herkese merhabalarr güzell annelerimizz ve tatlıı minik bebişlerimizz.herkes çok iyi görünüyor sevindimm,elvincimm sonuçları hemen dün verdiler dr iyi dedi normalmiş sonuçlarımm, özgecimm seninle aynı günlerdeyiz ya canım sorma dün gece benide bir kramp tuttu bagıracaktım gecenin bir yarısı zor tuttum kendimi. birde hayırdır canımm seni üzen nedir ama inan kezbana katılıyorumm hiçbirşey bizden daha degerli ve daha önemli degill biz kendi kendimize iyi bakacagızz ki bebişlerimizz iyi olsunn gerisi hep boşş. aylin canım kendine çok dikkat et dedigin gibide havalarr felakett bugünn derslerim biter bitmezz hemen kendimi eve attımm dışarıda hava durulacak gibi degil şimdiden böyle yazın allahım hepimize kolaylık versinn.
arkadaşlarr bir iki gündür dikkat ediyorumda bazen bebişim çok hareketli oluyor bazende fazla hareket etmiyor gün içerisinde sizlerede öyle oluyormu normalmi. bütün güzell annelerimizi öpüyoruzz bebişimleee. Şeniz
gdokur, canım senin asıl adın nedir?
bu arada ben asıl netten beğendiğim odadan bulamadım İstanbulda, imalatı ankarada, yani senin oralarda :) ağırlıklı Beyaz istiyorum, çok bebek vari olmasınki, uzun yıllar kullanabilsin, büyüyünce ek olarak Çalışma masasını vs yaptırır veya alırız
ay bende Profile resmimi koyayım,
Elvinciğim, resmin koyu görünüyor, çok seçemedim, yada ekranımda mı var acaba bişey, evdende check ederim bilahare..
Güzel Anneler, ve Bebişler hepinizi Öpüyorum
Bugün çok mutluyum, kızım kıpır kıpır, ağrılarım hafifledi
Hepinize aynı rahatlığı ve juzuru diliyorum, Klima tepemde olduğundanda acaip efil efilim :)
evet aslıcıım benimde bazen çok uzun süre hareket halindeler bazen de uzun süre çıt tok. korkuyorum biraz konuşup okşayınca hareket hissediyorum.normaldir herhalde bu durum.
benim canım tatlıda diildir.düşünsene.o kadar etkilendim.senin işin bendende zor.2 kere mi deldiler iğneyle kezbancım? tek seferdede delip ikisindende alıyorlarmış sıvıyı....normal doğum en iyisi.ama sorunlarımız ve riskimiz olursa mecbur sezeryan olcaz... bide sen ikiz annesi olcağın için normal doğumla ikizler daha önce doğuyor.sezeryan olursan da 2 hafta daha mı öne atacaklar.merak ettim...:uhm:canımcıım öyle bir anlatmışsınki sanki o iğne karnıma bir daha girdi. beni de uyşturmadılar. ve titredim dakikalarca. iğne yerimin acısı da yeni yeni geçiyor. deiğin gibi bir iğne yeri bu kadar acırsa dikişi hiç bilemiyorum. benim normal yapmam çok zor görünüyor haftaya dr umla konuşucaam bu konuyu iyice korkmaya başladım bu doğum olayından.
Y şeker annişler...dün benim de moralimi görümcem bozdu. ben de hep normal doğum istiyorum da, dedi ki, tüp bebekleri sezaryanla alıyorlar dedi.
Diğer forumda topic açtım, birir itiraz etti, biri de onayladı...kafam çok karışık, içimde kötü bir his var, kendimi normal doğuma hazırlıyordum, yarın kontrolum var, ya doktor da sezaryan derse, ben mahvolurummm:a015:
bu gün suda doğumu gösterdi tv de. en rahatı oymuş annelerde memnun birisinin 10 dakikada doğdu bitti hemen onun 3. doğumuymuş. ilk doğumlar biraz daha uzun sürüyormuş.anne adayları tecrübesiz oldukları için.
Y şeker annişler...dün benim de moralimi görümcem bozdu. ben de hep normal doğum istiyorum da, dedi ki, tüp bebekleri sezaryanla alıyorlar dedi.
