceki gün akşam 109 tokluk çıktı çok canım çektiği için dondurma yedim sonra korkumdan ölçmedim yükselmiştir diye.İşyerine de getirdim öğlen hem açlık hem tokluk ölçücem. sanırım tokluk 140 a kadar normal değilmi canım. Senin şekerinin de düzene girdiğine çok sevindim canım.
günaydınnnnnnnnnn en güzel anneler ve en tatlı bebişleria.s.
herşeyi sil baştan yaptım bu sabah...napalım insanlar her zaman merhametli ve insancıl olamaz kii...allah bizim çocuklarımıza versin bu duyguları.hayırlı evlatlar nasip etsin..
şeker ölçümleri nasıl gidiyor biraz okudum fena değil gibi ama ayrıntıları bilmiyorum..iyisiniz değil mi kızlar..?
ben de bacak kasılmaları başladı sonunda:çok üzgünüm:ama magnezyum kalsiyum takviyesi alacağım..
bir de belimde iki taraflı damar çekilmesi vardı ya siyatikmiş ve dinlenmem gerekiyormuş yoksa bel fıtığına dönüyormuş sonra..aman dikkat kızlar sizde dikkat edin..:sm_confused:
göğsümse hala sancıyor bende fibrokistler vardı göğsümde belki onların etkisidir..aşağı eğilince ve ani bi durumda sancıyor doktoruma gidince bunu söyleyeceğim..
hepinizi özledim ve çok öptümŞenizilginize ayrıca teşekkür ederim arkadaşlarımmmmmmmŞeniz
kezbancay 2 gündür şu takvimden yapmaya çalışıyorum ama olmuyor şimdi senin siteden deniyorum ama o da sanki oğlum doğmuş gibi tarih yazıyor soldaki hangi menüye gelmemiz gerekiyor hamilelik takvimi için
günaydınnnnnnnnnn en güzel anneler ve en tatlı bebişleria.s.
herşeyi sil baştan yaptım bu sabah...napalım insanlar her zaman merhametli ve insancıl olamaz kii...allah bizim çocuklarımıza versin bu duyguları.hayırlı evlatlar nasip etsin..
şeker ölçümleri nasıl gidiyor biraz okudum fena değil gibi ama ayrıntıları bilmiyorum..iyisiniz değil mi kızlar..?
ben de bacak kasılmaları başladı sonunda:çok üzgünüm:ama magnezyum kalsiyum takviyesi alacağım..
bir de belimde iki taraflı damar çekilmesi vardı ya siyatikmiş ve dinlenmem gerekiyormuş yoksa bel fıtığına dönüyormuş sonra..aman dikkat kızlar sizde dikkat edin..:sm_confused:
göğsümse hala sancıyor bende fibrokistler vardı göğsümde belki onların etkisidir..aşağı eğilince ve ani bi durumda sancıyor doktoruma gidince bunu söyleyeceğim..
hepinizi özledim ve çok öptümŞenizilginize ayrıca teşekkür ederim arkadaşlarımmmmmmmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?