2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

diğer güsel anneler sizler nasılsınız?

kezboşum iyi günlerde kullansınlar yeğenlerim aldıklarını,sabırsızlıkla bekliyorum cicilerini :) şeker olayının da yolunda gitmesine sevindim cnmcım :dance:

aylincim geldin,içim rahatladı.dün yoktun merak ettim.çok yorma tatlişkom kendini.

diğer anneler bebişler büyümüş maşallah ,tombilik olacak hepsi :teytey:

Günaydın güzel anneler,
Kızlar yaa profil resmimi değiştirmek istedim ama bulamadım nereden değiştirildiğini, bilen varsa beni aydınlatabilirmi?

Dina, aramıza hoşgeldin canım. Benim doktorum bana vitamın hapını kesmemi söyledi, 2 aydır kullanmıyorum. Arada bir al dedi. Şimdi demir hapı ve kalsiyum alıyorum ama ayaklarıma kramp giriyor, sanırım magnezyum eksikliğim de var. Tetanoz aşının ilkini vurulduysan mutlaka diğerini de vurdur. İlkinden 1 ay sonra ikincisini vuruyolar 6 ay sonra üçüncüsü vuruluyor. Ben sağlık ocağına vurdurdum, aşı takvimi verdi bana unutmayım diye.

Dark elfcim bende hep internetten bakıyorum oda takımlarına, temmuzda annemler beni almaya geldiklerinde sitelere gidip alıcaz inşallah. Allahım o günleri göstersin inşallah.

Mehtapbaygus, canım doktorun bir sorun olduğu içinmi sezeryan dedi yoksa öylesinemi? Antalyada nereye gidiyorsun? Bende orada doğum yapacağım inşallah.

Pediastrum çok geçmiş olsun canım, aman bol bol dinlen. Bendede küçükken kuyruk sokumum kırılmış ve yanlış kaynamış ondan dolayı bel fıtığı başlangıcı çıkmıştı, fizik tedavi falan gördüm düzeldim ama şimdi korkuyorum hamilelikte bişey olursa diye, çok şükür şimdilik bişey yok ama ben hiç temizlik falan yapmıyorum evde.

Diğer anneleri de kocaman öpüyorum Şeniz

canımcıım kontrol panelinde ayarlar yazıyor oradan kullanıcı resmi avartar a gel en altta gözat seçeneği var onu tıkla bilgisayarından resim seç, son olarak değişiklikleri kaydet de değişir resmin Şeniz

petuunya ve kezban cım şekerlerinizin kontrol altında olması çok iyi.sanırım herşey yolunda.bu sıcaklardada ufak tefek şeker çıkmaları inmeleri normaldir...malum tam yaz sıcağına denk geldik kafamçokkarıştı allah sağlıkla hamileliği tamamlamamızı nasip eder inş.

amin panikciim inşallah sorunsuz noktalarız hamileliğimizi. narı beyza nın da dediği gibi bunaltıyor sıcaklar. hele 2 gündür dayanılmıyor. allah yardımcımız olsun

gdokur, canım senin asıl adın nedir?
bu arada ben asıl netten beğendiğim odadan bulamadım İstanbulda, imalatı ankarada, yani senin oralarda :) ağırlıklı Beyaz istiyorum, çok bebek vari olmasınki, uzun yıllar kullanabilsin, büyüyünce ek olarak Çalışma masasını vs yaptırır veya alırız
ay bende Profile resmimi koyayım,

Elvinciğim, resmin koyu görünüyor, çok seçemedim, yada ekranımda mı var acaba bişey, evdende check ederim bilahare..

Güzel Anneler, ve Bebişler hepinizi Öpüyorum
Bugün çok mutluyum, kızım kıpır kıpır, ağrılarım hafifledi
Hepinize aynı rahatlığı ve juzuru diliyorum, Klima tepemde olduğundanda acaip efil efilim :)

kızlar kontrol panelinize gelin kullanıcı resmi (avatar)tıklayın gözat deyin istediğpiniz resmi seçin.yerimseniben

inş anlatabildimbenneyaptımki

Hepinize Ilginiz Için Ayri Ayri Teşekkürler Kizlarbbir Sorun Yokmuş Herşey Gayet Güzel Gidiyo.bilmem Doğumdan Konusurken Ben Keşke 8.8 De Doğsa Bebeğim Diyince Tamam Neden Olmasin O Zaman Yaparsin Doğumu Dedi Bu Konu Açildi Sonra.
Işte Gecen Gün Küçük Bi Bebeği Almak Zorunda Kalmişlar Kadin Normal Olsun Demiş 8 Saat Sanci çekmiş Küçücük Bebeği Bile Zor Aldik Falan Dedi.
Tabi Yinede Sen Bilirsin Dedi Ama Bana Kalirsa Ben Sezeryan öneririm Dedi.bilmiyorumki Kafam çok Karişik Kaç Gündür.gerçi Ikisininde Sonuçta Acisi Olacak.
Ben özelde Bi Doktora Gidiyorum Canim.herhangi Bir Hastanede çalişmiyor.şimdiye Kadar Doktorumdan Yana Hiç Bi Sorun Yaşamamiştim.şimdikide Sorun Değil Ama Sezeryan Ol Bence Falan Demesi Kafami Kariştirdi Acaba Uğraşmak Istemiyomu Gibi Falan Düşündüm

darkcım resmim apartman içinde çekildiği için biraz karanlık gelmiş olabilir. daha büyük şekilde koyarım cnmcım birazdan :) :teytey:

tünaydın arkadaşlar nasılsınız .:1rolleyes: canım arkadaşım sehercim nerelerdesin uzun zaman oldu senağlamasenağlama meraktan öldüm:1hug:

mehtapcım uğraşmak istemiyor olarak düşünme,genelde doktorlar annenin fazla zorlanmasını istemiyorlar,Allah korusun doğumda bu esna da hem anneye hem bebeğe bir şey olmaması için. o yüzden endişelenme canımcım.bazı doktorların kolayına geliyor sezeryan benim ilk takibimi yapan gıcık doktor gibi. yoksa tümü öyle değil cnm. zaten son zamanlarda kesin konuşur seninle doğum şekli konusunda doktorun şekercim

kızlar ben biraz vantilatör karşısında uzanacağım,gelirim gene,sıcaktan dilim damağım kurudu,gözlerim kapanıyor

selam millet nabersiniz size bişey söliyimmi bence normal doğum sizi korkutmamalı öle saatlerce sancı çekmek yada ne bileyim işte söylentilere hiç aldırmayın ben iki çocuğumuda normal doğumla yaptım çok ta memnunum bunu da normal istiyorum eğer sağlık için bir probleminiz olmazsa bu mucizeyi yaşayın derim size yani biriki saatlik acı sonrası insan bebişini görünce herşeyi unutuyo valla neden ilk kucaklayan siz olmayasınızki :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…