Diğer forumda topic açtım, birir itiraz etti, biri de onayladı...kafam çok karışık, içimde kötü bir his var, kendimi normal doğuma hazırlıyordum, yarın kontrolum var, ya doktor da sezaryan derse, ben mahvolurummm:a015:
sağol kezbancaycığım, valla dünden beri böyle kara bulutlar kovalıyor beni sanki, nasıl moralim bozuk, yarın 12 de kontrolum, ilk bunu soracağım herhalde....yaptı görümce yine yapacağını :roflol:kendi ciim benim de tüp bebek ikiz olduğu için sezeryan olacak galiba. dr henüz bişi demedi ama dr ların işine geliyo sezeryan onlar için kolayya. o nedenle o da sezeryan diycek eminim. ama senin bebeğin tek ve herşey normalse neden sezeryan olacaksın.sen dr una söyle bence her şey yolundaysa normal isterim diye balkalım ne diycek
12 saatlik sürede 12 kere hareket etmesi gerekiyormuş bebişlerimizin.takip etmemiz gerekiyormuş.uzun süre hareketsiz olunca bende çok korkuyorum.
evet aslıcıım benimde bazen çok uzun süre hareket halindeler bazen de uzun süre çıt tok. korkuyorum biraz konuşup okşayınca hareket hissediyorum.normaldir herhalde bu durum.
annişler bu konuda bir bilginiz var mı
bence alakası yok.tüp bebeğin normal bebekle farkı yokki.sadece bebeği beslerde bebek kilolu olursa , bebek ters duruyorsa , plesentada farklılıklar varsa, annenin açıları darsa, belde kalpte sorun varsa,tansiyon şeker varsa sezeryan öneriyorlar.ha bunu normal yolla hamile kalınan bebekte yaşamışsın, ha tüp bebek uygulamasıyla hamile kalınan bebekte yaşamışsın.bence sadece hamile kalmak farklı bu ikisi arasında.biri normal olarak - diğeri aşılamayla...sezeryanla alakası olamaz bence.olanlar vardır ama diyorum ya hepimiz sezeryan adayıyız sonuçta....
teşekkürler sanemcimm,kezbancımm bundan sonra saate bakayım birde okulda oldugum için pek fazla hissetmiyorda olabilirmiyim acaba diyorum. sanem canım sen belinde sorun oldugunu yazmıştın bel fıtıgı mı var acaba?
benim canım tatlıda diildir.düşünsene.o kadar etkilendim.senin işin bendende zor.2 kere mi deldiler iğneyle kezbancım? tek seferdede delip ikisindende alıyorlarmış sıvıyı....normal doğum en iyisi.ama sorunlarımız ve riskimiz olursa mecbur sezeryan olcaz... bide sen ikiz annesi olcağın için normal doğumla ikizler daha önce doğuyor.sezeryan olursan da 2 hafta daha mı öne atacaklar.merak ettim...:uhm:
bikeresinde ters bi hareket yapmöıştım eğilirken.öylece kilitlenmiştim resmen...yarım saat öyle kaldım.binbir acıyla düzelip uzandım.3 gün yattım.ama dr'a gitmedim korkumdan.sonra ara ara ağrı yaptı belim.şimdi biraz ayakta dursam ağrıyor.sanırım fıtık var.ama dedim ya korkudan gitmedim.dr'umada bahsetmedim.işin tuhaf yanı hamile kaldığım ilk günlerde ağrımdan ölüyordum.doğrulamıyordum.son iki aydır çok şükür çok iyiyim.aslında kiloda alıyorum.toplamda 8 kilo aldım.ağrıması gayet normal.ama durdu nedense....aman dursun...böyle giderse inş düzelirim....
evet panikçiim benin tek iğneyle girdiler ama keşke iki kere batırsaydı o iğneyi.bebeklerimin biri sağda biri solda iğneyi tam ortadan batırdı ve su alıken önce sola sonra sağa oynattı yaaa içimi oydu öyle bir acı yaşamamıştım allah bir daha yaşatmasın. hiç kimseye.
benim zaten erken bekleniyorya temmuza kadar tutabilsem bebişlerimi şöyle temmuz 15 gibi olsa 34 haftayı geçmiş oluruz tek dileğim bu
haftaya iğnem var bu iğne doğumu tetikleyebiliyor dedi dr 24 saat müşade altında kalıcaksın dedi. bu iğneden olan arkadaşlar yatmadı hastanede o beni çok korkutuyor allahım daha çook minikler inşallah bunu da atlatırız bebişlerimle.doğunca çok güçlü bebekler olacak benim bebeklerim neler atlattık onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?