2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaa yine kimseler yokk ne zaman burda toplanmış oluyosunuz banada söleyinn yaffff

canımcıım merhaba normal doğum önerilerin için teşekkürler ben iki tane diye cesaret edemem korkuyorum zaten dr da sezeryan der büyük ihtimalle. ben netten videolarını izledim biraz ürkütücü geldi bana normal. tabii sen yaşamışsın daha iyi bilirsin

ayrıca sabah saatlerinde herkes burda oluyor şimdi çalışanların yemek saati evde olanlar da elvin gibi keyif yapıyor zannederim. birde öğleden sonraları kalabalıklaşıyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben varım kıslarrrrjeyyar

:icecream:

evet arzucum bende seheri sorcaktım hiç görünmüyor:uhm:msn dede yok

slm kızlar benide normal dogum korkutuyor sezaryen istiyordum zaten ole olcak sanırım cunku bebegim ters duruyor buyuk ihtimal sezaryen oda korkutuyor ama napalım bisekilde cıkarcaz allah hakkımızda hayırlısını versın hepmız ıcın

AH BE CANIM ARKADAŞIM.VALLA O KADAR GÜZEL VE KOLAY ANLATMIŞSIN Kİ, ŞURACIKTA DOĞURASIM GELDİ.AMA O KORKU YOKMUUUUU kafamçokkarıştı VALLAH UYKULARIM KAÇIYOR AKLIMA GELDİKÇE DOĞUM.NE GÜZEL .SENİN TECRÜBEN VAR.BİZİM İLK...ALLAHIM DEDİĞİN GİBİ 1- 2 SAATTE KURTARSIN HEPİMİZİ İNŞ...

normal doğumdan bende çok korkuyordum internette doğum görüntülerini izlemiştim ondan sonra sezeryana karar vermiştim. Geçenlerde izlediğim bir video beni çok etkiledi bebeği doğar doğmaz anneye emzirmesi için verdiler dünyanın en büyük mutluluğu olsa gerek. şimdi o kadar korkmuyorum. normal imkanım olursa normal istiyorum.Allahım hepimize hayırlısını versin kolay doğumlar nasip etsin

Ayy kışgüneşciğim
valla neden ilk kucaklayan siz olmayasınızki
bu söylediğin çok hoşuma gitti, bu bile bütün acılara değer...canım benimm :asigim:

valla kıslar bende çok korkuyorum bide şöyle düşünüyorum sonunda olcak yani ne kadar korksamda ha sezeryan ha normal.o anda geçiçek ve bebişimi kucağıma alacağım diye düşünüyorum böyle kendimi teselli ediyorum.
jeyyar

tabi geliyor yine aklıma nasıl doğurucam diyetatlicadiarzu

bende izleidm doğum videosu:1shok:

çok korktum amaa:1ninca:

ama normal olunca daha güzel oluyor kanımcaya düşünsene bebğinin ağlama sesini duyuyosun bütün herşeyi unutuyosun.ben izlerken çok duygulandım senağlamaŞeniz

MRB MEHTAPÇIM.HİÇ SORUNUN OLMAMASINA ÇOK SEVİNDİM CANIM...
ben hem özele hem devlete gidiyorum.devletteki drlar ısrarla normal doğumda diretiyorlar.eğer hiç bi sorunun yoksa, bebeğinin duruşuda normalse zaten 7 aydan sonra gittiğin kontrolde sana diyor drlar normal yapacaksın diye.ama bazı durumlarda sezeryana gün veriyorlar...ben bitanesine tanık olmuştum.
dr: bebeğin çok kilolu, şu anda 4kg 300 gr dedi bir bayana.doğuma 4 haftan var.ama 2 hafta sonraya sezeryan yazalım dedi.çünkü 2 haftadada bebek bayağ bi gelişir dedi
kadın: olmaz ben normal doğum istiyorum dedi
bunlar iyice inatlaştılar.dr en sonunda çık bi çatılarına bakıcam dedi.eliyle bişeyler yaptı.sanırım ölçtü.kesinlikle doğuramazsın dedikçe kadın basbas bağırıyordu.orda diğer drlarda konuya girdi.bak paramparça olursun.doğumun zor olur.bebek tehlikeye girer dedikçe kadın hayıııırrr diyordu.
kısacası devlet hastaneleri zorunlu olmadıkça NORMAL öneriyor.bu gibi durumlarda ise diretiyorlar.
özel hastanelerde nedense sezeryan taraftarı....sezeryan bence en son tercihimiz olmalı.ama bende korkuyorum....
hayırlısıyla bi doğursak ... benneyaptımki

