Teşekkür ederim kızlar böyle daha güzel oldu bencede :)) Lina kuranda minik hurma ağacı anlamı taşıyor, ayrıca arapçada şevkatli sevecen anlamlarına da geliyor.
selam arkadaşlar nasılsınız. ben bu hafta ev hanımı olmanın tadını çıkarıyorum özledim hepinizi valla evle uğraşmaktan bilgisayaın başına geçemedim. yeni arkadaşlar gördüm sanırım hoş geldiniz hepinizi kucaklıyorum. arkadaşlar havva dan haber varmı. öptüm sizi ve güzel minik şirinlerimiiia.s.
gamzeciim anlamıda çok güzel lina nın.:hooray: tebrikler değişik ve güzel bir isism bulmuşsunuz.
elviiiiiiiin sen bizi batırıcan mı yaaaw. burdanda alırsam kime ödeticeem faturayı.:roflol:vallahi eşime söyliyceem benim suçum yok nihan gaz veriyor aşkım diycem.
merhaba kızlar bende ağustosta anne olucam inş. çok sabırsızlanıyorum Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin.
selam arkadaşlar nasılsınız. ben bu hafta ev hanımı olmanın tadını çıkarıyorum özledim hepinizi valla evle uğraşmaktan bilgisayaın başına geçemedim. yeni arkadaşlar gördüm sanırım hoş geldiniz hepinizi kucaklıyorum. arkadaşlar havva dan haber varmı. öptüm sizi ve güzel minik şirinlerimiiia.s.
karahan hoşgeldin aramıza
arkadaşlar maaşallah ağustos annelerinde patlama var.diğer ay annelerini solladık galiba.
nihancım haftaya çarşamba sabahtan yatıcaam perşembe dönüceem ama orda kablosuz net var alıcaam yanıma laptopu duramam yoksa sıkılırım.
sağolun annişler hoşbuldum:1hug:
ahahaha :) kocan beniklava: dövecek bu gidişle :) elimde olsa dicem walla faturayı bana yolla ama :sm_confused: böle indirimde bişiler buldukça koyuyorum almayanların işine yarar diye kuşum,sen de çıkamıyorsun ya dışarı ondan.kızmasın kocacığın bana sevgilerimi ilet ona :)
canım beniiiim kıyabilirmiyim sana.Şeniz şaka bir yana mama sandalyesi güzelmiş (ucuzmuş yani) bitanesini arkadaşım verdi de 1 tane almak durumundayım. biri yer biri bakar olmaz herhalde, ya alıcaam yada 2-3 yıl önce doğum yapan arkadaşlarımı bir geziceem. ikincisi daha iyi galiba dimiiyerimseniben
cnm evde olmak nsl,neler yapıyorsun? bundan sonra keyifle geçecek hamileliğin evde :)) rahat rahat hazırlıklarını yapacaksın tatlım ama çok yorma kendini sakın a.s.
bak bide keyifli keyifli çalışanları düşünmeden konuşuyorsunklava: rahat rahat hazırlıkları bizde yapmak isteriz yaaa
zeynepciğim hoşgeldin cnmm sen keyfini çıkar tabi evde olmak gibiside yoktur di mi Şeniz
karahan sende aramıza hoşgeldin cnmm
aa ii izin vrirler herhalde di mi inşallah sıkıntında olmaz iğneden sonra kuşum. ben de nette olmazsın dye düşündüm,ararım dicektim.yorgun olmazsan ararım cnm seni çrşmb.işlem kaçta yapılack saat belli mi?
nsl geçiyor hamileliğin cnm,kaçıncı haftadasın?cadı mı olacak afacan mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?