2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nicki diyorsan değiştirebiliyorsun.admine maille bildiriyorsun istediğin nicki..3 seçenek yaz biri olmazsa diğeri oluyor..

kezbancıüım cnmm siz neler atlatmadınız ki bunuda atlatırsınız sağlıkla inşş Şeniz
senin minikler çok güçlüler annesi yerim ben onları canlarım benim duarlarım sizinle cnmma.s.

kezbancım herşey yolunda gidecek inşallah hiç korkma..iğnelerini ol bebişlerin daha da güçlensin..inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelirler canım hiç korkma dediğin gibi neler atlattınız siz bunu da atlatacaksınız..

Kezbancığım, senin için Dua ediyorum, Allahım yardımcın olsun, ve sonuna kadar gitmesini nasip etsinnnn... Canlarımı öpüyorumm

sanemcim kezboşum uyuyamadım walla vantilatörü çok yaklaştırmadım merak etmeyin gözlerim mayışmış durumda ama uyku tutmadı gene de
ben de nette izledim doğum görüntülerini ancak kızlar korkunun ecele faydası yok :) eninde sonunda bütün minikler çıkığ viyaklıyacaklar Allah'ın izniyle :)) hepimize sezeryan yada normal güzel bir doğum olsun çabucak ayağa kalkalım inşallah.
19undaki arkadaşım epidural sezeryan yaptı.ayağa kalmak iyi diyo.otururken sancısı oluyormuş.3-4 gün sonraya da pek bişeyim kalmaz dedi.ilk gün zorlanmış.

sevindim tatlım şeker sonucunun iyi çıkmasına.heryer sonuçları aynı gün vermiyo galiba.
bu kramplar hepimizde var sanırım,gece yatınca benim de oluyo,bi de gecenin bi saatinde tuvalete kalkmak çok zor oluyo
benimki de bazen çok hareketli,bazen sessiz.ama artık göbeğimin üzerinde bi kabarttı yapmaya başladı :) bugün farkettim kızlar çok komik bi şi :teytey:

kızlar Bugün minikler kudurdu anlaşılan..
benimki hala durmadı, şimdi ofisboy'uda yolladık, dondurma alsın diye, iyice kuduracakk , obareyyy :teytey::teytey::dance::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Kızlar bu ne hız anlamadım, nickimi değiştirmek istiyorum diye mesaj attım, 10 dk sonra değişmişti. Bu arada gdokur ben karıştırmayın :)) Lina kızımıza koymayı düşündüğümüz isim inşallah.

kızlar benim oğluşumun ayakları kasıklarımda pıtır pıtır orda oynuyor dr daha döner dedi ama ben endişelenmeye başladım yerleri geniş gibi gelmiyor bana yaa oğluşum dönmezse nasıl dönecekki sıkışık yer değil mi orası yaa :uhm:

ayyy gamzecim , şimdi daha iyi olmuş , hayırlı olsun yeni nickin, Lina güzelmiş , ne anlama geliyor

gamze ciim çok güzel kızının adı maaşallah. adıyla büyüsün minik yeğenimiz.

kızlar Bugün minikler kudurdu anlaşılan..
benimki hala durmadı, şimdi ofisboy'uda yolladık, dondurma alsın diye, iyice kuduracakk , obareyyy :teytey::teytey::dance::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yaaaaa kaç gündür bende dondurma istiyorum:icecream:. bir ısırık bile alamadım korkudan. cuma gün dr um a gidiceem izin verirse bende yiyceem:dilcikar:

hahahah ay alemsin, kısmetse dönecekler , yakında yerleri iyice daralacak,,,, inşalla dönmüş olur o zamana kadar , tek sorun dönmemesi olsun :)

kadınlar kulubu hızlı desene yerimseniben yeni nickin hayırlı olsun cnmm

onların yerleri çok genişmiş merak etme nuraycıım. bize dar gibi geliyor 1 aya kadar döner bence yeğenim. hem sizin yeriniz dar olsa vay bizim halimizeeeeea.s

Teşekkür ederim kızlar böyle daha güzel oldu bencede :)) Lina kuranda minik hurma ağacı anlamı taşıyor, ayrıca arapçada şevkatli sevecen anlamlarına da geliyor.

gamzeciim anlamıda çok güzel lina nın.:hooray: tebrikler değişik ve güzel bir isism bulmuşsunuz.

elviiiiiiiin sen bizi batırıcan mı yaaaw. burdanda alırsam kime ödeticeem faturayı.:roflol:vallahi eşime söyliyceem benim suçum yok nihan gaz veriyor aşkım diycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…