bende nette izledim hem normal hem sezeryan hem suda
benide en çok sezeryan korkuttu.ne yalan söyleyeyim...şimdi ben amniosentez olunca dr iğneyle karnımı deldiği zaman katman katman hissetmiştim tabakaları.hatta kendiside açıklıyordu.
Şimdi karnında , şimdi rahiminde , şimdi kesenin yanında vs...ve o kadar iyi hissediyorsunki, beni bide uyuşturmadılar ya...katman katman yaşadım yanı...şimdi düşünüyorumda sezeryanla kesecekler o kadar katı kafamçokkarıştı ben iğnede çok tırstım.diğerinde nolur bilemem...bide o iğnenein ağrısı 2 ay devam etti.hapşırdığımda öksürdüğümde wc ihtiyacımda hep ağrı yaptı ki bi iğne altı üstü.öyle olduğu halde burda SGSELCUK un durumunu bilenlerimiz vardır eski olan arkadaşlardan.iltihap kapmıştı.minicik bir iğne yeri olmasına karşı.sezeryanı düşünemiyorum...normal doğumda ise böyle dert yok...benim belimde sorun var.ama normale hazırladım kendimi...:çok üzgünüm:

Çok teşekkür ederim kızlar, şöyle göbişli resmimi koyayım hamile olduğum belli olsun dedim ama çok da belli değilmiş sanki :)))

kızlar ben biraz vantilatör karşısında uzanacağım,gelirim gene,sıcaktan dilim damağım kurudu,gözlerim kapanıyor

aman nihancım çok dikkat et .vantilatör insanı bi çarpar.anlamazsın başlarda.sonra acısı çıkar allah korusun.benim evdede vantilatör var.klima hasta ediyor beni diye taktırmamıştım.ama vantilatörde uzun süre çalışınca hasta ediyor beni...
pişecez sıcaklarda kafamçokkarıştı

Çok teşekkür ederim kızlar, şöyle göbişli resmimi koyayım hamile olduğum belli olsun dedim ama çok da belli değilmiş sanki :)))

toplamda kaç kilo aldın sen...:1shok:
bu son halin mi:uhm:
HAMİLE MİSİN ??? :roflol:

bravo canım.çok ta şeker görünüyorsun.formunu koruyanlardansınn sanırım

herkese merhabalarr güzell annelerimizz ve tatlıı minik bebişlerimizz.herkes çok iyi görünüyor sevindimm,elvincimm sonuçları hemen dün verdiler dr iyi dedi normalmiş sonuçlarımm, özgecimm seninle aynı günlerdeyiz ya canım sorma dün gece benide bir kramp tuttu bagıracaktım gecenin bir yarısı zor tuttum kendimi. birde hayırdır canımm seni üzen nedir ama inan kezbana katılıyorumm hiçbirşey bizden daha degerli ve daha önemli degill biz kendi kendimize iyi bakacagızz ki bebişlerimizz iyi olsunn gerisi hep boşş. aylin canım kendine çok dikkat et dedigin gibide havalarr felakett bugünn derslerim biter bitmezz hemen kendimi eve attımm dışarıda hava durulacak gibi degil şimdiden böyle yazın allahım hepimize kolaylık versinn.
arkadaşlarr bir iki gündür dikkat ediyorumda bazen bebişim çok hareketli oluyor bazende fazla hareket etmiyor gün içerisinde sizlerede öyle oluyormu normalmi. bütün güzell annelerimizi öpüyoruzz bebişimleee. Şeniz

maşallah küçük prensese.3.500 kg dan fazla olunca drlar hemen sezeryan diyor zaten...acaba benim bebeiş kaç kilo oldubende nasipse 2 haziranda gideceğim.bakalım ne kadar olmuşşş????

canımcıım öyle bir anlatmışsınki sanki o iğne karnıma bir daha girdi. beni de uyşturmadılar. ve titredim dakikalarca. iğne yerimin acısı da yeni yeni geçiyor. deiğin gibi bir iğne yeri bu kadar acırsa dikişi hiç bilemiyorum. benim normal yapmam çok zor görünüyor haftaya dr umla konuşucaam bu konuyu iyice korkmaya başladım bu doğum olayından.

Y şeker annişler...dün benim de moralimi görümcem bozdu. ben de hep normal doğum istiyorum da, dedi ki, tüp bebekleri sezaryanla alıyorlar dedi.
Diğer forumda topic açtım, birir itiraz etti, biri de onayladı...kafam çok karışık, içimde kötü bir his var, kendimi normal doğuma hazırlıyordum, yarın kontrolum var, ya doktor da sezaryan derse, ben mahvolurummm:a015:

12 saatlik sürede 12 kere hareket etmesi gerekiyormuş bebişlerimizin.takip etmemiz gerekiyormuş.uzun süre hareketsiz olunca bende çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…