Kızlar profil adımızı değiştirebiliyormuyuz? Bilen varsa aydınlatırmı beni lütfen?
herkese merhabalarr güzell annelerimizz ve tatlıı minik bebişlerimizz.herkes çok iyi görünüyor sevindimm,elvincimm sonuçları hemen dün verdiler dr iyi dedi normalmiş sonuçlarımm, özgecimm seninle aynı günlerdeyiz ya canım sorma dün gece benide bir kramp tuttu bagıracaktım gecenin bir yarısı zor tuttum kendimi. birde hayırdır canımm seni üzen nedir ama inan kezbana katılıyorumm hiçbirşey bizden daha degerli ve daha önemli degill biz kendi kendimize iyi bakacagızz ki bebişlerimizz iyi olsunn gerisi hep boşş. aylin canım kendine çok dikkat et dedigin gibide havalarr felakett bugünn derslerim biter bitmezz hemen kendimi eve attımm dışarıda hava durulacak gibi degil şimdiden böyle yazın allahım hepimize kolaylık versinn.
arkadaşlarr bir iki gündür dikkat ediyorumda bazen bebişim çok hareketli oluyor bazende fazla hareket etmiyor gün içerisinde sizlerede öyle oluyormu normalmi. bütün güzell annelerimizi öpüyoruzz bebişimleee. Şeniz
sevindim tatlım şeker sonucunun iyi çıkmasına.heryer sonuçları aynı gün vermiyo galiba.
bu kramplar hepimizde var sanırım,gece yatınca benim de oluyo,bi de gecenin bi saatinde tuvalete kalkmak çok zor oluyo
benimki de bazen çok hareketli,bazen sessiz.ama artık göbeğimin üzerinde bi kabarttı yapmaya başladı :) bugün farkettim kızlar çok komik bi şi :teytey:
Kızlar bu ne hız anlamadım, nickimi değiştirmek istiyorum diye mesaj attım, 10 dk sonra değişmişti. Bu arada gdokur ben karıştırmayın :)) Lina kızımıza koymayı düşündüğümüz isim inşallah.
Kızlar bu ne hız anlamadım, nickimi değiştirmek istiyorum diye mesaj attım, 10 dk sonra değişmişti. Bu arada gdokur ben karıştırmayın :)) Lina kızımıza koymayı düşündüğümüz isim inşallah.
kızlar Bugün minikler kudurdu anlaşılan..
benimki hala durmadı, şimdi ofisboy'uda yolladık, dondurma alsın diye, iyice kuduracakk , obareyyy :teytey::teytey::dance::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar benim oğluşumun ayakları kasıklarımda pıtır pıtır orda oynuyor dr daha döner dedi ama ben endişelenmeye başladım yerleri geniş gibi gelmiyor bana yaa oğluşum dönmezse nasıl dönecekki sıkışık yer değil mi orası yaa :uhm:
kızlar benim oğluşumun ayakları kasıklarımda pıtır pıtır orda oynuyor dr daha döner dedi ama ben endişelenmeye başladım yerleri geniş gibi gelmiyor bana yaa oğluşum dönmezse nasıl dönecekki sıkışık yer değil mi orası yaa :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?