herkese merhabalarr güzell annelerimizz ve tatlıı minik bebişlerimizz.herkes çok iyi görünüyor sevindimm,elvincimm sonuçları hemen dün verdiler dr iyi dedi normalmiş sonuçlarımm, özgecimm seninle aynı günlerdeyiz ya canım sorma dün gece benide bir kramp tuttu bagıracaktım gecenin bir yarısı zor tuttum kendimi. birde hayırdır canımm seni üzen nedir ama inan kezbana katılıyorumm hiçbirşey bizden daha degerli ve daha önemli degill biz kendi kendimize iyi bakacagızz ki bebişlerimizz iyi olsunn gerisi hep boşş. aylin canım kendine çok dikkat et dedigin gibide havalarr felakett bugünn derslerim biter bitmezz hemen kendimi eve attımm dışarıda hava durulacak gibi degil şimdiden böyle yazın allahım hepimize kolaylık versinn.
arkadaşlarr bir iki gündür dikkat ediyorumda bazen bebişim çok hareketli oluyor bazende fazla hareket etmiyor gün içerisinde sizlerede öyle oluyormu normalmi. bütün güzell annelerimizi öpüyoruzz bebişimleee. Şeniz
evet panikçiim benin tek iğneyle girdiler ama keşke iki kere batırsaydı o iğneyi.bebeklerimin biri sağda biri solda iğneyi tam ortadan batırdı ve su alıken önce sola sonra sağa oynattı yaaa içimi oydu öyle bir acı yaşamamıştım allah bir daha yaşatmasın. hiç kimseye.
benim zaten erken bekleniyorya temmuza kadar tutabilsem bebişlerimi şöyle temmuz 15 gibi olsa 34 haftayı geçmiş oluruz tek dileğim bu
haftaya iğnem var bu iğne doğumu tetikleyebiliyor dedi dr 24 saat müşade altında kalıcaksın dedi. bu iğneden olan arkadaşlar yatmadı hastanede o beni çok korkutuyor allahım daha çook minikler inşallah bunu da atlatırız bebişlerimle.doğunca çok güçlü bebekler olacak benim bebeklerim neler atlattık onlarla
Y şeker annişler...dün benim de moralimi görümcem bozdu. ben de hep normal doğum istiyorum da, dedi ki, tüp bebekleri sezaryanla alıyorlar dedi.
Diğer forumda topic açtım, birir itiraz etti, biri de onayladı...kafam çok karışık, içimde kötü bir his var, kendimi normal doğuma hazırlıyordum, yarın kontrolum var, ya doktor da sezaryan derse, ben mahvolurummm:a015:
ewt geçenlerde bende izlemiştim onu.diğer ikisinde doğumda korkudan bayılmış.üçüncüyü suda doğurdu.çok rahat oluyormuş.ve doğumdan hemen sonrada yürüyordu kadın...ay keşke bende suda doğursaydımmmmne kadar ücreti acaba :uhm:
sağol kezbancaycığım, valla dünden beri böyle kara bulutlar kovalıyor beni sanki, nasıl moralim bozuk, yarın 12 de kontrolum, ilk bunu soracağım herhalde....yaptı görümce yine yapacağını :roflol:
merhaba aslıcım bebeklerin gün içersinde fazla hareket etmemesi normalmiş. geçen gün biyerde okudum bebeklerimiz dogduktan sonraki davranışlarını dogmadanda gösterirlermiş bebeklerimiz dogunca sallanarak uyuyo ya dogmadanda bizim gün içersindeki hareketlerimiz onun bulundugu suda sallanma etkisi yapıyormuş o yüzdende bebişlerimiz gündüzleri uyuyorlarmış yani merak etmene gerek yok bende buna çok dikkat ediyodum yazıyı okuyunca rahatladım...
anneler hepiniz evdemisiniz tek çalışan benmiyim bu sıcakta sanki boğazımı sıkıyorlar...uykumda var zaten gece uyuyamadım off off.:çok üzgünüm: oğluşumda bugün çok yaramaz hiç rahat durmuyor...
anneler hepiniz evdemisiniz tek çalışan benmiyim bu sıcakta sanki boğazımı sıkıyorlar...uykumda var zaten gece uyuyamadım off off.:çok üzgünüm: oğluşumda bugün çok yaramaz hiç rahat durmuyor...
yalnız değilsiniz kızlar bende çalışıyorum( allahtan klima var yoksa yanmıştık walla tatlicadiarzu ben 36 haftama kadar çalışacağım bide benim yaramazım erken gelmesin diye dua ediyorum
evet panikçiim benin tek iğneyle girdiler ama keşke iki kere batırsaydı o iğneyi.bebeklerimin biri sağda biri solda iğneyi tam ortadan batırdı ve su alıken önce sola sonra sağa oynattı yaaa içimi oydu öyle bir acı yaşamamıştım allah bir daha yaşatmasın. hiç kimseye.
benim zaten erken bekleniyorya temmuza kadar tutabilsem bebişlerimi şöyle temmuz 15 gibi olsa 34 haftayı geçmiş oluruz tek dileğim bu
haftaya iğnem var bu iğne doğumu tetikleyebiliyor dedi dr 24 saat müşade altında kalıcaksın dedi. bu iğneden olan arkadaşlar yatmadı hastanede o beni çok korkutuyor allahım daha çook minikler inşallah bunu da atlatırız bebişlerimle.doğunca çok güçlü bebekler olacak benim bebeklerim neler atlattık onlarla
bizede yazık(( ama en azından kafayı bişeye takacak kadar vakit yok, birde hareket halindeyiz, ayrıca zaman çabuk geçiyor, ama çok yoruluyorum.
ya birde şu an uzanmayı ne istiyorum ne istiyorum ...:çok üzgünüm:
ahh cnmm sık biraz dişini az kaldı akşam uzanırsın cnmm.. sen yine işte hareketlisin bende oda yok hep pc başında telefonda bitek wc için kalkıyorum yerimden :roflol: zaten o yüzden fazla kilo aldım ya ben :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?