2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğru söylüyorsun kezbancım sizinkiler mücadeleci çocuklar olacak inşallah..hayatta hep ayakta durmayı bilecekler ben de hep bunun için dua ediyorum ayakta kamayı becerebilen akıllı çocuklar olsunlar..
sanemcim bir de sana örnek birini anlatayım senin durumuna benziyor ..nuran ablam var ilk hamileliği zamanında bel fıtığı şikayeti vardı o da herhalde yürüyemem diyordu ama hamilelik ilerleyince şikayetleri ortadan kalktı doktor ona şöyle açıklamış bazı fıtıklarda kilo alımı ve hamilelikte dğişen bel şekli nedeniyle fıtık tekrar içeri girebiliyormuş yani fıtık şikayeti ortadan kalkıyormuş belki senin de öyle olmuştur..

ben de biraz nihan gibi dinlenmeye çekiliyorum çok uykusuz ve yorgunum. akşama doğru yazarım yinee. kendinize ve miniklerinize iyi bakın öpüyorum arkadaşlar...

bu arada nerii yarın evde olacak inşallah. elvinciim selamını söyledim.

merhaba aslıcım bebeklerin gün içersinde fazla hareket etmemesi normalmiş. geçen gün biyerde okudum bebeklerimiz dogduktan sonraki davranışlarını dogmadanda gösterirlermiş bebeklerimiz dogunca sallanarak uyuyo ya dogmadanda bizim gün içersindeki hareketlerimiz onun bulundugu suda sallanma etkisi yapıyormuş o yüzdende bebişlerimiz gündüzleri uyuyorlarmış yani merak etmene gerek yok bende buna çok dikkat ediyodum yazıyı okuyunca rahatladım...

Canım umarım herşey gönlüne göre olur. Hatta sonuna kadar içinde kalır belki bebeklerin, olumlu düşünmeye çalış her zaman. Bak ben amniyosentez olduktan sonra doktorum bana, genelde ilk iğne batırıldığı zaman çocuk strese girip erken doğum başlayabilir, sonrasında korkulacak o kadar bişey yoktur ama yinede istirahat öneriyoruz demişti. Yani amniyosentez olmuş tüm annelerin bebekleri mücadeleci diye düşünüyorum tıpkı senin bebeklerin gibi İnşallah sağlıklı sıhhatli doğacaklar hiçbir şey olmayacak korkma:teselli:

canım benim bebegimde tüpbebek dr um en başından beri kıymetli bebek oldugu için sezeryan dio ben istemiyorum biraz daha zaman geçsin duruma göre dr söyleyecegim normal istediğimi..

anneler hepiniz evdemisiniz tek çalışan benmiyim bu sıcakta sanki boğazımı sıkıyorlar...uykumda var zaten gece uyuyamadım off off.:çok üzgünüm: oğluşumda bugün çok yaramaz hiç rahat durmuyor...

panik atakcığım, Suda Doğum, ilk defa Doğum yapacak olanlar ve sezeryanla doğum yapmış olanlarda kesinlikle önerilmiyor, geçenlerde TV de izledim . sonlarına yetiştiğimden çok fazla Bilgi aktaramayacağım maalesef,
ama benim ilk olmasa, kesin Suda doğum isterim, Bebek için inanılmaz yararlı, çünkü bebek o ilk şoka bu şekilde girmiyormuş , anne karnındaki sudan, direkt suya düşüyor çünkü :1rolleyes:

aynen öyle Ünvere, beşik etkisi yapıyormuş,
biz dinlenmeye geçince hareket ediyormuş, bende gerçekten böyle,
ama benim kızım Geceyi günü şaşırdı Bugün, hep kıpraştı, ve hala arada vuruyor , içerden, sırnaşık şey

anneler hepiniz evdemisiniz tek çalışan benmiyim bu sıcakta sanki boğazımı sıkıyorlar...uykumda var zaten gece uyuyamadım off off.:çok üzgünüm: oğluşumda bugün çok yaramaz hiç rahat durmuyor...

Yelizciğim, yalnız değilsin, bende çalışıyorum, ama allahtan tepemde Klima var , o bakımdan rahatım,
bugün benim kızımda rahat durmuyor, ilginç, gündüzleri genelde hiç çıtı çıkmaz , neden acaba ?

Keşke evde olsam canım yaa, bende çalışıyorum maalesef :çok üzgünüm: sıcaklarda geldi artık hiç çekilmiyor çalışmak. İşten ayrılmaya şafak 46 gün inşallah:sm_cool:

ben işten ayrılamam burası abimin yanımızda çalışanlardan biri senelik izinde o gelicek diğeri gidicek. sonra belki biraz hafifletebilirim işleri..

yalnız değilsiniz kızlar bende çalışıyorum ( allahtan klima var yoksa yanmıştık walla tatlicadiarzu ben 36 haftama kadar çalışacağım bide benim yaramazım erken gelmesin diye dua ediyorum

yalnız değilsiniz kızlar bende çalışıyorum ( allahtan klima var yoksa yanmıştık walla tatlicadiarzu ben 36 haftama kadar çalışacağım bide benim yaramazım erken gelmesin diye dua ediyorum

bizede yazık (( ama en azından kafayı bişeye takacak kadar vakit yok, birde hareket halindeyiz, ayrıca zaman çabuk geçiyor, ama çok yoruluyorum.
ya birde şu an uzanmayı ne istiyorum ne istiyorum ...:çok üzgünüm:

ATLATIRSIN CANIM .SAKIN ENDİŞEYE KAPILMA.SADECE 1 HAFTA DAHA ÇOK DİKKAT ET KENDİNE.BEBİŞLERİNDE SENDE SAĞLIKLA DÖNÜN ARAMIZA...a.s.

ahh cnmm sık biraz dişini az kaldı akşam uzanırsın cnmm.. sen yine işte hareketlisin bende oda yok hep pc başında telefonda bitek wc için kalkıyorum yerimden :roflol: zaten o yüzden fazla kilo aldım ya ben :icecream:

bende ama nerdeyse hergün Ofis dışına çıkıyorum, birde geziniyorum yoksa Belim çok Ağrıyor, allah kurtarsın hepimizi
olsun veririz Kiloları , ben 36 giyiyordum , şimdi 38 / 40 oldum (( oyoyoyoyoyoyyyy kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…