2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar nasılsınız. ben bu hafta ev hanımı olmanın tadını çıkarıyorum özledim hepinizi valla evle uğraşmaktan bilgisayaın başına geçemedim. yeni arkadaşlar gördüm sanırım hoş geldiniz hepinizi kucaklıyorum. arkadaşlar havva dan haber varmı. öptüm sizi ve güzel minik şirinlerimiiia.s.

annişler korkmayın doğum için daha doğrusu korkmayalım :)) herkesin doğumu farklı çünkü bünyeler farklı o yüzden bazı anneler zor doğum yaparsa bazıları kolay yapıyor. benim kuzenlerimin ikisinin de doğumları kolay oldu. hele küçük olan geçtiğimiz ocakta 2. oğlunu doğurdu,maşallah fırt diye çıkarıyor walla :))
o yüzden darkcım kendicim sanemcim aslıcım ve diğer güsel anneler şimdi burada nolcak diye endişelensekte sonunda hepimizin farklı olacak. Allah hepimize hayırlı ve kolay doğum nasip etsin.

yelizcim senin niye erken doğum riskin var?

gamzecim göbüşün çok güzel maşallah :) çok fzla kilo almamışsın ne güzel!!!

ewet haklısınız kızlar herşey garip geliyor bize işte böyle :sm_confused:
gamzeciğim Lina ismi çok güzelmiş gerçekten hem farklıda şimdiden hayırlı olsun adıyla yaşasın inşş

gamzecim düşündüğünüz isim çok güsel maşallah ömrüde ismi gibi güsel olsun,anlamı ne?

kezboşum cnm benim şekerin yola grdi diye belki doktor biraz izin verir dondurma yemene :) haftaya ne gün iğne olacaksın,bir gece mi kalacaksın cnmcım?

bu arada neri ne güsel yarın evde olacak yuppiiii :)

darkcım sana da afiyet olsun şeker :)

a.s.hoşgeldin zeynep. oooh ne güzel darısı diğer çalışan anneciklerimizin başına.
nasılsın keyfin yerinde dimi. minik yeğenimiz nasıl canımcıım.

ahahaha :) kocan beni klava: dövecek bu gidişle :) elimde olsa dicem walla faturayı bana yolla ama :sm_confused: böle indirimde bişiler buldukça koyuyorum almayanların işine yarar diye kuşum,sen de çıkamıyorsun ya dışarı ondan.kızmasın kocacığın bana sevgilerimi ilet ona :)

merhaba kızlar bende ağustosta anne olucam inş. çok sabırsızlanıyorum Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin.

cnm evde olmak nsl,neler yapıyorsun? bundan sonra keyifle geçecek hamileliğin evde :)) rahat rahat hazırlıklarını yapacaksın tatlım ama çok yorma kendini sakın a.s.

karahan hoşgeldin aramıza

arkadaşlar maaşallah ağustos annelerinde patlama var.diğer ay annelerini solladık galiba.

nihancım haftaya çarşamba sabahtan yatıcaam perşembe dönüceem ama orda kablosuz net var alıcaam yanıma laptopu duramam yoksa sıkılırım.

aa ii izin vrirler herhalde di mi inşallah sıkıntında olmaz iğneden sonra kuşum. ben de nette olmazsın dye düşündüm,ararım dicektim.yorgun olmazsan ararım cnm seni çrşmb.işlem kaçta yapılack saat belli mi?

canım beniiiim kıyabilirmiyim sana.Şeniz şaka bir yana mama sandalyesi güzelmiş (ucuzmuş yani) bitanesini arkadaşım verdi de 1 tane almak durumundayım. biri yer biri bakar olmaz herhalde, ya alıcaam yada 2-3 yıl önce doğum yapan arkadaşlarımı bir geziceem. ikincisi daha iyi galiba dimiiyerimseniben

etrafa bir soruştur tatlım olmazsa fiyatı ii alırsın.benim arkadaşlarda yok mama sandalyesi büyüsün ben alıcam oturması gerektiği zaman sanırım,şu anda daha erken çünkü

cnm evde olmak nsl,neler yapıyorsun? bundan sonra keyifle geçecek hamileliğin evde :)) rahat rahat hazırlıklarını yapacaksın tatlım ama çok yorma kendini sakın a.s.

bak bide keyifli keyifli çalışanları düşünmeden konuşuyorsun klava: rahat rahat hazırlıkları bizde yapmak isteriz yaaa
zeynepciğim hoşgeldin cnmm sen keyfini çıkar tabi evde olmak gibiside yoktur di mi Şeniz
karahan sende aramıza hoşgeldin cnmm a.s.a.s.

cnm benim unutur muyum sizleri hiç?hergün diyorum inş çalışan arkadaşlarım rahat gün geçirirler,hele sıcaklarda başladı sizlere daha zor olur yollarda. dualarım ve iyi dileklerim sizlerle cnm benim Şeniz öpiyim de kızma bana :) :teytey: senin daha 1 ay mı var izne?

sabahtan var bide akşam var 12 saatte bir miş.öffffffffffff hiç te sevmem kalçadan iğneyi (laf aramızda ağlıyorum iğne olurken. gözümün önünde olmuyorya iğne hayal gücümle ben onu devasal bişii yapıyorum) çatlatma iğnemi yapan hemşireyi buldum onun nöbetine ayarladım bu iğne gününü de o azıcık acıtmıştı. düşün ne kadar korkak olduğumu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…