cnm benim unutur muyum sizleri hiç?hergün diyorum inş çalışan arkadaşlarım rahat gün geçirirler,hele sıcaklarda başladı sizlere daha zor olur yollarda. dualarım ve iyi dileklerim sizlerle cnm benim Şeniz öpiyim de kızma bana :) :teytey: senin daha 1 ay mı var izne?
sabahtan var bide akşam var 12 saatte bir miş.öffffffffffff hiç te sevmem kalçadan iğneyi (laf aramızda ağlıyorum iğne olurken. gözümün önünde olmuyorya iğne hayal gücümle ben onu devasal bişii yapıyorum) çatlatma iğnemi yapan hemşireyi buldum onun nöbetine ayarladım bu iğne gününü de o azıcık acıtmıştı. düşün ne kadar korkak olduğumu artık.
kızarmıyım cnm sana Şeniz ben aslında patrona kızgınımKötü Kazen beeni hiç düşünmüyor walla varsa yoksa işi kalacak diye aklı çıkıyor bilmem bensiz ne yapacaksa lülülülülülü 36.haftamda çıkacam işten allah izin verirse cnmm
çok keyifli geçiyo 26 haftalık oğluşum senin ne kadarlık canım
cnmsın :) a.s. hayırlısı ile haftalar geçsin de sen de evinde dinlen cnmcım.geç çıkmış olmuyor msn ama? :1shok:
wrosecum evet fotodaki cumartesi çektirdiğim fotom öyle görünüyorum ama 10 kilo aldım ben yaaaaaaaaaa..
yeni gelen arkadaşlar merhaba hoşgeldiniz..
gamzecim lina çok hoş bir isim allah güzel ömür versin yavrucuğuna..
kezbancım hadi hayırlısı ile ol bakalım iğneni..
nihancım,aslicim ben geldim..yürüyüş uzadı benim arkadaşlarla yolda karşılaşınca muhabbbet muhabbet bu saati buldu:)
:icecream:iii akşamlar kızlarrr nasılsınız ağrılardam şikayet eden arkadaşım sabredecez az kaldı bunlar norn-mal içimizde neler oluyo bilmiyoruzki öle deilmii
karahan sen ve bebişin hoşgeldiniz aramıza a.s.
Şeker kız kendi, aynı şikayet bendede çok yoğun var, belm kopuyor, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum , çalışanlarda extra işkence verici, çünkü gün içinde en az 2-3kez sol tarafımıza yarımşar saat uzanmalı ve dinlenmeliyiz , ama nerdeeeeeeeeee.(
sabredicezzzzkafamçokkarıştı
canım yaa sende haklısın ben yatmaktan şikayetçiyim. her tarafım ağrıyor özellikle sol tarafım. hep sola yattığım için herhalde. ortasını bulmak lazım bu işin çok yatmak ta sıkıcı :uhm: çok çalışmakta
canlarııııım benim uykum geldi ben yatıyorum. hepinize ağrısız sızısız rahat bir uyku diliyorum. minklerimi de öpüyorum
güzel annelere selamlar,kahve içip bi taraftanda yazdıklarınızı okuyordum.hepiniz bu saatte uyuyosunuzdur ,çok geç saatte girdim siteye online olan yok benden başka..sizlere agrısız rahat uykular olsun.bende uykumun gelmesini bekliyorum...bugün gündüz bütün gün uyuyuncca gecede böyle baykuş gibi kalakaldım a.s
kezbancay canım arkadaşım takvimin için çoooooooook teşekkür ederim.beni çok sevindirdin.yerimseniben:1hug:
2 gündür tüm ugraşlarıma ragmen sitenin agustos anneleri sayfasına bir türlü giremiyordum.şimdi nasıl oldu da girebildim anlayabilmiş degilim.sitedemi sorun vardı benim pc de ayarlarmı bozuldu bilemiyorum. gündüz şöyle dolu dolu sohbet etmek nasip olmadı sizlerle..bir daha hata vermez inş....görüşürüz..:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?