yaaaa yine kimseler yokk ne zaman burda toplanmış oluyosunuz banada söleyinn yaffff
selam millet nabersiniz size bişey söliyimmi bence normal doğum sizi korkutmamalı öle saatlerce sancı çekmek yada ne bileyim işte söylentilere hiç aldırmayın ben iki çocuğumuda normal doğumla yaptım çok ta memnunum bunu da normal istiyorum eğer sağlık için bir probleminiz olmazsa bu mucizeyi yaşayın derim size yani biriki saatlik acı sonrası insan bebişini görünce herşeyi unutuyo valla neden ilk kucaklayan siz olmayasınızki :icecream:
selam millet nabersiniz size bişey söliyimmi bence normal doğum sizi korkutmamalı öle saatlerce sancı çekmek yada ne bileyim işte söylentilere hiç aldırmayın ben iki çocuğumuda normal doğumla yaptım çok ta memnunum bunu da normal istiyorum eğer sağlık için bir probleminiz olmazsa bu mucizeyi yaşayın derim size yani biriki saatlik acı sonrası insan bebişini görünce herşeyi unutuyo valla neden ilk kucaklayan siz olmayasınızki :icecream:
normal doğumdan bende çok korkuyordum internette doğum görüntülerini izlemiştim ondan sonra sezeryana karar vermiştim. Geçenlerde izlediğim bir video beni çok etkiledi bebeği doğar doğmaz anneye emzirmesi için verdiler dünyanın en büyük mutluluğu olsa gerek. şimdi o kadar korkmuyorum. normal imkanım olursa normal istiyorum.Allahım hepimize hayırlısını versin kolay doğumlar nasip etsin
Hepinize Ilginiz Için Ayri Ayri Teşekkürler Kizlarbbir Sorun Yokmuş Herşey Gayet Güzel Gidiyo.bilmem Doğumdan Konusurken Ben Keşke 8.8 De Doğsa Bebeğim Diyince Tamam Neden Olmasin O Zaman Yaparsin Doğumu Dedi Bu Konu Açildi Sonra.
Işte Gecen Gün Küçük Bi Bebeği Almak Zorunda Kalmişlar Kadin Normal Olsun Demiş 8 Saat Sanci çekmiş Küçücük Bebeği Bile Zor Aldik Falan Dedi.
Tabi Yinede Sen Bilirsin Dedi Ama Bana Kalirsa Ben Sezeryan öneririm Dedi.bilmiyorumki Kafam çok Karişik Kaç Gündür.gerçi Ikisininde Sonuçta Acisi Olacak.
Ben özelde Bi Doktora Gidiyorum Canim.herhangi Bir Hastanede çalişmiyor.şimdiye Kadar Doktorumdan Yana Hiç Bi Sorun Yaşamamiştim.şimdikide Sorun Değil Ama Sezeryan Ol Bence Falan Demesi Kafami Kariştirdi Acaba Uğraşmak Istemiyomu Gibi Falan Düşündüm
normal doğumdan bende çok korkuyordum internette doğum görüntülerini izlemiştim ondan sonra sezeryana karar vermiştim. Geçenlerde izlediğim bir video beni çok etkiledi bebeği doğar doğmaz anneye emzirmesi için verdiler dünyanın en büyük mutluluğu olsa gerek. şimdi o kadar korkmuyorum. normal imkanım olursa normal istiyorum.Allahım hepimize hayırlısını versin kolay doğumlar nasip etsin
kızlar ben biraz vantilatör karşısında uzanacağım,gelirim gene,sıcaktan dilim damağım kurudu,gözlerim kapanıyor
Çok teşekkür ederim kızlar, şöyle göbişli resmimi koyayım hamile olduğum belli olsun dedim ama çok da belli değilmiş sanki :)))
tünaydın arkadaşlar nasılsınız .:1rolleyes: canım arkadaşım sehercim nerelerdesin uzun zaman oldu senağlamasenağlama meraktan öldüm:1hug:
gnydn güsel anneler ve miniklerim
çok sıcak bir güne uyandık hepimiz,ben yataktan çıkamadım sıcaktan.vantilatörü çalıştırdım da biraz iyi geldi.
mehtapcım bana da bi ara gittiğim doktorlardan biri sezeryan senin ve bebeğin için iyi olur demişti,canım sıkılmıştı. ama dün gittiğim doktor (nihayet doktorumu buldum :teytey: ) herhangi bir şey demedi.genelde farklı bir durum yoksa doktorlar son zamana kadar belli olmaz diyorlar cnmcım,bozma moralini herşeyin hayırlısı,yeğenimiz sağlıkla gelsin dünyaya
19unda bir arkadaşım doğum yaptı amerikan hastanesinde.dün görmeye gittim,çok şeker bir kızı oldu,3.750 doğdu. ona da normal deniyordu ama 2 hafta önce doktoru açısı dar olduğu için sezeryan demiş. epidural sezeryan yaptı. ağrısı varmış,pek oturamıyor,ayakta kalmak daha iyi oluyo diyo. yürüyo odanın içinde.zaten sezeryanda yürümek iyiymiş kızlar. daha çabuk iyileşiliyormuş. bu arada kızlarının ismini LAL koymuşlar
bende nette izledim hem normal hem sezeryan hem suda
benide en çok sezeryan korkuttu.ne yalan söyleyeyim...şimdi ben amniosentez olunca dr iğneyle karnımı deldiği zaman katman katman hissetmiştim tabakaları.hatta kendiside açıklıyordu.
Şimdi karnında , şimdi rahiminde , şimdi kesenin yanında vs...ve o kadar iyi hissediyorsunki, beni bide uyuşturmadılar ya...katman katman yaşadım yanı...şimdi düşünüyorumda sezeryanla kesecekler o kadar katı kafamçokkarıştı ben iğnede çok tırstım.diğerinde nolur bilemem...bide o iğnenein ağrısı 2 ay devam etti.hapşırdığımda öksürdüğümde wc ihtiyacımda hep ağrı yaptı ki bi iğne altı üstü.öyle olduğu halde burda SGSELCUK un durumunu bilenlerimiz vardır eski olan arkadaşlardan.iltihap kapmıştı.minicik bir iğne yeri olmasına karşı.sezeryanı düşünemiyorum...normal doğumda ise böyle dert yok...benim belimde sorun var.ama normale hazırladım kendimi...:çok üzgünüm:
herkese merhabalarr güzell annelerimizz ve tatlıı minik bebişlerimizz.herkes çok iyi görünüyor sevindimm,elvincimm sonuçları hemen dün verdiler dr iyi dedi normalmiş sonuçlarımm, özgecimm seninle aynı günlerdeyiz ya canım sorma dün gece benide bir kramp tuttu bagıracaktım gecenin bir yarısı zor tuttum kendimi. birde hayırdır canımm seni üzen nedir ama inan kezbana katılıyorumm hiçbirşey bizden daha degerli ve daha önemli degill biz kendi kendimize iyi bakacagızz ki bebişlerimizz iyi olsunn gerisi hep boşş. aylin canım kendine çok dikkat et dedigin gibide havalarr felakett bugünn derslerim biter bitmezz hemen kendimi eve attımm dışarıda hava durulacak gibi degil şimdiden böyle yazın allahım hepimize kolaylık versinn.
arkadaşlarr bir iki gündür dikkat ediyorumda bazen bebişim çok hareketli oluyor bazende fazla hareket etmiyor gün içerisinde sizlerede öyle oluyormu normalmi. bütün güzell annelerimizi öpüyoruzz bebişimleee. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?