ay çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
güzelliklerle ilerlesin inşallah takvimin
Günaydın güzel anneler,
Kızlar yaa profil resmimi değiştirmek istedim ama bulamadım nereden değiştirildiğini, bilen varsa beni aydınlatabilirmi?
Dina, aramıza hoşgeldin canım. Benim doktorum bana vitamın hapını kesmemi söyledi, 2 aydır kullanmıyorum. Arada bir al dedi. Şimdi demir hapı ve kalsiyum alıyorum ama ayaklarıma kramp giriyor, sanırım magnezyum eksikliğim de var. Tetanoz aşının ilkini vurulduysan mutlaka diğerini de vurdur. İlkinden 1 ay sonra ikincisini vuruyolar 6 ay sonra üçüncüsü vuruluyor. Ben sağlık ocağına vurdurdum, aşı takvimi verdi bana unutmayım diye.
Dark elfcim bende hep internetten bakıyorum oda takımlarına, temmuzda annemler beni almaya geldiklerinde sitelere gidip alıcaz inşallah. Allahım o günleri göstersin inşallah.
Mehtapbaygus, canım doktorun bir sorun olduğu içinmi sezeryan dedi yoksa öylesinemi? Antalyada nereye gidiyorsun? Bende orada doğum yapacağım inşallah.
Pediastrum çok geçmiş olsun canım, aman bol bol dinlen. Bendede küçükken kuyruk sokumum kırılmış ve yanlış kaynamış ondan dolayı bel fıtığı başlangıcı çıkmıştı, fizik tedavi falan gördüm düzeldim ama şimdi korkuyorum hamilelikte bişey olursa diye, çok şükür şimdilik bişey yok ama ben hiç temizlik falan yapmıyorum evde.
Diğer anneleri de kocaman öpüyorum Şeniz
petuunya ve kezban cım şekerlerinizin kontrol altında olması çok iyi.sanırım herşey yolunda.bu sıcaklardada ufak tefek şeker çıkmaları inmeleri normaldir...malum tam yaz sıcağına denk geldik kafamçokkarıştı allah sağlıkla hamileliği tamamlamamızı nasip eder inş.
Günaydın güzel anneler,
Kızlar yaa profil resmimi değiştirmek istedim ama bulamadım nereden değiştirildiğini, bilen varsa beni aydınlatabilirmi?
Dina, aramıza hoşgeldin canım. Benim doktorum bana vitamın hapını kesmemi söyledi, 2 aydır kullanmıyorum. Arada bir al dedi. Şimdi demir hapı ve kalsiyum alıyorum ama ayaklarıma kramp giriyor, sanırım magnezyum eksikliğim de var. Tetanoz aşının ilkini vurulduysan mutlaka diğerini de vurdur. İlkinden 1 ay sonra ikincisini vuruyolar 6 ay sonra üçüncüsü vuruluyor. Ben sağlık ocağına vurdurdum, aşı takvimi verdi bana unutmayım diye.
Dark elfcim bende hep internetten bakıyorum oda takımlarına, temmuzda annemler beni almaya geldiklerinde sitelere gidip alıcaz inşallah. Allahım o günleri göstersin inşallah.
Mehtapbaygus, canım doktorun bir sorun olduğu içinmi sezeryan dedi yoksa öylesinemi? Antalyada nereye gidiyorsun? Bende orada doğum yapacağım inşallah.
Pediastrum çok geçmiş olsun canım, aman bol bol dinlen. Bendede küçükken kuyruk sokumum kırılmış ve yanlış kaynamış ondan dolayı bel fıtığı başlangıcı çıkmıştı, fizik tedavi falan gördüm düzeldim ama şimdi korkuyorum hamilelikte bişey olursa diye, çok şükür şimdilik bişey yok ama ben hiç temizlik falan yapmıyorum evde.
Diğer anneleri de kocaman öpüyorum Şeniz
Hepinize Ilginiz Için Ayri Ayri Teşekkürler Kizlarbbir Sorun Yokmuş Herşey Gayet Güzel Gidiyo.bilmem Doğumdan Konusurken Ben Keşke 8.8 De Doğsa Bebeğim Diyince Tamam Neden Olmasin O Zaman Yaparsin Doğumu Dedi Bu Konu Açildi Sonra.
Işte Gecen Gün Küçük Bi Bebeği Almak Zorunda Kalmişlar Kadin Normal Olsun Demiş 8 Saat Sanci çekmiş Küçücük Bebeği Bile Zor Aldik Falan Dedi.
Tabi Yinede Sen Bilirsin Dedi Ama Bana Kalirsa Ben Sezeryan öneririm Dedi.bilmiyorumki Kafam çok Karişik Kaç Gündür.gerçi Ikisininde Sonuçta Acisi Olacak.
Ben özelde Bi Doktora Gidiyorum Canim.herhangi Bir Hastanede çalişmiyor.şimdiye Kadar Doktorumdan Yana Hiç Bi Sorun Yaşamamiştim.şimdikide Sorun Değil Ama Sezeryan Ol Bence Falan Demesi Kafami Kariştirdi Acaba Uğraşmak Istemiyomu Gibi Falan Düşündüm
kızlar ben biraz vantilatör karşısında uzanacağım,gelirim gene,sıcaktan dilim damağım kurudu,gözlerim kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?